Vibrator Orgasm – Upplysningar: De 7 mest populära

41

Det kan göra under för både onani och parlekar att ha en fräck vibrator nära tillhands. Den här typen av leksak kan erbjuda vibrerande stimulering utan att du själv behöver göra särskilt mycket. Det är bara att luta dig tillbaka och njuta av en härlig vibrator orgasm.

Innan du kan börja drömma dig bort gäller det dock att få tag på en fräck orgasm vibrator, och visst finns det en hel ocean av olika modeller att välja mellan. Vi ska nedan kika på ett antal alternativ så att du ska kunna hitta din favorit och inom kort kunna njuta som aldrig förr!

Se Sinful produkter här

Se MShop produkter här

 

Nummer 1: Sinful Precision Uppladdningsbar Klitorisvibrator

sinful precision opladelig klitoris vibrator

Se priset här

En första produkt som kan leda till härlig vibrator orgasm är Sinful Precision Uppladdningsbar Klitorisvibrator. Den långa spetsen bjuder på målinriktad klitorisstimulering, och med tre hastigheter samt sju mönster finns det många vibrationsmöjligheter att välja mellan.

Fördelar:

 • Uppladdningsbar
 • Perfekt för målinriktad klitorisstimulering
 • Sju vibrationsmönster och tre hastigheter

Nackdelar:

 • Vibrationerna hade kunnat vara starkare längst ut

Min personliga upplevelse

Jag anser att det är ett stort plus att denne orgasm vibrator kan laddas upp med sladd utan att kräva batterier, och visst är det lika härligt att leksaken är vattentät för våta lekar i duschen. Det är bara att välja mellan en av de många vibrationerna och börja njuta.

Rekommenderat till

Om det är klitorisstimulering som du är ute efter är det här en orgasm vibrator som ger dig allt du kan tänka dig. Med ett flertal hastigheter och mönster finns det en inställning som passar just dig oavsett vad du föredrar.

Så säger andra kunder

Det finns för närvarande inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Få en vibrator orgasm med den här utomordentliga produkten som både är vattentät, uppladdningsbar, tillverkad i skön silikon och kommer med en lång rad vibrationsmöjligheter!

Nummer 2: Satisfyer Pro 2 Next Generation

satisfyer pro 2

Se priset här

Det finns en klar anledning till varför lufttrycksvibratorer har blivit så populära som de är. Med hjälp av tryckvågor erbjuder de en vibrator orgasm på rekordtid, och många kvinnor som inte tidigare har uppnått en orgasm med vibrator har lyckats med just den här typen av leksak.

Fördelar:

 • Använder effektiva tryckvågor för stimulering
 • Uppladdningsbar med sladd
 • Enkel att rengöra

Nackdelar:

 • En aning högljudd

Min personliga upplevelse

En mer effektiv leksak för orgasm med vibrator är nästintill omöjlig att hitta. Tack vare pulserande tryckvågor stimuleras inte bara den yttre delen av klitoris, utan vibrationerna tar sig hela vägen in för en fulländad upplevelse som man aldrig vill ska ta slut.

Rekommenderat till

Om du är en kvinna som har svårt att få orgasm kan det här bli den perfekta lösningen för dig. 99 % av kunder får orgasm på rekordtid, och det finns till och med sexbutiker som erbjuder ”orgasmgaranti” (få orgasm med vibratorn eller få pengarna tillbaka) tack var hur effektiv leksaken är.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Mshop lyder:

”Skön som fan! om jag vill komma fort då gör jag det. Vill jag dra ut på det går det knappt, den är så härlig! Går bra att kombinera med en dildo eller en dong med sugpropp också. Man får så sköna orgasmer!”

Sammanfattning

Satisfyer Pro 2 Next Generation är utan tvekan en sexleksak som snabbt kan bjuda på en fantastisk vibrator orgasm. Den är uppladdningsbar, enkel att använda och du justerar själv hur starka tryckvågorna ska pulsera med hjälp av knapparna på skaftet.

Nummer 3: Libra

libra

Se priset här

Föredrar du vibrator orgasm från G-punktstimulering, klitorisstimulering eller en helkroppsmassage? Med Libra kan du få allt detta i en och samma leksak. Den här massagestaven är en sammetslen silikonleksak med hela 10 vibrationslägen som du inte vill missa!

Fördelar:

 • Har en underbar silikonyta
 • 10 vibrationslägen att välja mellan
 • Uppladdningsbar

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Min personliga upplevelse

Libra bjuder på härlig vibrator orgasm genom att agera som en ”allt-i-ett” leksak. Den kan dras nytta av för helkroppsmassager, G-punktstimulering eller klitorisstimulering. Med sin sköna silikonyta och med flera olika vibrationslägen att välja mellan finns det mycket att älska.

Rekommenderat till

Både par, singlar, nybörjare och de mer erfarna inom världen av sexleksaker kommer att hitta någonting som de älskar hos Libra. Med hela 10 vibrationslägen finns det utan tvekan ett läge som passar dig, och du slipper fullständigt att köpa batterier.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Mshop lyder:

”Libra används flitigt hos mig. Både av mig själv och med partner. Ville ha något som var tyst men stark och det fick jag.”

Sammanfattning

Få en underbar vibrator orgasm med den här imponerande mångsidiga sexleksaken. Du kan välja att ge din partner en massage eller att kanske använda leksaken på egen hand för klitoris- och G-punktstimulering!

Nummer 4: Velve Macy Uppladdningsbar Magic Wand Vibrator

velve macy wand vibrator

Se priset här

Här kommer ytterligare en produkt för vibrator orgasm som kan användas både invändigt och utvändigt beroende på vad du föredrar, och med 10 vibrationsmönster att välja mellan finns det många valmöjligheter att experimentera med.

Fördelar:

 • Skön silikonyta
 • 10 vibrationsmönster
 • Vattentät

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

En vibrator orgasm är enkel att uppnå med den här leksaken som kan användas både invändigt och utvändigt. Den vattentäta egenskapen tillåter för våta lekar i duschen, och leksaken laddas enkelt upp med en medföljande sladd utan behov av batterier.

Rekommenderat till

Oavsett om du letar efter din första vibrator eller har tidigare erfarenhet av dessa leksaker kommer Velve Macy Uppladdningsbar Magic Wand Vibrator att ge dig allt som du kan tänkas vilja ha.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Otroligt spännande olika program och starka vibrationer! Kul att man kan välja att använda skaftet eller wand delen, bekväm att hålla i och riktigt skön att använda.”

Sammanfattning

Den härliga silikonytan, vattentätheten och de mångsidiga användningsområdena gör den här produkten till en perfekt leksak för vibrator orgasm. Skifta mellan de 10 olika vibrationsmönstren och hitta just den inställningen som känns rätt för dig.

Nummer 5: Eclipse Rechargeable Rabbit

eclipse rechargeable rabbit vibrator

Se priset här

Få en vibrator orgasm med en leksak som stimulerar både din klitoris och din G-punkt på en och samma gång. Eclipse Rechargeable Rabbit är en skön 100 % vattentät silikonprodukt som kommer utrustad med två motorer och hela 10 vibrationslägen så att du ska få det bästa av det bästa.

Fördelar:

 • Stimulerar invändigt och utvändigt samtidigt
 • 10 vibrationslägen att skifta mellan
 • Uppladdningsbar utan batterier

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Det finns goda skäl till varför Rabbit vibratorer såsom den här har tagit världen med storm. De två motorerna som ser till så att både klitoris och G-punkt stimuleras ger dig en helhetsupplevelse som du inte vill gå miste om, och en stor fördel är att du inte behöver köpa batterier då leksaken är uppladdningsbar med sladd.

Rekommenderat till

Om du vill få vibrator orgasm med en högkvalitativ silikonprodukt med ett stort antal vibrationsmönster är det här leksaken för dig. Inte nog med detta, utan vibratorn är därtill perfekt för dig som gillar våta lekar i duschen eller badkaret tack vare att leksaken är 100 % vattentät.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Mshop lyder:

”Väldigt bra stark vibrator kom på bara några sekunder. Kommer rekommendera den till mina vänner.”

Sammanfattning

Det finns mycket hos den här vibratorn som förtjänar komplimanger, och som kronan på verket är leksaken också förvånansvärt billig. Njut av den sköna silikonytan, de många vibrationsmöjligheterna och de två motorerna!

Nummer 6: Lovense Lush 2 Bullet Vibrating Egg

lovense lush 2 bullet vibrator

Se priset här

Lovense Lush 2 Bullet Vibrating Egg är ett lite lyxigt alternativ i form av ett vibrerande ägg som styrs med hjälp av en gratisapplikation i mobilen. Den sköna silikonleksaken hålls mot kroppen eller förs in, och sedan är det fritt fram för partnern att skifta mellan nästintill oändliga vibrationslägen via mobilen.

Fördelar:

 • Skön silikonyta
 • Uppladdningsbar utan batterier
 • Ett stort antal vibrationsmöjligheter

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Min personliga upplevelse

Det här är en riktigt spännande vibrator att dra nytta av tillsammans med partnern. Via gratisapplikationen är det möjligt att välja mellan redan existerande vibrationsmönster, att skapa dina egna mönster, att synkronisera vibrationerna med en sång och mycket mer. Detta är sannerligen en spännande leksak för att snabbt uppnå vibrator orgasm.

Rekommenderat till

Den här leksaken är perfekt för paren som vill experimentera med någonting nytt. Låt en person njuta av vibrationerna medan den andra styr lägena via mobilen. Det kommer sannerligen inte att dröja länge förrän du uppnår vibrator orgasm.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Mshop lyder:

”Teasade min fru till extrem kåthet med denna. Rolig och väldigt upphetsande leksak. Masserade g-punkten jätteskönt tyckte hon. Rekommenderas varmt för lite mer spännande förspel!”

Sammanfattning

För in det lena silikonägget och låt din partner styra din njutning med en hel ocean av valmöjligheter i gratisapplikationen som ingår. En bättre parleksak för vibrator orgasm är sannerligen svårt att hitta.

Nummer 7: Satisfyer Curvy 1+ Appstyrd Lufttrycksvibrator

satisfyer curvy 1 app styret klitoris stimulator red 01 app

Se priset här

Även den sista produkten på listan är en leksak som styrs med hjälp av en applikation så att du ska kunna få ta del av en underbar vibrator orgasm. Samtidigt agerar leksaken som en vibrator som med hjälp av tryckvågor stimulerar klitoris på ett unikt och underbart sätt.

Fördelar:

 • Vattentät
 • Perfekt till parlekar
 • Stimulerar klitoris med sköna pulserande vågor

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Lufttrycksvibratorer är utomordentligt effektiva när det kommer till att bjuda på en skön vibrator orgasm, så visst är det väl värt att satsa på den här högkvalitativa mobilstyrda sexleksaken som imponerar med sina många vibrationsalternativ.

Rekommenderat till

Satisfyer Curvy 1+ Appstyrd Lufttrycksvibrator rekommenderas särskilt till par, men kan även dras nytta av solo. Låt exempelvis en partner njuta av de sköna pulserande tryckvågorna medan de andra håller i mobilen och styr vibrationsmönstren.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Enkel att använda, trevlig app, snygg design. Känns väldigt high tech och lyxig. Orgasmerna är effortless och skulle definitivt säga den är värd pengarna.”

Sammanfattning

Ta njutningen till nya höjder med den här fräcka lufttrycksvibratorn med ett stort antal olika vibrationsmönster att testa på. Som pricken över i:et är leksaken vattentät och uppladdningsbar för enkel användning.

Summering

Om en vibrator orgasm står på din bucket list är det definitivt läge att införskaffa dig en högkvalitativ sexleksak som finns där för dig i vått och torrt, och nu är du säkerligen medveten om hur många olika varianter det finns att välja mellan. Ta saken i egna händer och välj just den leksaken som blir rätt för dig för att kunna uppnå vibrator orgasm.

Är du en person som föredrar stimulering av både klitoris och G-punkt samtidigt är det läge att titta närmare på en Rabbit vibrator såsom Eclipse Rechargeable Rabbit. Om det är orgasmgaranti som fångar ditt intresse får du inte missa att testa på en lufttrycksvibrator såsom Satisfyer Pro 2 Next Generation som använder sig av tryckvågor för att stimulera dig. Med andra ord finns det någonting för alla, så ta tjuren vid hornen och njut av vibrator orgasm inom kort!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här