Den stora fördelen med en dubbeldildo är att båda parter kan njuta av stimulansen på en och samma gång.

Det är helt enkelt en het leksak som gynnar båda parter via penetrering, men det är dessutom fullt möjligt att använda den på egen hand.

Oavsett om man vill njuta själv eller tillsammans med ens partner kommer man därför att älska att introducera en dubbeldildo i sovrummet.

Dessa dildoar kommer i flera olika material, storlekar och former, så det är nästintill en garanti att man kommer att finna en passande variant.

Läs vidare för att få en överblick av de bästa dubbeldildoarna på marknaden!

 

 

Fun Factory Share Strap-on Dildo av Silikon

Fun Factory Share Strap-on Dildo av Silikon

Se priset här

Oavsett om man föredrar en leksak i lila, svart eller rosa finns det en dubbeldildo som både han och hon kommer att älska: Fun Factory Share Strap-on Dildo av Silikon. Både en man och en kvinna samt en kvinna och man tillsammans kan njuta av denne dubbeldildo på samma gång. Man använder nämligen den lite mindre delen av dubbeldildon för att föra in i kvinnas vagina samtidigt som hennes klitoris blir stimulerad, men detta är inte allt: den lite större sidan av dubbeldildon kan sedan penetrera partnern analt eller vaginalt.

Fun Factory Share Strap-on Dildo förser med andra ord båda parter med utomordentlig stimulering så att en själv samt ens partner kan njuta på samma gång. För att det ska bli så bekvämt som möjligt att föra in denne dubbeldildo är den tillverkad av medicinsk silikon. Ha dock i åtanke att man bör använda sig av ett vattenbaserat glidmedel för att det ska bli lätt och smidigt att föra in leksaken. En bättre dubbeldildo än Fun Factory Share Strap-on Dildo från Sinful får man allt leta efter.

 


 

Doc Johnson Smooth Dubbel Dildo

Doc Johnson Smooth Dubbel Dildo

Se priset här

För en klassisk hederlig dubbeldildo som inte är särskilt dyr samtidigt som den utför sitt jobb på bästa sätt kommer här Doc Johnson Smooth Dubbel Dildo. Den här leksaken kan man antingen använda på egen hand eller tillsammans med ens partner när man vill krydda till det lite extra i sovrummet. Dildon är lätt böjbar så att man ska kunna få den där fantastiska stimuleringen som man har trånat efter. Glöm inte att även köpa till ett vattenbaserat glidmedel så att denne dubbeldildo ska glida in lätt och bekvämt.

Med en diameter på 4 cm samt en längd på 45 cm har man mycket att jobba med, så både han och hon kommer att älska att använda denne dubbeldildo på samma gång. Efter användning behöver man enbart använda antingen tvål och vatten eller vatten och rengöringsmedel för sexleksaker för att återigen få dildon ren för nästa användning. Använd den i sovrummet, badrummet eller varhelst man annars vill för äkta njutning och spännande lekar där både parter får någonting utav det.

 


 

King Cock Slim Dubbeldildo 30 cm

King Cock Slim Dubbeldildo 30 cm

Se priset här

Denne dubbeldildo i antingen beige eller svart har ett utseende som verkligen påminner om den äkta varan. Inte nog med att leksaken ser verklig ut, utan den kommer dessutom att kännas fantastiskt stimulerande antingen på egen hand eller tillsammans med ens partner. Tack vare det faktumet att leksaken är vattentät kan man använda denne dubbeldildo i duschen eller badkaret om man skulle föredra det, men man kan också använda leksaken för att krydda till det i sovrummet med ens käraste.

King Cock Slim Dubbeldildo är fri från både latex och ftalat, har en diameter på 3,6 cm samt en längd på hela 30,5 cm. Man får med andra ord stor valuta för pengarna. Använd dildon antingen vaginalt eller analt, vilket betyder att par av både samma eller motsatta kön kan använda denne dubbeldildo tillsammans. King Cock Slim Dubbeldildo är lätt böjlig så att man ska komma åt och kunna föra in leksaken på ett bekvämt vis. Använd gärna ett vattenbaserat glidmedel för bästa möjliga känsla.

 


 

Vibrating Dual Penetrator

VIBRATING DUAL PENETRATOR

Se priset här

Den här svarta snygga modellen av dubbeldildo går under namnet Vibrating Dual Penetrator och har en realistisk textur som man bara inte kan hjälpa att älska. Inte nog med att man blir dubbelpenetrerad, utan denne dildo vibrerar även för att lägga till en extra spännande känsla till lekarna. Använd den antingen själv eller med ens partner vid heta förspel, och med ett vattenbaserat glidmedel blir det ännu bättre.

Denne dubbeldildo kommer utrustad med två dildoar: en på 16,5 cm för vaginal användning samt en lite mindre variant på 11,5 cm för anal användning. Förutom själva dildon kommer leksaken med en sele som man kan fästa runt sig och som lätt kan justeras för att sitta på så bekvämt som möjligt. Om man är intresserad av strap-on lekar kommer denne dubbeldildo att vara rena drömmen för en. Det finns olika hastigheter och program att välja mellan när det kommer till vibrationerna, så välj antingen den hastigheten som passar en eller låt partnern ha full kontroll över fjärrkontrollen.

 


 

Dillio Double Trouble Dildo

Dillio Double Trouble Dildo

Se priset här

En dubbeldildo som är riktigt färgglad är Dillio Double Trouble Dildo. Den här sexleksaken har en snygg rosa färg, men om man föredrar lila så är det även ett möjligt val. Med en större dildo för vaginal penetrering samt en mindre dildo för anal penetrering i en och samma leksak kan både han och hon njuta av de heta stunderna. Med denne dubbeldildo får man stor valuta för pengarna då den inte är särskilt dyr. Därtill är Dillio Double Trouble Dildo dessutom vattentät, så om man älskar lekar i duschen eller badkaret är detta inga problem.

För att användning ska kännas så skönt som möjligt bör man kika lite närmare på ett vattenbaserat glidmedel. Efter dess att man har använt denne dubbeldildo rekommenderas det även att inhandla ett rengöringsmedel som är gjort specifikt för att rengöra sexleksaker, men även att enbart använda tvål och varmt vatten kan vara nog. Materialet som denne dubbeldildo är tillverkad av är Body Safe PVC, och såsom namnet antyder är det 100 % säkert för huden.

 


 

Crystal Jellies Jr Double Dong 30 cm

Crystal Jellies Jr Double Dong 30 cm

Se priset här

För de som är ute efter en lite mer unik dubbeldildo som inte är tillverkad i ett gummiliknande material är det väl värt att kika närmare på Crystal Jellies Jr Double Dong 30 cm. Det kommer säkerligen inte som en överraskning att leksaken är 30 cm lång, men den har dessutom en diameter på hela 3,7 cm samt är fri från ftalat. Det som gör denne dubbeldildo särskilt unik är själva utseendet som liknar en genomskinlig kristall. Materialet går dock under namnet Sil-A-Gel som är antibakteriellt och mycket skönt att använda tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel.

Dildon har två ändar som båda är lika tjocka, och just därför blir leksaken perfekt för dubbelpenetrering. Då denne dubbeldildo är vattentät behöver man inte tveka att använda den i badrummet för lekar i duschen eller badkaret. Använd Crystal Jellies Jr Double Dong 30 cm antingen på egen hand eller när man vill hetta till det med sin partner. Glöm inte att köpa till ett sexleksaksrengöringsmedel som man använder för att göra ren denne dubbeldildo efter användning.

 


 

Crystal Clear Dubbeldildo

Crystal Clear Dubbeldildo

Se priset här

Denne leksak liknar en tidigare dubbeldildo som vi har talat om ovan på så vis att den är genomskinlig likt en kristall. Leksaken är extra lång med sina hela 34 cm och kan därför enkelt användas till dubbelpenetrering. Båda ändarna är lika tjocka med en diameter på 3,5 cm. Materialet som denne dubbeldildo är tillverkad av kallas för PVC, och leksaken är därför ganska böjbar så att man verkligen ska komma åt rätt. Antingen kan man använda leksaken själv vid onani eller tillsammans med en partner då båda kan njuta av leksaken på samma gång.

Utformningen av denne dubbeldildo är mycket realistisk, och man kan därför se ett ollon och ådror som liknar den äkta varan. För att det ska bli så enkelt som möjligt att föra in Crystal Clear Dubbeldildo bör man ta hjälp av ett vattenbaserat glidmedel och kanske även ett rengöringsmedel för sexleksaker när man ska tvätta av dubbeldildon efter användning. Leksaken är mycket lätt att använda och kommer att förse en med stor njutning.

 


 

Power Stud Dubbel Penetrator Vibrator

Power Stud Dubbel Penetrator Vibrator

Se priset här

Med denne dubbeldildo av materialen ABS och PVC får man inte enbart njutning i form av dubbelpenetrering utan även genom vibrationer. Den här leksaken är nämligen både en dildo och en vibrator som har en total längd på 24 cm samt en införbar längd på 18 cm. För att starta denne dubbeldildo behövs två stycken AA-batterier, men ha i åtanke att dessa inte ingår när man köper Power Stud Dubbel Penetrator Vibrator. Trots att det är en vibrator blir det inga problem att använda denne dubbeldildo i antingen duschen eller badkaret tack vare det faktum att den är vattentät.

För bästa möjliga njutning väljer man själv hur starka vibrationerna ska vara, och man har möjligheten att välja mellan tre olika nivåer. De två dildoarna på denne dubbeldildo är även i olika storlekar så att man ska kunna föra in en analt och den andra vaginalt. Ollonet och ådrorna påminner mycket om den äkta varan, och den känns därför mycket realistisk vid användning. Glöm dock inte att rengöra den ordentligt efter dess att man är klar med den.

 


 

2 Double Ended – Uppladdningsbar Vibrator med Trådlös Fjärrkontroll

2 DOUBLE ENDED - UPPLADDNINGSBAR VIBRATOR MED TRÅDLÖS FJÄRRKONTROLL

Se priset här

Den här leksaken förser en med en elegant och lättanvänd dubbeldildo där både leksaken och den lilla fjärrkontrollen är mycket enkla att förvara. Tack vare den mindre storleken och det unika utseendet är det både lätt och diskret att transportera med sig denne dubbeldildo på exempelvis resor utomlands. Den här produkten kan verkligen skräddarsys efter ens föredragna stimulering då den har hela 10 olika vibrationsprogram som man kan välja mellan. Man kontrollerar vibrationerna med hjälp av en liten fjärrkontroll som ingår, och denne kan man lätt förvara då den tar upp ett sådant litet utrymme.

Den ena änden av denne dubbeldildo är lite mindre än den andra, så man kan använda den för stimulans både analt och vaginalt samtidigt. Man slipper dessutom att köpa nya batterier när leksaken laddas ur då man enkelt kan ladda upp vibratorn återigen. Som grädde på moset är denne dubbeldildo dessutom fullkomligt vattentät, så om man skulle föredra att använda den i duschen eller badkaret är detta fullt möjligt.

 


 

King Cock Double Penetrator Dubbeldildo 21 cm

King Cock Double Penetrator Dubbeldildo 21 cm

Se Prisen Här

Oavsett om man föredrar sin dubbeldildo i beige eller svart kommer det att finnas en King Cock Double Penetrator Dubbeldildo som passar en. Den här leksaken är tillverkad av PVC och är fri från både latex samt ftalat. Dubbeldildon består av en stor dildo med en införbar längd på 15,2 cm tillsammans med en mindre dildo med en införbar längd på 11,4 cm. Man kan därför använda den större dildon för vaginal penetrering och den lite mindre analt. Tack vare utformningen i botten är det inga problem att sätta fast denne dubbeldildo i en sele för lite extra kinky action.

Var inte blyg att använda leksaken i badkaret eller duschen då den är helt vattentät. Både utseendet samt känslan vid användning påminner mycket om den äkta varan, och man kommer därför att uppleva en mycket realistisk känsla. Med en sugkopp i botten kan man också fästa denne dubbeldildo på golvet eller en vägg för att stimuleras utan att behöva använda händerna.

 


 

Doc Johnson Jr. Veined Dubbel Dildo

Doc Johnson Jr. Veined Dubbel Dildo

Se priset här

Välj antingen färgen beige eller svart för att få en dubbeldildo med ett mycket realistiskt utseende. Doc Johnson Jr. Veined Dubbel Dildo har en total längd på 30 cm och en diameter på 3,7 cm. Båda ändarna är lika tjocka vilket betyder att både en själv och ens partner kan penetreras samtidigt. Materialet som denne dubbeldildo är tillverkad av kallas för Sil-A-Gel och tillåter för mycket skön njutning alla gånger. Glöm inte att köpa till ett vattenbaserat glidmedel för att det ska bli så lätt som möjligt att föra in leksaken. Efter användning finns det också ett rengöringsmedel just för sexleksaker som man kan använda sig av för att se till så att leksaken blir helt ren.

En stor fördel med denne dubbeldildo är att den är helt vattentät, så om man skulle få för sig att använda leksaken i antingen duschen eller badkaret kan man göra detta utan några problem. Både vid lekar på egen hand och tillsammans med ens partner kommer man att älska Doc Johnson Jr. Veined Dubbel Dildo.

 


 

You2Toys Ultra Dongs Dubbeldildo 43 cm

You2Toys Ultra Dongs Dubbeldildo 43 cm

Se Prisen Här

You2Toys Ultra Dongs Dubbeldildo 43 cm är en dubbeldildo som man kan få i antingen färgen svart, blå eller röd. Med ett realistiskt ollon och ådror kommer man att få njutning som aldrig förr, och tack varje att dildon är dubbelsidig kan både en själv och ens partner njuta av penetrering samtidigt. Leksaken är hela 43 cm lång och diametern ligger på 4 cm. Denne dubbeldildo är fri från både latex och ftalat och ger en stor valuta för pengarna.

Köp gärna till ett glidmedel, men se till så att det är vattenbaserat. På så sätt kan man föra in denne dubbeldildo utan problem och se till så att den glider in enklare. Det kan även vara en god idé att investera i ett sexleksaksrengöringsmedel för att se till så att dildon verkligen blir skinande ren efter användning.

 


 

Vac-U-Lock Double Penetrator Dildo

Vac-U-Lock Double Penetrator Dildo

Se priset här

Vac-U-Lock Double Penetrator Dildo kommer utrustad med en mindre dildo för anal penetrering samt en lite större dildo för vaginal penetrering. Utseendet är mycket realistiskt och påminner om den äkta varan med sitt synliga ollon och ådror. Tack vare sin utformning är det möjligt att placera denne dubbeldildo i vissa typer av selar när man vill krydda till det lite extra i sovrummet med ens käraste. Om man vill ta lekarna från sovrummet till badrummet är detta även fullt möjligt då leksaken är 100 % vattentät.

Materialet som denne dubbeldildo är tillverkad av är PVC och leksaken är fri från ftalat. Den större dildon för vaginal penetrering uppmäter 12,5 cm x 4 cm medan den mindre dildon för anal penetrering har måtten 13 cm x 2,7 cm. När det är dags att använda denne dubbeldildo bör man inte tveka att dra nytta av ett vattenbaserat glidmedel så att leksaken glider in lättare. Oberoende av om man vill använda leksaken själv eller med ens partner så blir Vac-U-Lock Double Penetrator Dildo en perfekt leksak.

 


 

Strap U Revolver Strapless Strap-On Dildo

Strap U Revolver Strapless Strap-On Dildo

Se priset här

En dubbeldildo som verkligen imponerar är Strap U Revolver Strapless Strap-On Dildo. Den här leksaken blir perfekt för de som vill vara lite kinky i sovrummet och testa på någonting helt nytt. Här behövs ingen sele då kvinnan för in ena änden av dildon och håller den uppe med hjälp av bäckenbottenmuskulaturen. Just därför kommer den här leksaken både att stimulera kvinnan vaginalt samtidigt som mannen blir stimulerad analt. Det är med andra ord en leksak som båda två kan njuta av.

Om man vill ta lekarna ett steg längre kan man till och med använda denne dubbeldildo i duschen eller badkaret med tanke på att den är vattentät. Om man ska använda den i sovrummet bör man dock ta hjälp av ett vattenbaserat glidmedel så att det ska bli så skönt och enkelt som möjligt att föra in leksaken. Längden på givarens sida är 10,2 cm medan längden på mottagarens sida är 15,2 cm.

 


 

2x Double Ended – Uppladdningsbar Vibrator Med Fjärrkontroll

2X DOUBLE ENDED - UPPLADDNINGSBAR VIBRATOR MED FJÄRRKONTROLL

Se priset här

Med en dubbeldildo som har ett utseende som sannerligen står ut i mängden kommer 2x Double Ended att imponera alla gånger. Denne dubbeldildo är mycket enkel att förvara då man kan vika den på mitten så att den inte ska ta upp ett lika stort utrymme. Därtill fungerar den inte enbart som en dubbeldildo utan även som en vibrator med en medföljande fjärrkontroll. Leksaken är mycket miljövänlig och billig då man kan ladda upp den när den får slut på batteri istället för att konstant behöva köpa nya batterier.

Trots den inbyggda vibratorn är denne dubbeldildo vattentät, så det är fullt möjligt att använda leksaken i badrummet eller i sovrummet beroende på vad man föredrar. Hela leksaken är 58,7 cm, men kan som sagt böjas i mitten så att den verkligen kommer åt där den ska. Den är tillverkad av 100 % silikon och kan användas både analt och vaginalt. Vibrationerna kommer bara att göra njutningen ännu mer perfekt, och tack vare fjärrkontrollen kan man själv styra vibrationerna.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här