Liten vibrator – Bästa i test

1322

Urvalet är enormt och om du ska hitta en liten vibrator själv kan detta ta otroligt lång tid och mycket research.

Vi har därför undersökt detta för dig och hittat de bästa produkterna inom denna kategori på marknaden.

Det är en blandning av de olika modellerna bullet vibratorer, tryckluftsvibratorer och magic wand vibratorer.

Vi har till och med hittat en liten finger vibrator.

Du kan lästa om alla de olika liten vibrator nedan.

Vi rekommenderar att du läser om alla sorterna för att hitta den som passar din njutning helt optimalt.

 

99% får orgasm – Satisfyer Pro 2 Next Generation

Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro 2 Next Generation

Se priset här

 • Tryckvågor
 • 11 pulseringsmöjligheter
 • Uppladdningsbar

Välkommen till framtidens vibrator. Stimulering med tryckvågor är en relativt ny teknik. Den är också det mest orgasm säkra på marknaden. Hela 99% får orgasm det gör också att detta är produkten för dig som normalt har lite svårt vid att komma.

Du placerar enkelt produktens munstycke mot klitoris och styr mellan de olika pulseringslägena på knapparna. Knapparna är lätta att komma åt så du kan lätt anpassa hastigheten på din väg till klimax.

Produkten stimulerar dig med tryckvågorna som påminner om beröringsfri massage. Upplev denna riktiga kundfavorit och kom till orgasmhimlen så ofta du kan. För extra skön känsla ska du använda den med vattenbaserat glidmedel.

Se priset här

 


 

Kundfavorit – Sinful Uppladdningsbar Power Bullet Vibrator

Sinful Uppladdningsbar Power Bullet Vibrator
Sinful Uppladdningsbar Power Bullet Vibrator

Se priset här

 • Starka vibrationer
 • 7 vibrationsmönster
 • För klitoris, bröstvårtor eller penisskaft

Du kommer bli chockerad över de intensiva vibrationerna den här lilla produkten kan producera. Den är perfekt till dig som letar efter en intensiv stimulering.

Den har 3 hastigheter och 7 vibrationsmöjligheter så du kan hitta den intensitet som passar dig allra bäst. Den är formad för att kunna stimulera flera erogena zoner som klitoris, bröstvårtor och penisskaftet.

Eftersom den kan stimulera så många olika områden är den perfekt till ert förspel som par. Den ger ett spännande och orgasmfyllt förspel. Har du ingen partner är den lilla vibratorn också perfekt för att ge din onanistund det där lilla extra.

Den är uppladdningsbar så du ska inte krångla med batterier. Produkten är tillverkad i ABS-plast och har en fin slät yta. Vill du ha en extra våt stund i badet så är den vattentät och perfekt för vattenlekar.

Se priset här

 


 

Liten och smidig – Rechargable Silverbullet

Rechargable Silverbullet
Rechargable Silverbullet

Se priset här

 • Perfekt på resande fot.
 • Vattentät
 • Användarvänlig

Den här lilla vibratorn är supersmidig att ta med i handväskan. Du vet ju aldrig när du kan ha behov för en vibrator. Det är bäst att vara på den säkra sidan.  Ska du ut på stan med tjejkompisarna och ragga? Lägg den i väskan. Eller har du en het date? Ta med den.

Vibratorn är alltid klar att ge dig optimal klitorisstimulering. Storleken har ingen betydelse den är minst lika effektiv som större och klumpigare produkter.

Använd den med din partner eller till onani. Den kan inte bara stimulera klitoris prova att gå på upptäcktsfärd bland kroppens erogena zoner. Du kan testa den på dina bröstvårtor eller andra delar av ditt underliv. Män kan stimuleras bakom pungen och under ollonet. En liten produkt med oändliga möjligheter med andra ord.

Den är vattentät så den är perfekt för sexiga vattenlekar i badet eller duschen. För extra njutning kan du använda den tillsammans med vattenbaserat eller silikonbaserat glidmedel.

Se priset här

 


 

Kritikerrosad – Sinful Uppladdningsbar Mini Magic Wand Vibrator

Sinful Uppladdningsbar Mini Magic Wand Vibrator
Sinful Uppladdningsbar Mini Magic Wand Vibrator

Se priset här

 • Smidig
 • 10 vibrationsmöjligheter
 • 8 vibrerande hastigheter

Detta är en mindre version av den klassiska magic wand. Magic wand fick sitt stora genombrott i den sexuellt frigörande serien Sex and The City. Den är känd för att ha extra starka vibrationer då wands också kan användas för kroppsmassage. Det är faktisk deras ursprungssyfte. Så den här produkten kommer med andra ord att stimulera dig helt på djupet med sina starka vibrationer.

Du kan använda den för stimulering av klitoris och trots sin lilla storlek är den otroligt effektiv. Du har 10 vibrationsmönster och 8 hastigheter att välja mellan. Det finns därför garanterat en kombination som är optimal för dig och din orgasm.

Kunderna älskar den på grund av styrkan och storleken. Du kan leka med den själv eller bjuda in din partner. Den är perfekt för lite erotisk massage som förspel.

Se priset här

 


 

För nybörjare – Vibrator Pink

Vibrator Pink
Vibrator Pink

Se priset här

 • Praktisk storlek
 • Klitorisvibrator
 • Skönt material

Detta är en perfekt liten vibrator för nybörjare. Du kan lätt skruva upp och ned mellan de olika vibrationslägena. Starta med en låg intensitet och bygg sakta stämningen upp.

Du kan använda den till onani eller tillsammans med din partner. Den är perfekt för stimulering av din klitoris och dina bröstvårtor och andra erogena zoner på kroppen.

Vibratorn är tyst vilket uppskattas av många. Vill du ta med njutningen i badet så är produkten 100% vattentät. Det enda behöver är ett AA-batteri så är du redo för vibrerande orgasmer.

Se priset här

 


 

Sinful 10-Speed Bullet Vibrator

Sinful 10-Speed Bullet Vibrator
Sinful 10-Speed Bullet Vibrator

Se priset här

 • 10 vibrerande hastigheter
 • Diskret
 • Vattentät

Denna lilla klitorisvibrator är 9 cm lång och 1,6 cm bred vilket gör att den är perfekt att ha med på din resa. Låt inte storleken lura dig den stimulerar dig effektivt med sina 10 vibrationshastigheter.

Den är otroligt lätt att använda, du trycker bara på knappen för att byta mellan hastigheterna. Använd den själv eller med din partner. Du kan väldigt diskret förvara den i handväskan när du är på väg till din partners hus.

Se priset här

 


 

Nybörjarvänlig – Finger Vibrator Silicone Lila

Finger Vibrator Silicone Lila
Finger Vibrator Silicone Lila

Se priset här

 • Användarvänlig
 • Kundfavorit
 • Behagligt material

Detta är en otroligt praktisk fingervibrator. Den är perfekt när upphetsningen tar över och du har svårt att klamra fast vid en vibrator. Det problemet kommer du inte uppleva med din fingervibrator den sitter ordentligt fast genom hela din orgasm.

Den är otroligt lätt att använda. Du trär bara vibratorn på fingret och trycker på knappen för att komma igång. Materialet känns skönt mot din hud.

Att den sitter säkert på ditt finger gör att den är perfekt att använda till stimulering av klitoris samtidigt som du blir penetrerad av din partner.

Se priset här

 Om du har gått i tankar om att investera pengar i en vuxenleksak så är en vibrator ett måste. Generellt så är vibratorn kvinnornas älsklings leksak och då den stimulerar helt optimalt. En liten vibrator kan otroligt mycket för sin storlek och blir garanterat din nya orgasmmaskin. Vibrationer stimulerar på ett sätt som vi människor inte kan. Därför upplever många kvinnor att det är lättare att få orgasm med en vibrator en gammal, hederlig penetration. En liten vibrator är dessutom praktisk att ha med på farten eller resan. En orgasm är alltid en bra idé vart du än befinner dig!

 

Vad är en liten vibrator?

En vibrator är en sexleksak som används för att stimulera olika erogena zoner där målet är orgasm. Det som kännetecknar en vibrator är inte helt överraskande att den vibrerar. Vibratorer kommer i alla former, färger och storlekar.

Det är vanligast att man använder vibratorer på de yttre erogena zonerna, speciellt när vi talar om vibratorer i mindre storlek. Dock har det blivit vanligare och vanligare med penetrerande vibratorer också. Det är givetvis för att det är så otroligt skönt och stimulerande så vi vill ha det överallt.

 

Varför ska jag välja en liten vibrator?

Det som skiljer en liten vibrator från en större modell är givetvis storleken. Du kanske tänker att större vibratorer är bättre för att de borde kunna leverera starkare vibrationer. Det är dock inte nödvändigtvis sant. Tekniken går hela tiden framåt och du kan idag få mycket styrka i en liten förpackning.

 1. En av de självklara anledningarna till att välja en mindre modell är givetvis att de är väldigt diskreta. Om du är en av de personer som inte vill skylta med att du har sexleksaker där hemma så är en liten modell något för dig. Du kan enkelt gömma din vibrator och ingen behöver veta att du har en liten vän som säkrar dina orgasmer.
 2. Att den är liten gör den smidig att ha med sig. Ska du ut och resa? Så är en liten vibrator perfekt. Den får diskret plats i ditt handbagage. För vem vill inte ha orgasmer på semestern.
 3. Om du och din partner vill använda den till förspelet är den också perfekt att smidigt ta med hem till hen. Eller du kanske har en utekväll planerad med dina bästa vänner och hittar en härlig person att flörta med. Med vibratorn i handväskan kan du vara säker på att du och ditt ragg kommer ha en het natt tillsammans.
 4. Något som mindre modeller gör bättre än de större produkterna är att stimulera ett väldigt specifikt område. Du får lättare orgasm när du kan stimulera precis det område som du njuter mest av.
 5. Den är smidig till förspelet. Vibrationerna kan ge ett otroligt stimulerande och spännande förspel tillsammans med din partner. Då den är så liten är den helt perfekt för detta. Den kan också användas samtidigt som penetration. Stimulera klitoris med din lilla vän samtidigt som du blir penetrerad. Hörde jag dubbla orgasm möjligheter?

Som du kan se finns det många anledningar till att välja en liten vibrator nästa gång du ska köpa en sexleksak.

 

Rädda orgasmgapet med en liten vibrator

Många kvinnor upplever svårigheter med att få orgasm. Det finns en engelsk term som syftar på den skillnaden mellan hur ofta män och kvinnor får orgasm: ”The orgasm gap”. Detta är speciellt ett problem i heterosexuella förhållanden. Män säger att de alltid eller oftast får orgasm 95% av gångerna som de har sex med sin partner. För kvinnor ligger den siffran på 65 %. En väldigt stor skillnad i ett samhälle som önskar att vara jämställt. För homosexuella kvinnor är siffran dock nästan lika hög som männens. Homosexuella kvinnor upplever alltså orgasm mycket oftare än heterosexuella tillsammans med sin partner.

 

Anledningar till orgasmgapet:

 1. Klitoris: I heterosexuella förhållanden ligger fokuset oftast på penetrationssex. Men kvinnor har generellt sätt lättare att komma vid stimulering av klitoris.
 2. Mediabilden: I film och på tv så framstår det ofta som att kvinnor får sprutorgasmer från penetration hela tiden. Varken män eller kvinnor blir informerade om hur det ser ut i verkligheten. Därför vet inte alla kvinnor att de kunde uppleva något som är bättre och mer stimulerande. Det saknas information helt enkelt.
 3. G-punkten: Vart ligger den egentligen och hur stimuleras den? Det är ett rätt mystiskt område som inte bara stimuleras vid att stoppa in den. G-punkten ligger skrått in i vaginan upp mot magen och kräver ofta en specifik ställning eller en g-punkts vibrator för optimal stimulering.
 4. Upphetsning: Kvinnor behöver vara upphetsade före penetrering. Precis som en penis får klitoris ”erektion”. Blodet rusar ned i den vid upphetsning och den svullnar lite. Här kan en vibrator eller oralsex vara en bra idé före penetrering.
 5. Tid: I ett heterosexuellt förhållande är genomsnittstiden för penetration 3–5 minuter. Det är okej att det är så men det gör att kvinnan kanske inte hinner komma. Därför är förspel eller att ha en liten vibrator på klitoris under tiden att rekommendera.

Varför det är en skillnad för homosexuella kvinnor kan enkelt förklaras med att fokus inte enbart ligger på penetration.

Män har också lättare att komma av biologiska orsaker. De behöver nämligen komma för att föra generationen vidare. Kvinnor behöver inte få en orgasm för att göra barn. För kvinnor är det alltså enbart för njutning och inte för att det fyller en funktion. Biologi har ju lärt oss genom tiden att allt handlar om artens överlevnad. Nu när vi har sex för att det är skönt och för att vi har lust är detta lite förlegat men det ändrar inte vår biologi. Så det är logiskt att män oftare får orgasm än kvinnor men det betyder inte att det behöver vara så.

Både mäns och kvinnors förväntningar till hur sex ska vara blir ofta färgade av media och porrindustrin. Därför tror många män att de förväntas kunna hålla igen utlösning mycket längre än kroppen är gjord för. Det är också därför kvinnor inte vet särskilt mycket om sin klitoris. 75% av kvinnor behöver mer än penetration för att komma.

På många sätt är sex fortfarande tabu men den information vi faktiskt får är många gånger falsk eller förvirrande.

 

Uppmärksamma ditt njutningscenter: KLITORIS

Klitoris är ett otroligt organ som vi borde tala mer om. Det är faktiskt ett av de mest fascinerande organen vi människor har. Klitoris har ett syfte och det är sexuell njutning. Det känns som något alla borde bli informerade om, för hur fantastiskt är inte det. Män har inget organ med det syftet.

Klitoris består av 8000 nervänder vilket är dubbelt så många som i en penis. Det gör detta till ett otroligt känsligt område som är helt fantastiskt att stimulera. Eftersom området är så känsligt är det lättare för kvinnor att få en klitorisorgasm än en så kallad g-punktsorgasm som är en orgasm i vaginan.

Egentligen kan alla orgasmer föras tillbaka till klitoris då de faktiskt är nervändorna som kommer från klitoris ned i ditt g-punkts område. Så det är också klitoris som ligger bakom din g-punkts orgasm också.

En vibrator är ett otroligt lätt och härligt sätt att stimulera klitoris på. Det kräver inte mer än en liten vibrator med starka vibrationer för att klitoris ska komma igång.

 

Vad är en klitorisorgasm?

Så nu vet vi att klitoris är det lättaste området att stimulera för en orgasm men vad händer egentligen när vi får en klitorisorgasm?

När du blir upphetsad tillexempel vid vibrationer, tryckvågor, oralsex eller annan beröring av ditt kön eller bröstvårtor så rusar blodet ned till din klitoris. Den svullnar då som resultat av detta och blir ännu mer känslig. Det samma sker när en mans penis blir stimulerad vilket då leder till den mer tydliga effekten som i folkmun kallas stånd, resning eller erektion. Du blir då också våt och din kropp förbereder sig på penetrering.

Du kan märka kittlande sensationer i kroppen under upphetsningsstadiet och din kropp förbereder sig på orgasm. Vid en orgasm börjar din klitoris att få muskelsammandragningar som också leder till att din kropp kan börja röra sig i okontrollerade spänningar. Dessa sammandragningar i hela kroppen kommer från ditt kön och sprider sig.

Muskelsammandragningarna och pulseringar är toppen av din orgasm. Det är en kombination av kontakten som skapas mellan ditt bäcken, din vagina och din anus. Denna våg av njutning skickas sedan ut och kan märkas i hela kroppen.

Toppen av din orgasm varar typiskt från några sekunder och upp till en minut. Pulseringarna skickar signaler till din hjärna och hormonerna oxytocin och dopamin utsöndras i din kropp. Oxytocin är ett avslappnande hormon som kan minska stress. Dopamin är det så kallade lyckohormonet som gör dig gladare. Även andra hormoner utlöses i kroppen som har en positiv effekt på ditt välmående.

 

Vilken liten vibrator passar dig bäst?

Det finns flera olika slags vibratorer som kommer i mindre modeller och kan hjälpa dig till en härlig orgasm.

De olika modellerna du kan välja mellan:

 • Bullet vibrator
 • Tryckluftsvibrator
 • Magic Wand vibrator

Dessa tre är det vanligaste modellerna av små vibratorer. Av dessa är nog bullet den som är mest känd för att vara liten och smidig. De andra två kommer i både mindre och större modeller. De som vi har utvalt är lika små och smidiga som bullet vibratorer. För att veta vilken modell som passar dig bäst har vi gjort en förklaring om de olika modellerna här:

Bullet vibrator: Bullet vibratorer är mest kända för att vara små och därför är det mycket diskreta. Många människor vill inte skylta med att de äger sexleksaker (vi förstår inte varför men…) och då är den helt perfekt. Denna lilla vibrator kan dock mycket mer än så, det finns anledningar till att det är den mest populära vibratorn på marknaden. De är lätta att använda och kostar inte så mycket vilket gör dessa perfekta för nybörjare. Men det som en bullet är allra bäst på är punktmarkerad stimulering. Eftersom den är så liten är det lätt för dig att stimulera det område du tycker är allra skönast. De är fantastiska för härlig och precis klitorisstimulering.

Tryckluftsvibrator: Det är den nyaste kategorien av vibratorer som tagit marknaden med storm. Många anser att dessa är överlägsna på vibratormarknaden. Det är egentligen inte en slags vibrator då den tekniskt sätt inte vibrerar utan stimulerar dig med härliga tryckvågor. Här är en lista med de fördelar som du kommer uppleva med en lufttrycksvibrator:

 • Du kommer att få orgasm snabbare eller det säger i alla fall statistiken. Hälften av användarna upplever orgasm på under en minut och 80% gör det på mellan 2 och 3 minuter. Normalt tar det cirka en kvart för en kvinna att nå klimax. Vilket gör det till en helt unik produkt.
 • Det känns som oralsex. Tryckvågorna stimulerar något som liknar oralstimulering och vem gillar inte lite tunga? Du kan dessutom växla mellan olika lägen för lägre och högre intensitet beroende på vad du gillar.
 • 75% upplevde multipla orgasmer som normalt anses väldigt svåra att uppnå.
 • Den kan också användas på dina bröstvårtor där den känns som stimulerande kyssar.
 • De flesta är uppladdningsbara så du slipper tänka på att köpa batterier.
 • Den är dessutom otroligt orgasm säker och är bra för dig som normalt har svårt att nå klimax.

Magic Wand: En magisk trollstav är ett passande namn för den här produkten. Dessa har de starkaste vibrationerna på marknaden. Magic Wand vibratorer är ursprungligen gjorda för intensiv kroppsmassage och det kan du fortfarande använda den till. Om namnet ringer en klocka så kan det vara för att produkten fick sitt stora genombrott i succéserien Sex and The City. Här ville Samantha lämna tillbaka sin som hon kallade vibrator i en butik. Dock informerat butikspersonalen henne om att de inte säljer vibratorer och att de hon vill lämna tillbaka är en massagestav för nacken. Hon lär sedan butikspersonalen om hur produkten kan användas som en vibrator för intensiv klitorisstimulering. Vibratorn återkommer sedan i avsnittet när hon använder de starka vibrationerna för att Mirandas bebis ska sluta skrika. Poängen är att denna vibrator är perfekt för dig som önskar djup och intensiv klitorisstimulering. Även en liten vibrator kan leverera dessa då tekniken är den samma. Så du får intensiva vibrationer i en liten förpackning.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här