Prostata Vibrator – De bästa prostatavibratorerna i test

3143

Gillar du analstimulering eller är du nyfiken och vill testa? Då är prostatavibrator perfekt för dig.

I det här testet har vi prövat flera olika sorter, vi har skrivit om deras för-och nackdelar och skrivit upp vanliga frågor och svar. Allt för att du ska hitta din nästa prostatavibrator så enkelt som möjligt.

Vill du ha mer hjälp rekommenderar vi att läsa våra guider om analtöjning och prostatamassage.

Vad är en prostata?

Prostatan är en körtel som är till för att producera vätska till sperman. Prostatan är männens g-punkt och kallas ibland för p-punkt.

Vart sitter prostatan?

Prostatan finns enbart på män och sitter i analen. Cirka 5 cm in mot naveln sitter prostatan och är på ett ungefär, lika stor som en valnöt.

Fortfarande tveksam?

Se hela utbudet av prostata stimulatorer här →

 


 

TESTVINNARELovense Edge 2 Prostatavibrator

Se priset här

Vår utsedda testvinnare är ingen mindre än Lovense Edge 2 Prostatavibrator, en prostatavibrator i både hög klass och hög kvalité

Fördelar

 • Skönt material
 • Bra pris
 • Enkel att rengöra

Nackdelar

 • Svår att hålla på plats för vissa

Recension

Lovense Edge 2 Prostatavibrator kommer att ta din anala lek till helt nya nivåer. Denna prostatastimulator har allting som du verkligen vill ha när du köper en prostata vibrator och den kommer att ge dig intensiva orgasmer på en nivå du aldrig trodde att du skulle kunna uppnå.

Lovense Edge 2 Prostatavibrator är en fint utformad produkt som har en design som är mycket ergonimisk. Lovense Edge 2 stöter på prostatan på ett perfekt sett och kommer att ta dig till klimax på ett sätt som du tidigare bara kunnat drömma om. Samtidigt som din prostata blir stimulerad så kommer också din mellangård att få massage vilket är ännu ett sätt som du kommer att få intensiv njutning.

Prostatavibratorn har tre olika hastigheter och 10 olika mönster på vibration. Denna prostata stimulator är dessutom helt vattentät.

För den som tidigare inte lekt med sexleksaker är det en mycket god idé att fundera på att börja med det. Lite lek i sovrummet kan förbättra sexlivet för en person, oavsett om han eller hon redan lever i ett förhållande eller inte.

Lovense Edge 2 är producerad av silikon som är fri från ftalater. Vibratorn drivs med ett AAA-batteri som inte ingår i köpet.

Bra att veta är att vissa upplever att den glider ut relativt lätt. Om den gör det för dig kan vi rekommendera att vända den bak och fram och sedan se om den sitter bättre.

 

Hur använder du den?

Det är den avtagbara bulletvibratorn som genererar vibrationerna och den drivs av AAA-batteri, dessa ingår ej. Du styr vibrationerna med hjälp av knappen och använd rikligt med glidmedel innan du försiktigt för in den i din anal.

 

Rekommenderad till

Vår testvinnare passar alla, både dig som nybörjare och dig som är erfaren.

 

Det säger andra kunder

Klas – ” Testat en del leksaker för prostatan men ville testa något från Sinful.
Denna produkt gjorde så jag kunde lägga undan allt annat för baken och bara använda denna!

Riktigt sköna och djupa vibrationer. Känner verkligen dom genom kroppen och får dig nästan att komma utan beröring.

Kurvorna sitter på helt rätt ställen för att uppleva detta underverk för männen (möjligen kvinnor också).

Mysigt material och helt lagom på alla sätt och vis!”

Sammanfattning

En bekväm prostata vibrator som är skön både att känna på och att ha i sig. Det är en otroligt prisvärd vibrator för män.

Se priset här


 

NYBÖRJARENSinful Penisring med Prostatastimulator

Se priset här

Det här är två leksaker i ett eller ett sexhjälpmedel tillsammans med en sexleksak, du får nämligen både en penisring och en prostatavibrator i en och samma produkt

Fördelar

 • Två sexleksaker i en
 • Stretchigt material
 • Sitter ordentligt på plats

Nackdelar

 • Penisringen kan upplevas för tight

Recension

Sinful Penisring med Prostatastimulator är en prostatavibrator som är mycket fräck och kan ge dig mycket intensiva dubbelorgasmer. Denna prostatadildo för män består av en penisring och prostatavibrator i en och samma apparat.

Den mycket flexibla ringen för penis som Sinful Penisring med Prostatastimulator har sätts runt roten på penis vilket gör den mycket hårdare och ger en mycket längre erektion. Detta gör att din sexuella njutning kommer att vara mycket längre än vad som annars hade varit fallet.

Sinful Penisring med Prostatastimulator trycker också mot din P-punkt inifrån vilket stimulerar prostatan jämnt och i takt med de rörelser som du själv gör.

Sinful Penisring med Prostatastimulator kan användas för att krydda upplevelsen av onani men den fungerar precis lika bra om du har sex med en partner, manlig eller kvinnlig.

Tack vare att Sinful Penisring med Prostatastimulator har ett mycket mjukt silikon är den mycket enkel att föra in och också mycket enkel att bära. Det sträckbara materialet gör att ringen för penis passar perfekt på nästan alla män.

Det ska inte underskattas hur viktigt sexuell njutning är för att en person ska kunna fungera bra. Det är lätt hänt att den stressade nutidsmänniskan glömmer bort sex. Det är mycket farligt för det kan innebära att man sakta men säkert glider in i en depression. Detta är en av anledningarna till att det är så bra att använda sexleksaker.

Här kan du läsa mer om penisringar och dess funktion.

Hur använder du den?

Penisringen trär du över din penis längst ner till penisroten och silikonpluggen för du in i analen, använd ordentligt med glidmedel. Eftersom du både får hjälp av penisringen och pluggen för att hålla den på plats så är det här en perfekt sexleksak för public play.

Här kan du läsa mer om hur du vet vilken penisring som passar dig bäst.

Rekommenderad till

Perfekt till dig som har svårt att hålla ståndet uppe, penisringen hjälper dig med detta. Det är en produkt som passar alla, en produkt som hjälper dig till kraftfullare orgasmer.

 

Det säger andra kunder

Robert – ” Ringen blir något tajt och blir inte så bekväm utan penisen och pungen blir så blodfyllda att ringen måste tas av. Hade gärna haft den på stan annars då den sitter säkert runt roten annars.

För övrigt är den riktigt fin att sätta in efter lunch så man är redo när arbetsdagen är slut.”

 

Sammanfattning

Det här är en prostata vibrator som kommer skapa magiska orgasmer. Tack vare penisringen så blir de kraftfullare än någonsin tidigare. Den är såklart även bekväm och skön att bära.

Se priset här

 


 

DEN BILLIGASinful Beaded Prostatavibrator

Sinful Beaded Prostatavibrator
Sinful Beaded Prostatavibrator

Se priset här

Ytterligare en sexleksak i testet som stimulerar fler områden samtidigt, denna gång är det mellangården som stimuleras av en nopprig yta samtidigt som din prostata stimuleras av analkulorna

Fördelar

 • Stimulering av mellangården
 • Skön vågig design
 • 10 olika vibrationsmönster

Nackdelar

 • Batterier ingår ej

Recension

Sinfuls Beaded Prostatavibrator är en mycket fin liten apparat som kommer att kittla din P-punkt och din mellangård på en och samma gång.

Denna prostata dildo är mycket läcker och den kommer att stöta mycket effektivt mot din prostata inifrån samtidigt som den andra delen av prostatavibratorns noppriga yta jobbar effektivt med att stimulera din mellangård så att du ska få än mer njutning och än fler mycket explosiva orgasmer.

Den delen av Sinfuls Beaded Prostatavibrator som förs in har en särskilt vågig design. Det är fem stycken kulor som ger en extra stimulans av din anus när den förs in. Den liknar i mångt och mycket en analkedja.

Med Sinfuls Beaded Prostatavibrator kan du experimentera med hela tio stycken olika mönster av vibrationer. Självklart kan du använda denna prostatavibrator för onani ensam eller för häftigt sex tillsammans med din partner. Det är helt upp till dig vilken led som du är intresserad av.

Sinfuls Beaded Prostatavibrator är också tät för stänkande vatten vilket gör att den fungerar utmärkt för lite bus i duschen.

Sinfuls Beaded Prostatavibrator drivs av ett AAA-batteri, som inte ingår i leveransen.

För den som inte provat sexleksaker tidigare är de att starkt rekommendera. Att använda en sexleksak själv eller tillsammans med en partner kan förbättra ditt eget sexliv, din partners sexliv och – självfallet – ert samliv. Detta ska inte underskattas eftersom en relation ofta bygger på att samlivet fungerar som det ska. Ett samliv som brister kan vara en av anledningarna till att en relation börjar knaka i fogarna.

 

Hur använder du den?

Använd rikligt med glidmedel, vi rekommenderar att du tittar här innan du bestämmer dig för vilket. Sedan för du sakta in analkulorna i din anal och sedan låter du den noppriga ytan ligga mot mellangården.

Rekommenderad till

Passar dig som är ute efter en skön men billig prostatavibrator.

 

Det säger andra kunder

Anton – ” Denna produkten är väldigt bra för nybörjare!
Den har sköna vibrationer, för detta priset har den riktigt bra vibrationer, intensiva. Enkel att föra in.

Du kan även ta ut vibratorn ur “skalet” så har du en bullet vibrator till partnern! Enda problemet jag finner är att den inte riktigt sitter rakt i mig, den hamnar lätt i fel position. Den låter ganska högt dessutom. Ingen dealbreaker dock!

Värt att testa! Öppna upp din nyfikenhet kring analen på dig själv om du är en penisbärare, vi har en prostata av en anledning.

Bryt den löjliga normen och börja utforska dig själv. Ska du ge en annan person njutning där bak så är det dags att testa på dig själv först. Det ger dig mer förståelse hur analen fungerar så du kan ge bättre.

Lycka till där ute nu!”

Sammanfattning

En mycket uppskattad sexleksak för män, stimulering av mellangården förstärker känslan och du slipper fokusera på flera områden på egen hand. Det gör den här produkten åt dig.

Läs hela recensionen här

“Hej, jag har skrivit om min upplevelse med Sinful Beaded prostatavibrator här.  /Alexander”

 


 

PRISVINNARESinful Rebel Dual Vibrerande Prostate Massager

Se priset här

Här har vi ännu en produkt som levererar både prostata massage och stimulering av mellan gården, två fantastiska erogena zoner som stimuleras samtidigt

Fördelar

 • Stimulering av prostatan och mellangården
 • Lätt att föra in
 • Stänktåligt silikon

Nackdelar

 • Svaga vibrationer

Recension

Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostate Massager är en prostatavibrator som kan stimulera två erogena zoner på samma gång, vilket är en mycket enastående fördel för den som är ute efter fantastisk njutning.

Denna prostatastimulator har ett mycket flexibelt skaft som är gjoart av silikon. Skaftet på prostata vibratorn har en i det närmaste perfekt krök vilket gör att Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostatavibrator kan ge dig en mycket intensiv stimulans av din prostata.

Det knottriga delen av Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostatavibrator som sitter i basen tar samtidigt hand om din så känsliga mellangård också blir stimulerad på ett vis som gör att du kommer att gå upp i extas.

Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostatavibrator har hela sju olika program för vibrationer så du kan experimentera dig fram till den inställning som passar dig perfekt. Självklart kan du också använda prostatastimulatorn tillsammans med en partner.

Vissa upplever att vibrationerna inte når hela vägen in till p-punkten men med hjälp av handens tryck fungerar det.

Man ska inte underskatta sexleksakers betydelse för samlivet. En prostatavibrator som denna kan tillföra mycket både för en ensamstående person och för ett par. Det är inte sällan som det som man tycker är ett ytligt problem i sexlivet växer och blir en utmaning som kan leda till dålig självkänsla, problem i relationer och annat som i det långa loppet kan skapa reella problem. Med Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostatavibrator kan du vara säker på att du tagit ett steg i rätt riktning för att undvika den sortens problem.

Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostatavibrator är tillverkat silikon som tål stänk och ABS-plast. Stimulatorn går på tre stycken LR44-batterier som kommer med på köpet.

 

Hur använder du den?

För in den ena änden i din anal med hjälp av glidmedel och låt den noppriga delen vila mot din mellangård. Vilka glidmedel vi rekommenderar kan du se i vårt Bäst i Test.

Rekommenderad till

En prisvärd produkt som passar de flesta. Särskilt bra för dig som är ny till analpenetration då den är enkel och bekväm att föra in, även för den ovana.

 

Det säger andra kunder

Christian – ” Jag köpte denna ihop om att få ännu mer intensiva eventuellt handsfree orgasm.

Denna va lite knepigare att använda än andra produkter jag testat, dels för att det kändes inte riktigt som vibrationerna gick hela vägen mot prostatan, Och den nedre delen stimulerade inget alls då den väldigt sällan va i kontakt med den delen av bryggan.

Detta är helt klart en nybörjar produkt och den rekommenderar jag för dom som vill testa på.

Den är inte speciellt stor och glider in väldigt lätt och vid användning rekommenderar jag att dra i den så den vibrerar emot prostatan väldigt skön upplevelse.”

 

Sammanfattning

En lättanvänd prostatavibrator som gör sig gott på flera erogena zoner.

Se priset här

 


 

MEST POPULÄRASinful Force Uppladdningsbar Fjärrstyrd Prostatavibrator

Se priset här

Här har vi en perfekt prostatastimulator för paret eller för den som vill vara flexibel, vibratorn styrs nämligen av en fjärrkontroll

Fördelar

 • Dubbla motorer
 • Ergonomiskt utformad
 • Fjärrkontrol m. batteri som ingår

Nackdelar

 • Går ej att starta med fjärrkontrollen endast styra

Recension

Sinful Force Uppladdningsbar Fjärrstyrd Prostatavibrator är en mycket effektiv leksak för den som söker efter en ultimat upplevelse när det gäller att stimulera sin prostata. Den kommer helt säkert att ge dig orgasmer som är så vilda att du inte kunnat ana dig till att du skulle kunna få dem överhuvudtaget.

Att prostatavibratorn är fjärrstyrd, och kan användas på avstånd på upp till hela tio meter, är en särskilt trevlig effekt för det innebär att du kan överlåta kontrollen till din partner som kan hitta på alla möjliga spännande saker med dig, särskilt saker som du inte förväntar dig ska hända.

Sinful Force Uppladdningsbar Fjärrstyrd Prostatavibrator är ergonomiskt utformad som ett L och har två starka motorer. Detta innebär att både din prostata och frenulum stimuleras på en och samma gång.

Sinful Force Uppladdningsbar Fjärrstyrd Prostatavibrator har hela elva olika typer av vibrationer, och den trådlösa fjärrkontrollen ger ytterligare elva vibrationsmönster att leka med.

Sinful Force Uppladdningsbar Fjärrstyrd Prostatavibrator är producerad av silikon vilket ger den en mycket len och fin yta. Prostatavibratorn är vattentät vilket gör att den med fördel kan användas i duschen eller i badet. Sinful Force Uppladdningsbar Fjärrstyrd Prostatavibrator laddas enkelt med den USB-kabel som följer med i leveransen.

 

Hur använder du den?

Du startar den på prostavibratorn och sedan styr du vibrationerna med hjälp av fjärrkontrollen. Dessvärre behöver du alltid starta den direkt på produkten om den stängts av under tiden du haft den i dig.

Rekommenderad till

För dig som är trött på att krångla med knappar och vill att onani ska vara enkelt, dvs. att den passar alla.

 

Det säger andra kunder

Fredrik – ” Asså faktumet att denna saken är både uppladdningsbar och har 2 vibrations platser är super. Funkar länge. Bra vibrationsmönster och man kan blanda bege vibrationsplatser individuellt med fjärren, annars trycker man bara på leksaken för att få en default combo.

Jag önskar dock att det gick att sätta igång leksaken utan att behöva trycka på den. Har man inte använt den på typ en halv timme så stängs den av och man måste trycka på leksaken först.”

 

Sammanfattning

Låt din partner ta över kontrollen och styra dig in i orgasm. Eller varför inte ta med den till restaurangen för lite spännande public play, på egen hand eller med din partner.

Se priset här

 


 

TILL VARDAGENSinful Getter Dual Prostate Massager

Se priset här

Med sin böjda design når den din p-punkt direct och prostatamassagen är ett faktum

Fördelar

 • Starka vibrationer
 • Tystlåten
 • Sitter bra och smidig att använda under penetrationssex

Nackdelar

 • Batterier ingår ej

Recension

Sinful Getter Dual Prostate Massager är en prostatavibrator som är perfekt för den som önskar en mycket intensiv och mycket spännande stimulering av anus.

Sinful Getter Dual Prostate Massager kommer i en böjd design vilket gör att den kan stöta mycket fint mot din prostata på ett sätt som gör att du kommer att uppnå sexuellt klimax på en nivå som du aldrig trott varit möjlig tidigare. Denna prostatavibrator kommer också att stimulera din mellangård, vilket kommer att öka din njutning än mer.

Med Sinful Getter Dual Prostate Massager kommer du absolut säkert att kunna ta dina anala lekar till helt nya höjder.

Sinful Getter Dual Prostate Massager har fem mycket effektiva nivåer på vibration. Utöver detta är prostatavibratorn också helt vattentät. Du kan med andra ord ta din sexuella njutning med dig i duschen eller badet, vilket är en mycket fin extra krydda i samlivet.

Sinful Getter Dual Prostate Massager är producerad i silikon och den drivs med ett AAA-batteri som inte ingår i leveransen.

För den som inte provat på sexleksaker i allmänhet och prostatavibratorer i synnerhet är det en mycket god idé att göra det. Du kommer inte att bli besviken, och har du en partner för sex så kommer inte han eller hon heller att bli besviken.

 

Hur använder du den?

Använd rikligt med glidmedel och för in den i din anal och sedan placera den noppriga ytan mot din mellangård. Styr vibrationerna med hjälp av knappen.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en enkel prostavibrator utan massor av extra finesser.

 

Det säger andra kunder

Linus – ” Gillade verkligen den här! Vibrationerna är starka och ger otroligt bra stimulans.
Den är rätt tyst och går att använda även om man har andra i hemmet.

Materialet är mjukt och lent och glider verkligen in lätt med lite glidmedel. Trots att den glider in lätt så sitter den där den ska och glider inte ut under sex, vilket är otroligt positivt!”

 

Sammanfattning

En lättanvänd sexleksak för analstimulering som även är enkel att rengöra. Perfekt för att pigga upp vardagen.

Se priset här

 


 

DEN FRÄCKASinful Anal Nybörjarkit

Se priset här

För dig som är ny till analstimulering så har du här ett set som kommer revolutionera hela din värld

Fördelar

 • Ett helt set med produkter för analstimulering
 • Priset
 • Guide ingår

Nackdelar

 • Något svag vibrator

Recension

Sinful Anal Nybörjarkit är ett kit som du kan använda för att experimentera ensam eller tillsammans med din partner. Här får du allt du kan tänkas behöva för att få en bra start in in den anala stimuleringen.

Det ska inte underskattas hur fantastiskt det kan vara att prova på analsex, med eller utan partner. Det är något speciellt att prova något annat än traditionell stimuli av penis eller klitoris. Självfallet utesluter inte det ena det andra men analsex är absolut ett mycket spännande komplement. För dig som är nybörjare på analsex kan det vara en god idé att gå ut försiktigt och prova dig fram men försök undvika att vara hämmad.

Detta inngår i Sinful Anal Nybörjarkit

Lådan med Sinful Anal Nybörjarkit innehåller precis allting du behöver för att uppnå en perfekt stimulering av din prostata. Du kommer att få uppleva helt nya höjder av sexuell njutning med denna nya kamrat för lek.

I lådan ingår ett glidmedel för analt bruk samt en douche för anus så att du kan känna dig trygg. Det är viktigt att vara ren när man leker med analsex, av anledningar som vi alla känner till.

Dessutom innehåller setet två stycken olika massagestavar för prostatan så att du kan prova dig fram till dess att du hittar din favorit. Sinful Anal Nybörjarkit produkter har en mycket ergonomiska designer, och den kommer att hitta din prostata på ett perfekt sätt.

Ringen för penis med stimulator för prostatan ger dig dessutom en långvarig erektion. Detta gör den perfekt för att använda tillsammans med en partner.

Vidare ingår det i Sinful Anal Nybörjarkit en Guide som handlar om hur du bäst kan stimulera din prostata. Den går steg för steg igenom olika tekniker du kan använda för att nå absolut extas på det sätt som du önskar dig.

 

Hur använder du den?

I guiden finner du bruksanvisningar till alla produkter.

Rekommenderad till

Sinful Anal Nybörjarkit är perfekt för dig som vill utöka din sexuella repertoar till att omfatta också prostatastimulering med en prostatavibrator.

 

Det säger andra kunder

Jean – ” Jag gillar verkligen allt med detta packet, möjligen lite stor size på grejerna så kanske inte är bäst för nybörjare men overall väldigt bra!”

 

Sammanfattning

Efter att ha tagit del av dessa leksaker och guiden som ingår kommer du vara kung på analstimulering. Du kommer veta exakt hur det fungerar, vad du ska göra och hur du ska göra det. Vi lovar att det kommer att vara uppskattat.

Se priset här

 


 

ARBETSHÄSTENPower Probe Prostata Vibrator

Se priset här

Den här prostatavibratorn har ett annorlunda utseende jämfört de tidigare produkterna i testet men fortfarande en av marknadens bästa

Fördelar

 • Perfekt för dig som är helt ny till analstimulering
 • Vattentät
 • Enkel att hitta p-punkten med

Nackdelar

 • Längden gör att den är inte skön att gå runt med

Recension

Power Probe Prostata Vibrator är en perfekt liten maskin som du kan använda för att stimulera din prostata.

Denna prostata vibrator har en form som är lång och smal, och den är mycket lämplig för den person som vill börja experimentera med att stimulera sin prostata. Att stimulera sin prostata med en prostatavibrator kan vara en alldeles fantastisk upplevelse och självklart ska du söka upp sådana fantastiska möjligheter som erbjuds när det gäller sex.

Längden på Power Probe är perfekt för att du ska kunna hålla den och dessutom är huvudet böjt på ett sätt så att du enklare kan nå prostatan för att sedan arbeta med den så du når ett fantastiskt klimax.

Innan du använder Power Probe är det rekommenderat att du använder Anal Douche för att göra ren dig själv. Om du är ren i anus kommer du att känna dig mycket mer avslappnad när du leker med Power Probe .

Prostatavibratorn är helt och hållet vattentät vilket gör att du bekvämt kan njuta av din prostatastimulering i duschen, badet eller annan blöt plats som du vill uppsöka.

Prostatavibratorn styrs enkelt med den knapp som sitter i botten. Om du trycker på knappen kan du hitta den styrka på vibrationerna som du vill ha.

Power Probe Prostatavibrator behöver ett AA-batteri för att fungera. Batterierna säljes separat så glöm inte att köpa dem innan du sätter igång.

 

Hur använder du den?

Det här är en prostavibrator som tack vare sin utformning och längd är perfekt för att experimentera med. Allt för att du ska hitta din p-punkt. Så använd rikligt med glidmedel och för sakta in den i din anal och känn dig fram.

Rekommenderad till

Passar särskilt dig som är helt ny till prostatastimulering eller dig som har svårt att hitta din p-punkt.

 

Sammanfattning

En lättanvänd prostatavibrator som hjälper dig att enkelt hitta din p-punkt. Kanske upptäcker du andra vinklar som gör att du når p-punkten extra bra.

Se priset här


Rocks Off Naughty Boy Prostatavibrator

Naughty Boy Prostatastav

Se priset här

 

Perfekt anal vibrator prostata för nybörjaren, den sitter ordentligt på plats och ger skön stimulering.

Fördelar

 • Sitter ordentligt på plats
 • Stimulerar både prostata och bäckenbotten
 • Enkel att hitta p-punkten med

Nackdelar

 • För liten för den erfarna

Recension

Här har vi Naughty Boy Prostatavibrator som inte gör dig besviken, den har ett enkelt och diskret utseeende med svart färg. Med knappen på ena änden blir den lätt att styra och wow, vibrationerna är så starka!

Trots att den kan upplevas som för liten för den erfarna så får man inte tro att det är svaga och mesiga vibrationer, utan du kan välja sju olika nivåer och de är riktigt kraftiga!

Naughty Boy Prostatavibrator har till och med fått fyra av fem stjärnor av Aftonbladets testare, så vi är flera som tycker om den.

 

Hur använder du den?

Applicera glidmedel och låt den ligga som ett lätt tryck mot din analöppning, när du känner att din ringmuskel börjar slappna av kan du trycka in den längre och längre in.

 

Rekommenderad till

Passar nybörjaren eller dig som gillar mindre leksaker för din anal.

 

Sammanfattning

Enkel och smidig prostatavibrator, Naughty Boy Prostatavibrator kommer med fantastiska vibrationer!

 

Se priset här

 


Hur stimulerar man prostatan?

Här är det omtyckt att använda samma teknik som när g-punktsstimulans hos kvinnor, dvs. ”Kom hit” rörelsen. Men det krävs det att du är mycket mer försiktig. Det är viktigt att använda rikligt med glidmedel och sedan kan du sakta föra in ett finger / eller en sexleksak.

Hur fungerar prostata massage?

Prostata massage är precis som det låter, massage på prostatan. För att enklast komma åt och även för skönast upplevelse rekommenderar vi någon av sexleksakerna ovan. När de väl är på plats så behöver du pröva dig fram. Variera mellan olika tempon och olika stora rörelser.

Hur fungerar en p-punkts orgasm?

Det är fullt möjligt att uppnå en orgasm med enbart stimulering av prostatan. Flera upplever även att den blir starkare om det inte sker någon beröring på penis samtidigt. Det kan ibland uppstå en känsla av att bli kissnödig vid stimulering.

Vid en prostaorgasm/p-punktsorgasm är det även möjligt att uppnå multipla orgasmer, något som annars är väldigt ovanligt som man.

Prostata Vibrator App

Precis som flera andra sexleksaker på marknaden som blivit med app, alltså att de går att styra via telefonen så finns det självklart prostata vibratorer med app. Dock är det inte lika vanligt, men en Prostata Vibrator App vi rekommenderar starkt är Lovense Edge 2 Prostatavibrator

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här