Läppstift vibrator – Bästa i test

66

En läppstift vibrator är den ultimata sexleksaken för de som föredrar diskreta onaniprodukter. Den här typen av leksak ser nämligen precis ut som ett vanligt läppstift, men kommer utrustad med en eller flera vibrationslägen som man kan välja mellan. Dess mindre storlek och diskreta utseende gör vibratorn perfekt att lägga i handväskan eller sminkväskan utan att utomstående personer misstänker någonting. Vibratorns ganska smala huvud gör den också perfekt till målinriktad klitorisstimulering.

Lappstift Vibrator Prismaskin
screaming o my secret læbestift vibrator Testvinnaren Se pris
rianne s essentials kit d amour pirrings sæt Nybörjaren Se pris
tickler foxy pocket vibrator Den Billiga Se pris

För att hitta en läppstift vibrator som passar ens individuella behov ska vi nedan kika lite närmare på några av de bästa varianterna på marknaden. Ta en titt och se om någon av dem faller en i smaken!

Screaming O My Secret Läppstift Vibrator

screaming o my secret læbestift vibrator

Se priset här

Screaming O My Secret Läppstift Vibrator är en riktigt härlig och diskret vibrator som ser ut som ett helt vanligt läppstift, men på insidan gömmer sig en hemlighet: fyra vibrationslägen där man själv väljer om de ska vara pulserande eller konstanta. Med tanke på hur liten och diskret sexleksaken är kan man enkelt njuta av målinriktad stimulering, och samtidigt är denne läppstift vibrator lätt som en plätt att antingen lägga ner i sminkväskan eller handväskan.

De tre AG13-batterierna som behövs för att denne läppstift vibrator ska fungera ingår i paketet, och allt man sedan behöver göra är att skruva av leksakens botten, dra ut den lilla röda lappen, återigen skruva på bottnen och sedan är leksaken redo att användas. Tryck bara på vibratorns botten för att skifta mellan de olika vibrationslägena och börja njuta! Screaming O My Secret Läppstift Vibrator bjuder på utomordentlig klitorisstimulering, och med det flexibla huvudet i silkeslent silikon får man mer kontroll över leksaken.

De tidigare nämnda batterierna kommer att bjuda på hela 1h 20min av njutning, och tack vare den vattentäta egenskapen kan man lita på att det garanterat är säkert att ta med vibratorn in i duschen eller ner i badkaret. Satsa på Screaming O My Secret Läppstift Vibrator redan idag och förbered dig på hög kvalitet i ett diskret format!

Fördelar:

 • Diskret vibrator som får plats i handväskan
 • Prisvärd
 • Vattentät

Nackdelar:

 • Startknappen kan vara lite svår att trycka ner

Rianne S Essentials Kit D´Amour Set

rianne s essentials kit d amour pirrings sæt

Se priset här

Ett sött och elegant kit med allt som man kan tänkas vilja ha för en kväll full av njutning: Rianne S Essentials Kit D´Amour Set. Detta paket innehåller både produkter som man kan dra nytta av på egen hand samt tillsammans med ens partner för att krydda till förspelet. En av dessa leksaker är en läppstift vibrator som kan användas till klitorisstimulering – eller på någon helt annan kroppsdel. Tack vare läppstiftets utformning är leksaken liten, diskret och kan lätt förvaras i antingen handväskan eller sminkväskan.

Inte behöver man dock själv köpa en sminkväska till förvaring av ens läppstift vibrator, för i det här paketet får man dessutom en händig liten väska med ett hjärta på som öppnas och stängs med blixtlås. Även en fjäderkittlare och en ögonbindel med spets ingår i detta kit. Experimentera med partnern eller dra själv nytta av alla de olika fräcka leksakerna som verkligen kommer att få det att hetta till i sovrummet.

Även som en gåva kan Rianne S Essentials Kit D´Amour Set utan tvekan imponera. Vad sägs exempelvis om en Alla Hjärtans Dags present som ser exklusiv ut samtidigt som den är riktigt prisvärd? Det enda man bör komma ihåg är att ens läppstift vibrator som ingår i setet drivs med ett AA-batteri som måste köpas separat.

Fördelar:

 • Både läppstift vibrator, ögonbindel, fjäderkittlare och väska i ett set
 • Stor valuta för pengarna
 • Perfekt som gåva

Nackdelar:

 • Batteri måste köpas separat

Tickler Foxy Pocket Vibrator

tickler foxy pocket vibrator

Se priset här

Tickler Foxy Pocket Vibrator är en smidigt läppstift vibrator med en längd på 9 cm som enkelt kan förvaras i ens handväska utan att dra till sig uppmärksamhet. Onaniprodukten är ljudlös för att kunna ge de bästa möjliga upplevelserna i sovrummet, och tack vare det smala huvudet får man perfekt målinriktad klitorisstimulering. Ha i åtanke att ett AAA-batteri måste köpas separat, men när detta väl är gjort kan ens läppstift vibrator bjuda på hela fyra timmar av vibrationer.

Då toppen av leksaken är tillverkad av silikon kommer leksaken att kännas riktigt skön mot huden. Den vattentäta utformningen garanterar också att Tickler Foxy Pocket Vibrator kan tas med ner i badet eller in i duschen utan problem.

Vibratorn har en vibrationsnivå, men visst är leksaken kraftigare än den ser ut. Dra gärna nytta av denne läppstift vibrator både under sololekarna och tillsammans med partnern när det är dags för fräcka parlekar. Efter dess att lekarna är över kan man dra nytta av varmt vatten och ett sexleksaksrengöringsmedel så att vibratorn blir så gott som ny.

Fördelar:

 • Diskret förvaring och transport
 • Skön silikonyta
 • Vattentät

Nackdelar:

 • Endast en vibrationsnivå

We-Vibe Tango

we vibe tango blue

Se priset här

För en mycket stilren onaniprodukt i en snygg rosa eller blå färg kommer här We-Vibe Tango. Detta är en läppstift vibrator som har förvånansvärt starka och sköna vibrationer med tanke på hur liten leksaken är. Förvara We-Vibe Tango i antingen handväskan eller sminkväskan då den inte är mer än 8 cm lång. Leksaken är diskret och drar inte till sig uppmärksamhet, så det är fullt möjligt att alla i ens omgivning endast tror att ens läppstift vibrator är ett vanligt läppstift!

Här är det definitivt inte snålt med vibrationsmöjligheter. Välj nämligen mellan 8 olika vibrationslägen och stimulera antingen ens klitoris eller någon annan del av kroppen. Med fullkomlig vattentäthet kan man utan problem ta med sin leksak ner i badkaret eller in i duschen för lite fräcka våta lekar.

We-Vibe Tango är en miljövänlig sexleksak på så sätt att den laddas upp men en sladd. Man slipper därför att oroa sig för att tvingas köpa batterier. Vibratorn är också smidig på så sätt att den varnar när det bara finns 20 % av batteriet kvar, så man slipper att hamna i jobbiga situationer där leksaken bara stannar utan varning. Använd den smidiga vibratorn vid onanisessioner, samlag eller ge bort den som en gåva till en väninna. ”The sky’s the limit!”.

Fördelar:

 • Smidig och diskret vibrator som får plats i handväskan eller sminkväskan
 • Hela 8 olika vibrationslägen att skifta mellan
 • Miljövänlig på så vis att leksaken är uppladdningsbar

Nackdelar:

 • En aning dyr

Rianne S Anas Trilogy Set

rianne s anas trilogy sæt

Se priset här

Älskar du färgen lila? Anser du att det hade varit spännande med ett fräckt kit fullt av olika sexleksaker? Då blir Rianne S Anas Trilogy Set ett passande paket som man kommer att vilja titta närmare på. I det här prisvärda setet får man många spännande leksaker och tillbehör som verkligen livar upp stämningen under förspelen med ens käraste: en fjäderkittlare, bröstklämmor, ögonbindel och en läppstift vibrator.

Bröstklämmorna är justerbara så att man ska kunna få precis det trycket som man eftersöker, och som en extra fin detalj har de två små lila kulor som hänger från klämmorna. Ögonbindeln är ett tjockt satinband som kan fästas över partnerns ögon för att begränsa hans eller hennes sinnen. Därefter har vi den snygga lila fjäderkittlaren med en svart rosett om skaftet som kan kittla partnern under lekarnas gång.

Sist men inte minst finns i detta paket som sagt en läppstift vibrator. Den här leksaken kan man enkelt gömma i handväskan eller sminkväskan då den ser ut precis som ett vanligt läppstift – både gällande design och storlek. Vibratorn är inte mer än 9 cm lång och fungerar väl som en klitorisvibrator. Den platta toppen kan dock föras över andra kroppsdelar om man så föredrar. Tänk dock på att det endast finns en vibrationsnivå samt att ens läppstift vibrator inte tål vatten.

Fördelar:

 • Stor valuta för pengarna
 • Både vibrator, fjäderkittlare, ögonbindel och bröstklämmor i ett set
 • Passande till förspel och parlekar i allmänhet

Nackdelar:

 • Batterier till ens läppstift vibrator måste köpas separat

Rianne S Heart Vibe Mini Vibrator

rianne s heart vibe mini vibrator

Se priset här

Har du inte än listat ut vilken Alla Hjärtans Dags-present du vill ge till din käraste? Då behöver du inte sitta och grubbla över detta längre, för här kommer den perfekta gåvan till någon som man håller kär. Rianne S Heart Vibe Mini Vibrator må inte vara en läppstift vibrator, men den delar läppstift vibratorernas egenskaper: liten, diskret, smidig att förvara, lätt att transportera och kommer med ett mycket elegant utseende.

Välj antingen en lila eller rosa färg och få den högkvalitativa Rianne S Heart Vibe Mini Vibrator som är formad likt ett hjärta. Leksaken har en snygg guldfärgad detalj som löper längs sidan av hjärtat för ett mer exklusivt utseende, och tack vare ytan av medicinsk silikon känns vibratorn fantastisk mot ens hud.

Inte kan det dock vara en vibrator utan vibrationslägen, så vad kan man förvänta sig här? Jo, Rianne S Heart Vibe Mini Vibrator har så mycket som 10 olika vibrationslägen, och man skiftar enkelt mellan dessa med hjälp av en smidig knapp. Som om inte detta vore nog är denne leksak känd för att vara tystlåten, så man störs inte av några höga ljud under lekarnas gång. Ha bara i åtanke att vibratorn inte är vattentät, så den bör inte tas med in i duschen eller ner i badet.

Fördelar:

 • Hela 10 olika vibrationslägen
 • Exklusivt utseende med en hjärtformad design
 • Miljövänlig då leksaken är uppladdningsbar

Nackdelar:

 • Lite klumpig för målinriktad stimulering

Fördelarna av att välja en läppstift vibrator

De som specifikt är på jakt efter en läppstift vibrator brukar föredra den här typen av leksak för ett antal olika anledningar. De är vanligtvis ganska små, diskreta och smidiga att använda då många av dem inte uppmäter mer än 8-9 cm i längd. Man kan därför utan problem dra nytta av vibratorn både på egen hand, men även under samlag för lite extra klitorisstimulering. På tal om detta är läppstift vibratorer fantastiska när det kommer till målinriktad klitorisstimulering tack vare det smala huvudet som ofta är tillverkat av medicinskt silikon eller ett liknande skönt material.

Läppstift vibratorer är en typ av leksak som inte väcker någon större uppmärksamhet tack vare sin design. De ser nämligen ut precis som vanliga läppstift, och få personer kommer därför att märka om man har vibratorn med sig i handväskan eller sminkväskan. Med detta i åtanke är de också väldigt lätta att förvara och transportera både tack vare den mindre storleken, den diskreta designen och den lättviktiga utformningen. För en leksak som enkelt kan tas med på resan eller liknande är just läppstift vibratorer utomordentligt smidiga.

Sist men inte minst är den här typen av vibrator vanligtvis väldigt prisvärd, men hur mycket det i slutändan kostar beror på en rad faktorer: Hur många vibrationslägen finns det? Krävs det batterier eller är vibratorn uppladdningsbar? Är leksaken vattentät? Man kan därför enkelt välja en leksak som passar en helt perfekt både när det kommer till funktioner och prisklass.

Underhåll av ens läppstift vibrator

Oavsett vilken sexleksak det är tal om är det av yttersta vikt att man rengör sin leksak efter användning. Här kan det behövas ett sexleksaksrengöringsmedel som kan beställas i de flesta sexbutiker. Kanske väljer man därför att beställa ett sexleksaksrengöringsmedel samtidigt som man köper sin läppstift vibrator. När leksaken väl har använts håller man den bara under rinnande vatten och drar nytta av rengöringsmedlet så att vibratorn blir så gott som ny. Sexleksaksrengöring är som sagt framtaget för att fungera helt perfekt till sexleksaker, så det är mycket mer effektivt och säkert än att exempelvis använda tvål eller något annat rengöringsmedel.

Händiga tillbehör till ens vibrator

När man väl har bestämt sig för vilken vibrator man vill beställa är det dags att tänka på tillbehören. Oavsett vilken vibrator man har valt är det viktigt att man har ett glidmedel vid ens sida för att göra leksaken enklare och härligare att använda. Om ens vibrator är tillverkad av silikon ska man alltid se till så att man väljer ett vattenbaserat glidmedel då en silikonbaserad variant kan komma att skada silikonprodukter.

Sedan är det dags att kika på huruvida ens läppstift vibrator drivs med batterier eller inte. Om en laddningssladd ingår finns det ingenting här som man behöver köpa till, men om leksaken drivs med batterier som inte ingår i paketet får man se till så att man köper dessa separat.

Nästsist på listan av tillbehör kan en sminkväska sitta på sin plats – eller någon liknande förvaringsväska så att ens läppstift vibrator alltid hålls i tryggt förvar. Som ett sista tillbehör får man inte heller glömma det tidigare nämnda sexleksaksrengöringsmedlet som kommer väl tillhands när det är dags att göra rent vibratorn efter användning. Så länge man har tillbehören som har nämnts ovan kan man vara säker på att få många fantastiska upplevelser tillsammans med ens läppstift vibrator.

Olika läppstift vibratorer inom olika prisklasser

Vad en läppstift vibrator kostar kan bero på flera olika punkter, så det är väl värt att göra upp en budget innan man letar efter sin perfekta vibrator. Vad är då skillnaderna mellan lite billigare och lite dyrare läppstift vibratorer? Jo, de är såsom följande:

Billigare läppstift vibratorer

Det är vanligt att en billigare vibrator drivs med batterier istället för att använda sig av en laddningssladd. Ibland ingår batterierna i paketet, men andra gånger måste man köpa dessa separat. En ytterligare punkt att ha i åtanke är hur billigare varianter ibland inte är vattentäta samtidigt som de också ibland enbart kommer utrustade med ett enda vibrationsläge. Om man är okej med detta eller bara vill testa på en läppstift vibrator för första gången utan att behöva betala särskilt mycket kan en billig läppstift vibrator bli ett bra val.

Lite dyrare läppstift vibratorer

För de som istället har fått upp intresset för lite dyrare läppstift vibratorer är det väl värt att nämna hur dessa kommer med en rad fördelar. Inte nog med att de oftast kommer med många vibrationslägen som man kan välja mellan, utan de är vanligtvis också uppladdningsbara för en miljövänlig leksak som man slipper att köpa batterier till. I de flesta fallen är dessa vibratorer vattentäta och tillverkade i mer högkvalitativa material, så det är fullt möjligt att de håller längre än billigare varianter.

Var man kan hitta en passande läppstift vibrator

Det är inte särskilt svårt att få tag på en läppstift vibrator som passar en likt handen i handsken. Antingen ger man sig av till en fysisk butik eller så startar man bara datorn och beställer enkelt en vibrator från en sexleksaksbutik online. Både Sinful, Mshop och många andra butiker på nätet bjuder på en lång rad högkvalitativa läppstift vibratorer till rimliga priser, så det gäller bara att kika på alla ens valmöjligheter. En stor fördel med att beställa online är att ens leksak paketeras på ett diskret och anonymt sätt, så man behöver inte oroa sig för att någon annan ska se vad man har beställt. Det är helt enkelt snabbt, smidigt och enkelt att beställa den perfekta läppstift vibratorn online!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här