Vattentäta vibrators – Bäst i test

609

Vibrators är bland de absolut bästa sexleksaker på marknaden. Något som är ännu bättre än det är vattentät vibrators.

Vi vet alla att sex i duschen är otrolig upphetsande och hett. Vem säger att du behöver en partner för att uppleva det?

Med en vattentät vibrator blir din rengöring hetare och roligare än någonsin.

Det bästa är nästan att det finns så många olika slags vattentäta vibrators så du kan välja precis den som passar din njutning bäst. Hitta din nästa vattentäta vibrator nedan.

Testvinnaren: Sinful Rabbit Vibrator Original

Sinful Rabbit Vibrator Original

Se priset här

 • 6 rotationsmöjligheter
 • 6 vibrationsmöjligheter
 • Dubbelstimulering

När vi pratar om vattentäta vibrators så måste vi nämna denna fantastiska rabbit. Den har vunnit bäst i test av vibratorer som en dansk tidning gjorde. Det som gör rabbit vibrators så unika är att de erbjuder otrolig dubbel stimulering. Denna rabbit är en riktigt klassiker där din insida stimuleras av en dildo med 6 härliga rotationsprogram samtidigt stimuleras din klitoris av sköna vibrationer. Det finns också 6 olika vibrationsinställningar som du kan välja mellan.

Rabbit är kanske den mest kända vattentäta vibratorn på marknaden. Det kan vi tacka den fantastiska serien Sex and The City för. Rabbits existerade före serien men det var där produkten fick sitt stora genombrott och sålde slut i hela världen. Vem vill inte njuta så mycket som sin favoritkaraktär?

Produkten gör det möjligt att kombinera rotationerna och vibrationerna precis som det passar dig och din orgasm. Använd denna härliga produkt tillsammans med vattenbaserat glidmedel för en ännu bättre känsla. Det du ska veta om den är att den är rätt fyllig så om du gillar lite mindre är det inte en produkt för dig.

Du ska också komma ihåg att köpa batterier till din 26 cm långa rabbit då dessa ej ingår i köpet.


Den billiga: Satisfyer Pro 2 Next Generation

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Se priset här

 • Kundfavorit
 • Lufttrycks stimulation
 • 99% av användarna får orgasm

Produkten på allas läppar är denna vattentäta vibrator Satisfyer Pro. Det som gör produkten speciell är att den trots att den kallas för en vibrator faktiskt inte stimulerar dig med vibrationer. Den stimulerar med härligt pulserande lufttryck. Tekniken är rätt ny men den sägs vara den mest orgasmsäkra på marknaden.

Kunderna håller med om denna orgasmsäkerhet. Med kommentarer som ”Det tog mig 5 sekunder” kan du vara säker på att en orgasm alltid är nära till hands.

Hur känns då dessa tryckvågor? Jo, det känns ungefär som massage av din klitoris utan beröring. Detta kanske känns lite vagt men det har visat sig att detta sätt är extra bra för dem som normalt upplever svårigheter med att komma.

Det finns 11 olika pulseringsmöjligheter så att du kan hitta det perfekta läget för din orgasm. De olika möjligheterna byter du lätt emellan med en plus och en minus knapp. Enklare kan det inte vara. Ett tips är att öka pulseringen när du börjar närma dig orgasm för att den ska blir ännu mer intensiv.

Du slipper att hålla på med batterier då produkten är uppladdningsbar och laddaren ingår.


Mest populära: Sinful Uppladdningsbar Power Bullet Vibrator

Sinful Uppladdningsbar Power Bullet Vibrator

Se priset här

 • Intensiv stimulation
 • 3 hastigheter
 • 7 vibrationsmöjligheter

Den här vattentäta vibratorn är ett bevis på att storleken inte betyder något. Bulletvibratorn är nämligen väldigt liten och praktisk samtidigt som den ger dig intensiva och kraftfulla vibrationer. Du kan välja mellan 7 vibrationsmönster och 3 hastigheter så det finns flera möjligheter för kittlande stimulering.

Den är gjord i ABS-plast som är skonsamt mot kroppen och slät och skön mot din hud. Ytan gör att den är perfekt att använda på flertalet av kroppens erotiska zoner och att den också kan användas av er som par. Då den är så liten passar den perfekt mellan era kroppar. Låt den stimulera din klitoris samtidigt som du blir penetrerad av din partner.

Vill du ha en extra spännande upplevelse så kan du lätt ta den med dig i ett härligt bad eller en dusch. Du kan ladda produkten så att den alltid kan användas när du har lust. Det är en favorit hos Sinfuls kunder som tycker att den levererar långt över förväntan.


Till nybörjaren: We-Vibe Unite

We-Vibe Unite

Se priset här

 • Parvibrator
 • Fjärrkontroll
 • 10 vibrationsmöjligheter

Gör er redo för våta äventyr tillsammans med denna vattentäta vibrator. Något som är extra kul är att kunna vibrera tillsammans med sin partner. Den erbjuder er en härlig handfristimulering som tar ert sexliv till nya höjder.

För in den stora delen av produkten i din vagina och låt den andra stimulera din klitoris. I samband med penetration så blir det vibrerande stimulation som ni sent kommer glömma. Ni styr vibrationerna med fjärrkontrollen så ni behöver inte störa er stund genom att trycka på produkten för att ändra vibrationsläge.

Fjärrkontrollen kan faktiskt styra vibrationerna på 3 meters avstånd vilket gör att din partner kan stå på andra sidan rummet och skicka vibrationer till din kropp. Du får en laddare med så att ni enkelt kan se till att den alltid är redo för en ny omgång.

Materialet är mjukt silikon som är snällt och skonsamt mot din kropp. Vill ni göra er lek ännu mer spännande kan ni ta med det våta äventyret i duschen. Ni får möjligheten att prova produkten i 30 dagar. Har ni inte fått orgasm på den tiden kan ni skicka tillbaka produkten och få alla pengar tillbaka. Det vill säga att ni faktiskt har orgasmgaranti.


Den fräcka: Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg

Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg

Se priset här

 • 10 meters räckvidd
 • 11 vibrationer
 • Låt din partner styra dina orgasmer

Placera ägget i din vagina och ge kontrollen till din partner. Hen kan då stå i ett annat rum och skicka vibrerande orgasmer till dig. Du eller din partner kan välja mellan 11 vibrationsmönster så det blir en ny lek varje gång.

Produkten är gjord i ett härligt silikonmaterial som känns skönt inne i dig. Silikon är inte bara skönt men det innehåller heller inte några gifter så det skadar inte kroppen.

Du kan också använda din vibrator mot klitoris för sköna klitorisorgasmer. Den har en snygg design och en fin svart färg. Vill du inte använda fjärrkontrollen kan du också styra vibrationerna på produkten.

Läs hela recensionen här


Till den erfarne: Sinful Dubbelmotorig Magic Wand Vibrator

Sinful Dubbelmotorig Magic Wand Vibrator

Se priset här

 • Dubbelstimulering
 • 10 vibrationsmöjligheter
 • Intensiv stimulering

Du har nog hört om magic wands förut om inte från en vän så kanske du har sett Sex and The City. Produkten gjorde ett framträdande i serien i början på 2000-talet. Efter det så ökade försäljningen extremt och produkten blev ett household namn.

Denna magic wand har två motorer vilket att den utöver starka klitorisvibrationer också erbjuder dig härlig dildopenetration. Det som den vattentäta vibratorn är mest erkänd för är dess starka klitorisvibrationer. När produkten först kom ut på marknaden var det nämligen som en massagestav vilket gör att den är starkare än en normal vibrator.

Du kan välja att köra båda motorerna samtidigt för dubbelstimulering eller att bara köra en åt gången. Vill du ha en extra skön stund kan du ta med den kittlande vattentäta vibratorn i badet.


Nyhet: Velve Gaia Lyxig Uppladdningsbar G-punktsvibrator

Velve Gaia Lyxig Uppladdningsbar G-punktsvibrator

Se priset här

 • Värmefunktion
 • 10 vibrationsmöjligheter
 • Kundfavorit

Den har en utformning som gör att den kan träffa din g-punkt helt perfekt. Designen är dessutom otroligt snygg och läcker så när du ser den kommer du nästan att slita av dig kläderna. Något som gör den vattentäta vibratorn extra härlig och unik är dess värmefunktion.

Du kan med en enkel knapptryckning hetta upp din nya bästa vän till 39 grader vilket ger din stimulering en extra dimension. För ännu våtare stunder kan du ta den med dig i badet och njuta.

Välj mellan 10 vibrationsmöjligheter. Den är gjord av skönt silikon som gör att du njuter av den lena känslan i din kropp. Det är en kundfavorit där kunderna tycker den är lyxig och effektiv.

Du kan enkelt ladda den så den alltid är klar för nya äventyr.


Varför ska jag köpa en vattentät vibrator?

En vibrator oavsett vilken sort du väljer är alltid en härlig och orgasmsäker investering. Om du väljer en vattentät vibrator så ger den dig ännu fler härliga orgasm möjligheter. Många vibratorer är idag vattentåliga på grund av att folk älskar att kunna ta med sin bästa vän i duschen eller badet.

Det leder framförallt till ännu våtare stunder och det tackar man ju inte nej till. Är du osäker på om du vill använda din vibrator i vattnet är det ingenting du behöver bestämma nu men att köpa en vattentät vibrator ger dig möjligheten. Vi gillar ju alla att kunna välja hur vi gärna vill stimuleras.

Vilken vattentät vibrator ska jag välja?

När du ska köpa en vattentät vibrator så ska du framförallt tänka på vad som låter mest upphetsande för dig men nedan kommer en kort förklaring på de olika kategorierna.

En bulletvibrator

Detta är en väldigt liten slags vibrator som är väldigt bra på målinriktad stimulering. Den används primärt på dina yttre erogena zoner som klitoris, bröstvårtor och penisskaft. Produkten är alltså också unisex och perfekt för era par lekar. Ska du köpa din första vattentäta vibrator så rekommenderar vi en bullet då dessa är extremt nybörjarvänliga och kan stimulera på många olika sätt. Det är nog den vanligaste vibratorn bland kvinnor just för att den är liten och diskret men har starka vibrationer. Den är extra bra för klitorisstimulering då den verkligen kan stimulera precis i det området där du njuter som mest på grund av sin lilla storlek.

En magic wand

Det är den vattentäta vibratorn som är perfekt för dig som letar efter kraftfull stimulering eller en massagestav eller varför inte båda. Det är två produkter i en vilket gör att den även kan rädda dina ömma muskler. Om du har provat andra vibratorer och leder efter mer kraftfull stimulering är detta din produkt. Den kan även rekommenderas till nybörjare men du ska vara förberedd på att den är riktigt stark vilket kan vara lite överväldigande i början.

En rabbit

Det är produkten för dig som letar efter dubbelstimulering. Går du och drömmer om att kunna få en dubbelorgasm är detta din chans. Den är helt unik genom att den kan stimulera både g-punkt och klitoris på samma gång med härliga rotationer och vibrationer. En rabbit kan absolut rekommenderas till nybörjare dock ska du dubbelkolla storleken. Som nybörjare rekommenderar vi inte den allra största då det lätt kan bli för mycket och kännas lite extremt.

Äggvibrator

En äggvibrator kan användas av alla och är extra perfekt för dig som vill prova public play eller som har ett distansförhållande. Äggvibratorer fungerar nämligen genom att du med en fjärrkontroll eller en app kan skicka vibrationer till din partner på avstånd. Vi rekommenderar att ni provar leken hemma före ni tar den med ut på stan dock. Det är bara för att ni ska bli vana vid vibrationerna så det inte kommer som en lika stor chock när ni är ute på middag eller shoppar. Många äggvibratorer kan också användas på klitoris vilket bara gör produkten ännu bättre.

G-punktsvibrator

G-punkten är en punkt alla kvinnor gärna vill komma åt det blir lättare med en vibrator som är designad för just det föremålet. Dessa kan se rätt olika ut men det dem har gemensamt är den lilla böjda toppen. Detta är på grund av att din g-punkt inte sitter rakt in i din kropp utan upp mot din mage. Det är därför den perfekta produkten för att hitta din g-punkt och få härliga orgasmer. Denna vattentäta produkt fungerar lika bra för dig som är nybörjare som för dig som är erfaren.

Som du har upptäckt då finns det massor av sköna vibratorer att välja mellan och det handlar egentligen mest om smak. Är du helt ny till vattentäta vibrators så kan det vara bra att börja med en som stimulerar din klitoris. Det är för att klitoris generellt är lättare att stimulera, inte bara för nybörjare men för kvinnor.

Oavsett vilken slags vattentät vibrator du väljer så kan du vara säker på att den blir ännu skönare i duschen eller badet. Strålarna från duschen kan vara otroligt avslappnande vilket kan göra en orgasm ännu lättare. Du kan även investera i några härliga tvålar eller varför inte ett doftljus så att du och din vattentäta vibrator får en helt optimal stund tillsammans.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här