Genom att använda en dubbeldildo är det flera som får uppleva en del av sin fantasi om dubbelpenetration. Men det finns flera sätt att använda dubbeldildos på och de fungerar lika bra för solo-lek som med en partner.

Dels på egen hand där du penetrerar dig om möjligt både vaginalt och analt eller så använder du och din partner varsin ände för att penetrera samtidigt.

Dubbeldildos finns i flera olika material, storlekar och former precis som ”vanliga” dildos och därmed kan vi också garantera att det finns minst en som faller dig i smaken.

Vi på Lovebuddy har testat oss fram och utsett en testvinnare, alltså vilken vi anser är marknadens bästa dubbeldildo och därefter även recenserat flertalet andra dubbeldildos.

Så fortsätt läs här nedan för att få reda på för och nackdelar om de bästa dubbeldildos som finns idag.

Fortfarande tveksam?

Se hela utbudet av Dubbeldildos här

TESTVINNARE Fun Factory Share Strap-on Dildo av Silikon

Fun Factory Share Strap-on Dildo av Silikon

Se priset här

Vår testvinnare i det här Bäst i Testet som därmed också har blivit utsedd till marknadens bästa dubbeldildo / double dildo är Fun Factory´s egna Share Strap-on Dildo a Silikon

Fördelar

 • Fungerar som en strapon utan harness
 • Flexibelt material
 • Bra tyngd

Nackdel

 • Svår att hantera med för mycket glidmedel/när det blir för vått

Recension

Oavsett om du föredrar en leksak i lila, svart eller rosa finns det en dubbeldildo som ni alla kommer älska – oavsett kön: Fun Factory Share Strap-on Dildo av Silikon.

Både en man och en kvinna samt en kvinna och kvinna kan tillsammans njuta av denna dubbeldildo i form av en strapon på samma gång.

Fun Factory Share Strap-on Dildo förser med andra ord båda parter med utomordentlig stimulering så att en själv samt ens partner kan njuta på samma gång.

För att det ska bli så bekvämt som möjligt att föra in denna dubbeldildo är den tillverkad av medicinsk silikon.

Ha dock i åtanke att ni bör använda er av ett vattenbaserat glidmedel för att det ska bli lätt och smidigt att föra in leksaken. Men tänk även på att vara varsam med mängden glidmedel då det lätt blir svårt att kontrollera så dubbeldildon sitter på plats när det blir för vått.

En bättre dubbeldildo än Fun Factory Share Strap-on Dildo från Sinful får man allt leta efter.

Hur använder du den?

Ni använder den lite mindre delen av dubbeldildon för att föra in i kvinnas vagina samtidigt som hennes klitoris blir stimulerad, men detta är inte allt: den lite större sidan av dubbeldildon kan sedan penetrera partnern analt eller vaginalt.

Rekommenderad till

Passar er som vill kunna få till juckandet under penetration, passar både erfarna och oerfarna.

 

Det säger andra kunder

Daniel – ” En riktigt härlig leksak för alla parter. Jag och min partner har haft mycket glädje av denna grymma leksak trots att vi bara haft den i ett par veckor.
Den kommer garanterat att ge mycket mer nöje över tiden efterhand som vi kommit på alla härliga tillämpningar.
Hittills har den genererat oss båda många fina jordbävningar till orgasmer.”

 

Sammanfattning

En dubbeldildo som passar de flesta, går snabbt att lära sig hantera och känns bekväm att använda.


TILL NYBÖRJAREN Power Stud Dubbel Penetrator Vibrator

Power Stud Dubbel Penetrator Vibrator

Se priset här

En dubbeldildo i form av en dildovibrator, perfekt för nybörjaren då den är enkel att använda på egen hand för att utforska

Fördelar

 • Enkel att använda
 • Realistiskt utseende på den större dildodelen med ådror
 • Vibrationer

Nackdel

 • Går endast att använda på egen hand eller när på en partner, går ej att penetrera både partnern och dig samtidigt

Recension

Med denna dubbeldildo som är gjord av materialen ABS och PVC får du inte enbart njutning i form av dubbelpenetrering utan även genom vibrationer.

Den här leksaken är nämligen både en dildo och en vibrator som har en total längd på 24 cm samt en införbar längd på 18 cm.

För att starta denna dubbeldildo behövs två stycken AA-batterier, men ha i åtanke att dessa inte ingår när man köper Power Stud Dubbel Penetrator Vibrator.

Trots att det är en vibrator blir det inga problem att använda denne dubbeldildo i antingen duschen eller badkaret tack vare det faktum att den är vattentät.

För bästa möjliga njutning väljer du själv hur starka vibrationerna ska vara, och du har möjligheten att välja mellan tre olika nivåer. De två dildoarna på denne dubbeldildo är även i olika storlekar så att du ska kunna föra in en analt och den andra vaginalt.

Ollonet och ådrorna påminner mycket om den äkta varan, och den känns därför mycket realistisk vid användning. Glöm dock inte att rengöra den ordentligt efter att du är klar med den.

Hur använder du den?

Ta hjälp av ett vattenbaserat glidmedel och därefter använder du bådan dildoarna för penetration. Tänk på att du ibland kan behöva massera och mjuka upp analen ordentligt innan.

Rekommenderad till

Passar dig som är ny till dubbelpenetration och enkelt vill kunna använda den på egen hand.

 

Sammanfattning

En dubbeldildo med vibration som du enkelt använder på egen hand. Det är till sin utformning gjord med realistiskt utseende med både ollon och ådror.

 


DEN BILLIGA King Cock Slim Dubbeldildo 30 cm

King Cock Slim Dubbeldildo 30 cm

Se priset här

En dubbeldildo som kommer i antingen beige eller svart och har ett utseende som verkligen efterliknar en riktig kuk

Fördelar

 • Realistiskt utseende
 • Handtillverkad
 • Mjukt material men tillräckligt fast för att vara enkel att hantera

Nackdel

 • Något smal – passar dig som inte gillar grövre dildos

Recension

Inte nog med att leksaken ser verklig ut, utan den kommer dessutom att kännas fantastiskt stimulerande antingen på egen hand eller tillsammans med din partner. Det är dess naturtrogna utseende som gör dubbeldildon så fantastisk.

Dubbeldildon har nämligen markerade ollon i båda ändar och kraftiga ådror. De är alla handtillverkade i USA och detaljerna som finns på dubbeldildon är handmålade.

Tack vare att leksaken är vattentät kan du använda denna dubbeldildo i duschen eller badkaret om du/ni skulle föredra det.

King Cock Slim Dubbeldildo är fri från både latex och ftalat, har en diameter på 3,6 cm samt en längd på hela 30,5 cm. Man får med andra ord stor valuta för pengarna. Vissa användare har dock önskat att den var något större.

Dubbeldildon kan användas antingen vaginalt eller analt, vilket betyder att par av både samma och/eller motsatta kön kan använda denne dubbeldildo tillsammans.

King Cock Slim Dubbeldildo är lätt böjlig så att ni ska komma åt och kunna föra in leksaken på ett bekvämt vis. Använd ett vattenbaserat glidmedel för bästa möjliga känsla.

Hur använder du den?

Använd rikligt med glidmedel och välj därefter om du vill använda den som en klassisk dildo, för dubbelpenetration eller att du och din partner penetrerar er själva med varsin ände.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha möjligheten att variera dig genom solo-lek, dubbelpenetration och partnerlek.

Eftersom den tillhör en av de medel/mindre storlekarna passar det även dig som är nybörjare.

Sammanfattning

En dubbeldildo som trots sitt pris utstrålar kvalité och detta syns tydligt genom de naturtrogna handmålade detaljerna.

 


 

Doc Johnson Smooth Dubbel Dildo

Doc Johnson Smooth Dubbel Dildo

Se priset här

Det här är en rejäl dubbeldildo både till vikt, bredd och längd som passar den erfarna

Fördelar

 • Trots sin grovhet – relativt enkel att böja
 • Glatt material – enkel att föra in
 • Längre jämfört med många andra dubbeldildos, 45cm

Nackdel

 • Inget varierande material

Recension

För en rejäl klassisk hederlig dubbeldildo som inte är särskilt dyr samtidigt som den utför sitt jobb på bästa sätt kommer här Doc Johnson Smooth Dubbel Dildo. Den här leksaken kan du antingen använda på egen hand eller tillsammans med din partner när ni vill krydda till det lite extra i sovrummet.

Dildon är lätt böjbar så att du ska kunna få den där fantastiska stimuleringen som man har trånat efter. Glöm inte att även köpa till ett vattenbaserat glidmedel så att denne dubbeldildo ska glida in lätt och bekvämt.

Med en diameter på 4 cm samt en längd på 45 cm har du mycket att jobba med, så både han och hon kommer att älska att använda denna dubbeldildo på samma gång.

Efter användning behöver du enbart använda antingen tvål och vatten eller vatten och rengöringsmedel för sexleksaker för att återigen få dildon ren för nästa användning. Det är extra enkelt att hålla den ren tack vare det glatta materialet.

Använd den i sovrummet, badrummet eller varhelst man annars vill för äkta njutning och spännande lekar där både parter får någonting utav det.

Hur använder du den?

Använd rikligt med glidmedel och välj därefter om du vill använda den som en klassisk dildo, för dubbelpenetration eller att du och din partner penetrerar er själva med varsin ände.

Rekommenderad till

Passar den erfarna eller för dig som tidigare vet om att du gillar grövre penetration.

Det säger andra kunder

Rune – ” Rejäl och tung dubbeldildo. Med glidmedel glider den in lätt i analen. Jag fick inte in den hela vägen på första testet men, övning ger färdighet!”

Sammanfattning

En double dildo med klassiskt utseende men i en grövre form. Trots det är den relativt enkel att föra in tack vare det glatta materialet.

 


 

Vibrating Dual Penetrator – double dildo

VIBRATING DUAL PENETRATOR

Se priset här

Den här svarta snygga modellen av dubbeldildo går under namnet Vibrating Dual Penetrator och har en realistisk textur. Den ger dig möjlighet att på egen hand dubbelpenetrera din partner

Fördelar

 • Strapon sele/Harness ingår
 • Fjärrkontroll samt fäste för fjärrkontrollen
 • Vibration

Nackdel

 • Behöver alltid använda dubbel penetration för bäst bekvämlighet

Recension

Inte nog med att du blir dubbelpenetrerad, utan denna dildo vibrerar även för att lägga till en extra spännande känsla till lekarna. Använd den antingen på egen hand eller på din partner, du kan också använda den för strap-on lekar då det ingår en sele.

Strap-on selen har elastiska band och är därför både flexibel och bekväm att bära.

Denna dubbeldildo kommer utrustad med två dildoar: en på 16,5 cm för vaginal användning samt en lite mindre variant på 11,5 cm för anal användning. Nackdelen är att de inte går att använda var för sig.

En extra funktion som vi tidigare nämnt är att denna dubbeldildo vibrerar. Vibrationerna styrs av en fjärrkontroll och på fjärrkontrollen finns det även klipps på baksidan för att enkelt fästa den på selen och gå all in för juckandet.

Det finns olika hastigheter och program att välja mellan när det kommer till vibrationerna, så välj antingen den hastigheten som passar en eller låt partnern ha full kontroll över fjärrkontrollen.

Hur använder du den?

Då batteri inte ingår behöver du först köpa 2 x AA batterier och därefter kan du använda dubbeldildon på egen hand eller med sele och penetrera din partner. Styr vibrationerna med den tillhörande fjärrkontrollen.

Rekommenderad till

Passar er som har erfarenhet av strap-on lekar och vill nu ta nästa steg.

Sammanfattning

En läcker dubbeldildo med tillhörande sele och fjärrkontroll, här kan ni verkligen utöva fantasier ni tidigare bara drömt om.


 

Dillio Double Trouble Dildo

Dillio Double Trouble Dildo

Se priset här

En dubbeldildo formad som ett U vilket betyder att den är enkel att använda vid dubbelpenetrering på egen hand

Fördelar

 • Naturligt formad till U men enkel att räta ut
 • Priset
 • Olika tjocklekar i de olika ändarna

Nackdel

 • Luktar mycket plast i början

Recension

En färgglad dubbeldildo vid namn Dillio Double Trouble Dildo. Den här sexleksaken har en snygg rosa färg, men om du föredrar lila så är det även ett möjligt val.

Med en större dildo för vaginal penetrering samt en mindre dildo för anal penetrering i en och samma leksak kan du enkelt njuta på egen hand eller tillsammans med din partner.

I och med att den är naturligt U-formad är den enkel att använda vid dubbelpenetrering på egen hand.

Med denna dubbeldildo får du stor valuta för pengarna då den inte är särskilt dyr. Därtill är Dillio Double Trouble Dildo dessutom vattentät, så om du/ni älskar lekar i duschen eller badkaret är detta inga problem.

Vi rekommenderar alltid att använda glidmedel vid användning av sexleksaker, särskilt vid analstimulering men flera användare sig att tack vare det sköna materialet känns det inte som att det behövs.

Det sköna materialet som denna dubbeldildo är tillverkad av är Body Safe PVC, och såsom namnet antyder är det 100 % säkert för huden.

Hur använder du den?

Använd rikligt med glidmedel och välj därefter om du vill använda den som en klassisk dildo, för dubbelpenetration eller att du och din partner penetrerar er själva med varsin ände.

Rekommenderad till

Passar den oerfarna tack vare den mindre storleken och möjligheten att variera sig mellan två olika storlekar beroende på ände.

Det säger andra kunder

Jennifer – ” Köpte den här mest som en kul grej, men var ju givetvis tvungen att testa den.
Materialet är så himla bra – behövs liksom inte ens glidmedel. Perfekt att använda med en vibrator/wand (om man vill vara säker på att få en snabb orgasm). Jag själv har använt den “grövre” delen vaginalt och den lyckades komma åt min g-punkt – därav det bra betyget!
Den andra delen är lite smalare, perfekt för nybörjare inom analt.
Mitt enda klagomål är väl att den luktar väldigt starkt när man tar ur den ur förpackningen – men det löser man snabbt med lite leksaksrengöring eller bara lite vatten.
En klar 10:a från mig!”

Sammanfattning

En lätthanterlig dubbeldildo som med ett skönt material glider enkelt in och går att ändra form på trots att den kommer U-formad.

 


 

Crystal Jellies Jr Double Dong 30 cm

Crystal Jellies Jr Double Dong 30 cm

Se priset här

För de som är ute efter en lite mer unik dubbeldildo som inte är tillverkad i ett gummiliknande material är det väl värt att kika närmare på Crystal Jellies Jr Double Dong 30 cm

Fördelar

 • Läcker design
 • Flexibel
 • Skönt material

Nackdel

 • För solo-lek är det till en nackdel att ändarna är lika stora

Recension

Det som gör denne dubbeldildo särskilt unik är själva utseendet som liknar en genomskinlig kristall. Materialet går dock under namnet Sil-A-Gel som är antibakteriellt och mycket skönt att använda tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel.

Det kommer säkerligen inte som en överraskning att leksaken är 30 cm lång, men den har dessutom en diameter på hela 3,7 cm samt är fri från ftalat.

Den fungerar bra att använda för dubbelpenetrering på sig själv men med tanke på att båda ändar är lika stora krävs mycket uppvärmning.

Dildon har två ändar som båda är lika tjocka, och just därför blir leksaken perfekt för dubbelpenetrering. Då denna dubbeldildo är vattentät behöver du inte tveka att använda den i badrummet för lekar i duschen eller badkaret.

Använd Crystal Jellies Jr Double Dong 30 cm antingen på egen hand eller när du vill hetta till det med din partner. Glöm inte att köpa till ett sexleksaksrengöringsmedel som du använder för att göra ren denne dubbeldildo efter användning. Det kan även hjälpa mot plastlukten som finns i början.

Hur använder du den?

Använd rikligt med glidmedel och välj därefter om du vill använda den som en klassisk dildo, för dubbelpenetration eller att du och din partner penetrerar er själva med varsin ände.

Rekommenderad till

Passar den mer erfarna på grund av dess storlek.

Sammanfattning

En läcker dubbeldildo med ett elegant kristall liknande utseende fyller upp dig på ett magiskt sätt och passar dig som är mer erfaren.

 


 

Crystal Clear Dubbeldildo

Crystal Clear Dubbeldildo

Se priset här

Crystal Clear Dubbeldildo är en kristallklar dildo är en prisvärd dildo som är något längre än flera andra

Fördelar

 • Extra lång
 • Elegant utseende
 • Realistiskt ollon och ådrar

Nackdel

 • Intensiv plastlukt

Recension

Denna sexleksak liknar en tidigare nämnd dubbeldildo, vi har skrivit om den här ovan och precis som den har denna dubbeldilo ett genomskinlig kristall liknande utseende.

Sexleksaken är något längre med sina hela 34 cm och kan därför enkelt användas till dubbelpenetrering. Båda ändarna är lika tjocka med en diameter på 3,5 cm.

Materialet som denne dubbeldildo är tillverkad av kallas för PVC, och leksaken är därför ganska böjbar så att man verkligen ska komma åt rätt.

Antingen kan man använda leksaken själv vid onani eller tillsammans med en partner då båda kan njuta av leksaken på samma gång.

Utformningen av denne dubbeldildo är mycket realistisk, och du kan därför se ett ollon och ådror som liknar den äkta varan.

För att det ska bli så enkelt som möjligt att föra in Crystal Clear Dubbeldildo bör du ta hjälp av ett vattenbaserat glidmedel och kanske även ett rengöringsmedel för sexleksaker när du ska tvätta av dubbeldildon efter användning.

Leksaken är mycket lätt att använda och kommer att förse en med stor njutning.

Hur använder du den?

Använd rikligt med glidmedel och välj därefter om du vill använda den som en klassisk dildo, för dubbelpenetration eller att du och din partner penetrerar er själva med varsin ände.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en extra lång dubbeldildo, kanske är det något fantasin kräver sen tidigare.

Det säger andra kunder

Maria – ”En mycket smidig och trevlig produkt. Jag gillar verkligen materialet och känslan. Köpte den ofärgade och den känns stilren och snygg.
Ett minus dock för en ganska intensiv och plastig lukt, men den kanske försvinner så småningom.”

Sammanfattning

En läcker kristalldildo som med sitt flexibla material är enkel att använda på egen hand och tillsammans med en partner.

 


 

King Cock Double Penetrator Dubbeldildo 21 cm

King Cock Double Penetrator Dubbeldildo 21 cm

Se priset här

King Cock Double Penetrator Dubbeldildo är en perfekt dildo för flera användningsområden, på egen hand, på din partner eller tillsammans med en harness

Fördelar

 • Sugpropp
 • Passar ihop med de flesta harness
 • Vattentät

Nackdel

 • Den lilla dildon är något kort

Recension

Oavsett om du föredrar din dubbeldildo i beige eller svart kommer det att finnas en King Cock Double Penetrator Dubbeldildo som passar dig.

Den här leksaken är tillverkad av PVC och är fri från både latex samt ftalat. Dubbeldildon består av en stor dildo med en införbar längd på 15,2 cm tillsammans med en mindre dildo med en införbar längd på 11,4 cm.

Man kan därför använda den större dildon för vaginal penetrering och den lite mindre analt. Det flera användare har tyckt är att den lilla delen lätt råkar glida ur på grund av att den är för kort.

Tack vare utformningen i botten är det inga problem att sätta fast denne dubbeldildo i en sele för lite extra kinky action.

Eller varför inte använda sugproppen som finns på ena änden och fäst din dubbeldildo på golvet eller en vägg, stimuleras utan att använda händerna.

Eftersom den är vattentät passar den perfekt för att ha i badkaret, lös eller fastsatt.

Med tanke på dess storlek och utseende skapar den en välbekant utfyllnadskänsla som motsvarar the real deal.

Hur använder du den?

Använd tillsammans med rikligt glidmedel på egen hand eller tillsammans med en partner. Håll den i handen, fäst den med sugproppen eller också fäst den på annan fast yta.

Rekommenderad till

Passar dig som vill kunna ha en sexleksak som går att variera på flera olika sätt, strapon, sugpropp eller på egen hand.

Det säger andra kunder

Maria – ” Helt underbar!! Känslan av när den glider in i båda hål är helt fantastisk och realistisk. Storlekarna på dem är perfekta åt båda hållen. Önskar att den lille var lite längre bara, lätt att den vill hoppa ur. Annars, amazing!!”

Sammanfattning

En dubbeldildo där då får ta del av en utfyllnadskänsla och även möjlighet att ge någon annan samma upplevelse tack vare att den är anpassad för att kunna passa ihop med en strapon-sele.

 


 

Doc Johnson Jr. Veined Dubbel Dildo

Doc Johnson Jr. Veined Dubbel Dildo

Se priset här

Doc Johnson Jr. Veined Dubbeldildo kommer med realistiska ådror och två ollon som känns äkta

Fördelar

 • Känns grov trots att storleken är medelstandard
 • Vattentät
 • Tydliga ådror

Nackdel

 • Hård och därför svår att böja

Recension

Doc Johnson Jr. Veined Dubbel Dildo har en total längd på 30 cm och en diameter på 3,7 cm. Välj antingen färgen beige eller svart för att få en dubbeldildo med ett mycket realistiskt utseende.

Båda ändarna är lika tjocka vilket betyder att både du själv och din partner kan penetreras samtidigt.

Materialet som denne dubbeldildo är tillverkad av kallas för Sil-A-Gel och tillåter för mycket skön njutning alla gånger.

Flera användare tycker dock att den är för hård för att enkelt kunna dubbelpenetrera sig själv på egen hand men att den funkar utmärkt för penetration med partner.

Glöm inte att köpa till ett vattenbaserat glidmedel för att det ska bli så lätt som möjligt att föra in leksaken. Efter användning finns det också ett rengöringsmedel just för sexleksaker som man kan använda sig av för att se till så att leksaken blir helt ren.

En stor fördel med denne dubbeldildo är att den är helt vattentät, så om man skulle få för sig att använda leksaken i antingen duschen eller badkaret kan man göra detta utan några problem. Både vid lekar på egen hand och tillsammans med ens partner kommer man att älska Doc Johnson Jr. Veined Dubbel Dildo.

Hur använder du den?

Använd rikligt med glidmedel och välj därefter om du vill använda den som en klassisk dildo, för dubbelpenetration eller att du och din partner penetrerar er själva med varsin ände.

Rekommenderad till

Passar dig som främst är ute efter partnerlekar då den är svår att böja och använda på egen hand.

Det säger andra kunder

Simon – ”Väldigt skön dubbeldong! Lagom lång för sköna parlekar, väldigt sköna ådror och tydligt kännbart ollon, lite grövre modell hade dock önskats.
Verkligen att rekommendera!”

Sammanfattning

En dubbeldildo som gör sig utmärkt i penetration med en partner tack vare att den inte böjer sig lätt men därmed också svårare att använda för solo-lek.

 


 

You2Toys Ultra Dongs Dubbeldildo 43 cm

You2Toys Ultra Dongs Dubbeldildo 43 cm

Se priset här

You2Toys Ultra Dongs Dubbeldildo 43 är den dubbledildo som till utseendet ser rejäl och grov ut men vid användning inte upplevs lika stor

Fördelar

 • Spännande utseende
 • Knottriga ådror
 • 43 cm lång

Nackdel

 • Ser grövre ut än vad den är (kan upplevas som positivt och negativt)

Recension

You2Toys Ultra Dongs Dubbeldildo 43 cm är en dubbeldildo som du kan få i antingen färgen svart, blå eller röd.

Med ett realistiskt ollon och ådror kommer du att få njutning som aldrig förr, och tack varje att dildon är dubbelsidig kan både du själv och din partner njuta av penetrering samtidigt.

Leksaken är hela 43 cm lång och diametern ligger på 4 cm. Denne dubbeldildo är fri från både latex och ftalat och ger en stor valuta för pengarna.

Köp gärna till ett glidmedel, men se till så att det är vattenbaserat. På så sätt kan man föra in denne dubbeldildo utan problem och se till så att den glider in enklare.

Det kan även vara en god idé att investera i ett sexleksaksrengöringsmedel för att se till så att dildon verkligen blir skinande ren efter användning.

Hur använder du den?

Använd rikligt med glidmedel och välj därefter om du vill använda den som en klassisk dildo, för dubbelpenetration eller att du och din partner penetrerar er själva med varsin ände.

Rekommenderad till

Passar dig som gillar det grövre utseendet och passar in bra i sexleksakslådan med fetisch-leksaker.

Det säger andra kunder

Kitty – ” Om man vill känna sig rejält fylld, kan jag varmt rekommendera den här. Jag valde den röda, och den är genomskinlig i stadigt, följsamt material som gjorde att jag döpte den till “Geléormen”.

Först i fiffin några varv, vilket fick mig att spruta tre gånger, sedan in i rumpan där jag inte trodde den skulle få plats, men det gick med Sinful’s analglidmedel. Sjukt mysig kväll, ser fram emot att få leka med min orm fler gånger”

Sammanfattning

Med sin läckra och grova design kommer du bli kåt vid första ögonkastet av denna dubbeldildo.

 


 

Vac-U-Lock Double Penetrator Dildo

Vac-U-Lock Double Penetrator Dildo

Se priset här

En grövre dubbeldildo, som till skillnad från många andra liknande sexleksaker har nästintill jämnlånga dildos

Fördelar

 • Dildoarna är nästintill långa
 • Kompatibel med Doc Johnsons Vac-U-Lock harness system
 • Vattentät

Nackdel

 • Färgen – syns lätt om den blivit kladdig

Recension

Vac-U-Lock Double Penetrator Dildo kommer utrustad med en mindre dildo för anal penetrering samt en lite större dildo för vaginal penetrering. Det som skiljer dem främst åt är bredden inte längden.

Utseendet är mycket realistiskt och påminner om den äkta varan med sitt synliga ollon och ådror. Tack vare sin utformning är det möjligt att placera denne dubbeldildo i vissa typer av selar när du vill krydda till det lite extra i sovrummet med ens käraste.

Om ni vill ta lekarna från sovrummet till badrummet är detta även fullt möjligt då leksaken är 100 % vattentät. Materialet som denna dubbeldildo är tillverkad av är PVC och leksaken är fri från ftalat.

Den större dildon för vaginal penetrering uppmäter 12,5 cm x 4 cm medan den mindre dildon för anal penetrering har måtten 13 cm x 2,7 cm.

När det är dags att använda denne dubbeldildo bör du använda ett s så att leksaken glider in lättare. Oberoende av om du vill använda leksaken själv eller med din partner så blir Vac-U-Lock Double Penetrator Dildo en perfekt leksak.

Hur använder du den?

Använd tillsammans med rikligt glidmedel på egen hand eller tillsammans med en partner. Håll den i handen eller fäst den i en strapon.

Rekommenderad till

Passar er som gillar strapon-lekar och dubbelpenetrering åt det grövre hållet.

Det säger andra kunder

Maria – ”Den här är bra på alla sätt och vis, det enda som drar ner betyget är färgen som inte är bra med tanke på vart den ska användas.”

Sammanfattning

En dubbeldildo som är enkel att använda och passar perfekt för dig som gillar att använda strapons.


 

Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator

Se priset här

En dubbeldildo likt vår testvinnare men denna gången med bulletvibrator som stimulerar både dig som ger och den som tar

Fördelar

 • Kan stimulera två stycken samtidigt
 • Uttagbar bullet
 • Vattentät

Nackdel

 • Endast kvinnor kan bära sexleksaken

Recension

Produkten är gjord för att bäras av en kvinna. Den passar perfekt för dig som kvinna som kunna penetrera din partner oavsett om det är vaginalsex med en kvinna eller analsex med en man.

Den fungerar inte som en vanlig strapon utan den förs in i vaginan för att därefter kunna penetrera sin partner.

Välj mellan 5 olika vibrerande inställningar och hitta er favorit. Produkten rör sig med era kroppar och anpassar sig efter era ställningar.

Vibrationen sitter i båda ändar och kan därför upplevas av både den som penetrerar och den som blir penetrerad.

Toppen på staven är även böjd för att kunna komma åt g-punkten eller p-punkten ordentligt. Det är flera som upplever att det känns mer naturligt och skapar mer närhet tack vare att den inte fästs med sele.

Hur använder du den?

Placera ena delen i dig (som kvinna) och använd den andra delen för att penetrera din partner. Välj om du vill använda vibrationen eller ta bort den helt genom att ta bort bulleten.

Rekommenderad till

För dig som är kvinna och för som vill att båda ska kunna uppleva lika mycket njutning samtidigt. Här handlar det inte att en tar och en ger utan att båda ger.

Det säger andra kunder

Charliev – Väldigt roligt att ha ett hjälpmedel som passar för alla kön. Transperson, ickebinär, man eller kvinna! Det kanske inte går första gången då man måste öva för att se hur den ska sitta å hur det är som skönast. När den väl sitter så är det super! Testa! Värd stålarna!”

Sammanfattning

Sharevibe ger dig och din partner stimulering samtidig och det fungerar perfekt för duschsex tack vare att den är vattentät.

 


Vad är en dubbeldildo?

En dubbeldildo är en dildo som kan användas för att penetrera två hål samtidigt. Om det innebär att den används tillsammans eller på egen hand är helt upp till användaren.

En dubbeldildo kan förverkliga fantasier om att bli dubbelpenetrerad, en fantasi som oftast grundar sig i drömmen om en trekant.

Precis som de flesta olika sexlekser så finns det flera olika sorters dubbeldildos. De finns i flera olika former, storlekar och material.

Hur ser den ut?

Dubbeldildos finns i olika former men den vanligaste och mest kända är där det finns två ollon i varje ände.

Sedan kan även en dubbeldildo vara som två dildos på varandra där en del är större får att kunna penetrera vaginalt och den andra är lite mindre för att penetrera analt.

Den tredje formen är en form av strap-on som endast kan bäras av någon med vagina, på grund av den istället för att fästas med en strap-on sele fästs den genom att en del förs in vaginalt.

Hur används en dubbeldildo?

En dubbeldildo kan användas på egen hand, två av olika kön eller två av samma kön. Det fungerar också bra både vaginalt och analt.

Det är helt upp till var och en hur dubbeldildon ska användas. Det går att använda för att penetrera sig själv vaginalt och analt samtidigt. Genom att partnern använder den på dig. Ni båda penetreras samtidigt. Eller under vanligt penetrationssex för ytterligare penetration.

Glöm inte att använda rikligt med glidmedel, särskilt vid analstimulering då det inte finns något naturligt glid.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här