Recension: Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator

1158

Lush 2 – för njutbara stunder i eller utanför sovrummet. Glöm inte att ta med din partner på detta. Roligare och mer upphetsande blir det inte, när marknaden presenterar en så kraftfull och mångsidig G-punktsvibrator som Lush 2.

Ah, den mytomspunna G-punkten. Ett spännande område som forskare slutligen kommit överens om existerar trots allt. Så nu är det ju bara till att utforska!

 

Vill du se mer?

Se hela utbudet av G-punktsvibratorer här

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
mshop logo Se priset

 

Fördelar

  • Otroligt mångsidig och anpassningsbar
  • Tyst – diskret och passar bra för public play
  • Ett måste för distansförhållanden!
  • Kraftfull vibrator

Nackdelar

  • Viss oregelbundenhet i de rytmiska vibrationsmönsterna
  • Kan vara krånglig för den otekniska


 

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
mshop logo Se priset

Min personliga upplevelse

Första intrycket och uppstart

Den första känslan jag slogs av när jag öppnade förpackningen till Lush 2 var hur lyxig den kändes. Materialet är skönt och snällt mot kroppen och designen är snygg, stilren och modern. Inga batterier eller några synliga uttag, lite som om den var utvecklad av Apple-företaget!

Så jag började med att läsa igenom den högst komprimerade lilla bruksanvisningen som medföljde i paketet. Jag kände mig inte jättemycket klokare efteråt, men gick vidare med att ladda ner appen till Lush 2, som i Play-butiken bara heter ”Lovense”. I appen fick jag sedan först registrera ett konto (helt gratis), och sedan verkade jag vara good to go.

Nu fick jag nyckeln till himmelriket – en kontrollpanel bestående av tre flikar: Close Range, Long Distance och Patterns. Men innan någon njutning skulle ske fick jag para ihop Lush 2 med appen via bluetooth, genom att trycka på ikonen uppe i högra hörnet.

Mest tid spenderades med att utforska Close Range-fliken och dess fem olika knappar, eller aktiviteter, alla tydliga och enkla att manövrera. Det var då det gick upp för mig hur många olika användningsområden den här leksaken faktiskt har. Vilken potential! Det kändes spännande att kunna bara kravlöst utforska dessa funktioner. Fjärrstyrda leksaker har verkligen potential.

Funktioner

Det går att styra Lush 2:s vibrationer både genom att använda sin egen (eller någon annans) röst, eller genom att använda appens fjärrkontroll, som är en stor symbol i mitten. Man kan även själv spela in och spara egna vibrationsmönster i oändliga variationer. Det finns en knapp som bara heter ”Music”, via den kan man gå in i exempelvis Spotify och lyssna på sin favoritmusik, samtidigt som man känner vibrationerna i takt från Lush 2. Just detta tyckte jag dock inte fungerade så bra vid test.

Rytmiken kunde vara lite hackig, och kändes rentav ologisk emellanåt. Slutaktigen finns en alarmfunktion, där man ställer in ett alarm genom att genom att välja datum och klockslag och sedan spela in ett litet röstmeddelande. Så kan du vakna upp till vibrationerna och ljudet av din egen (eller din partners) ljuva stämma. Rätt fånigt, men också kul att möjligheten finns!

Något som förvånade mig var att jag initialt hade trott att vibratorns smala ände skulle placeras ovanpå klitoris, men jag märkte snabbt efter att ha fört in leksaken att den var för lång för det ändamålet. Det gjorde mig lite osäker på vad den då egentligen är till för, eftersom att vibrationerna – om än inte lika starka som i den del som ligger mot g-punkten – når hela vägen ut i toppen. Men när vi ändå pratar om vibrationerna. Detta är inte vilka vibrationer som helst, utan det är helt klart KRAFT i Lush 2!

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
mshop logo Se priset

Ljudnivå

Vidare blir det då intressant att titta på hur en så kraftfull liten maskin ska kunna klara av att samtidigt vara så tystlåten som möjligt. Enligt företagets hemsida ska Lush 2 vara ”nearly silent when inserted”, och ska därför gå att använda utan att oroa sig för att familj, rumskamrater eller främlingar ute på stan ska höra något.

För en leksak vars primära syfte är partnerlekar VAR som helst, kan detta förstås vara en dealbreaker för många. Jag tycker att vibratorn är tyst – särskilt vid insättning – men inte så tyst att det inte hörs. Jag tror att jag själv antagligen bara hade känt mig bekväm att använda den i en någorlunda bullrig miljö, om jag någon gång skulle ta med den ut i offentligheten. Det är ett dovt vibrerande på som högst 45,5 dB, enligt företaget Lovense. Om det inte säger dig så mycket så gör det inget, det säger inte mig något heller. Men det jag kan säga är att den helt klart är tystare än alla mina andra sexleksaker.

Helhetsintryck

Men, tillbaka till känslan då. Lush 2 är riktigt skön. Alltså, riktigt skön. Fast som både frälst (och möjligen något missbrukande) Satisfyer-användare och ovan G-punktsstimulerare började frustration uppstå över att jag inte lyckades uppnå orgasm endast med stimulans inifrån. Så till slut plockade jag fram min trogna Satisfyer och upptäckte att jag kunde använda Lush 2:s smala ände som ett slags handtag, för att föra in och ut vibratorn på ett väldigt skönt sätt. Med dessa två i kombination blev klimax både snar, och klart oöverträfflig! Desto fler erogena zoner som stimuleras samtidigt desto kraftigare orgasm.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
mshop logo Se priset

Jag har inte haft möjlighet att testa Lush 2 med någon partner än, så mycket kan jag tyvärr inte säga på den punkten. Men jag kan verkligen se hur den här leksaken är optimal för det ändamålet! Det är klart imponerande att man faktiskt kan sitta på andra sidan jorden medan man styr sin partners vibrator.

I appens tredje flik ”Patterns”, fick man tillgång till andra Lush 2-användares sparade vibrationsmönster som de delat med sig av. Det var en helt ny spännande känsla, att fantisera om någon främling som i princip styr vibratorn åt en själv. Jag var inte beredd på hur mycket jag skulle tycka om att återkomma till några av de, numera favoritmönster, som jag hittade där!

Lush 2 är en oerhört mångsidig liten leksak – något som blev väldigt tydligt efter att ha laddat ner appen och utforskat alla funktioner – men inte minst då jag gick in på företagets egen hemsida och kunde läsa om ännu mer användningsområden. Där upptäckte jag att det för den som arbetar med camshows även går att inkorporera Lovense’s flera olika leksaker i sitt cammande. Där då tittaren, eller kunden, kan erbjudas möjlighet att baserat på hur mycket en ”tippar”, eller betalar, själv får styra leksaken. De kan även ansluta till olika app-spel, såsom Fappy Bunny, och beroende på ifall de vinner eller förlorar, så vibrerar leksaken.

Avslutningsvis ser jag fram emot att använda Lush 2 på fler kreativa vis och upptäcka en massa nya spännande härliga lekar – både solo och sexlekar med någon annan.

Lovense lush 2

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
mshop logo Se priset

 

Hur man använder den

Som med allt annat som ska föras in i kroppsöppningar rekommenderas det att du har ett skönt glidmedel till hands, som du använder både på leksaken och dig själv.

Sedan kan du välja att antingen starta vibratorn via appen ”Lovense”, eller – om du har bråttom – bara trycka på knappen på den smala änden (den del som inte är inuti dig). Med knappen klickar du dig sedan fram till 3 olika vibrationsstyrkor följt av 4 olika mönster. Dessa mönster kan du även välja att programmera om i appen.

Men för att få ut så mycket som möjligt av Lush 2 kommer du vilja ladda ner appen ”Lovense”, som finns till både Android och iOS. Därefter ansluter du vibratorn till mobilen via bluetooth. Här finns det verkligen utrymme att ”programmera” – alltså att enkelt ställa in de inställningar du vill ha för att göra din Lush 2 mer anpassad efter dina behov och önskemål.

Som tidigare nämnt kan du enkelt skapa och spara upp till 10 olika vibrationsmönster. Och om du använder long distance-funktionen i appen kan du och din partner även chatta med varandra!

Glöm inte bort att efter användning stänga av vibratorn via knappen ovanpå den smala änden. Det räcker alltså inte bara att stänga ner appen, då hamnar vibratorn endast i stand-by och drar fortfarande batteri.

Lush 2 är vattentät för härliga lekar i dusch och bad. Detta underlättar även vid rengöring efter användning, då den enkelt går att tvätta lite försiktigt med tvål och vatten. Glöm inte att låta vibratorn torka helt innan du lägger undan den.

Den är även helt trådlös vilket gynnar den minimalistiska, moderna designen. Och batteritiden på 2,5–3 timmars användande åt gången är inte alls dumt. För ärligt talat, längre orkar man inte hålla på. Bara sätt vibratorn på laddning efter du är nöjd med din session, genom att koppla in den i din dator (eller någon annan adapter du kan tänkas ha) via medföljande USB-kabel. Det tar ca 70 minuter till full laddning.

Viktigt att nämna är att Lush 2 inte är till för anal stimulans, och detta avrådes tydligt i brukarmanualen man tillhandahölls med.

Lush 2 har ett års garanti.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
mshop logo Se priset

Rekommenderat till

Dig som vill leka sexlekar med din partner, oavsett var partnern befinner sig.

Dig som känner dig bekväm med att bli lite teknisk, och inte vara orolig över att inte förstå hur appen fungerar. Detta för att kunna få ut så mycket som möjligt av leksaken!
Dig som jobbar med camshows.

 

Det säger andra kunder

Johanna – Bäst i min samling.
Den här produkten är LIVET. Var initialt lite skeptisk pga att jag föredrar klitorisstimulans, men Lush 2 har öppnat upp för en ny sida i mitt sexliv och efter första användningen började både jag och min pojkvän kolla in Lovense andra produkter – två till är på väg, en till mig och en till honom! Superbra för förspel, oralsex och public play. Rekommenderar alla med fiffi denna fantastiska produkt – trots det något höga priset. Den är värd varenda krona.”

 

Sammanfattning

Har du en partner? Check. Vill ni ge er själva en upplevelse som sent ska glömmas? Då är Lush 2 leksaken ni behöver. Endast fantasin sätter gränserna för denna lyxiga, mångsidiga produkt. Okej då, kanske budgeten med. Men – som flera har sagt före mig – Lush 2 är värd varenda krona.

Lovense Lush 2 får 4 av 5 stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
mshop logo Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här