Recension – Sinful Dual Motor Magic Wand

34
Erica, 23 testare
“Hej! Mitt namn är Erica, jag är 23 år och det är jag som skrivit recensionen. Jag hoppas du gillar den.”

Sinful Dual Motor Magic Wand är en dubbelmotor sexleksak i form av magic wand och G-punktstav. Precis som sina tio olika vibrationsmönster går upp och ner, gör den även det i prestanda hos sina två olika sidor.

Snygghetsfaktorn är hög och likaså känslan men dess vibrationer har lite mer att jobba på för att nå upp till den perfekta klitorisorgasmen, men ikke att förkasta så har G-punktssidan mer att ge i mina olika onanistunder där jag kommer på mig själv med att plötsligt fontäna över hela lakanen.

En vackert utformad sexleksak gjord av silkeslent silikon med både wandhuvud och G-punktsvibrator. Som förstått har jag två upplevelser beroende på vilket sätt jag har valt att använda sexleksaken på.

Sinful Dual Motor Magic Wand

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

 • Gjord i lent silikon
 • Känns lyxig i sin tyngd och utformning
 • Enkelt att byta mellan de olika motorerna
 • Enkel att manövrera i knapparna, visar även vibrationsmönstret med ljus
 • Vattentät så går bra att ta med i duschen
 • Bra längd och storlek

Nackdelar

 • Vibrationerna från ena motorn känns över till andra
 • Ej formbar, stel i sin vinkel
 • Något spetsig i G-punkts änden
 • Vibrationerna låter lite mer, så den är inte så tyst och diskret
 • Röriga vibrationsmönster

Recension

Första intryck

Jag fick en lyxig känsla när jag tog ut den ur sin förpackning och vägde den i min hand. Tyvärr kommer den i en papperskartong och den ligger i en liten genomskinlig plastlåda, så man får inte så jättemycket lyxkänsla för sina 600 kr från förpackningen. Det får man däremot av själva produkten!

Materialet, silikon och ABS-plast, kändes lent mot huden. Leksaken hade en tyngd i sin mitt utan att bli klumpig. Den kom redan uppladdad så det var bara att testa de olika lägena. Vibrationerna var det första jag blev förvånad över, de var inte dem låga nästan tunna vibrationerna som många andra leksaker har utan en mer studsig ojämn vibration som nästan var lite högljudd.

Nämnvärt är att det ingick en laddarsladd med USB-uttag, så väggkontakten får du själv stå för. Andra förvåningen kom när jag testade mig runt och lekte med G-punktssidan, så att det blev en g-punktstav. Jag är medveten om att jag kan få fontänorgasmer men det brukar jag behöva jobba upp till under en längre stund.

Men här kände jag direkt när jag förde in den att detta var något riktigt bra, och snart kände jag hur fontänen rullade över mig och jag kom rejält. Den var lätt att skölja av och rengöra efteråt och materialet känns inte alls klibbigt, så hår och damm verkar inte vilja fastna i den medan den låg och väntade på mitt nattduksbord.

Sinful Dual Motor Magic Wand

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Upplevelse

De annorlunda vibrationerna gick djupare i kroppen och jag blev upphetsad snabbt av dem. Men för att komma över och faktiskt få orgasm med magic wanden mot klitoris var det lite för klena och ojämna vibrationer. Som magic wand låter även mer än mina tidigare leksaker, man kan liksom höra vibrationernas pulserande mycket tydligare.

Den har nästan aggressiva och övertydliga vibrationer som inte är så behagliga att bara hålla i handen. Redan i lägsta läget är vibrationerna pulserande och högljudda, efter tredje stegringen är magic wanden fortfarande pulserande men ännu mer aggressiv. Efter den nämnda tredje stegringen så kommer olika vibrationsmönster, där några är mer högljudda än andra.

Magic wanden har inte de dova vibrationsljudet som mina andra premiumleksaker. För här har vi inte släta vibrationer som ger mer intensitet utan denna hoppar runt över golvet om man lägger ner den. Trots sina udda vibrationer var magic wand sidan trevlig i sin form och gick bra att både börja med under min onanisession men även att använda i slutet. Jag klarade dock inte av att ha den så länge mot min klitoris utan att den kändes som den skulle vibrera bort. Vilket gjorde att det var svårt att få en klitorisorgasm med endast denna som redskap.

Blev lite avtrubbad i känseln av att ha den mot så länge som jag brukar behöva för att nå min orgasm. Men till dess fördel var den otroligt len och mjuk att använda, så den gav absolut inget upphov till skav eller liknande även om man höll på en stund. Som g-punktstav var den perfekt i sin storlek och längd. Träffade precis rätt med sin skarpa kurvform och fick mig att lätt hitta orgasmen vid alla tillfällen.

Men eftersom vibrationerna är så hårda och djupgående var det påfrestande att ha den i gång under hela tiden, det gick ändå fint att leka med den i penetrerande syfte även utan motorn påslagen. I avstängt läge fick man ännu mer känsla av hur fint utformad g-punktstaven är och hur bra den följer kroppen och dess kurvor.

Sinful Dual Motor Magic Wand

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

G-punktstavens böj har dock en liten “kant” längst ut som gjorde att det kunde kännas obekvämt om man tog i och förde in den djupare, för då kändes kanten mot insidan av slidan. Men då allas fittor är olika och allas livmodertappar sitter i olika lägen och alla då rakt inte är lika känsliga som en del andra. Så bör detta inte avskräcka dig då den ändå är helt otrolig i sin form, och den lilla kanten kanske är precis det som du behöver?

Hur man använder den

Huvudet på wanden kan man använda på flera områden av kroppen, venusberget, klitoris, ollonet, mellangården, ollonsträngen, brösten och bröstvårtorna. Alltså i princip alla erogena zoner. Jag testade att suga av min kille och samtidigt ha wanden placerad mot baksidan av hans penisrot, detta var mycket uppskattat.

I övrigt känns den inte som det är en leksak som män hade uppskattat lika mycket till bara sig själva. Utan leksaken passar bättre till någon med slida. G-punkten hittar du enkelt med denna vibrator om du håller den med den böjda delen uppåt och glider in med ett trevligt vattenbaserat glidmedel.

Observera att ingen del av leksaken är gjord för att användas analt då det saknas tydligt stopp på den. Tänk på att skölja av den med ljummet vatten efter varje användning och använd inte vanlig tvål till din leksak när du ska rengöra den. Utan investera istället i en leksaksrengöring för silikonleksaker så den håller längre.

Sinful Dual Motor Magic Wand

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Rekommenderat till

Rekommenderar denna vibrator till någon med bra ljudisolerat sovrum eller som inte bryr sig om att det kan låta lite när man leker med denna. Någon som är sugen på att testa en magic wand men inte riktigt vet om det är ens grej, då den kurvade G-punkts sidan kan kompensera upp för sin andra hälft.

Hade även rekommenderat denna till någon som har svårt för att hitta just G-punkten då denna har en ypperlig form för just det jobbet, bra g-punktstav helt enkelt. Den passar även himla bra för någon som vill ha två nya leksaker men inte har så mycket plats hemma. Men ändå känner att den vill få ut mycket av den leksaken man köper hem.

Det säger andra kunder

På sinfuls hemsida har denna magic wand fått ett genomsnitt på 4 stjärnor. Flera av de femstjärniga recensionerna berättar hur lätt de fick orgasmer och fontänorgasmer kom lätt som en plätt. De som verkligen gillar den verkar även genuint älska den, som i citat från Frida “Det här är ett absolut måste i mitt nattduksbord … Vibrationerna kan göras galet kraftiga, var på det blir möjligt att få det vildare och vildare allt eftersom saker och ting utvecklar sig”.

En annan lycklig är Micci “Lately I´ve been experementing and this toy blew me away. Much recommend” Men sen finns det även de på andra sidan, som inte är lika förtjust i denna wanden.

Tre stjärnor lämnade Angel och skrev till det “Magic wanden är skön men inte värt sitt pris. … det är väldigt krångligt att hitta rätt mönster då ett mönster kanske har tre steg så stunden går ut på att hitta rätt mönster vilket kan kill the mood lite. … Men första (vibrationen) låter väldigt hackigt o även om du har på högsta på den stora o byter till den lilla så är det ingenting mot vad en vanlig gpunkt stav kan ge dig.”

En som också drar ner betyget på leksaken är en besviken Felicia “Efter att ha läst kommentarerna här tänkte jag att den hör måste vara hur bra som helst! Ack så fel jag hade… För er som precis som jag, har svårt att få orgasmer, köp INTE denna. Högsta vibrationen är riktigt klen och jag är oerhört besviken.”

Sinful Dual Motor Magic Wand

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Så vi kan konstatera att denna dubbelmotoriga magic wand både fått ris och ros bland sina köpare. Men så tror jag det kan vara med alla leksaker, passar perfekt till några medan andra inte alls uppskattar det, så smaksak helt klart. Men då det ändå fanns fler positiva recensioner och genomsnitts stjärnan låg på en stark fyra så tror jag att denna magic wand kan passa många.

Sammanfattning

Hade denna sköna dubbelmotoriga magic wand kunnat ge lite mjukare vibrationer, men ändå starkare på sin högsta punkt, hade den fått en solklar femma, men med dess lite för höga läte och de lite ovanliga vibrationerna kommer den tyvärr inte på en topplacering.

Kompensationen för nämnda dåliga egenskaper är den perfekt böjda G-punktstaven som man får när man vänder på den. Här är det någon som har koll på hur en stav ska vara formad! Så stor eloge till den som har varit med och designat denna snygga leksak.

För det ska jag inte sticka under stolen med, snygghetsfaktorn är enorm på denna 2-i-1 leksak.

Jag ger denna dual motor magic wand vibrator 4 av 5 stjärnor.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här