Recension – Curved Vibrerande Prostate Massager

26

Drömmer du om att kunna få intensiv anal njutning och explosiva orgasmer? Då är Curved Vibrerande Prostate Massager något för dig. Curved Vibrerande Prostate Massager är en batteridriven prostatastav, tillverkad i medicinskt silikon. Prostatastaven har en ergonomiskt böjd design som stöter mot prostatan helt perfekt och ger riktigt sköna orgasmer. Men så klart kan den användas av kvinnor också. Med sina fem olika vibration inställningar är denna produkt något för alla.

Curved Vibrerande Prostate Massager är en prostatamassör för män från Sinful. Bulletvibratorn är avtagbar och har 5 effektiva vibrationsnivåer. Dessutom 100% vattentät.

Länken till Curved Vibrerande Prostate Massager hittar du nedan:

Få djupa orgasmer utan slut med Curved Vibrerande Prostate Massager. Denna lilla mirakelmaskin har designats för komma åt prostatan helt perfekt och för att få den bästa njutningen. Med en 5 unika vibrations inställningar, så att du kan få riktigt intensiva och oerhört njutbara onanistunder.Lägg till en generös dos vattenbaserat glidmedel, så kommer den ergonomiska designen som stöter prostatan perfekt att få tårna att kröka sig av njutning.

Johannes sexleksakstestare
“Hej! Jag heter Johannes och det är jag som skrivit den här recensionen, kul upplevelse!”
Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Lätt att rengöra
  • Bra kvalitet
  • Prisvärd
  • Många olika vibrations nivåer

Nackdelar

  • Lite för stor
  • Lite svår at använda ensam då den slinker ut hela tiden.
 


Recension

Första intryck

Jag förstod snabbt att Curved Vibrerande Prostate Massager var en analleksak för män. Den speciellt formade kroppen och breda basen föreslog att den förmodligen är framtagen för att stoppas in där bak. Curved Vibrerande Prostate Massager kommer levererad i en snygg och stilren vit förpackning som presenterar sexleksaken på ett väldigt öppet och smakfullt sätt. Man vet precis vad man får, inga konstigheter.

I förpackningen finner jag Curved Vibrerande Prostate Massager. Curved Vibrerande Prostate Massager känns lättare än vad jag förväntat mig. Även utan batteri har leksaken en viss lätthet som känns bra. Jag stängde ögonen och lät fingrarna undersöka konstruktionen som gav ett väldigt seriöst intryck.

Curved Vibrerande Prostate Massager känns verkligen som en sexleksak av bra kvalité, här har det inte fuskats med materialen eller utförandet. Jag testade de fem olika vibrationsinställningarna och kände att detta var otroligt bra och kände mig förväntansfull på att prova den.

Jag testade även att ta ut själva vibrationsstaven för att se hur smidig det var att få ut den. Det var lite svår att ta ut den, man fick trixa och lirka ut den. Dock var det inga konstigheter sätta tillbaka den.

Upplevelse

Under det senaste året har jag varit en flitig besökare av olika hemsidor för att läsa på lite om prostata masserare för att höra andras erfarenheter om prostata massage. Där postas det då och då berättelser från killar och män världen över som uppnått prostataorgasmer med olika metoder och leksaker.

Sinful Curved Vibrerande Prostate Massager

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Prostataorgasmerna beskrivs alltid som extremt sköna och ibland ”livsförändrande”. Detta gör mig såklart väldigt intresserad av att själv uppleva en prostataorgasm. Jag har ingen aning om hur man gör för att uppnå en – det brukar framgå väldigt dåligt i berättelserna – men jag tänker att en bra början är att föra upp något i rumpan och se hur det känns.

Kanske hittar jag rätt om jag trixar, vänder och vrider litegrann? Det fanns bara ett sätt att ta reda på om Curved Vibrerande Prostate Massager var nyckeln till min första prostataorgasm – genom att prova den!

 

Hur man använder den

Jag valde att utföra mitt högst vetenskapliga test av Curved Vibrerande Prostate Massager i duschen. Precis som andra jag läst om själva rekommenderar smorde jag in hela kroppen på Curved Vibrerande Prostate Massager man vattenbaserat glidmedel för att sedan föra in den i mig. Det gick mycket lättare än vad jag trodde.

Det var varken smärtsamt eller obekvämt dock var det ett litet problem med att hålla Curved Vibrerande Prostate Massager på plats. Den ville gärna glida ut i olika ställningar. Som jag tycker är ett litet minus.

Sinful Curved Vibrerande Prostate Massager

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Vibrationsinställningarna finns i botten av sexleksaken och är lätt att komma åt. Man kan även ta ut själva vibrater staven och använda den om man så vill.  Alla inställningar är unika och är utformade för att få den bästa njutningen för din prostata.

Jag tror verkligen att man måste hitta sin egen metod att använda Curved Vibrerande Prostate Massager på, framförallt för att hitta den perfekta stimulansen för dig. Jag tyckte den 5:te, det vill säga den starkase vibrations inställningen, var bäst.

Någon prostataorgasm blev det tyvärr inte för mig, men vibrationerna från Curved Vibrerande Prostate Massager tillsammans med den ”uppfyllda känslan” gav njutningen en extra kick när jag drog min handtralla. Orgasmen som följde fick sig också en extra skjuts och blev faktiskt något kraftigare än vad de vanligtvis blir när jag uppnår dem på egen hand.

De olika pulseringsprogrammen gav mig inget, jag tyckte det var skönast att låta den vibrera på full effekt under hela åkturen. Men, jag kan absolut tänka mig att andra kan ha roligt med de olika vibrationsmönstren.

När jag rörde på min kropp kände jag av Curved Vibrerande Prostate Massager som mest. Så, jag kan verkligen tänka mig att Curved Vibrerande Prostate Massager är en bra sexleksak att använda tillsammans med en partner eftersom man ofta rör på sig mycket mer under sex med en partner än vad man gör när man onanerar.

Att ta ur Curved Vibrerande Prostate Massager efter orgasmen gjort sitt var lika lätt som att föra in den. Inget obehag och absolut ingen smärta. Hur bra och smidigt som helst!

Eftersom jag befann mig i duschen tvättade jag enkelt av Curved Vibrerande Prostate Massager med lite tvål efter användning. Jag lät den sedan torka på en frottéhandduk.

Sinful Curved Vibrerande Prostate Massager

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Rekommenderar att kolla upp lite olika tekniker och testa dig fram för att få den stimulas som passar dig bäst. Finns mycket på internet där de förklarar olika tekniker för att få den önskade njutningnen man vill ha.

Vill även rekomendrera att du använder glidmedel och använd i så fall vattenbaserad glidmedel för en enklare föra in och ut prostata maseraren samt för en skönare upplevelse. Samt ett tips är att ta ut själva bulletvibratorn och endast föra in den i sig om man endast är ute efter vibrator funktionerna. Inte lika trångt att föra in, helt enlekt smidigare.

Rekommenderat till

Vill rekomendrea curved Vibrerande Prostate Massager för nyfikna nybörjare som vill testa något nytt men även till de som använt andra typer av prostata maserare tidigre. Vill man uppleva en bättre och kraftfullare orgasm ska man verlkigen att man testar Curved Vibrerande Prostate Massager.

Eller om du är intresserad av att utforska anal play med en partner eller med dig själv tycker jag absolut du ska ge Curved Vibrerande Prostate Massager en chans! Storleken är perfekt inbjudande och funktionerna är precis vad man kan önska av en sexleksak både som man och kvinna. Byggkvalitén är fenomenal, speciellt om man tar den blygsamma prislappen i beaktande.

Det säger andra kunder

Vad jag har läst vad andra tycker om Curved Vibrerande Prostate Massager är det mycket blandat tycke både från erfarna samt första gångs testare. Men de flesta är relativt nöjda med produkten och rekommenderar även de till nyfikna nybörjare som vill utforska prostata massage.

Sinful Curved Vibrerande Prostate Massager

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Vad de tidigare kunderna har skrivit om Curved Vibrerande Prostate Massager är bland annat och är ganska överäns om är att den känns lite för stor samt att den lätt glider ut, att den är prisvärd, gjort med material av högsta kavlitet samt att den lätt att rengöra. Mycket av va de andra skriver om Curved Vibrerande Prostate Massager håller jag med dem.

Sammanfattning

Jag vill sammanfatta Curved Vibrerande Prostate Massager som en bra produkt av hög kvalitet. Med den egonomiska designen och sköna känslan mot prostatan tar produkten dig till nya höjder. Billig och bra köp för en förstagångsköpare som vill testa något nytt eller ett par som vill testa anal spel.

Första intrycket av Curved Vibrerande Prostate Massager när jag såg den enkla och stilrena vita förpackningen som presenterar sexleksaken på ett inbjudande och smakfullt sätt. Man vet precis vad man får, inga konstigheter. Själva prostata masseraren är enkel, har en snygg och diskret design. Man kände på materialet att det var bra kvalitet.

Testade Curved Vibrerande Prostate Massager i duschen, smorde in den i vattenbaserat glidmedel och förde in den i mig. Inga konstigheter, lätt att föra in och inte så obekvämt att föra in som jag trodde.

Jag fick ingen prostata orgasm men vibrationerna från Curved Vibrerande Prostate Massager gjorde så jag fick en skönare orgasm jämfört med om jag skulle göra på egen hand. Lika lätt som det var att föra in den var det att ta ut den, inget obehagligt alls samt lätt och rengöra efteråt.

Är definitivt den produkt du ska välja om du är intresserad av en testa prostata massage! Den ger dig absolut mest stimulans för pengarna och även om den känns lite stor gör den exakt vad den ska och lite till. Curved Vibrerande Prostate Massager är utformad för män men tycker att den helt klart det är något för kvinnor också.

stjärnor

Utmärkt produkt som får 4 utav 5 stjärnor av mig.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här