Kraftfull Vibrator – Bästa i test

1637

Fortfarande tveksam?

Se utbudet av kraftfulla vibratorer här →

 


 

TESTVINNARE – Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator

recension av Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator

Se priset här

Recension

Sinful Magic Wand är en mycket kraftfull vibrator som går helt utöver det som är vanligt. Sinful Magic Wand är en av de kraftfullaste vibratorerna som går att hitta på marknaden och den har en förmåga att stimulera så kraftigt att den inte kan matchas av någon annan vibrator.

Beroende på hur kraftiga vibrationer du söker kan du skruva om snurrhjulet på vibratorn så att vibrationerna anpassas till det du känner för precis vilket tillfälle det är då du använder vibratorn. Om du till exempel vill ha kraftiga vibrationer är det bara att du skruvar upp hjulet, vill du ha mindre vibrationer skruvar du istället ned hjulet.

En av anledningarna till att Sinful Magic Wand är så kraftig är att den driv av el direkt från elnätet. Detta gör att den hela tiden har väldigt mycket mer effekt än en vibrator som går på batteri, oavsett om det är ett engångsbatteri eller ett inbyggt batteri för uppladdning. Att Sinful Magic Wand drivs direkt från elnätet gör också att den kan arbeta så länge du behöver den. Detta ger utrymme för verkligt långa sessioner med fantastiskt sex.

En annan fördel med Sinful Magic Wand är att den är tillverkad av medicinskt silikon och mycket hård plast av högsta kvalitet. Den har också ett flexibelt huvud som gör att den stimulerar dig på precis det sätt som du önskar.

Sinful Magic Wand är en kraftfull vibrator som kan användas för kroppsmassage såväl som intimt för den som vill gå direkt i riktning mot en orgasm.

Det är rekommenderat att du använder vattenbaserat glidmedel när du använder vibratorn. Placera glidmedlet på vibratorns huvud för bästa resultat.

Sinful Magic Wand är besläktad med den mycket populära Magic Wand som är känd från bland annat TV-serien Sex and the City.

Denna kraftfulla vibrator är inte vattentät.

emy testare
Det här är Emy, hon har också testat Sinful Magic Wand, läs hennes detaljerade recension här.

Läs hela recensionen här

 


 

TILL NYBÖRJARENLove Magic Elegance Uppladdningsbar Wand

Se priset här

Recension

En annan kraftig vibrator på marknaden är Sinful Luxy Extra Kraftig Magic Wand Vibrator. Den är förstås ett mycket bra val för dig som vill ha extra kraftiga vibrationer.

Denna vibrator, som har en mycket elegant design, kommer att förse din klitoris med mycket kraftiga och fina vibrationer. Du kan leka och prova dig fram med hela tio olika varianter på vibration som kommer att ge dig fantastiska orgasmer oavsett om du leker ensam eller tillsammans med din partner.

Sinful Luxy Extra Kraftig Magic Wand Vibrator fungerar inte bara perfekt på klitoris utan den kan också användas på kroppens andra zoner som är erogena, eller varför inte bara där du har ömma muskler. Denna kraftfulla vibrator har ett skaft som är ganska slankt och det gör det lättare att hantera den, och med den flexibla halsen kan du, om du vill, justera intensiteten precis som du vill.

Sinful Luxy Extra Kraftig Magic Wand Vibrator är vattentät vilket gör att den är mycket smidig att ta med i badet, duschen eller varför inte i någon insjö där du och din partner känner att ni behöver komma igång på riktigt.

Vibratorn laddas mycket enkelt med den USB-kabel som kommer med i leveransen. Vibratorn är gjord av silikon och ABS-plast, den har en total längd på trettio och en halv centimeter.

Se priset här

 


 

DEN BILLIGADoxy Massager Magic Wand

Doxy Massager Magic Wand
Doxy Massager Magic Wand

Se priset här

Recension

Doxy Massager är en av många anal vibratorer på marknaden. Denna vibrator är framtagen och producerad av engelska Magic Wand. Den är svart och läcker och den kommer att leverera fina orgasmer varje gång den används.

Doxy Massager från Magic Wand kopplas till elnätet vilket gör att du aldrig behöver oroa dig för att batterierna ska ta slut eller för att den ska ladda ur. Vibratorer som är direkt anslutna till elnätet har ofta en mycket starkare vibration också vilket är ännu ett argument till varför du ska skaffa just denna vibrator.

Kraftull vibrator tillverkad i aluminium.

Doxy Massager är mycket lämplig för dig som föredrar mycket djupa och likaledes mycket effektiva och kraftfulla vibrationer. Doxy Massager är inspirerad av Hitachi Magic Wand och har precis som sin föregångare ett penishuvud som tillverkats av aluminium och det ger vibrationer som går längre in i huden – om man jämför med en kraftig vibrator som tillverkats av plast.

Doxy Massagerhar ett huvud som är täkt av ett tjockt och mjukt material som är allergivänligt. Det rekommenderas att du använder denna kraftfulla vibrator tillsammans med ett glidmedel. Då kommer den att glida bättre över huden och den kommer också att kännas skönare när den förs in.

Doxy Massager startas enkelt med en ”på-knapp” och därefter kan du öka eller minska nivåerna på vibrationerna genom att använda de enkla plus- eller minusknapparna, detta gör du förstås helt och hållet efter hur du känner att du vill ha det.

Doxy Massager har flera olika program för perfekt massage. Du startar ett program mycket enkelt genom att stänga av vibratorn och sedan starta om den igen. När du startar om den ska du hålla ned ”på-knappen” en stund, då kommer det program som ger en skön och pulserande känsla att starta. Du kan justera programmet när det pågår om du vill. Vill du byta tillbaka till vanliga vibrationer är det bara att starta om Doxy Massager.

När du är klar med din användning av Doxy Massager är det bara att stänga av den och sedan göra ren den med en lätt fuktad trasa, och kanske särskild vätska för rengöring av sexleksaker också. Denna kraftfulla vibrator är dock inte vattentät så du bör inte skölja eller doppa den i vatten.

Doxy Massager tillverkas i England. Den är helt fri från latex.

Se priset här

 


 

MEST POPULÄRSinful Uppladdningsbar Magic Wand Vibrator

Magic wand

Se priset här

Recension

Sinful Uppladdningsbar Magic Wand är en mycket kraftfull vibrator som också har en exklusiv design.

Magic Wand är en kraftig vibrator anal och den är uppladdningsbar. Tack vare att vibratorn är uppladdningsbar så stimulerar den med mycket hög intensitet, vilket kommer att ge dig en fantastisk njutning.

Denna kraftiga vibrators föregångare hade sladdar kopplade till elnätet men denna variant är trådlös och uppladdningsbar så du slipper att tänka på sladden, som kan vara i vägen ibland när man rör sig runt i bingen. Trots att Sinful Uppladdningsbar Magic Wand inte är kopplad till elnätet är den fortfarande mycket kraftfull så du kommer att kunna njuta av dess styrka fullt ut.

Kraftig Vibrator Anal med åtta program och fem mönster

Sinful Uppladdningsbar Magic Wand startas genom att du håller ned den knapp som sitter i mitten, du behöver hålla ned knappen i tre till fem sekunder för att starta den. När den kraftiga vibratorn väl är igång kan du börja njuta av de fantastiska vibrationerna som kommer att ta dig till helt nya höjder av njutning.

Om du vill att den kraftfulla vibratorn ska intensifiera vibrationerna trycker du bara på + knappen och för att minska vibrationerna trycker du på – knappen. Med Sinful Uppladdningsbar Magic Wand  kan du med andra ord justera vibrationerna på ett sätt som gör att de kommer att passa perfekt för just dig och dina behov, vilket förstås är mycket skönt för dig som använder den kraftfulla vibratorn. Totalt har denna vibrator hela åtta olika vibrationshastigheter och fem mönster för vibrationerna.

Sinful Uppladdningsbar Magic Wand är tillverkad av silikon av högsta kvalitet och ytan är extremt len. Den kraftiga vibratorn går att använda till för både kroppen och för intim massage. Det är bra att använda ett glidmedel baserat på vatten när du använder vibratorn. Då kommer du att få extra mycket njutning.

Sinful Uppladdningsbar Magic Wand har en vibrator som är densamma som den mycket populära Magic Wand som användes i TV-serien ”Sex and the City”.

Se priset här


DEN RESEVÄNLIGASinful Petite Mini Magic Wand Vibrator

petite vibrator

Se priset här

Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator är tack vare sin storlek en av de vibratorer på marknaden som passar mycket bra för den som är nybörjare när det gäller att använda vibratorer.

Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator är egentligen två produkter i en och de kommer i en mycket stilful förpackning som gör att du redan från första början kan njuta av vibratorn.

Du kan använda Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator på en mängd olika sätt. Detta handlar om en kraftfull vibrator som kan lösa upp spända muskler, användas för erotisk massage eller så kan du låta den jobba på din, eller din partners, klitoris för att uppnå fantastisk stimuli.

Denna kraftfulla vibrator har ett runt massagehuvud som är böjbart och som gör att vibratorn kommer att träffa precis de punkter som gör att du når extas. Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator är med andra ord en mycket effektiv och pålitlig vibrator.

Vibratorn har hela tio olika mönster på de kraftiga vibrationerna. Vibratorn från Sinful är vattentät så du kan utan problem leka i badrummet eller på andra våta ställen om det är det som du känner kommer att göra tricket för dig och din partner.

Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator är producerad av silikon och ABS-plast och har en mycket len och fin yta. Vibratorn laddas mycket enkelt upp med den USB-kabel som följer med i leveransen.


 

ARBETSHÄSTENDoxy Number 3 Slim Magic Wand

Doxy Number 3 Slim Magic Wand
Doxy Number 3 Slim Magic Wand

Se priset här

Recension

Doxy Number 3 Slim Magic Wand är en analvibrator män som är mer kompakt än den klassiska vibratorn Doxy Wand.

Även om denna kraftiga vibrator är mindre i omfånget så får du förstås lika kraftiga vibrationer för både massage som du förstås får för orgasmerna också.

Doxy Number 3 Slim Magic Wand är en kraftfull vibrator som kan stimulera dig med både väldigt pulserande och kontinuerliga vibrationer. Detta ger en variationsrikedom som är mycket svårslagen.

Doxy Number 3 Slim Magic Wand  har en unik och intressant egenskap. Den är att huvudet på den kraftiga vibratorn går att ta av för att sedan bytas ut mot andra mycket spännande tillbehör – några tillbehör ingår dock inte i köpet.

Doxy Number 3 Slim Magic Wand är tillverkad i Storbritannien. Den är gjord av silikon och dessutom aluminium. Diametern på den kraftfulla vibratorn är 4.5 centimeter.

Se priset här

 


 

DEN FRÄCKAMaster Series The Violator XL Dildo Thruster 25 cm

Master Series The Violator XL Dildo Thruster 25 cm
Master Series The Violator XL Dildo Thruster 25 cm

Se priset här

Recension

The Violator XL Dildo Thruster är en analvibrator kvinnor som är perfekt för den kvinna som vill ha en extra skön massering i anus. Denna kraftiga vibrator är extra fyllig och stor så du kommer inte att bli besviken på vad du får ut av den.

The Violator XL Dildo Thruster är totalt 25 centimeter lång och har en imponerande diameter på hela 7.6 centimeter.

Den kraftfulla vibratorn är tillverkad i mycket behaglig PVC och har ett markerat ollon, tydliga ådror och många andra realistiska detaljer som understryker den mycket spännande och realistiska upplevelsen du kan få från de tretton olika mönster som erbjuds vid onani eller när din partner styr vibratorn.

The Violator XL Dildo Thruster har ett handtag med bra grepp. Den drivs av fyra stycken AAA-batterier som inte följer med i leveransen.

Se priset här

 


 

PERFEKT NJUTNINGZumio X Spirotip Klitorisvibrator

Se priset här

Recension

Eroscillator 2 Klitorisvibrator är en kraftig vibrator som kan hjälpa dig och din partner att uppnå mycket kraftiga orgasmer.

Eroscillator 2 Klitorisvibrator kommer med ett huvud som kan vändas för att ni ska få större vibration på njutningen. En sida har en fördjupning som greppar klitoris, den andra kittlar och hetsar din klitoris med små knottror.

Vibratorn har en teknologi som gör att de kraftiga vibrationerna inte gör att du känner dig avdomnad – vilket ibland kan hända när en vanlig vibrator används.

Eroscillator 2 Klitorisvibrator ansluts lätt till det vanliga eluttaget vilket gör att du slipper bekymmer med batterier och laddning.

Se priset här

 


(utgått ur sortimentet)

Tantus Rumble Magic Wand

Tantus Rumble Magic Wand är en kraftfull vibrator som har ett huvud av silikon som är extra stort. Huvudet har en mycket len och jämn yta som kan ge dig en stimulering utöver det vanliga.

Tantus Rumble Magic Wand har hela sju vibrationsvariationer vilket gör att du kan justera vibrationerna som du vill.

Även om vibratorn är kraftig så är den smidig och lätt med sina 187 gram – vilket gör att du orkar använda den länge utan att bli trött i armarna.

Tantus Rumble Magic Wand har en neutral design och en tyst motor vilket gör den diskret.

Den kraftiga vibratorn är sladdlös och kommer med en USB-kabel för laddning. Fullt laddad kan den användas nästan tre timmar.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här