Billiga vibratorer – Bäst i test

715

Du har länge gått och tänkt över att investera i din njutning med en vibrator. Men eftersom du aldrig provat den förut är du rädd för att du ska betala mer än den är värd.

När vi ska företaga ett köp för första gången kommer det alltid med lite oro i förhållande till pris och kvalitet.

Vi har därför samlat billiga vibratorer till bra kvalitet så att du kan hitta en ny favoritprodukt, som inte kostar skjortan.

Testvinnaren: Sinful 7-Speed Silver Bullet Vibrator

Max Passion Silver Multispeed Vibrator

Se priset här

 • Nybörjarvänlig
 • Intensiv njutning
 • Stimulera flera erogena zoner

Denna lilla bulletvibrator kommer trots sin storlek med intensivstimulering. Den är designad som ett litet läppstift med en slät och silverfärgad yta. Snygg och smidig med andra ord.

Den släta ytan gör att den fungerar lika bra på klitoris som till dina bröstvårtor eller andra erogena zoner. Dra vibratorn över din kropp och upptäck erotiska punkter som du inte visste existerade.

Den billiga vibratorn är väldigt användarvänlig. Du ska bara vrida på produkten för att styra intensiteten på den. En nackdel är att den behöver batteri för att fungera och de ska du komma ihåg att byta.


Den billiga: Satisfyer Pro 2 Next Generation

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Se priset här

 • 99% upplever orgasm
 • Tryckvågsstimulering
 • 11 pulseringslägen

Denna billiga vibrator är faktiskt inte riktigt en vibrator utan den stimulerar med tryckvågor. Lufttrycksvibratorer är rätt nya på marknaden men de kallas också för de mest orgasmsäkra produkterna. Tryckvågorna ger dig en känsla av massage utan beröring.

Det är en perfekt produkt för dig som upplever svårigheter med att komma. Den är otroligt användarvänlig och lätt att styra. På produkten finner du en plus och minus knapp som tar dig emellan de 11 pulseringslägena. Den är också väldigt tystgående vilket ju är perfekt för dig som bor tillsammans med andra människor. För det är ju rätt svårt att vara tyst när man får orgasm efter orgasm.

För din Satisfyer Pro 2 mot klitoris och låt den göra jobbet. Byt mellan de olika intensitetsnivåerna som det passar dig utan att du behöver byta position. Det är en kundfavorit och en riktig orgasmmaskin.


Mest populära: Dahlia Rabbit Vibrator

Dahlia Rabbit Vibrator

Se priset här

 • Starka vibrationer
 • 10 vibrationslägen
 • G-punkts-och klitorisstimulering

Den här billiga rabbitvibratorn ger dig dubbelstimulering och därmed dubbla möjligheter för orgasm. En av motorerna stimulerar din klitoris och den andra stimulerar din vagina. Det bästa är nog att denna stimulering sker samtidigt.

Rabbiten är en sexleksak som fick sitt stora genombrott i Sex and The City i början på 2000-talet. Här var det en av huvudkaraktärerna Charlotte som använde den. Hon blev faktiskt så besatt av den så att hon började ignorera sina vänner och sin familj och bara spenderade tid med sin rabbit. Efter detta avsnitt sändes så exploderade beställningarna på sexleksaken och den blev utsåld över nästan hela världen.

Cirka 20 år senare är det fortfarande en favoritprodukt. Just denna vibrator är gjord i härligt silikon som känns mjukt och skönt mot din kropp. Du kan även hitta en spännande boost knapp på Dahlia som du kan trycka på när du närmar dig klimax för en mer intensiv stimulering.

En nackdel är att den är batteridriven vilket gör att du alltid måste komma ihåg att ha batterier där hemma. Det är dock en otroligt liten nackdel i förhållande till vad denna snygga ljusrosa produkt kan ge dig.


Till nybörjaren: Sinful Uppladdningsbar Power Bullet Vibrator

Sinful Uppladdningsbar Power Bullet Vibrator

Se priset här

 • Sju vibrationsmönster
 • Diskret
 • Kundfavoriter

Det här är en liten klassiker. Den har varit med i Sinfuls julkalender de senaste två åren och är en riktigt kundfavorit. Denna billiga vibrator ser väldigt liten och nätt ut men den är otroligt kraftfull och kommer ge dig härliga, intensiva vibrationer.

Utsidan är len och skön så du kan använda den på alla dina erogena zoner och kanske hittar du till och med nya. Storleken gör den perfekt att ta med i handväskan eller ja, i din ficka. Den är riktigt, riktigt liten men ack så effektiv.

Den är vattentät så du kan ha den med i badet för ännu våtare stunder. Den billiga vibratorn är uppladdningsbar så du behöver inte tänka på att byta batterier utan den är alltid redo när du har lust. Du ska bara komma ihåg att ladda den då och då.

Den är en riktigt favorit hos kunderna som tycker att det är otroligt hur en så liten sak kan ge så mycket. Din klitoris kommer tacka dig för denna lilla krabat.


Den fräcka: Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator

Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator recension och test

Se priset här

 • Väldigt intensiv stimulering
 • Lätt hanterlig
 • Massage eller klitorisstimulering

En billig vibrator i form av en deluxe magic wand är nog precis vad vi alla behöver. Namnet deluxe magic wand är väldigt talande för produkten. När denna form för produkt kom ut på marknaden så blev den såld som massagestav. Men kvinnor upptäckte att den också kunde användas för riktigt intensiv klitorisstimulering och nu är den mer känd som en sexleksak än en massageprodukt.

Om du tänker att du hört namnet tidigare kan det vara så att du sett den i Sex and The City. Ja, även denna produkt har haft ett avsnitt dedikerad till sig. Här var det den väldigt sexuella karaktären Samantha som använde den kraftfulla vibratorn för att söva en bebis bland annat. Det som särskiljer en magic wand är också just det, riktigt kraftiga vibrationer.

Just den här har som originalet en sladd som du bara kopplar in i stickkontakten. Det gör att du varken ska tänka på att ladda den eller köpa batterier. Att den använder sig av ström är också det som gör det möjligt för den att ha så intensiva vibrationer.

Du kan använda den till dina ömma muskler och till att ge din klitoris kittlande orgasmer. Produkten är gjord av silikon och plast i hög kvalitet. Kunderna älskar den och nämner även att den är otroligt lätt att styra. Med glidmedel blir den ännu bättre.
emy testare
Det här är Emy, hon har också testat Sinful Magic Wand, läs hennes detaljerade recension här.

Läs hela recensionen här


Till den erfarne: Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator

Sinful Curve 10-Speed G-punktsvibrator

Se priset här

 • 10 vibrationsmöjligheter
 • 14,5 cm införbar
 • Krökt i toppen

Ingen kan väl klaga över en billig vibrator som träffar din g-punkt. Den mytiska punkten som finns inne i vaginan. Alla har vi hört om den men inte alla har träffat den. G-punkten ligger bara några centimeter in i din vagina upp mot magen. Det är anledningen till att inte alla träffat den då det är omöjligt i de flesta vanliga sexställningar med din partner då penisen måste riktas mot området.

Det som gör denna vibrator perfekt för att nå punkten är att den är krökt i toppen vilket gör att den riktas direkt mot din g-punkt. Produkten är därför perfekt för dig som äntligen vill möta din g-punkt och få en sprutorgasm. Skaftet är smalt vilket gör den ännu lättare att styra mot målet.

Du har 10 vibrationsmöjligheter att välja mellan. Hitta den som får dig att skrika av njutning. Den har en diameter på 2,5 cm och en längd på 19 cm där 14,5 cm är införbart. Det gör den till en mellan storlek som fungerar lika bra för erfarna som nybörjare.

Den är gjord i ABS-plast som är len och skön mot din hud. Kunderna tycker att det är en riktig orgasmmaskin som fungerar att använda på både klitoris och g-punkt. En nackdel är att den är batteridriven så du måste komma ihåg att alltid ha några där hemma när lusten dyker upp.

 

Läs hela recensionen här


Nyhet: Baseks Rabbitvibrator för Nybörjare

Baseks Rabbitvibrator för Nybörjare

Se priset här

 • Dubbelstimulering
 • Nybörjarvänlig
 • 11 cm kan föras in

Ska du köpa din första rabbit så är den här det perfekta valet för dig. Den kommer i en snygg lila färg där öronen stimulerar din klitoris samtidigt som dildons vibrationer stimulerar dig inuti. För dig som är ny så kan det kännas bra att den är så lätt att kontrollera och att byta mellan intensitet nivåer.

Storleken är också perfekt för dig som är ny till rabbits men också till sexleksaker generellt. När du ska investera i en dildo eller vibrator första gången så är det bra att inte börja med den allra största du kan hitta.

Baseks Rabbitvibrator för Nybörjare är totalt 18 cm där du kan föra in 11 cm och har en diameter på 3,5 cm. Det är en perfekt mellanstorlek som passar både nybörjare och erfarna.

En nackdel som vi också sett i många andra produkter är att den är batteridriven. Några kunder säger också att den kan upplevas som lite hård men att de gillar den ändå.


Varför ska jag köpa en billig vibrator?

Vibratorer är en favoritprodukt för kvinnor. De kittlande vibrationerna är otroligt populära och saker som vibrerar verkar kunna göra något vid oss som inget annat kan. Det är som magi och vi kommer gång på gång på gång.

Det här är tre saker som en vibrator kan ge dig:

 1. Du får lättare orgasm: Om du är en av många kvinnor som har problem med att få orgasm så är en vibrator den absolut lättaste vägen. Varför undrar du kanske? När du har sex med en sexpartner så sätts bromsarna i din hjärna kanske igång där du börjar tvivla på hur din kropp ser ut, er relation eller kanske oönskad graviditet. Att vi blir nervösa av en eller annan anledning kan förhindra en orgasm i sexakten. Med en vibrator existerar för det första inte denna orgasmpress som ligger undermedveten hos många. Den sätter dessutom inte igång dessa triggers då den inte känns som vanligt penetrationssex. En billig vibrator stimulerar på ett sätt som en människa inte kan vilket gör att vi inte får samma associationer. Låt de kittlande vibrationer ge dig helt nya upplevelser och en helt ny form för orgasm. Endast 20% av kvinnor har upplevt en så kallad g-punktsorgasm från penetration så det är inte konstigt om du behöver lite hjälp på vägen.
 2. Inte bara för singlar: En vibrator kan faktiskt vara bra för din relation, den kan dock på inga sätt ersätta din partner. Din partner ger dig kärlek och närhet medan din vibrator ger dig maskinell stimulering. Den kan också bidraga till att göra ert sexliv mer spännande och hen kan också njuta av din produkt. Krydda ert förspel med en vibrator.
 3. Self-care: Det snackas mycket om att man ska ta hand om sig själv ändå är det fortfarande lite förbjudet att prioritera egen njutning. Men det är ju självklart att njutning ska prioriteras och värdesättas. Med dagliga orgasmer prioriterar du verkligen dig själv och tar på så sätt hand om dig själv.

En billig vibrator för dig som har svårt att få orgasm

Jag pratade med min kompis här om dagen och vi kom in på ämnet orgasmer och hur lite man egentligen talar om detta. Det är som att ämnet är tabu. Första gången jag såg Sex and The City så tänkte jag att något var fel på mig då jag aldrig hade upplevt en orgasm då. Istället för att prata om det så valde jag att bara hålla det för mig själv och låtsas som att det inte var något som störde mig.

Nu har det gått några år sedan dess men jag och min kompis kom fram till att det fortfarande inte är något kvinnor pratar om. Hon berättade att hon aldrig fått en orgasm tillsammans med sin tidigare partner och de var tillsammans i flera år. Det hade jag ingen aning om och hon är min bästa kompis.

Det är verkligen ett tabu som behöver brytas. Många kvinnor går i onödan och tror att det är något fel på dem om de inte får orgasm varje gång. Så är inte fallet. Som kvinnor har vi väldigt svårt att få en g-punktsorgasm och det är den orgasmen som kan uppstå vid penetration. Det som många snubbar inte fokuserar på är njutningscentret klitoris.

En klitorisorgasm är mycket lättare att få men klitorisstimulering är inte alltid en del av sexakten. Här kommer vibratorn in. Med en vibrator kan du gå på upptäcktsfärd i din egen njutning och se vad som får dig till orgasm. Den fokuserar bara på dig och dina behov. Produkterna är professionellt designade för att stimulera och därför kan du nästan vara säker på att den fungerar.

Det finns inget pinsamt med att äga en vuxenleksak och att den är den enda som kan få dig till orgasm. Klimax är härligt och något du borde uppleva så ofta du kan och jag kan lova att en billig vibrator är din perfekta orgasmmaskin.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här