Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator – Recension och Test

354
emy testare
“Hej! Mitt namn är Emy och det är jag som skrivit en av recensionerna. Jag hoppas du gillar den.”

Två av Lovebuddy´s sexleksakstestare har testat Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator. En av dem gav produkten 3 stjärnor och den andra gav produkten full pott, alltså 5 stjärnor.

Här nedan kan du läsa om deras upplevelser och intryck. Allt du behöver veta för att du ska veta om Sinful Deluxe Magic Wand är något för just dig.

Min partner fick glädja sig i min njutning när jag fick orgasm efter orgasm efter orgasm med Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig vibrator. Deluxe magic wand låter henne njuta och låter honom ta över kontrollen.

Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator recension och test

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

 


Med Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator får du kraftfulla vibrationer i extra elegant förpackning. Vibratorn sägs vara så pass bra att man kan få multiorgasmer. Både du och din partner kan leka med denna Magic Wand.

Oavsett om du gillar Vanilla, erotiskt massage eller BDSM så funkar den här ‘wanden’ för dig. Wanden styrs av en liten kontrollvred med vilket du enkelt kan justera vibrationernas intensitet. Med det flexibla huvudet kan du stimulera både klitoris och samtidigt alla de nerver som omger den, för att på så vis få ett extra intensivt klimax.


Fördelar

 • Starka vibrationer
 • Billig
 • Bra för kink

Nackdelar

 • Stor
 • Klumpig
 • Sladd

Recension
Första intryck

Jag upptäckte att själva förpackningen var diskret när jag hämtade den från närmsta postombud. När jag väl tog mig hem efterlängtat för att äntligen få prova min nya Deluxe Magic Wand, så möttes jag av en förvåning. Den var mycket större än jag förväntat mig. Men oj, vad jag såg fram emot att få använda den.

Den har ett stort svart huvud som jag såg direkt skulle va bra, det ger en större yta för vibrationer vilket blir enklare för min partner att inte hamna ‘fel’.  När jag tog ut den och höll den i handen insåg jag att den kändes rätt klumpig och tung.

Deluxe Magic Wand är inte jättetung men känns tung i handen. Eftersom att handtaget är lite runt och ovalformat så känns det klumpig. Jag hade föredragit ifall den hade varit smalare.

 

Upplevelse

När jag testade Deluxe Magic Wand så började jag utan glidmedel, för att få en känsla hur det skulle känns med det “naturliga” glidmedel. Materialet var inte av kvalité silikon men kändes ändå okej.

Jag kan inte påstå att det är det bästa silikonet på marknaden eller att den var så extremt lent mot huden, men den är inte heller det sämsta. Bra budget silikon för en nybörjare helt enkelt.

Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Det var nog bra för att njuta, men som det ofta är så är det bättre med ett vattenbaserat glidmedel. Jag hade förvånansvärt svårt att få orgasm. ‘Wanden’ har så extremt intensiva vibrationer, så att jag blev tagen på bar gärning. Tillslut fick jag min orgsam när jag lärde mig att slappna av och långsamt trappade upp med hjälp av kontroll vredet.

Efter det så kunde jag inte sluta komma med den här fantastiska ‘Wanden’, den fungerar bra att både teasa med och för att komma i mål och bäst var det för min partner som fick glädja sig i min njutning.

Det är ett par få grejer som är negativt med den här ‘wanden’. En av nackdelarna att den är klumpig och att den har sladd. Sladden kommer ivägen när man leker med den, surrar sig fast i ben och täcken. Utöver detta dilemma fungerar den bra.

Den hoppar inte speciellt mycket på virbartionstegen och har en mjuk ‘uppförsbacke’ så att säga. Den är väldigt kraftfull och jag har inte varit på högsta inställningen ännu för det blir för mycket för mig. Kontroll vredet är på en bra placering och enkelt att använda.

Snurra den uppåt för mer intensitet och neråt för mindre. När man snurrat den hela vägen ner så stängs den av. Dock så är det enkelt att man kommer åt vredet och råkar snurra upp den, vilket i sin tur gör att man får en chock av vibrationer.

Om man vill ha en ‘wand’ som är tyst så är inte den här produkten för dig. Deluxe Magic Wand låter väldigt mycket, så det är ingen leksak man kan använda diskret. Vi testade ljudnivån på vad vi tror var ungefär mitten på den om den bara lät ligga i sängen i sovrummet. Det gick tydligt att höra ljudet genom väggarna.

Om man har småbarn eller behöver av någon anledning vara diskret så rekommenderar jag inte den här. Det hörs tydligt vad det är som låter för vuxna öron och jag kan till och med tänka med att grannen hörde när vi använde den på mig mestadels på grund av stönen men också vibrationerna.

Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Det största problemet jag hade med ‘Wanden” var att den var för lång för att kunna ha när man kör doggy style. Den fick inte plats mellan mig och sängen. Jag försökte vända och vrida men den var för lång och jag fick inte den på något bra sätt där mellan så att jag kunde njuta.

Om den hade varit kortare så hade den fått plats där mellan, även när vi körde ståendes men då nådde jag inte istället. Jag älskar att kunna ha någon slags ägg eller vibration på klitoris medan man har sex, för att jag får enklare fontänorgasm. Men den här var för lång och det gick helt enkelt inte.

‘Wanden’ går även att använda till massage och till erotiskt massage vilket gör att den är enkelt prisvärd. Du kan massera din partners rygg eller lår och långsamt föra den mot könsorganet för sexuell upphetsning. Den går också att använda i mer kinkigt format.

Istället att hålla i den mot din partners kön, så kan du binda fast den till ena benet och att den tar i ( i mitt fall) vaginan. Du får en mer porrig/kinkig känsla och din partner kan lämna den där medans han leker med resten av dig. Min partner fick glädja sig i min njutning när jag fick orgasm efter orgasm efter orgasm.

 

Hur använder man den?

Sinful Deluxe Magic Wand kan användas på många olika sätt. Jag tipsar om att använda ‘wanden’ på klitoris under olika sex ställningar, på ett sånt sätt så din partner kan vara i dig samtidigt. Garanterat bästa orgasmerna någonsin.

Jag rekommenderar att man har ett uttag eller en förlängningssladd i närheten under användning av ‘wanden’. Trots att kabel på ‘wanden’ är 188 cm så är det alltid bra att ha mer spelrum. Sedan är det bara att plugga in manicken i närmaste eluttag och du är “ ready to do”.

Lägg huvudet av ‘wanden’ mot antigen en muskel om du vill använda den som massagestav eller erotiskt massage och rulla på kontroll vredet för att börja. Du kan också lägga “ollonet” av ‘wanden’ mot könsorganet. Därefter är det bara att skruva upp intensiteten på ‘wanden’ tills man antingen fått en orgasm eller är nära på att få en orgasm.

Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Under förspel används den som bäst, då kan din partner se dig njuta, men han får kontrollera det. Din partner kan “orgasm denial” de vill säga att han kan få använda ‘wanden’ på dig tills du är nära orgasm och sedan ta bort den för att “teasa” dig.

Du kan göra det så enkelt att stryka den över bröstvårtorna under förspel för att hetta till det och teasa din partner. Jag tyckte det var riktigt hett när min partner band fast mig och använde ‘wanden’ över hela mig, allt från mina bröstvårtor till min klitoris. Det var extremt hett när han teasa mig med den.

Det är en riktigt porrig leksak om man gör det till en, så om du och din partner vill testa mer kinky sex så rekommenderar jag den här produkten till dig. Tillsammans med rep och andra kinky leksaker så kan du uppleva riktigt BDSM på nolltid.

 

Rekommenderat till

Jag rekommendera den här produkten till alla. Den går att använda på så många olika sätt, så den passar verkligen alla. Människor som gillar att ha en leksak under sex,  som gillar kinky.

Folk som tänder att se andra njut och som gillar att få njutning. Den funkar för personer som tänder på erotisk massage och för personer som vill ha en massagestav. En simpel ‘wand’ med så många fördelar och olika lekar.

Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Vad har tidigare kunder sagt om produkten?

Det verkar inte bara vara jag som är nöjd med denna produkt. Jag har sett recensioner som säger att det har fått fontänorgasmer efter fontänorgsamer. Andra recensioner säger att de har jättebra intensiva vibrationer.

En negativ del som alla verkar ha gemensamt är att den är tung och klumpig men om man kan se förbi den delen och med priset i tanken så är den definitivt värd det.

“Fick min partner att komma 3 gånger!” – Anonym

“Detta är en superlyxig vibrator enligt mig!” – Sofia

“Kraftfull och effektiv men tyvärr lite högljud. “ – Stina

Sammanfattning

Sammanfattningsvis så måste jag säga att jag var överraskad över hur kul det var att leka med Sinful Deluxe Magic Wand. Även fast den var större än förväntat så hade jag roligt med den. Trots att den är klumpig och en smula otymplig så tycker jag att den är prisvärd.

Tyvärr så anser jag inte att den är den lyxigaste produkten på marknaden. Men om man är ny och vill testa en ‘wand’ så rekommenderar jag den här varmt till dig. Det här är ingen leksak som man kan diskret ta med på en resa, utan en leksak som kan få dig att återuppleva riktigt passionerat  och/eller kinky sex med din partner.

Jag ger Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator 3 av 5 stjärnor.

 

stjärnor

 

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator recension och test

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Efter tre veckors användning är jag beredd att ångra en tidigare sagd åsikt.

Jag har förut sagt att jag verkligen inte behöver en sladdriven magic wand, att min trådlösa, batteridrivna magic wand duger fint.

Men när jag väl testade denna kunde jag inte få nog, och min trådlösa wand har nu legat på hyllan och dammat i två veckors tid.

Det här är verkligen en produkt jag kan rekommendera!

Sinful Deluxe Magic Wand är en prisvärd och kraftfull vibrator som andas kvalitet.

Med bekväm tyngd i handen och vibrationer som lyckas kittla såväl djupt masserande som ytligt retande – och med valfri intensitet – är detta en wand som passar de flesta.


Fördelar

 • Kvalitetskänsla
 • Stilren
 • Lång sladd
 • Lättanvänd
 • Steglösa vibrationer
 • Relativt tystlåten
 • Vibrationerna är fokuserade till wandens huvud, och svaga i handtaget.

Nackdelar

 • Ej Vattentät
 • Ej sladdlös
 • Lite tung att hålla i

Min personliga upplevelse

Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Jag har flera gånger fått frågan av min pojkvän: ”Ska du inte testa skaffa en riktig wand, alltså en med sladd?”.

Mitt svar har varit samma varje gång: ”Nej, jag har ju redan en trådlös wand, och den är riktigt Kraftfull!” Men tji fick jag.

När jag öppnade paketet som min Sinful Deluxe Magic Wand låg i, väntade jag mig nog inte en så tung leksak.

Många sexleksaker på marknaden idag är väldigt plastiga och lätta – i mitt tycke saknar många av dem kvalitetskänsla om man inte ska punga ut massor med pengar.

Men den här, den kändes rejäl från första stund. Jag testade den lite lätt redan då, trots att jag hade kläder på mig, och jag blev förvånad över hur väl jag kunde känna vibrationerna genom mina byxor.

Den kvällen fick min pojkvän lägga band på mig för att vi skulle få någon middag i tid.

Sedan dess har jag använt den, säg, 10–15 gånger kanske? Jag tappade räkningen rätt fort, men en sak kan jag säga – jag har inte ledsnat på den ännu! Det tror jag faktiskt aldrig kommer hända, och jag skulle vilja summera mina upplevelser på följande vis:

Jag har vanligtvis väldigt svårt för att få orgasm via klitorisstimulans. När det går är det för att jag spänner mig och liksom tvingar fram den. Om jag inte har tillgång till ett kraftfullt hjälpmedel eller spenderar väldigt mycket tid med att försiktigt smeka mig innan.

Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator test

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Med denna wand blir min metod enklare. När jag använt den har jag börjat på lägsta intensitet – som redan är relativt kraftig. Jag har upplevt att det värmer upp ganska bra för kommande styrka. Efter en stund har jag höjt vibrationerna, lite i taget och ibland sänkt dem igen för variationens skull och för att hitta något som inte gör mig för avdomnad.

Vibrationerna är som sagt starka även på låg nivå. Därefter har jag vridit upp hjulet till maxstyrka eller ibland inte ens det, för att strax därpå få min efterlängtade orgasm!

Dessutom har det varit lätt och utan distraktioner av komplicerade funktioner. Sladden är lång nog att räcka upp i sängen och en bit till, och kontrollerna är enkla att hantera – det finns nämligen bara en. Som med ett litet klick mellan 0 och minsta styrka, kan sättas på för att därefter rulla steglöst till maxläget. Detta gör att jag inte behövt fokusera på olika knappar och fundera över vilken som är vilken – något som jag ibland upplevt som ett problem med andra leksaker. Särskilt de som bläddrar igenom 8 vibrationsmönster innan man kommit tillbaka dit man ville. Sådant kan annars utgöra en onödig och frustrerande paus när man är som närmast orgasm.

Med Sinful Deluxe Magic Wand slipper man det problemet – tankekraften kan man då använda till sina fantasier istället. En annan positiv egenskap som denna wand har är att den ligger bekvämt i handen och dessutom inte vibrerar på fel ställe. Vibrationerna är som kraftigast i vibratorns huvuddel, alltså den runda del som sticker ut i toppen, utan att vara särskilt påtagliga i handtaget. Detta gör att det inte kittlas alltför mycket i händerna vid användning.

En nackdel som jag upptäckt är dock att just det som jag upplevde som något positivt i början – dess tyngd – i längden kan bli ett problem. Denna wand kan nämligen bli lite svår att hålla i efter en stund då händerna blir trötta. En annan nackdel som alltid kommer med sladdrivna föremål är att den inte går använda vart som helst, exempelvis i duschen (den är ju inte heller vattentät), utomhus eller andra ställen där den riskerar att komma i kontakt med vatten.

Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Liknande upplevelse har jag haft när jag använt den med min partner. Det vibrerande huvudet som ligger mot mitt underliv är ganska stort. Det gör att det ibland blir svårt att komma åt på rätt ställe om jag blir penetrerad samtidigt som jag försöker stimulera min klitoris med wanden. Men i övrigt fungerar den fint.

Och det är inte enbart kvinnor och andra klitorisbärare som kan njuta av dess stimulans – även män eller andra med penis eller pung kan tycka att det är skönt – till exempel genom stimulans på penisskaftet eller ollonet.

Faktum är att användningen inte är begränsad till dessa ställen: jag tyckte det var skönt att använda den som massageapparat även på icke-erogena zoner, och när jag hade mensvärk mildrade den min smärta om jag tryckte vibratorn mot min mage eller rygg.

Med sin kraftfulla motor kan jag även tänka mig att den kan fungera riktigt bra till BDSM-lekar för de som kräver intensiva upplevelser eller utövar påtvingad orgasm som en del av sin utlevnad. Med ett så väl utformat huvud som denna magic wand har är den även mycket enkel att fästa i ett crotch-harness för de som håller på med repbondage.

En trevlig överraskning jag upptäckte vid en av mina onanistunder med denna wand var dess förmåga att föra över vibrationer till andra leksaker. Vid ett tillfälle använde jag min wand mot klitoris samtidigt som jag pullade mig med en glasdildo i slidan, och vid ett annat tillfälle använde jag istället dildon analt.

Tack vare dildons utformning kunde wanden komma åt att både vibrera mot dildon och mot min klitoris samtidigt, vilket resulterade i en unik, kraftfull och otroligt skön känsla även djupt inne i mig, vilket då ledde mig till orgasm nästan genast!

 

Hur man använder den

Sinful Deluxe magic wand kan användas av såväl kvinnor som män för att massera eller stimulera olika punkter på kroppen. Sätt wanden mot den erogena zon eller ömma muskel du vill ha stimulerad och reglera sedan styrkan med hjulet.

Wanden lämpar sig inte att använda i våta miljöer eftersom den ej är vattentät, och kräver dessutom ett eluttag för strömförsörjning. Detta möjliggör att den kan användas så länge som du önskar utan att behöva ladda emellan.

Om du önskar använda den tillsammans med andra leksaker går detta utmärkt och kan resultera i helt nya sensationer. Jag skulle också rekommendera att använda ett vattenbaserat glidmedel.

 

Rekommenderat till

Jag kan rekommendera den här produkten till nästan vem som helst, oavsett kön, men särskilt dig som tycker om riktigt starka vibrationer.

Denna magic wand säger sig vara kraftfull och det är minsann ingen lögn! Den kan även rekommenderas starkt till livmoderbärare med menssmärtor eller andra personer med ömma muskler.

Det säger andra kunder

Av de recensioner jag hittat om denna wand är de flesta överväldigande positiva. Med ett genomssnittsbetyg på ca 4,1 stjärnor på sinful.se prisas Sinfuls magic wand av personer av varierande kön.

Vissa berättar att den ger sina fruar eller flickvänner orgasm på en minut och andra har blivit glatt förvånande över dess förmåga att ge dem ett riktigt kraftfullt stånd på nolltid.

Något som däremot varierar från recension till recension är upplevelsen av dess ljudnivå – medan vissa är helt nöjda upplever andra att dess beskrivning som tystlåten inte alls stämmer överens med verkligheten.

 

Sammanfattning

Sinful Deluxe Magic Wand är alltså en kraftfull vibrator som är älskad av många – inklusive mig. Den är mycket enkel att använda eftersom den endast har ett reglage och en måste varken oroa sig över fel knapptryck eller batteribrist. Wanden är stiligt svart med silverfärgade detaljer.

Den känns kvalitativ när en håller den i handen men kan vara lite tung och göra händerna trötta efter att ha hållit upp den en stund. Dess utformning gör den dock enkel att fästa med repbondage vilket då möjliggör handsfreestimulans. Dessutom tar det för många användare inte mer än ett par minuter för att få orgasm – så kanske kommer du inte ens hinna bli trött innan du nått klimax – beroende på om nu orgasmen är ditt mål eller om njutningen är ett mål i sig!

Vissa upplever denna wand som lite högljudd medan jag själv och många andra inte alls upplever den vara det. Allt som allt är det en produkt av hög kvalitet som håller vad den lovar och i kombination med olika tekniker eller andra leksaker kan användningen varieras i oändlighet.

Jag är absolut beredd att ge den här produkten 5 av 5 stjärnor i betyg!

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här