Roterande dildo – bäst i test

725

Vi vill alla ha det mesta utav våra sexleksaker. En roterande dildo eller en rabbit som det också kallas kan ge dig precis det.

Det är nämligen produkten som fokuserar på ditt yttre och inre för att du ska få chansen till en dubbelorgasm.

En roterande dildo har pärlor som stimulerar dig på insidan och det känns som njutningsfull massage.

Med en roterande vibrator får du dessutom klitorisstimulering med härligt kittlande vibrationer.

Det är produkten som har allt! Det finns dock otroligt många rabbits på marknaden, därför har vi samlat våra absoluta favoriter nedan.

Sinful Rabbit Vibrator Original – Testvinnare

sinful rabbit vibrator original

Se priset här

 • Fyller dig
 • 6 vibrationsmöjligheter
 • 6 rotationsmöjligheter

Din roterande dildo kommer att stimulera dig med vibrationer på utsidan. De små öronen ser till att din klitoris får den behandlingen den förtjänar med de 6 vibrationerna. Välj den som passar din njutning bäst.

Medan din klitoris blir stimulerad av vibrationer så får din vagina njuta av härliga rotationer. Dildon fyller dig upp helt perfekt medan den roterar. Det är en upplevelse utöver det vanliga. Dubbelstimuleringen kommer ge dig två orgasm möjligheter samtidigt.

Du kan också välja mellan 6 rotationsprogram vilket gör att du har flera möjligheter för att kombinera vibrationer med vibrationer. Njutningen kan med andra ord anpassas till precis dina unika behov.

För att du ska få en ännu härligare stund kan du använda din produkt med vattenbaserat glidmedel.

Fördelar:

 • Du får en riktig orgasmmaskin som är väldigt användarvänlig.

Nackdelar:

 • Produkten använder batterier som du måste komma ihåg att byta.
 • Dildon tål inte vatten.

Läs hela recensionen här

jonathan testare
Hej! Jag har också testat Sinful Original Rabbitvibrator, den får 4 av 5 stjärnor av mig! Läs min recension här. /Jonathan”


Baseks My Dolphin G-punkts Rabbitvibrator – Till nybörjaren

Baseks My Dolphin G-punkts Rabbitvibrator

Se priset här

 • Trippel stimulering
 • 10 vibrationsmöjligheter
 • 5 rotationshastigheter

Denna otroliga roterande dildo ger dig stimulering på tre olika sätt samtidigt. Ja, tre! Du får din klitoris stimulerad av härliga vibrationer där du har hela tio olika kittlande vibrationsmönster att välja mellan.

Pärlbandet som du hittar inuti dildon ger dig njutning genom rotationer. Den roterande dildon är böjd i toppen som gör att den träffar din g-punkt helt optimalt.

Du byter enkelt mellan de fem rotationshastigheterna och de tio vibrationsmöjligheterna på produktens skaft. Materialet är mjukt och känns härligt mot ditt inre och yttre. 9,5 cm av produkten kan föras in.

Fördelar:

 • Det som gör produkten så unik är den härliga trippelstimuleringen.
 • Perfekt för dig som är ny till vibratorer på grund av dess nätta storlek.

Nackdelar:

 • För dig som är erfaren kan den kännas lite liten.

Baseks First Time Rabbit Vibrator – Den billiga

Baseks First Time Rabbit Vibrator

Se priset här

 • Realistisk
 • Dubbla vibrations punkter
 • Skönt material

Med denna sköna rabbit blir du stimulerad av vibrationer inuti och utanpå. Det öppnar möjligheterna för dubbla orgasmer. En liten produkt med kittlande möjligheter.

14,5 cm kan föras in vilket kommer fylla dig upp väldigt härligt. Upplev hur de små kaninöronen kittlar din klitoris samtidigt som dildons vibrationer fokuserar på din g-punkt.

Som en extra treat så är dildon dessutom väldigt realistisk med tydliga ådror för att ge dig en extra dimension.

Fördelar:

 • Produkten är otroligt prisvärd.

Nackdel:

 • Batterier måste köpas till produkten.

Läs hela recensionen här


The Original Wild G Vibrator – Mest populära

Se priset här

 • Fyllig
 • Roterande stimulering
 • Vibrerande möjligheter

Den roterande dildon har trippelstimulering så du kan vara säker på att njuta. Toppen av dildon är böjd för att kunna träffa din g-punkt helt perfekt. Längs dildo skaftet har den roterande pärlor som stimulerar dig inne i din vagina.

Medan den inre stimuleringen pågår så får du samtidigt din klitoris tillfredsställd av kittlande vibrationer från de tre spetsarna. Vibrationerna kommer i tre olika hastigheter så du väljer vilken som passar din njutning bäst.

Vibrationerna och rotationerna styr du enkelt på produkten. Välj om dessa ska njutas samtidigt eller var för sig. Den kan införas 13 cm vilket gör att den fyller dig upp på ett väldigt härligt sätt.

Du kan välja om den ska avnjutas i sängen eller varför inte göra en skön dusch ännu bättre med lite sköna orgasmer.

Fördelar:

 • Bra för dig med erfarenhet som gillar full stimulering.

Nackdelar:

 • Den behöver batterier för att fungera och dessa ingår ej.

Sparkling Rabbit – Till vardagen

SPARKLING RABBIT

Se priset här

 • Kundfavorit
 • Vibration
 • Rotation

Detta är en klassisk roterande dildo som ger dig härlig dubbelstimulering. Den är 25 cm lång och har en diameter på 4 cm. Storleken gör den härligt fyllig. Vibrationerna kan regleras så de passar bäst till dig och din njutning.

Den är lätt att använda med spakarna på produkten. Materialet är jelly som känns skönt i din kropp. Det är en bästsäljare och kundfavorit. Produkten behöver batterier för att fungera och dessa ingår ej.

Fördelar:

 • En prisvärd produkt som också är lätt att använda.

Nackdelar:

 • Väldigt enkel produkt som kan kännas lite för basic för den erfarne.

Fun Factory Miss Bi Dubbelvibrator – prisvinnare – Luxury

Fun Factory Miss Bi Dubbelvibrator

Se priset här

 • Bra grepp
 • Dubbelstimulering
 • Uppladdningsbar

Denna roterande vibrator är uppladdningsbar vilket gör den extremt praktisk. Du stimuleras av härliga vibrationer utanpå och inuti. Vibratorn har en snygg design och den är otroligt kraftfull.

Du kan välja mellan olika vibrationslägen så oavsett om du gillar starka, milda eller intensiva vibrationer kan den ge dig det du vill ha. Det som passar precis till dig. Dildo delen av den sköna roterande vibratorn är dessutom böjd i toppen för att träffa din g-punkt helt optimalt.

Miss Bi är gjord i mjuk och kroppsvänlig silikon som är helt fri från ftalater. Som nämnt så är den uppladdningsbar vilket gör att du slipper krångla med batterier.

Dessutom har den ett praktiskt och smidigt handtag så att du kan hålla fast även när du är på väg att explodera av njutning.

Fördelar:

 • Produkten är både praktisk och effektiv.
 • Den ägnar sig till både nybörjare och erfarna.

Nackdelar:

 • Det är en lyxig produkt med ett högt pris.

Historien bakom den roterande dildon

En roterande dildo som du kan se ovan kallas ofta för en rabbit. Det är en sexleksak som har en lång och spännande historia på marknaden.

 • 1983: Det japanska företaget Vibratex skapade dubbelstimulerande vibratorer som såg ut som djur. Anledningen till att produkterna var formade som färggranna djur var på grund av lagarna i Japan som förbjöd oanständigheter.

 

På den här tiden så var de flesta sexleksaker gjorda i tråkiga färger vilket också ändrades när Rabbit Pearl kom ut på marknaden. Så produkten var unik på flera sätt.

 

 • 1984: De roterande pärlorna introducerades i produkten. Här ändrades även designen till att endast vara kaniner. Anledningen till att det blev just kaniner, är för att kaninen är en lyckoamulett i Japan. Produkten var ännu inte en favorit på marknaden vid det här tillfället.
 • 1993–1997: Den kända sexleksaksbutiken Babeland öppnade i Seattle och började sälja Pearl Rabbit. I 1997 öppnade de även en butik i New York som sålde roterande dildo vibratorer med batterier. Detta gjorde produkten mer smidig än den tidigare modellen med sladd.
 • 1998: Skaparna av den sexiga tv-serien Sex and The City ville ha vibrationer med i ett kommande avsnitt. Han gick då till en populär sexleksaksbutik i New York och frågade vilken deras bästa produkt var. Svaret var givet Rabbit Vibratex och HBO ingick därmed ett samarbete och HBO skickade även manuset till företaget. Det var för att Rabbiten skulle visas i rätt ljus.

 

I avsnittet så är det Charlotte som får låna den roterande dildon av Miranda. Charlotte använder vibratorn så flitigt och får så många orgasmer att hon inte vill lämna sitt hem.

 

 • 1999: Sex and The City avsnittet gör den roterande vibratorn till en bäst säljare och alla stora sexleksakstillverkare gick igång med att göra kopior av produkten. Man kan dock inte anta att Sex and The City var enda anledningen till succé då det var omkring den här tiden som internet-handeln blev stor.

 

 • 2005: Eva Longoria från den populära serien Desperate Housewives förklarar sin kärlek till produkten i en intervju. Hon sa att det är den gåvan hon ger sina bästa vänner för en kvinna kan inte få en bättre present än en orgasm.

 

 • 2006: Oprah kallar produkten för sexleksakens Rolls Royce. Att få Oprahs godkännande är otroligt bra för försäljning.

Det har även hänt en del sedan 2006. Den roterande dildon växer hela tiden i popularitet vilket gör att produkten också konstant utvecklas. Du kan idag hitta små rabbits som är perfekta på din resa, trippelstimulering, vattentäta, uppladdningsbara och så vidare. Det finns en rabbit för alla.

G-punkten och klitoris

Det som gör den roterande dildon unik är givetvis dubbelstimuleringen. Att du kan få orgasm i g-punkten och klitoris samtidigt är ju en kittlande tanke. De flesta av oss har nog upplevt en klitorisorgasm någon gång men långt ifrån alla har upplevt en orgasm i g-punkten.

Det är på grund av att g-punkten ligger inne i slidan men upp mot din mage så inte rakt in. Detta gör den svår att nå i många sexställningar. De flesta av produkterna vi har rekommenderat ovan är böjda i toppen vilket gör dem optimala för g-punkts stimulering. Dessutom blir du masserad inuti av de härliga roterande pärlorna.

Klitoris kallas också för kvinnans njutningscenter och att få den stimulerad är otroligt härligt.

När dessa två stimuleras samtidigt så har du alltså möjlighet för att uppleva en dubbelorgasm.

Roterande dildo för klitoris

Ja, jag tycker att vi ska undersöka klitoris lite mer och varför den är bra att stimulera med en roterande dildo. Klitoris som nämnt ovan, kallas för njutningscentret. Det är för att organet endast har en funktion och det är sexuell njutning.

Klitoris är det enda organet i människokroppen som har den funktionen. Män har alltså inte ett organ med detta föremål. Det gör klitoris väldigt speciell.

Det viktigaste om klitoris:

 • Klitoris har 8000 nervänder vilket gör organet dubbel så känsligt som en penis. Det vill säga att denna orgasmzon är lätt att stimulera vid upphetsning.
 • Du ska spänna upp i kroppen för att få en klitorisorgasm. Detta är motsatt för den inre orgasmzonen där du helst ska slappna av för att kunna få orgasm.
 • Klitoris yttre del kallas för toppen av isberget. Det är för att den största delen av klitoris gömmer sig inuti kroppen. Den lilla delen som vi kan se är ingenting i förhållande till ditt inre.
 • G-punkten är en del av klitoris nervänder. Ja, klitoris är så stor att g-punkten är en del av den. När du får en g-punktsorgasm får du alltså egentligen en inre klitorisorgasm. Detta är relativt okända fakta eftersom det inte har forskats så mycket i kvinnlig anatomi och alla upptäckter är rätt nya.

Klitoris är med andra ord kanske det coolaste organet vi har. Så vi borde ge den det den vill ha, sexuell njutning. Detta kan du göra med en roterande dildo för helt optimal njutning.

Att använda sig av sexleksaker istället för onani med enbart händerna kan leda till större njutning än du någonsin upplevt förr.

Varför du ska uppleva orgasm så ofta som möjligt

Att få orgasm är fantastiskt skönt men det har också en massa andra goda effekter på din hälsa. Det är så otroligt härligt att kunna njuta samtidigt som du faktisk påverkar både kropp och sinne positivt.

En orgasm kan bland annat:

 • Göra dig gladare. Det är på grund av alla härliga hormoner som utsöndras i din kropp. Effekten kan hålla i sig i flera timmar efter onani eller sexakten.
 • Göra dig mindre stressad. Utöver glada hormoner utsöndras också lugnande hormoner som kan göra dig mindre stressad. Har du en jobbig presentation eller ett möte som du är nervös för? Prova att onanera med din roterande dildo innan du går hemifrån.
 • Hjälpa dig med att sova bättre. Du blir trött av att få orgasm vilket gör att du sover bättre. Så de nätter när du ligger där och inte kan finna ro så kan du prova med lite härlig onani.
 • Göra så du ser yngre ut. Ja det har bevisats att människor som får många orgasmer ser yngre ut än andra.
 • Agera naturlig smärtstillande. En orgasm kan hjälpa emot din huvudvärk. Så istället för att ta en värktablett nästa gång du har ont i huvudet kan du prova med en orgasm.

Vi kan lägga till ännu fler punkter till den här listan men det viktigaste med en orgasm är ju att den är härlig och njutningsfull. Få dagliga orgasmer med en roterande vibrator.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här