Stadig tvekan?

Se urvalet av prostata stimulatorer här →

 


 

TESTVINNARSinful Curved Vibrerande Prostata Vibrator

Sinful Curved Vibrerande Prostate Massager
Sinful Curved Vibrerande Prostate Massager

Se priset här

Recension

Sinful Curved Vibrerande Prostata vibrator kommer att ta din anala lek till helt nya nivåer. Denna prostata stimulator har allting som du verkligen vill ha när du köper en prostata vibrator och den kommer att ge dig intensiva orgasmer på en nivå du aldrig trodde att du skulle kunna uppnå.

Sinful Curved Vibrerande Prostatavibrator är en fint utformad produkt som har en design som är mycket ergonimisk. Sinful Curved Vibrerande Prostatavibrator stöter på prostatan på ett perfekt sett och kommer att ta dig till klimax på ett sätt som du tidigare bara kunnat drömma om. Samtidigt som din prostata blir stimulerad så kommer också din mellangård att få massage vilket är ännu ett sätt som du kommer att få intensiv njutning.

Sinful Curved Vibrerande Prostatavibrator har fem olika, och mycket effektiva, nivåer för vibration. Denna prostata stimulator är dessutom helt vattentät.

För den som tidigare inte lekt med sexleksaker är det en mycket god idé att fundera på att börja med det. Lite lek i sovrummet kan förbättra sexlivet för en person, oavsett om han eller hon redan lever i ett förhållande eller inte.

Sinful Curved Vibrerande Prostatavibrator är producerad av silikon som är fri från ftalater. Vibratorn drivs med ett AAA-batteri som inte ingår i köpet.

Se priset här

 


 

TILL NYBÖRJARENSinful Penisring med Prostatastimulator

Sinful Penisring med Prostatastimulator
Sinful Penisring med Prostatastimulator

Se priset här

Recension

Sinful Penisring med Prostatastimulator är en prostatavibrator som är mycket fräck och kan ge dig mycket intensiva dubbelorgasmer. Denna prostatadildo för män består av en penisring och prostatavibrator i en och samma apparat.

Den mycket flexibla ringen för penis som Sinful Penisring med Prostatastimulator har sätts runt roten på penis vilket gör den mycket hårdare och ger en mycket längre erektion. Detta gör att din sexuella njutning kommer att vara mycket längre än vad som annars hade varit fallet.

Sinful Penisring med Prostatastimulator trycker också mot din P-punkt inifrån vilket stimulerar prostatan jämnt och i takt med de rörelser som du själv gör.

Sinful Penisring med Prostatastimulator kan användas för att krydda upplevelsen av onani men den fungerar precis lika bra om du har sex med en partner, manlig eller kvinnlig.

Tack vare att Sinful Penisring med Prostatastimulator har ett mycket mjukt silikon är den mycket enkel att föra in och också mycket enkel att bära. Det sträckbara materialet gör att ringen för penis passar perfekt på nästan alla män.

Det ska inte underskattas hur viktigt sexuell njutning är för att en person ska kunna fungera bra. Det är lätt hänt att den stressade nutidsmänniskan glömmer bort sex. Det är mycket farligt för det kan innebära att man sakta men säkert glider in i en depression. Detta är en av anledningarna till att det är så bra att använda sexleksaker.

Se priset här

 


 

DEN BILLIGASinful Beaded Prostatavibrator

Sinful Beaded Prostatavibrator
Sinful Beaded Prostatavibrator

Se priset här

Recension

Sinfuls Beaded Prostatavibrator är en mycket fin liten apparat som kommer att kittla din P-punkt och din mellangård på en och samma gång.

Denna prostata dildo är mycket läcker och den kommer att stöta mycket effektivt mot din prostata inifrån samtidigt som den andra delen av prostatavibratorns noppriga yta jobbar effektivt med att stimulera din mellangård så att du ska få än mer njutning och än fler mycket explosiva orgasmer.

Den delen av Sinfuls Beaded Prostatavibrator som förs in har en särskilt vågig design. Det är fem stycken kulor som ger en extra stimulans av din anus när den förs in. Den liknar i mångt och mycket en analkedja.

Med Sinfuls Beaded Prostatavibrator kan du experimentera med hela tio stycken olika mönster av vibrationer. Självklart kan du använda denna prostatavibrator för onani ensam eller för häftigt sex tillsammans med din partner. Det är helt upp till dig vilken led som du är intresserad av.

Sinfuls Beaded Prostatavibrator är också tät för stänkande vatten vilket gör att den fungerar utmärkt för lite bus i duschen.

Sinfuls Beaded Prostatavibrator drivs av ett AAA-batteri, som inte ingår i leveransen.

För den som inte provat sexleksaker tidigare är de att starkt rekommendera. Att använda en sexleksak själv eller tillsammans med en partner kan förbättra ditt eget sexliv, din partners sexliv och – självfallet – ert samliv. Detta ska inte underskattas eftersom en relation ofta bygger på att samlivet fungerar som det ska. Ett samliv som brister kan vara en av anledningarna till att en relation börjar knaka i fogarna.

Se priset här

 


 

PRISVINNARSinful Rebel Dual Vibrerande Prostate Massager

Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostate Massager
Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostate Massager

Se priset här

Recension

Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostate Massager är en prostatavibrator som kan stimulera två erogena zoner på samma gång, vilket är en mycket enastående fördel för den som är ute efter fantastisk njutning.

Denna prostatastimulator har ett mycket flexibelt skaft som är gjort av silikon. Skaftet på prostata vibratorn har en i det närmaste perfekt krök vilket gör att Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostatavibrator kan ge dig en mycket intensiv stimulans av din prostata.

Det knottriga delen av Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostatavibrator som sitter i basen tar samtidigt hand om din så känsliga mellangård också blir stimulerad på ett vis som gör att du kommer att gå upp i extas.

Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostatavibrator har hela sju olika program för vibrationer så du kan experimentera dig fram till den inställning som passar dig perfekt. Självklart kan du också använda prostatastimulatorn tillsammans med en partner.

Man ska inte underskatta sexleksakers betydelse för samlivet. En prostatavibrator som denna kan tillföra mycket både för en ensamstående person och för ett par. Det är inte sällan som det som man tycker är ett ytligt problem i sexlivet växer och blir en utmaning som kan leda till dålig självkänsla, problem i relationer och annat som i det långa loppet kan skapa reella problem. Med Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostatavibrator kan du vara säker på att du tagit ett steg i rätt riktning för att undvika den sortens problem.

Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostatavibrator är tillverkat silikon som tål stänk och ABS-plast. Stimulatorn går på tre stycken LR44-batterier som kommer med på köpet.

Se priset här

 


 

MEST POPULÄRASinful Force Uppladdningsbar Fjärrstyrd Prostatavibrator

Sinful Force Uppladdningsbar Fjärrstyrd Prostatavibrator
Sinful Force Uppladdningsbar Fjärrstyrd Prostatavibrator

Se priset här

Recension

Sinful Force Uppladdningsbar Fjärrstyrd Prostatavibrator är en mycket effektiv leksak för den som söker efter en ultimat upplevelse när det gäller att stimulera sin prostata. Den kommer helt säkert att ge dig orgasmer som är så vilda att du inte kunnat ana dig till att du skulle kunna få dem överhuvudtaget.

Att prostatavibratorn är fjärrstyrd, och kan användas på avstånd på upp till hela tio meter, är en särskilt trevlig effekt för det innebär att du kan överlåta kontrollen till din partner som kan hitta på alla möjliga spännande saker med dig, särskilt saker som du inte förväntar dig ska hända.

Sinful Force Uppladdningsbar Fjärrstyrd Prostatavibrator är ergonomiskt utformad som ett L och har två starka motorer. Detta innebär att både din prostata och frenulum stimuleras på en och samma gång. Sinful Force Uppladdningsbar Fjärrstyrd Prostatavibrator har hela elva olika typer av vibrationer, och den trådlösa fjärrkontrollen ger ytterligare elva vibrationsmönster att leka med.

Sinful Force Uppladdningsbar Fjärrstyrd Prostatavibrator är producerad av silikon vilket ger den en mycket len och fin yta. Prostatavibratorn är vattentät vilket gör att den med fördel kan användas i duschen eller i badet. Sinful Force Uppladdningsbar Fjärrstyrd Prostatavibrator laddas enkelt med den USB-kabel som följer med i leveransen.

Se priset här

 


 

TILL VARDAGENSinful Getter Dual Prostate Massager

Sinful Getter Dual Prostate Massager
Sinful Getter Dual Prostate Massager

Se priset här

Recension

Sinful Getter Dual Prostate Massager är en prostatavibrator som är perfekt för den som önskar en mycket intensiv och mycket spännande stimulering av anus.

Sinful Getter Dual Prostate Massager kommer i en böjd design vilket gör att den kan stöta mycket fint mot din prostata på ett sätt som gör att du kommer att uppnå sexuellt klimax på en nivå som du aldrig trott varit möjlig tidigare. Denna prostatavibrator kommer också att stimulera din mellangård, vilket kommer att öka din njutning än mer.

Med Sinful Getter Dual Prostate Massager kommer du absolut säkert att kunna ta dina anala lekar till helt nya höjder.

Sinful Getter Dual Prostate Massager har fem mycket effektiva nivåer på vibration. Utöver detta är prostatavibratorn också helt vattentät. Du kan med andra ord ta din sexuella njutning med dig i duschen eller badet, vilket är en mycket fin extra krydda i samlivet.

Sinful Getter Dual Prostate Massager är producerad i silikon och den drivs med ett AAA-batteri som inte ingår i leveransen.

För den som inte provat på sexleksaker i allmänhet och prostatavibratorer i synnerhet är det en mycket god idé att göra det. Du kommer inte att bli besviken, och har du en partner för sex så kommer inte han eller hon heller att bli besviken.

Se priset här

 


 

DEN FRÄCKASinful Wild Thing Sexleksaksset med A-Z Guide

Sinful Wild Thing Sexleksaksset med A-Z Guide
Sinful Wild Thing Sexleksaksset med A-Z Guide

Se priset här

Recension

Sinful Wild Thing Sexleksaksset med A-Z Guide är en sexleksak som du kan använda för att experimentera ensam eller tillsammans med din partner. Denna prostatavibrator kommer att ge dig en anal njutning som du inte trodde vara möjlig.

Det ska inte underskattas hur fantastiskt det kan vara att prova på analsex, med eller utan partner. Det är något speciellt att prova något annat än traditionell stimuli av penis eller klitoris. Självfallet utesluter inte det ena det andra men analsex är absolut ett mycket spännande komplement. För dig som är nybörjare på analsex kan det vara en god idé att gå ut försiktigt och prova dig fram men försök undvika att vara hämmad.

Detta inngår i Sinful Wild Thing Sexleksaksset med A-Z Guide

Lådan med Sinful Wild Thing Sexleksaksset med A-Z Guide innehåller precis allting du behöver för att uppnå en perfekt stimulering av din prostata. Du kommer att få uppleva helt nya höjder av sexuell njutning med denna nya kamrat för lek.

I lådan ingår ett glidmedel för analt bruk samt en douche för anus så att du kan känna dig trygg. Det är viktigt att vara ren när man leker med analsex, av anledningar som vi alla känner till.

Dessutom innehåller setet två stycken olika massagestavar för prostatan så att du kan prova dig fram till dess att du hittar din favorit. Sinful Wild Thing Sexleksaksset med A-Z Guide har en mycket ergonomisk design, och den kommer att hitta din prostata på ett perfekt sätt.

Väl där kommer den att stimulera dig på ett sätt som du aldrig kunnat drömma om med sina sköna vibrationer. Ringen för penis med stimulator för prostatan ger dig dessutom en långvarig erektion. Detta gör den perfekt för att använda tillsammans med en partner.

Guide om prostatastimulering

Vidare ingår det i Sinful Wild Thing Sexleksaksset en A-Z Guide som handlar om hur du bäst kan stimulera din prostata. Den går steg för steg igenom olika tekniker du kan använda för att nå absolut extas på det sätt som du önskar dig.

Sinful Wild Thing Sexleksaksset med A-Z Guide är perfekt för dig som vill utöka din sexuella repertoar till att omfatta också prostatastimulering med en prostatavibrator.

Sinful Wild Thing Sexleksaksset med A-Z Guide drivs av ett stycke AAA-batteri som inte ingår i lådan.

Se priset här

 


 

ARBETSHÄSTENDr. Joel Kaplan Prostate Massager

Dr. Joel Kaplan Prostate Massager
Dr. Joel Kaplan Prostate Massager

Se priset här

Recension

Dr. Joel Kaplan Prostatavibrator är en perfekt liten maskin som du kan använda för att stimulera din prostata.

Denna prostata vibrator har en form som är lång och smal, och den är mycket lämplig för den person som vill börja experimentera med att stimulera sin prostata. Att stimulera sin prostata med en prostatavibrator kan vara en alldeles fantastisk upplevelse och självklart ska du söka upp sådana fantastiska möjligheter som erbjuds när det gäller sex.

Dr. Joel Kaplan Prostatavibrator har en perfekt längd

Längden på Dr. Joel Kaplan Prostatavibrator är perfekt för att du ska kunna hålla den och dessutom är huvudet böjt på ett sätt så att du enklare kan nå prostatan för att sedan arbeta med den så du når ett fantastiskt klimax.

Innan du använder Dr. Joel Kaplan Prostatavibrator är det rekommenderat att du använder Anal Douche för att göra ren dig själv. Om du är ren i anus kommer du att känna dig mycket mer avslappnad när du leker med Dr. Joel Kaplan Prostatavibrator.

Dr. Joel Kaplan Prostatavibrator är helt och hållet vattentät vilket gör att du bekvämt kan njuta av din prostatastimulering i duschen, badet eller annan blöt plats som du vill uppsöka.

Prostatavibratorn styrs enkelt med den knapp som sitter i botten. Om du trycker på knappen kan du hitta den styrka på vibrationerna som du vill ha.

Dr. Joel Kaplan Prostatavibrator behöver två stycken AAA-batterier för att fungera. Batterierna säljes separat så glöm inte att köpa dem innan du sätter igång.

Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här