Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator – Recension och Test

282

Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator recension och test

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Efter tre veckors användning är jag beredd att ångra en tidigare sagd åsikt.

Jag har förut sagt att jag verkligen inte behöver en sladdriven magic wand, att min trådlösa, batteridrivna magic wand duger fint.

Men när jag väl testade denna kunde jag inte få nog, och min trådlösa wand har nu legat på hyllan och dammat i två veckors tid.

Det här är verkligen en produkt jag kan rekommendera!

Sinful Deluxe Magic Wand är en prisvärd och kraftfull vibrator som andas kvalitet.

Med bekväm tyngd i handen och vibrationer som lyckas kittla såväl djupt masserande som ytligt retande – och med valfri intensitet – är detta en wand som passar de flesta.


Fördelar

  • Kvalitetskänsla
  • Stilren
  • Lång sladd
  • Lättanvänd
  • Steglösa vibrationer
  • Relativt tystlåten
  • Vibrationerna är fokuserade till wandens huvud, och svaga i handtaget.

Nackdelar

  • Ej Vattentät
  • Ej sladdlös
  • Lite tung att hålla i

Min personliga upplevelse

Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator recension

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Jag har flera gånger fått frågan av min pojkvän: ”Ska du inte testa skaffa en riktig wand, alltså en med sladd?”.

Mitt svar har varit samma varje gång: ”Nej, jag har ju redan en trådlös wand, och den är riktigt Kraftfull!” Men tji fick jag.

När jag öppnade paketet som min Sinful Deluxe Magic Wand låg i, väntade jag mig nog inte en så tung leksak.

Många sexleksaker på marknaden idag är väldigt plastiga och lätta – i mitt tycke saknar många av dem kvalitetskänsla om man inte ska punga ut massor med pengar.

Men den här, den kändes rejäl från första stund. Jag testade den lite lätt redan då, trots att jag hade kläder på mig, och jag blev förvånad över hur väl jag kunde känna vibrationerna genom mina byxor.

Den kvällen fick min pojkvän lägga band på mig för att vi skulle få någon middag i tid.

Sedan dess har jag använt den, säg, 10–15 gånger kanske? Jag tappade räkningen rätt fort, men en sak kan jag säga – jag har inte ledsnat på den ännu! Det tror jag faktiskt aldrig kommer hända, och jag skulle vilja summera mina upplevelser på följande vis:

Jag har vanligtvis väldigt svårt för att få orgasm via klitorisstimulans. När det går är det för att jag spänner mig och liksom tvingar fram den. Om jag inte har tillgång till ett kraftfullt hjälpmedel eller spenderar väldigt mycket tid med att försiktigt smeka mig innan.

Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator test

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Med denna wand blir min metod enklare. När jag använt den har jag börjat på lägsta intensitet – som redan är relativt kraftig. Jag har upplevt att det värmer upp ganska bra för kommande styrka. Efter en stund har jag höjt vibrationerna, lite i taget och ibland sänkt dem igen för variationens skull och för att hitta något som inte gör mig för avdomnad.

Vibrationerna är som sagt starka även på låg nivå. Därefter har jag vridit upp hjulet till maxstyrka eller ibland inte ens det, för att strax därpå få min efterlängtade orgasm!

Dessutom har det varit lätt och utan distraktioner av komplicerade funktioner. Sladden är lång nog att räcka upp i sängen och en bit till, och kontrollerna är enkla att hantera – det finns nämligen bara en. Som med ett litet klick mellan 0 och minsta styrka, kan sättas på för att därefter rulla steglöst till maxläget. Detta gör att jag inte behövt fokusera på olika knappar och fundera över vilken som är vilken – något som jag ibland upplevt som ett problem med andra leksaker. Särskilt de som bläddrar igenom 8 vibrationsmönster innan man kommit tillbaka dit man ville. Sådant kan annars utgöra en onödig och frustrerande paus när man är som närmast orgasm.

Med Sinful Deluxe Magic Wand slipper man det problemet – tankekraften kan man då använda till sina fantasier istället. En annan positiv egenskap som denna wand har är att den ligger bekvämt i handen och dessutom inte vibrerar på fel ställe. Vibrationerna är som kraftigast i vibratorns huvuddel, alltså den runda del som sticker ut i toppen, utan att vara särskilt påtagliga i handtaget. Detta gör att det inte kittlas alltför mycket i händerna vid användning.

En nackdel som jag upptäckt är dock att just det som jag upplevde som något positivt i början – dess tyngd – i längden kan bli ett problem. Denna wand kan nämligen bli lite svår att hålla i efter en stund då händerna blir trötta. En annan nackdel som alltid kommer med sladdrivna föremål är att den inte går använda vart som helst, exempelvis i duschen (den är ju inte heller vattentät), utomhus eller andra ställen där den riskerar att komma i kontakt med vatten.

recension av Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Liknande upplevelse har jag haft när jag använt den med min partner. Det vibrerande huvudet som ligger mot mitt underliv är ganska stort. Det gör att det ibland blir svårt att komma åt på rätt ställe om jag blir penetrerad samtidigt som jag försöker stimulera min klitoris med wanden. Men i övrigt fungerar den fint.

Och det är inte enbart kvinnor och andra klitorisbärare som kan njuta av dess stimulans – även män eller andra med penis eller pung kan tycka att det är skönt – till exempel genom stimulans på penisskaftet eller ollonet.

Faktum är att användningen inte är begränsad till dessa ställen: jag tyckte det var skönt att använda den som massageapparat även på icke-erogena zoner, och när jag hade mensvärk mildrade den min smärta om jag tryckte vibratorn mot min mage eller rygg.

Med sin kraftfulla motor kan jag även tänka mig att den kan fungera riktigt bra till BDSM-lekar för de som kräver intensiva upplevelser eller utövar påtvingad orgasm som en del av sin utlevnad. Med ett så väl utformat huvud som denna magic wand har är den även mycket enkel att fästa i ett crotch-harness för de som håller på med repbondage.

En trevlig överraskning jag upptäckte vid en av mina onanistunder med denna wand var dess förmåga att föra över vibrationer till andra leksaker. Vid ett tillfälle använde jag min wand mot klitoris samtidigt som jag pullade mig med en glasdildo i slidan, och vid ett annat tillfälle använde jag istället dildon analt.

Tack vare dildons utformning kunde wanden komma åt att både vibrera mot dildon och mot min klitoris samtidigt, vilket resulterade i en unik, kraftfull och otroligt skön känsla även djupt inne i mig, vilket då ledde mig till orgasm nästan genast!

 

Hur man använder den

Sinful Deluxe magic wand kan användas av såväl kvinnor som män för att massera eller stimulera olika punkter på kroppen. Sätt wanden mot den erogena zon eller ömma muskel du vill ha stimulerad och reglera sedan styrkan med hjulet.

Wanden lämpar sig inte att använda i våta miljöer eftersom den ej är vattentät, och kräver dessutom ett eluttag för strömförsörjning. Detta möjliggör att den kan användas så länge som du önskar utan att behöva ladda emellan.

Om du önskar använda den tillsammans med andra leksaker går detta utmärkt och kan resultera i helt nya sensationer. Jag skulle också rekommendera att använda ett vattenbaserat glidmedel.

 

Rekommenderat till

Jag kan rekommendera den här produkten till nästan vem som helst, oavsett kön, men särskilt dig som tycker om riktigt starka vibrationer.

Denna magic wand säger sig vara kraftfull och det är minsann ingen lögn! Den kan även rekommenderas starkt till livmoderbärare med menssmärtor eller andra personer med ömma muskler.

Det säger andra kunder

Av de recensioner jag hittat om denna wand är de flesta överväldigande positiva. Med ett genomssnittsbetyg på ca 4,1 stjärnor på sinful.se prisas Sinfuls magic wand av personer av varierande kön.

Vissa berättar att den ger sina fruar eller flickvänner orgasm på en minut och andra har blivit glatt förvånande över dess förmåga att ge dem ett riktigt kraftfullt stånd på nolltid.

Något som däremot varierar från recension till recension är upplevelsen av dess ljudnivå – medan vissa är helt nöjda upplever andra att dess beskrivning som tystlåten inte alls stämmer överens med verkligheten.

 

Sammanfattning

Sinful Deluxe Magic Wand är alltså en kraftfull vibrator som är älskad av många – inklusive mig. Den är mycket enkel att använda eftersom den endast har ett reglage och en måste varken oroa sig över fel knapptryck eller batteribrist. Wanden är stiligt svart med silverfärgade detaljer.

Den känns kvalitativ när en håller den i handen men kan vara lite tung och göra händerna trötta efter att ha hållit upp den en stund. Dess utformning gör den dock enkel att fästa med repbondage vilket då möjliggör handsfreestimulans. Dessutom tar det för många användare inte mer än ett par minuter för att få orgasm – så kanske kommer du inte ens hinna bli trött innan du nått klimax – beroende på om nu orgasmen är ditt mål eller om njutningen är ett mål i sig!

Vissa upplever denna wand som lite högljudd medan jag själv och många andra inte alls upplever den vara det. Allt som allt är det en produkt av hög kvalitet som håller vad den lovar och i kombination med olika tekniker eller andra leksaker kan användningen varieras i oändlighet.

Jag är absolut beredd att ge den här produkten 5 av 5 stjärnor i betyg!

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här