Recension – Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg

81

Sinfuls fjärrstyrda vibratorägg är en leksak som verkligen får mig och säkerligen andra kvinnor att njuta på flera olika sätt. Den är perfekt för att kunna överlåta ansvaret för njutningen till ens partner men fungerar väldigt bra att använda på egen hand också.

Produkten är enkel och diskret att ta med sig och såklart lätt att ha väldigt kul med. Sinful Fjärrstyrt vibratorägg har en räckvidd på upp till 10 meter och 11 olika vibrationsmönster som styrs via fjärrkontrollen som följer med ägget.

Med så pass många mönster kan jag lova att det finns något för alla i denna lilla men oj så mäktiga leksak. Givetvis kan vibrationerna kontrolleras på själva ägget också, vilket gör att det kan användas som en klitorisvibrator eller till andra delar av kroppen.

Sinful Fjärrstyrt vibratorägg är tillverkat av medicinsk silikon, vattentätt och uppladdningsbart. Kontrollen laddar man dock inte utan det kommer med ett batteri till den.

Jag kommer berätta om min egen erfarenhet och mina upplevelser med den här produkten lite längre ned.

Vibrationsägget har gett mig många härliga minnen att blicka tillbaka på och att få skriva om det till er gör mig väldigt glad. Produkten är pirrig bara man tänker på hur den kan användas, vänta bara tills ni testar den. Det finns både för- och nackdelar enligt mig men mer om det här nedan!

Klicka här för att se hela utbudet av vibratorägg

Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Hettar upp ens sexliv
  • Ger spänning till alla sorters situationer, varför inte överraska din partner med endast fjärrkontrollen vid nästa parmiddag?
  • Smidig att ha med sig överallt
  • Lätt att rengöra
  • Tystlåten liten leksak som gör att den går att använda bland folk utan några som helst problem
  • Kan ge otrolig stimulans för klitoris

Nackdelar

  • Kan vara svårt att få kontakt med ägget via fjärrkontrollen, något som jag även märkt med andra fjärrstyrda produkter
  • Känslan är lite plastig, mest på grund av gummiöglan som finns på ägget Svår att få den till rätt position

Recension

Första intryck

När jag först fick hem Sinful Fjärrstyrt vibratorägg hade jag länge fantiserat om hur jag skulle berätta och lägga fram hela min plan för hur den skulle kunna användas i olika situationer, till exempel hemma som förspel, ute på en restaurang eller varför inte, för de riktigt vågade, på en familjemiddag, för min partner.

Det gick förvånande bra!

Jag hade länge velat testa en leksak som man faktiskt kan använda i offentligheten utan att vara orolig för att den ska låta eller märkas av andra. Jag ville att det skulle vara vår lilla hemlighet. Jag återkommer till hur det gick lite senare.

När jag fick hem Sinful Fjärrstyrt vibratorägg kunde jag inte bärga mig så jag slet upp den direkt när jag kom hem och blev verkligen chockad när jag kände de första vibrationerna och stötarna från ägget.

Det var en stark pulserande känsla i min hand som möttes med känslan av den mjuka, lena leksaken. Det var en väldigt härlig och pirrig känsla, speciellt när jag tänkte på hur den skulle kännas i mig.

Jag hade förväntat mig att själva Sinful Fjärrstyrt vibratorägg skulle vara lite större, åtminstone lite längre. Det kan även vara av den anledningen jag upplevde den som lite svår att få i rätt position.

Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Upplevelse

I helhet tycker jag om produkten även om jag, som beskrivs längre ned, hade önskat lite mer av den. Fjärrkontrollen som kommer med är liten vilket jag ser som något positivt eftersom den är diskret och lätt att använda utan att det märks eller syns.

Sinful Fjärrstyrt vibratorägg har en len utsida som känns väldigt lyxig och skön mot huden. Även ägget är skapligt litet och diskret. I jämförelse med andra vibrationsägg är det absolut det bästa jag testat eftersom känslan av produkten är exklusiv med sin svarta matta färg och lena materialet.

Dock hade jag velat att toppen av själva ägget varit lite mjukare då det känns som det hade vart mer följsamt med kroppen när man har ägget i sig. Så som produkten känns när man håller den i handen är den lika hård över hela ägget och går inte att böja eller forma efter kroppen.

Trots detta är den otrolig att använda både på brösten, över magen, ner mot klitoris för att sedan fortsätta nedåt.

Hur man använder den

Okej, nu ska jag äntligen berätta om den första kvällen då jag och min sambo fick chansen och möjligheten att busa i offentligheten utan att någon annan än vi visste om det.

Det började med att jag dagen innan hade hämtat paketet på posten, vilket för övrigt var så diskret som det bara gick, och när min partner kom hem från jobbet hade jag fantiserat så pass mycket om vad detta lilla ägg skulle kunna tillföra och göra får både mig och honom att jag inte kunde hålla mig en sekund längre.

Sinful Deluxe Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Jag visade ägget, la mig på sängen och gav honom kontrollen. Jag ska inte gå in på för mycket detaljer men OJ! Ur mitt perspektiv var det så himla upphetsande att få se honom njuta av min upplevelse och hur han kontrollerade den utan att ens röra vid mig.

Han intygar att känslan var minst lika intensiv för honom. Som ni märker är det rätt så svårt för mig att hålla mig till en röd tråd när det gäller den här leksaken men det är för att det är så himla härliga minnen som dyker upp.

Hur som helst, fredagen efter var det planerat för oss att gå ut för att äta middag och dricka lite vin och njuta av varandras sällskap. Det var inte det enda vi njöt av! När vi tog ett glas vin överraskade jag min kille med fjärrkontrollen och han fick stjärnor för ögonen av upphetsning.

Inför kvällen måste jag säga att jag var lite nervös över att vibrationerna skulle höras eller märkas men det var inte några problem alls med det. När den används hemma tror man att den ska låta mer men eftersom man troligtvis har mer kläder på sig och omgivningens ljud brusar var det inget som märktes över huvud taget.

Den här kvällen gjorde verkligen så vi fick mer spänning och blev så attraherade av varandra så att vi knappt kunde vänta med att hoppa på varandra tills vi kom hem. Vi fick dock mycket mer bråttom när laddningen tog slut.

Det är även någon jag märkt andra gånger jag använt produkten. Tiden för användning mellan laddningarna är inte så himla lång och använder man den ute kan man tyvärr snabbt bli besviken om den helt plötsligt stängs av.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Efter vår otroliga kväll har jag på egen hand och tillsammans med min partner fått många härliga upplevelser med Sinful Fjärrstyrt vibratorägg. Ett litet extratips är att ge ägget till din partner och låta hen använda den vart som helst över din kropp medan du har en ögonbindel på dig.

Efter de gånger jag använt produkten har jag rengjort den med en mild intimtvål vilket fungerat jättebra.

Vill du ha det ännu lättare med att hålla den ren och få den att hålla längre rekommenderar jag Sinful Clean som är en rengöringsspray med antibakteriell effekt. Den funkar till alla produkter. Ytterligare ett tips från mig!

Rekommenderat till

Jag rekommenderar Sinful Fjärrstyrt vibratorägg till de flesta men främst till par för att få den där lilla extra pirriga känslan av att kunna leka med ägget ute bland folk, om man gillar det så klart!

Jag har använt den själv för klitoristimulering vilket jag verkligen uppskattat men för mig ger det mer att använda just den här produkten tillsammans med min partner när vi hittar på något annat för att få lite extra spänning och bygga upp kvällen tillsammans.

Sinful Fjärrstyrt vibratorägg är en kittlande produkt på alla sätt och vis som jag verkligen kan tänka mig passar de flesta som är nyfikna på att använda ett vibrationsägg på alla kreativa sätt man kan tänka sig. Här kan du läsa vårt Bäst i Test av flera olika vibratorägg.

Låt dig inte skrämmas av att den har en fjärrkontroll, den behöver inte alltid användas och äggets vibrationer ger väldigt härliga stötar genom kroppen med eller utan partner.

Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sammanfattning

För att sammanfatta så var Sinful Fjärrstyrt vibratorägg verkligen en positiv överraskning som jag är väldigt glad över att ha hemma i lådan.

Det som jag tycker är negativt med just den här leksaken är att den, när den används tillsammans med min partner i offentlig miljö, är att den av uppenbara anledningar inte går att justera just då.

Att den inte låter så mycket gör att jag absolut tycker att den här produkten är värd pengarna ändå. Det här gör att min fantasi som ändå gick i uppfyllelse inte blev så perfekt härlig som jag föreställt mig.

För mig har jag märkt att det är viktigt att kunna flytta och justera hur Sinful Fjärrstyrt vibratorägg sitter för att få den bästa njutningen. Tyvärr påverkar det mitt helhetsintryck av Sinfuls vibratorägg.

Därför får den 3 av 5 stjärnor från mig.

stjärnor

Har du testat ett fjärrstyrt vibrationsägg förut rekommenderar jag Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt vibratorägg eftersom den, enligt mig, är den bästa som jag testat tack vare känslan av produkten och att det är den som gjort minst ljud från sig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här