Stor Vibrator – Bästa i test

42

Vad är det egentligen som gör vibratorer så härliga när man jämför dem med de resterande sexleksakerna på marknaden? Förutom att många vibratorer kan agera som dildos har den här typen av sexleksak ett extra användningsområde: den ger ifrån sig underbara vibrationer för att stimulera dina intima områden. Klicka här för en närmare titt på olika vibratorer.

Om det är just en stor vibrator som hade intresserat dig gäller det bara att läsa vidare, för vi ska titta på ett antal stora vibratorer och vad de kan erbjuda dig. Med en stor vibrator får du exempelvis tillgång till helkroppsmassager medan mindre vibratorer såsom vibrerande ägg (se här) är duktigare på invändig stimulering. Gå igenom listan nedan och hitta en stor vibrator som verkar lite extra intressant!

Se Sinful produkter här

Se MShop produkter här

TESTVINNARE – Sinful Deluxe Magic Wand

sinful deluxe magic wand

Se priset här

”Sinful Deluxe Magic Wand” är inte bara en vibrator som du kan dra nytta av vid intimstimulering, utan tack vare den stora ytan vid vibratorns spets fungerar den perfekt för att massera ryggen, låren eller vilken annan kroppsdel som helst.

Fördelar:

 • Använder en medföljande sladd istället för batterier
 • Har steglösa multispeed vibrationer
 • Kan användas till både intimstimulering och helkroppsmassage

Nackdelar:

 • Vibratorn är inte särskilt tystlåten

Min personliga upplevelse

Med sina steglösa multispeed vibrationer är det lätt att hitta den styrkan som passar dig eller din partner. Använd en händig stor vibrator som den här antingen vid klitorisstimulering eller för att massera hela kroppen!

Rekommenderat till

Letar du efter en sexleksak som blir perfekt för att fullända förspelen? Är du trött på att behöva köpa batterier varje gång dina leksaker urladdas? Då kommer du att älska en stor vibrator som den här! Använd den antingen själv eller med din partner.

Så säger andra kunder

Följande kundomdöme kommer från Sinful:

”Riktigt starka vibrationer. Har inte testat fullt ut ännu, men den uppskattas helt av tjejen.”

Sammanfattning

Missa inte chansen att både få skön onani och ljuvlig massage med hjälp av en leksak som har flera vibrationslägen och inte kräver några batterier för att laddas upp. Helt enkelt en perfekt stor vibrator att antingen använda själv eller att ge bort som present.

TILL NYBÖRJAREN – Libra

libra

Se priset här

Varför ha en leksak som stimulerar klitoris, en som stimulerar G-punkt och en som agerar likt en massagestav när du kan få en enda stor vibrator med alla dessa användningsområden! Libra är en tyst och kraftfull vibrator med en len silikonyta som tillåter dig att njuta som aldrig förr.

Fördelar:

 • Två motorer med 10 vibrationsinställningar
 • Välj själv vilken sida av leksaken du vill använda
 • USB uppladdningsbar

Nackdelar:

 • Vissa användare anser att vibrationerna är en aning klena

Min personliga upplevelse

Inte behöver du nöja dig med ett eller två användningsområden eftersom det här är en stor vibrator där båda sidorna av leksaken kan dras nytta av: en som kan föras in för att träffa G-punkten och en som kan användas som en massagestav. Med så många som 10 vibrationsinställningar som justeras på leksakens handtag är det ganska lätt att få just den upplevelsen som stimulerar dig som mest.

Rekommenderat till

Alla som älskar mångsidiga sexleksaker och länge har velat testa på en stor vibrator kommer att älska Libra. Välj själv om den ska massera din kropp via sin massagestav eller om dildodelen antingen ska ge dig målinriktad klitoris- eller G-punktstimulering.

Så säger andra kunder

Det finns en hel uppsjö av positiva recensioner hos Mshop, men här är ett exempel:

”Libra används flitigt hos mig. Både av mig själv och med partner. Ville ha något som var tyst men stark och det fick jag.”

Sammanfattning

Det finns en god anledning till varför Libra har blivit korad till Bäst i Test av Expressen. Med en vattentät design, ett lent silikonyttre, en medföljande sladd för enkel uppladdning, två motorer och 10 vibrationsinställningar finns det otroligt många fördelar att hitta.

DEN BILLIGA – Sinful Original Rabbitvibrator

sinful rabbit vibrator original

Se priset här

Den förra produkten i listan som vi kikade på hade de stora fördelarna av mångsidighet samt två inre motorer, och även detta bjuder ”Sinful Original Rabbitvibrator” på. Det kan hända att du har hört talas om den här leksaken innan i bland annat Sex & The City, men vad fallet än må vara är det svårt att inte älska en stor vibrator som lägger fokus på multitasking.

Fördelar:

 • Har två olika motorer inom sig
 • Har en dildodel och en klitorisstimuleringsdel
 • Har 6 vibrationsinställningar och 6 rotationsinställningar

Nackdelar:

 • Låter en aning och tål inte att sänkas ner i vatten

Min personliga upplevelse

Det som lockar så mycket är – förutom det billiga priset – de två motorerna med sina olika användningsområden. En motor sitter i kaninöronen medan den andra motorn sitter i dildodelen. Det här är alltså en stor dildo som kan stimulera klitoris med en del medan den andra delen stimulerar G-punkten.

Rekommenderat till

Att köpa en stor vibrator kan bli dyrt, men just den här varianten ligger på den lite billigare sidan eftersom den kräver batterier och inte är vattentät. Om du är okej med dessa smärre nackdelar i utbyte mot ett billigt pris är detta en stor vibrator som du inte vill gå miste om.

Så säger andra kunder

Bland de många positiva recensionerna hos Sinful går det att hitta följande kundomdöme:

”Den är stor och fyllig. Klitoris vibratorn är to die for! Den är så värd att köpa o testa.”

Sammanfattning

Inte behöver du vara rik för att få lägga vantarna på en flexibel och mångsidig vibrator. Den här leksaken med sina dubbla motorer, sina sex vibrationsinställningar och sex rotationsinställningar säkerställer att du får stor valuta för pengarna.

Läs hela recensionen här

jonathan testare
Hej! Jag har också testat Sinful Original Rabbitvibrator, den får 4 av 5 stjärnor av mig! Läs min recension här. /Jonathan”

MEST POPULÄRA – Satisfyer Pro 2 Next Generation

satisfyer pro 2

Se priset här

Nästa stora vibrator har tusentals positiva recensioner, och när du får se hur leksaken är uppbyggd kommer du snabbt att förstå vad det är som kvinnor älskar hos den här produkten. ”Satisfyer Pro 2 Next Generation” avger tryckvågor för att inte bara stimulera utsidan av klitoris, utan även den inre delen för den ultimata stimuleringen som kan få de flesta kvinnorna att nå orgasm.

Fördelar:

 • Avger effektiva tryckvågor
 • Tusentals positiva recensioner
 • Ändra lätt styrka på leksaken

Nackdelar:

 • Leksaken låter en aning

Min personliga upplevelse

Här har vi en av de få sexleksakerna som kan erbjuda orgasmgaranti. Den använder sig nämligen av en unik teknologi i form av pulserande tryckvågor istället för att enbart vibrera. Resultatet blir en allomfattande tillfredsställelse istället för att bara stimulera klitoris från utsidan.

Rekommenderat till

Letar du efter en stor vibrator med en unik funktion? Är du någon som vanligtvis har svårt att få orgasm? Då är den här leksaken det rätta valet för dig. Du håller bara vibratorn över din klitoris, väljer intensitetsnivå och sedan kommer tryckvågorna enkelt att ta dig hela vägen till klimax.

Så säger andra kunder

Bland tusentals positiva kundomdömen hos Mshop kommer här ett exempel:

”Är en person som normalt sätt tar lång tid på mig. Med den här tog det bara 60 sekunder!! En helt annorlunda upplevelse som verkligen förhöjde allt till en helt ny nivå.”

Sammanfattning

Prova på någonting nytt som imponerar i ur och skur. Med orgasmgaranti och tusentals nöjda kunder är detta säkerligen en sexleksak som kan bjuda dig på underbart klimax!

DEN FRÄCKA – Star Thruster Rabbit

star thruster rabbit

Se priset här

Vad är bättre än en vanlig stor vibrator? En stor vibrator med hela tre motorer, naturligtvis! ”Star Thruster Rabbit” är en sexleksak som inte bara vibrerar, utan som också har en pulserande funktion för de som vill njuta av lite härlig thrusting-action.

Fördelar:

 • Stor vibrator som har hela tre motorer inom sig
 • Kommer med 7 vibrationsinställningar
 • Stöter ut och in med en pulserande funktion

Nackdelar:

 • Är inte fullkomligt vattentålig

Min personliga upplevelse

Det finns ingen sexleksak som är duktigare på multitasking än just den här varianten. Vibratorn har en del som stimulerar dig invändigt och en del som samtidigt stimulerar klitoris. Du väljer mellan sju olika vibrationslägen, och på samma gång har leksaken en pulserande funktion som stöter dildodelen ut och in. Riktigt fräckt, med andra ord!

Rekommenderat till

Här har vi den ultimata vibratorn för dig som vill ha en lång rad funktioner i ett snyggt och lent silikonformat. Missa inte chansen att få införskaffa dig en leksak som vet var skåpet ska stå när det kommer till äkta njutning.

Så säger andra kunder

Hos Mshop kan du stöta på den här recensionen:

”Kom som en flodhäst! Har aldrig upplevt en orgasm som tidigare tagit luften ur mig! Köp!”

Sammanfattning

Den snygga utformningen, de många effektiva funktionerna och det lena materialet gör en stor vibrator som den här till en sexleksak som kan fullända varje sexig stund som du har själv eller tillsammans med partnern.

DEN LYXIGA – Velve Riva Uppladdningsbar Rabbitvibrator

velve riva rabbit vibrator

Se priset här

Då har vi nått fram till en äkta stilren stor vibrator i en lyxig lila färg. Vad är det då som gör den här leksaken så exklusiv? Jo, förutom faktumet att den kan stimulera G-punkt och klitoris samtidigt med flera olika vibrationsinställningar har den även en värmefunktion så att du slipper att nöja dig med en kall vibrator.

Fördelar:

 • Laddas upp med en magnetisk USB-laddare som du får med i paketet
 • Kan värmas upp till ordinär kroppstemperatur via en värmefunktion
 • Vibrationsfunktionen har 10 olika mönster

Nackdelar:

 • Laddningskabeln har en tendens att trilla av

Min personliga upplevelse

Med en ände som kan föras in för målinriktad G-punktstimulering och en ände som ger njutning åt klitoris kommer du med en stor vibrator som den här att få en fullomfattande upplevelse som du sent ska glömma. Vibratorn kan värmas upp med ett knapptryck, och du har hela 10 vibrerande mönster att dra nytta av.

Rekommenderat till

Är du trött på kalla vibratorer och istället gärna hade velat testa på någonting som känns lite mer realistiskt när det kommer till temperaturen? Då kommer du att tycka om en stor vibrator som den här med en smidig värmefunktion och många vibrationsmönster att prova på.

Så säger andra kunder

Hos Sinful hade en kund det här att säga om produkten:

”Detta är en helt fantastisk vibrator med en väldigt exklusiv prägel. Värmefunktionen är helt underbar och de olika programmen spännande.”

Sammanfattning

Med hjälp av sexologer och ledande experter har denne vibrator framställts i Skandinavien som den optimala leksaken antingen när det är dags för en solostund eller när du vill att partnern ska ta del av lekarna. Det går inte att förneka att de många vibrationsmönstren tillsammans med värmefunktionen gör en stor vibrator som den här riktigt skön att använda.

TILL DEN ERFARNE – Sweet Sensation 6.5

sweet sensation 6

Se priset här

”Sweet Sensation 6.5” är en penisformad stor vibrator där det inte finns specifika vibrationsmönster och lägen, utan du skruvar på hjulet längst ner för att steglöst ändra hur intensiva vibrationerna ska vara. Både utseendet, det billiga priset och vibrationerna är ett stort plus när du satsar på just den här leksaken.

Fördelar:

 • Få hög kvalitet till ett riktigt billigt pris
 • Passande om du föredrar stora dildos och vibratorer
 • Vibrationer som justeras steglöst

Nackdelar:

 • Kan vara en aning stor om du inte är van vid större dildos

Min personliga upplevelse

Nu har vi nått en stor vibrator inom den mer realistiska kategorin. Den här leksaken har ett markerat ollon, tydliga ådror och är framställd i ett skönt mjukplast. Vibrationerna skiftar du mellan genom att skruva på bottnen av leksaken, och sedan bär det av! Glöm inte att detta är en stor vibrator som kräver batterier.

Rekommenderat till

Med sina mått på 18 cm i längd och 4,5 cm i diameter blir leksaken passande till de som föredrar lite större dildos och vibratorer. Sexleksaken kan därför kännas en aning stor om du är en nybörjare som inte är van vid stora leksaker.

Så säger andra kunder

Hos Mshop hade en kund det här att säga om vibratorn:

”Mjuk hård dildo med bra vibrationer stor pjäs som skakar till ordentligt! Härlig. Kan rekommendera den men som sagt stor.”

Sammanfattning

Ta del av vibrationerna eller njut bara av att penetreras av en dildo som är utomordentligt realistisk i sin formgivning. Skruva bara på bottnen för att steglöst skifta mellan intensitetsnivåerna och börja njuta omedelbart så länge du har de rätta batterierna i närheten.

Varför bör du köpa en stor vibrator?

En stor vibrator bör du köpa om du vill ha det bästa av två världar: en dildo som kan penetrera dig för att fylla ut dig helt och hållet samt många vibrationsinställningar som gör känslan ännu skönare. Du kan till och med välja vibratorer som har flera olika motorer för att stimulera olika kroppsdelar samtidigt. Om det mest är yttre stimulering som låter intressant för dig kanske en lufttrycksvibrator kan göra susen då den här typen av leksak avger pulserande tryckvågor för att se till så att hela klitoris vibrerar av njutning. I många fall tar det sen inte mer än en minut att nå klimax!

Hur känns det?

En stor vibrator kommer att fylla ut dig helt och naturligtvis kännas av mer än de lite mindre varianterna. Om du aldrig tidigare har testat på en dildo eller vibrator kan det vara gynnsamt att börja smått, men när du väl har vant dig kan du känna att det är hög tid att testa på någonting helt nytt. Det finns både högkvalitativa vibratorer som penetrerar dig för att bjuda på invändig stimulering och sedan finns det även varianterna som bjuder på klitorisstimulering. Om du vill få en extra fräck känsla kan du till och med vända dig till en stor vibrator som gör både ock samtidigt!

Summering

Nu har du blivit bekant med sju olika stora vibratorer med olika utseenden, funktioner och användningsområden. Om det är någonting billigt och bra som du är ute efter kan ”Sweet Sensation 6.5” rekommenderas, men då gäller det att du föredrar någonting ganska stort.

Om det är multitasking som du är ute efter kan en Rabbit vibrator ge dig allt som du vill ha. Dessa leksaker tillfredsställer dig både vaginalt och via klitorisstimulering på samma gång med två olika motorer, så du kommer att få fullt upp på det bästa sättet!

Glöm inte heller att det också finns mycket unika och effektiva vibratorer såsom lufttrycksvibratorer. Dessa använder sig inte av vanliga vibrationstekniker, utan ser till så att hela din klitoris får njuta av pulserande tryckvågor. Det är vanligt att den här typen av stor vibrator säljs tillsammans med en orgasmgaranti som ett bevis på hur otroligt effektiv leksaken är. Vilken typ av stor vibrator som än blir perfekt för dig behöver det inte kosta skjortan att hitta rätt!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här