Recension – Magic Motion Candy Appstyrd Klitorisvibrator

191

Magic Motion Candy Klitorisvibrator är lika söt som sitt namn och här nedan får du ta del av tre olika recensioner, skrivna av våra sexleksakstestare. Smaken är som baken och upplevelsen är delad.

Recension 1 3 av 5 Stjärnor

Recension 2 4 av 5 Stjärnor

Recension 3 4 av 5 Stjärnor

Fortsätt läs här nedan för att få veta mer om vad våra testare tycker om Magic Motion Candy Appstyrd Klitorisvibrator.

 


Recension 1

Candy är en liten appstyrd vibrator, alltså är den givetvis fantastisk till spännande förspel eller en busig lekstund ute i det offentliga.

För att vara så liten men smidig så är den kraftfullare än vad man kan tro. Magic Motion Candy Klitorisvibrator är en supersöt liten hjälpreda för orgasm.

Det sägs att de bästa klappar kommer i små paket och det stämmer nog i detta fall, det här är en perfekt lite klapp.

Själv så är jag ett kontrollfreak men det är något speciellt med att ”förlora kontrollen”. Spänningen att låta någon annan styra ens njutning.

Det blir extra nervkittlande när man ger kontrollen till någon man litar på för då kan man låta sig själv slappna av och förlora kontrollen. Intimt och spännande.

Det ingår en app där det finns många olika sätt att manövrera Magic Motion Candy Klitorisvibrator. Man kan även bjuda in personen i appen vilket är ett plus till distansförhållande.

Utformad för att sitta perfekt i trosan inbjuder till lek utanför sängen. Candy är en vibrator inuti ett silikonfodral som enkelt går att ta ut. Extremt enkel att hålla ren.

Gratis appen Magic Motion går att ladda ner för både iOS och Android.

magic motion candy klitorisvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful.se Se dagens pris
mshop logo Se dagens pris

Fördelar

 • Skönt material
 • Appstyrd
 • Bra design

Nackdelar

 • Lite utbud av mönster i appen

Första intryck

Först när paketet kom så la jag märke till hur litet paketet. Jag öppnade paketet och höll i Magic Motion Candy Klitorisvibrator och blev positivt överraskad över den simpla designen. Stark rosa silikon som känns lika silkeslen ut som den ser ut.

Trots det ergonomiska utseendet som inte ger så mycket intryck så är designen så tilltalande. Jag tryckte på knappen på vibratorn och den gick inte igång så jag tänkte ladda den. Vände runt på Magic Motion Candy Klitorisvibrator och leta efter dess hål.

Jag blev förvirrad då den skulle vara uppladdningsbar så jag tog och läste manualen som tillkom. Manualen var väldigt enkel att följa och förstå. Det var då jag förstod att man plockade ut vibratorn från dess silikonskal.

Appen var enkel att hitta på Appstore och den var helt gratis. Jag hade problem med att först koppla den via Bluetooth och hoppades på att det inte skulle vara ett förekommande problem.

 

Upplevelse

När jag skulle testa Magic Motion Candy Klitorisvibrator så märkte jag att materialet var ännu skönare mot vaginan. Mjuk och len känsla. Det jag uppmärksammade var att materialet hade bra värmekapacitet då mina andra sexleksaker kan jag få en liten chock av då det vart kalla innan jag lägger det mot min varma kropp.

Övergripande så skavde inte Magic Motion Candy Klitorisvibrator eller medgav någon typ av obehaglig känsla.

magic motion candy klitorisvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful.se Se dagens pris
mshop logo Se dagens pris

Jag gick in på appen och valde ett mönster och till en början var vibrationerna kraftfulla och kändes bra. Dessvärre gick den pirrande känslan över till en avdomnad känsla. Kan vara att jag är så van vid lufttrycksvibratorer men det var verkligen en downgrade.

Krävdes mycket tankekraft och arbete för att nå orgasm men det gick. Den gjorde sitt jobb. Jag testade en gång att ta en orgasmolja på klitoris före och det gick lite bättre. Det var ändå en skön omväxling att testa en vanlig vibrator igen och den var rolig att använda.

Jag gillar att Magic Motion Candy Klitorisvibrator är så liten och avlång. Passar perfekt i handen och jag skulle rekommendera att använda den under penetration då stora sexleksaker ofta kan vara i vägen under samlag.

Appen föll mig dock inte i smaken. Många skriver om Magic Motion Candy Klitorisvibrators musikläge och jag var nyfiken på att testa. Jag tryckte på knappen ”Upload music via Wi-Fi” och fick instruktioner att skriva in ett URL på en webbläsare på datorn.

Jag gjorde då detta och fick upp sidan (som inte såg så välutvecklad ut) jag tryckte på upload files och valde filen som jag ladda ner endast för detta. Även fast min fil var i dess rätta format alltså mp3 så kom det bara upp ERROR flera gånger.

Detta var tråkigt då musiken som redan var i appen var tråkiga och inte alls sensuella. Även de låtar som gick att spela var inget speciellt eller märkbart. De spelade inget särskilt i takt med vibrationerna så hela den här funktionen var ganska värdelös men tanken var rolig.

Alternativen i free control var bättre. Jag tyckte om painted, manual och voice. Speciellt tanken på vilka scenarios man hade kunnat använda voice funktionen. En middag med din partner och de teasar dig genom att prata, för desto mer och längre de pratar desto mer vibrerar det i dina trosor.

Jag tyckte om funktionen ”pattern” som då är olika mönsteralternativ på vibrationerna. Dock kunde jag tycka att de var lite korta så jag fick pausa det jag gjorde och gå in på appen igen och välja mönster.

Game mode var dock en stor tumme ner. Tyckte mest att det var onödigt. Jag hade åtkomst till trummorna och visst lite kul hade det varit om man hade en partner som kunde spela trummor, då hade det kanske varit lite romantiskt.

Men jag kan inte se ett scenario där man är upphetsad och kåt och den ena langar upp telefonen och börjar spela trummor för att tillfredsställa dig. Motionsensor ska man alltså skaka mobilen för vibrationer och jag kan inte heller se ett scenario där man gör det utan det blir pinsamt i sovrummet.

magic motion candy klitorisvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful.se Se dagens pris
mshop logo Se dagens pris

Tyvärr har jag ingen partner och hade då ingen möjlighet att prova Magic Motion Candy Klitorisvibrator ute i offentligheten med. Men jag var nyfiken och tänkte att jag kunde ha lite förspel med mig själv. Men tänkte för recensionens skull att det hade varit roligare att ge något mer smaskigt.

Jag tog kontakt med en gammal kk som jag fortfarande har bra relation med idag. Frågade han om de hade velat styra min vibrator under tiden jag åkte min buss som tar runt 20 minuter. Så jag laddade upp vibratorn så den inte skulle dö helt plötsligt, den har batteritid upp till 4 timmar dock så det skulle inte vara några problem.

Placerade vibratorn i trosorna så den rundade formen var mot klitoris och resten av kroppen ner mot vaginan. Det kändes väldigt bekvämt och inte som man hade något som konstigt som tryckte. Nästan som att den var utformad att sitta där (hehe)!

Jag satte mig på bussen och sa till personen att de fick ta kontroll nu och vi skrev på chatten som ingick i appen. Vi skrev saker som fick fantasin att spinna iväg och efter att han fått mig tänd så började det vibrera.

Ljudet på Magic Motion Candy Klitorisvibrator var inte så särskilt högt då i denna miljö var det mycket stadsbuller och annat ljud som suddade bort ljudet från vibratorn. Det blev en tease när personen helt plötsligt valde att sluta vibrationerna för man vill verkligen att det ska fortsätta men man kan inte göra något åt det.

Så under tiden jag blev teasad kommunicerade vi genom lite stygga meddelanden och när jag kom hem igen så var jag mer än uppvärmd och upphetsad för att avsluta det otroliga arbetet.

 

Hur man använder den

Magic Motion Candy Klitorisvibrator fungerar bra som en extra spänning till ett pars sexliv i form av förspel och tease-lekar men fungerar lika bra till att masturbera med.

När man sätter Magic Motion Candy Klitorisvibrator i trosan så ska man tänka på att den inte sitter löst alltså ändå har ett grepp i vaginan, så den sitter på plats när man är uppe och rör sig. Ladda även ner appen för att låsa upp alla olika funktioner vilket är ett måste med tanke på priset.

Det är både close range och long range beroende på vart din partner befinner sig. Du kan givetvis även använda appen ensam.

magic motion candy klitorisvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful.se Se dagens pris
mshop logo Se dagens pris

I appen finns det musicmode, free control och gamemode. I musicmode så finns det en handfull av låtar att välja mellan men man kan även ladda ner sina egna låtar genom en WI-FI funktion.

I free control finns alternativen painted, manual, voice och pattern.

Painted så ska man “rita” med fingret så följer vibrationerna efter. I manual så ställer man manuellt in intensiteten på vibrationerna.
I voice så sätter man på mikrofonen och låter rösten styra vibrationerna, kan vara roligt förspel speciellt till dem som gillar att prata snuskigt.
Sista är pattern där finns nio olika mönster som vibrationerna följer.
Till sist har vi Game mode och där ingår spel som drum, motionsensor, bubble bath och remote control.

 

Rekommenderat till

Det unika med Magic Motion Candy Klitorisvibrator är ju dess appfunktion vilket bidrar till massa spänning och ändlösa tease-lekar med en partner. Så jag skulle rekommendera denna vibrator till ett par.

500 kr är ändå rätt mycket för en klitorisvibrator så om man bara tänker masturbera med den, så skulle jag inte rekommendera den. Eftersom det då finns mycket fler billigare på marknaden som är lika bra.

Tänk den känslan att se sin partner i ögonen när en sätter på Magic Motion Candy Klitorisvibrator och har full makt. Jag skulle säga att Candy är bäst till förspel och mer en rolig sak än något som hade fått mig att komma enkelt och snabbt, men jag är en person som har lite svårare att komma.

Vibrationerna är ju starka i denna vibrator och om du har enklare att komma så rekommenderas denna starkt.

magic motion candy klitorisvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful.se Se dagens pris
mshop logo Se dagens pris

Det säger andra kunder

Några skriver att de haft problem med att koppla den till mobilen första gången, vilket jag också hade. Men därefter fungerade det finfint.

Några skriver också att de ofta hade problem med att appen slutade fungera eller att Magic Motion Candy Klitorisvibrator koppla ifrån.

Annars är dess storlek populär då den är ”enkel att ta med överallt”: Många nämner också att de är nöjda med sitt köp.

Sammanfattning

Jag har delade åsikter om Magic Motion Candy Klitorisvibrator. Jag tycker man först ska tänka vad man vill använda denna produkt till innan man köper den. Om man bara vill ha en vibrator att masturbera med så finns det hundratals andra som är bättre för liknande pris.

Men om man vill köpa något som kryddar till sexet så absolut, testa! Jag tror definitivt på att Magic Motion Candy Klitorisvibrator kan ge er oförglömliga kvällar. Stunder med mycket fnitter och skratt. Spontanitet och intimitet.

Magic Motion Candy Klitorisvibrator  får 3 av 5 Stjärnor

stjärnor

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful.se Se dagens pris
mshop logo Se dagens pris

 


Recension 2

Den smidiga och tysta Magic Motion Candy Klitorisvibrator är precis lika utmärkt att använda på offentliga platser som vid förspel. Den fungerar perfekt för att hetta till stämningen för mig och min partner. Exempelvis när vi åkte ut på mysig shoppingtur och givetvis var vibratorn med.

Det gjorde allting mer spännande och intimt än jag någonsin kunnat föreställa, eftersom kontrollen inte låg i mina händer. En mycket härlig upplevelse som kommer att återskapas då vi båda blev väldigt tillfredsställda.

Magic Motion Candy är en liten men mycket kraftfull appstyrd klitorisvibrator som är utsedd till bäst i test av (lovebuddys bästa appstyrd vibrator 2020)​​. Det är en speciellt utformad vibrator för att sitta perfekt i din trosa.

Det finns till och med en fantastisk gratisapp som man kan använda för att styra Magic Motion Candy Klitorisvibratoroch dessutom dela kontrollen till sin partner.

Appen är enkel och snabb som öppnar upp en dörr för många olika vibrationer med makalösa egenskaper. Exempelvis kan man även ladda ner låtar eller andra ljud i omgivningen som sedan görs om till vibrationer för njutningens skull.

magic motion candy klitorisvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful.se Se dagens pris
mshop logo Se dagens pris

Fördelar

 • Tystlåten
 • Appstyrd
 • Kan skapa egna vibrationer i takt med musik och ljud från omgivningen

Nackdelar

 • Kan koppas bort emellanåt
 • Måste sitta ”perfekt” för bästa stimulans på klitoris

Första intryck

Magic Motion Candy Klitorisvibrator kom i en fin förpackning med tillbehör som laddare och en användnings guide. En liten gullig vibrator med en fräsch och uppiggande färg.

Min första tanke var hur ska den lilla göra något, vilket var en till ett missnöje i början. Däremot var själva utsidan av Magic Motion gjord av silikon vilket gav en slät kontaktyta men även en fast konstruktion vilket var en fördel. Förväntningarna var dock inte lika höga efter att jag känt på Magic Motion Candy Klitorisvibrator, då den var mindre än tänk och den silkeslena utsidan inte skulle ge någon ökad njutning.

Till skillnad från en med textur.

Upplevelse

Min första tanke som var ”hur ska den här lilla göra något” motbevisades direkt när jag testade den för första gången. Magic Motion Candy Klitorisvibrator är gjord i silikon, vilket gav en mjuk och len känsla vid beröring.

Det förvånansvärda men positiva med den släta ytan var att den inte skavde eller gav en obekväm känsla.

magic motion candy klitorisvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful.se Se dagens pris
mshop logo Se dagens pris

Magic Motion Candy fungerar utmärkt under längre perioder och även när kroppen är i rörelse vilket var mycket bra.

Vibrationerna var oväntade i lilla Magic Motion Candy, de var mycket starka och levde upp över förväntan, med en mängd olika val av vibrationer och egna kombinationer kunde man skapa vibrerande rörelser. En mycket spännande sexleksak i min smak som fungerar perfekt som ett roligt och stämningshöjande förspel.

Den var även uppskattad av min pojkvän som fick äran att styra Magic Motion Candy Klitorisvibrator genom appen. En avgörande sak var batteritiden, vilket Magic Motion nådde upp till då batteritiden är hela 4h. Vilket jag personligen tycker är mer än tillräckligt vid användning av den främst ute på stan. Det tar sällan längre tid än 2-3h vilket är en fördel då den sedan kan användas i fortsättningen av sexakten när man väl kommit hem.

Magic Motion Candy har verkligen öppnat upp en ny sida av spänning i vardagen för mig och min kille. Den har blivit mina nya favoriter att använda tillsammans med min partner, speciellt när vi beger oss ut i offentligheten för extra spänning.

Hur man använder den

Magic Motion Candy Klitorisvibrator ska placeras i trosan mot klitoris för bästa möjliga effekt.

Ett tips är att placera den lite högre upp till en början då den har en tendens att glida ner när man rör sig. Genom att ladda ner appen för iOS eller Android öppnas ytterligare en mängd olika vibrationer och möjligheter för att öka njutningen.

Rekommenderat till

Detta är en mycket lättillgänglig vibrator som ryms med i väska, vilket är perfekt för dig som befinner sig i

offentligheten och vill göra dina dagar en aning mer intressanta med eller utan partner.

Magic Motion Candy Klitorisvibrator fungerar utmärkt för dig som är hemma och har fullt upp med tråkiga sysslor. Det är mycket trevligt och uppskattat att laga middag en fredagskväll efter jobbet, särskilt när man har sin Magic Motion Candy som kopplat till mobilen då man enkelt kan ändra mellan olika funktioner under matlagningen.

magic motion candy klitorisvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful.se Se dagens pris
mshop logo Se dagens pris

Magic Motion Candy Klitorisvibrator fungerar utmärkt till par som vill täcka en ny dimension av spänning, liksom till den som använda den själv för lite vardagslyx.

Det säger andra kunder

Magic Motion Candy Klitorisvibrator är mycket omtyckt och har fått bra recensioner, något som är uppskattat är dess behändiga storlek som gör att man lätt kan ta med den lite vart som helst.

Ett problem som jag läst att andra kunder har träffat på är att uppkopplingen till vibratorn kan strula, Magic Motion Candy Klitorisvibrator kopplas bort emellanåt och mobilen har svårt att hitta vibratorn vid parkoppling.

Många nämner i sina recensioner på Sinfuls hemsida att ”den lever helt upp till förväntningarna”.

 

Sammanfattning

Magic Motion Candy är en mycket praktisk sexleksak som är perfekt för alla tillfällen. Den lilla men kraftfulla klitorisvibratorn har oändligt många lägen för att ge dig precis det du är ute efter.

Den snygga designen är modern och ger en bra passform vid användning. Batteritid på 4h som är mer än tillräckligt.

Magic Motion Candy Klitorisvibrator får 4 av 5 Stjärnor

stjärnor

magic motion candy klitorisvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful.se Se dagens pris
mshop logo Se dagens pris

 


Recension 3

Magic Motion Candy en Appstyrd Klitorisvibrator som är både lekfull och variationsrik! Den ser liten ut, men döm inte på storleken, vibrationerna är desto större.

Denna lilla rosa godbit kan användas som leksak både för par och för lekar med dig själv. Magic Motion Candy Klitorisvibrator kopplas smidigt till en tillhörande app på din mobil med hjälp av Bluetooth och öppnar upp för ännu mer variation och spänning.

Magic Motion Candy är en appstyrd klitorisvibrator som med hjälp av 7 olika förprogrammerade vibrationsmönster ger dig njutning i världsklass.

Produkten passar alla, både som första leksak och för de mer erfarna. Dock är den framförallt för kvinnor både tillsammans med en partner eller på egen hand!

En modern klitorisvibrator med en lekfull Hi Tech känsla som är smidig att hantera med ett fullt rimligt pris kommer inte göra dig besviken!

magic motion candy klitorisvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful.se Se dagens pris
mshop logo Se dagens pris

Fördelar

 • Fungerar bra både på egen hand och med partner
 • Stor variation! Finns 7 olika vibrationsmönster och utöver det en app som kan användas för att styra med musik
 • Liten och behändig storlek, tas smidigt med i väskan
 • Prisvärd!

Nackdelar

 • Upplever att det kan vara lite svårt att hitta rätt och att få den att ligga kvar på klitoris
 • Låter en del vilket stör lite
 • Väldigt utstickande färg

Första intryck

Min första tanke när jag såg förpackningen var hur litet paketet var, trodde nästan jag hade fått fel produkt till en början. När jag sen öppnade förpackningen var alla tillbehör tight förpackade och lilla Magic Motion Candy Klitorisvibrator låg där i så liten och nätt.

Jag personligen tycker att färgen är lite väl utstickande, samtidigt som den utstickande rosa färgen passar produktens lekfullhet. Till en början förstod jag inte alls hur Magic Motion Candy Klitorisvibrator skulle laddas, vart skulle kontakten in?

Det visade sig senare att den svarta avlånga mittendelen givetvis ska tas ut ur den rosa ”fodralet” och på så sätt laddad. Det rosa skyddet i silikon är hygieniskt och enkelt att hålla rent och samtidigt skönt mot huden.

Magic Motion Candy Klitorisvibrator går att variera i hela 7 olika vibrationsmönster, men jag ska erkänna att till en början förstod jag inte helt hur dessa skulle väljas.

Efter att ha läst instruktionsboken var det dock inga problem att förstå tekniken. Rekommenderar starkt att läsa instruktionsboken redan från start, framförallt om man är lika oteknisk som mig!

magic motion candy klitorisvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful.se Se dagens pris
mshop logo Se dagens pris

Eftersom Magic Motion Candy Klitorisvibrator är appstyrd laddar du smidigt och snabbt ner den tillhörande appen Magic Motion, fungerar både för Iphone och Android, som gör att du eller din partner kan styra vibratorn med hjälp av appen. App-utvecklarna har verkligen använt fantasin, här kan vibrationerna styras med allt ifrån dina favoritlåtar och med din röst till att rita och spela ett spel!

Magic Motion Candy Klitorisvibrator är ergonomiskt utformad och designad för att passa kvinnokroppen.

Den är följsam mot kroppen med en rundad utbuktning som ska ligga mot klitoris. Den delen är stor och jag upplever att den är designad för att passa olika kroppar, vilket är väldigt viktigt!

 

Upplevelse

Jag har testat Magic Motion Candy Klitorisvibrator både med min pojkvän och på egen hand och gillar båda!

Just grejen att ens partner kan styra vibrationerna och teasa en tills man blir galet kåt är ju det absolut bästa och sexigaste som finns! Och det kan du verkligen med den här leksaken.

Med den tillhörande appen Magic Motion kan din partner (eller du själv) bestämma vibrationsmönster genom att spela olika spel, rita olika mönster, spela en viss musik, skriva meddelanden till varandra eller röra mobilen! Som du hör är det bara fantasin som sätter gränser.

magic motion candy klitorisvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful.se Se dagens pris
mshop logo Se dagens pris

Appen är absolut ett roligt tillbehör, men om du föredrar mindre teknik går det även bra utan appen! Klitorisvibratorn har nämligen 7 inbyggda vibrationsmönster som man kommer långt på! Den här leksaken har verkligen stor variation som man inte tröttnar på i första taget vilket jag verkligen tycker är positivt.

Magic Motion Candy Klitorisvibrator är skön att använda, men enligt mig behöver man hålla den stadigt och trycka lite med handen ovanpå klitorisvibratorn för att det ska bli som mest skönt. I instruktionsboken visas det att man kan stoppa den i trosan för att hålla den på plats men enligt mig fungerar det tyvärr inte, får inget direkt tryck på klitoris då och det är svårt att få den att hamna rätt.

Detta stör dock inte alls användningen, men jag kan tycka att det är lite synd att användningen illustreras på endast ett sätt när det egentligen finns massa olika sätt att använda den på! Jag använde den dels själv, dels med min pojkvän som förspel men även medan vi hade penetrerande sex. Verkligen kul med en sexleksak som har så pass många olika användningsområden.

Det som jag kommer på som var negativt är att det tar ett tag när man ska hoppa mellan olika vibrationsmönster. Om du tillexempel gillar nummer 1 och nummer 5 bäst behöver, i alla fall jag, koncentrera mig för att hitta rätt nummer och inte råka hoppa över det mönstret och riskera att behöva gå ett varv till.

Detta gör att stämningen bryts lite upplever jag, men jag tror att man snabbt hittar sin favorit om man använder den regelbundet under en längre tid.

Jag har mest använt Magic Motion Candy Klitorisvibrator under förspelet med min partner där jag verkligen tycker att den bidrar med en variation och lekfullhet!

Framförallt tycker min teknik-intresserade pojkvän att det var väldigt roligt och spännande att sätta sig in i tekniken och alla funktioner som hör till.

Hur man använder den

Först och främst så består produkten av 2 delar: Ett rosa silkonskydd och en vibrator som enkelt förs in i silikon skyddet. Mitt på den svarta vibratorn är på och av knappen.

Med hjälp av samma knapp byter man enkelt vibrationsmönster. Det är den svarta vibratorn som laddas med tillhörande kabel.

Till en början var det väldigt spännande och roligt att utforska alla olika funktioner i appen, för som sagt- det finns massor!

Appen är väldigt lekfull, till gränsen till oseriös ibland kan jag tycka, då jag inte förknippar att rita eller spela mobilspel till sexuella sammanhang.

magic motion candy klitorisvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful.se Se dagens pris
mshop logo Se dagens pris

I instruktionsboken visas det att leksaken ska placeras i trosan. Det fungerade som sagt inte så bra för mig då det inte blir ett direkt tryck mot klitoris och det är svårt att få den att stanna på rätt ställe. Jag personligen ligger hellre på rygg eller mage och håller den på plats med handen alternativt att min pojkvän håller den på plats.

Jag gillar att det går att använda produkten både med och utan app. Det är ju inte alltid man orkar koppla upp mobilen och fixa med teknik!


Just eftersom det finns en app att rita i, spela spel i och skaka för att få klitorisvibratorn att vibrera ger denna leksak en rätt avslappnat första intryck. På grund av det kan jag tänka mig att Magic Candy skulle passa som första sexleksak till ett par, den känns både lekfull och kul men också spännande och sexig. Just att det går att leka och spela med gör att den upplevs väldigt avdramatiserad, till skillnad från en stor dildo.

Men givetvis kan även den mer erfarna sexleksaks-ägaren trivas bra med Magic Candy! Kanske till en rutinerad klitorisvibrator användare som behöver en uppdaterad modernare version?

Det säger andra kunder

Elin- ”Magic Motion Candy tar mitt sexliv till nya höjder både med mig själv och med sexpartners. En klitorisvibrator kan ju aldrig bli fel och man kan aldrig ha för många! Ett måste för alla kvinnor!”

Lena- ”Jag har aldrig sett en liknande produkt på marknaden, verkligen unik i sitt slag! Magic Motion Candy använder jag helst i förspelet med min man där även han tycker den kan vara skön på mot snoppen”.

magic motion candy klitorisvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful.se Se dagens pris
mshop logo Se dagens pris

Sammanfattning

Även om produkten till en början innehöll en del överraskningar och förvåningar är jag väldigt nöjd med leksaken. Det är absolut värt att ta sig tiden till att läsa igenom instruktionsboken för att förstå tekniken och hur du använder leksaken bäst för att få ut så mycket som möjligt av produkten.

Med lite tålamod kommer du snabbt in i hur den ska användas och efter det är det busenkelt!

Detta är en klitorisvibrator med stor variation som du inte kommer tröttna på eftersom den går att variera i en oändlighet.

Sammanfattningsvis rekommenderar jag alla kvinnor, både med och utan partner, att införskaffa en Magic Motion Candy den är absolut värd priset oavsett om det är din första sexleksak eller en i en existerande samling.

Trots att jag kallat Magic Motion Candy för oseriös och lite barnslig måste jag erkänna att jag gillar den skarpt. Man behöver ju faktiskt inte använda sig av alla funktioner, utan istället välja ut sina favoriter.

Den knalliga rosa färgen hade gärna fått vara mer diskret och ljudet lite lägre (vilket dock är ett vanligt återkommande problem på många vibrerande sexleksaker om du frågar mig). Den gör absolut sitt jobb, är smidig att använda med mycket variation och höjer absolut sexlivet!

 

Jag ger Magic Motion Candy Appstyrd Klitorisvibrator 4 av 5 stjärnor!

 

stjärnor

Återförsäljare Prisjämförelse
sinful.se Se dagens pris
mshop logo Se dagens pris

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här