Stadig tvekan?

Se urvalet av womanizer sexleksaker här →

 


 

TESTVINNAR – Womanizer Premium Klitorisstimulator

Womanizer Premium Klitorisstimulator
Womanizer Premium Klitorisstimulator

Se priset här

Recension

Klitorisstimulatorn Womanizer Premium är en av de bästa womanizers vi har sett på marknaden. Det är denna du ska använda om du är ute efter en enorm nivå på din klitorisstimuli. Klitorisstimulatorn Womanizer Premium är känd för sin revolutionerande teknik med vibrationer skapade av lufttryck.

Klitorisstimulatorn Womanizer Premium har till och med en patenterad teknik för de vibrationer skapade av lufttryck som stimulerar dig tills det du når en perfekt orgasm. De pulserande tryckvågorna kommer att leka med din klitoris på ett sätt som du aldrig tidigare känt och det är det som kommer att få dig att älska Klitorisstimulatorn Womanizer Premium utöver det mesta här i livet. Denna klitorisstimulator kan komma att bli din bästa vän i livet.

Klitorisstimulatorn Womanizer Premium har också en hel del nya funktioner – självklart är dessa nya funktioner till för att kunna stimulera dig än mer, än bättre och än djupare. En av funktionerna är att Klitorisstimulatorn Womanizer Premium går tyst. Vibratorn kommer då bara att aktiveras när den når din g-punkt.

Klitorisstimulatorn Womanizer Premiums nya funktioner

Klitorisstimulatorn Womanizer Premium har ännu fler nya funktioner. En av dessa är en autopilot som gör att klitorisstimulatorn womanizer växlar mellan de tolv olika programmen när den stimulerar dig.

Du kommer inte att ångra att du provar Klitorisstimulatorn Womanizer Premium. Den är helt enkelt tillverkad enkom med dina orgasmer i åtanke. Med denna vibrator kan du njuta i lugn och ro, eller tillsammans med en partner, och låtas översköljas av skön erotik och fantastiska orgasmer.

Klitorisstimulatorn Womanizer Premium har också utökat spannet mellan den mildaste och den hårdaste nivån på sina vibrationer. Detta gör womanizer mer varierad än den någonsin varit tidigare. Det är heller inte så att Klitorisstimulatorn Womanizer Premium behöver skämmas för sitt yttre. Tvärtom är det en mycket väldesignad produkt som har ett lyxigt och mycket ergonomiskt skal.

Det finns mycket mer vi skulle kunna säga om Klitorisstimulatorn Womanizer Premium men vi nöjer oss med att konstatera att denna klitorisstimulator är en av de allra finaste som finns på marknaden och den kommer med all sannolikhet tillfreddställa både dig och din eventuella partner på ett sätt som ni aldrig förväntat er.

Se priset här

 


 

TILL NYBÖRJARENWomanizer Duo Dubbel Stimulator

Womanizer Duo Dubbel Stimulator
Womanizer Duo Dubbel Stimulator

Se priset här

Recension

Womanizer Duo Dubbel Stimulator är en womenizer som är den du ska välja om du tycker att endast det bästa är gott nog för dig. Denna klitorisvibrator är drivs av lufttryck och den kommer att ge dig orgasmer som du bara kunnat drömma om tidigare. Det kommer inte finnas någon ände på den njutning du kommer att kunna uppnå när du använder Womanizer Duo Dubbel Stimulator.

Det spelar överhuvudtaget ingen roll om du kommer att använda Womanizer Duo Dubbel Stimulator för din klitoris ensam eller om du kommer att bjuda in en manlig eller kvinnlig partner till leken – det kommer helt säkert att bli en fantastisk stund för er båda, detta råder det ingen tvekan om. Att titta på din parter när hon njuter av en fantastisk orgasm i total klimax kan nästan vara lika njutbart som att få en orgasm själv, om man verkligen bryr sig om sin partner vill säga.

Womanizer Duo Dubbel klitoristimulator använder tryckluft

Womanizer Duo Dubbel Stimulator använder lufttryck för att skapa de vågor som är de som kommer att skämma bort din klitoris med all den erotik som bara den bästa av sexleksaker kommer att kunna ge dig. Det kommer att pulsa ordentligt i och runt din vagina när du använder denna womanizer. Du kommer att känna ett välbehag som sitter i dagar efter att du fått dina välförtjänta orgasmer.

Den teknologi som Womanizer Duo Dubbel Stimulator använder kallas för ”Pleasure Air” och det är den som skapar det lufttryck som skapar de pulser som kommer att ge dig dina orgasmer. Pulserna kommer omkring din klitoris utan direkt beröring.

Vi ska inte glömma bort att denna böjda klitorisstimulator är perfekt för användning på din g-punkt. Du kan med andra ord njuta av att få stimulans av både klitoris och g-punkten på en och samma gång. Womanizer Duo Dubbel Stimulator har en så kallad ”Smart Silence”-funktion som gör att stimuleringen startar först när klitorisstimulatorn kommer i kontakt med din hud.

Womanizer Duo Dubbel Stimulator har hela tio olika, och väldigt sköna, mönster för sin vibration och därutöver har den tolv nivåer på vibrationer och tryckvågor. Det finns därför ett fantastiskt utrymme för dig att experimentera och därmed hela tiden hitta nya favoriter.

Womanizer Duo Dubbel Stimulator är också vattentät vilket gör att du kan njuta lika bra i vått läge som i torrt läge. Det spelar ingen roll om det är i duschen, badkaret eller sängen – klitorisstimulatorn kommer att fungera lika bra överallt.

Womanizer Duo Dubbel Stimulator Luftrycksvibrator laddas enkelt med den USB-laddare som följer med i leveransen. Klitorisstimulatorn kan förvaras i den vackra och eleganta påsen av satin som den kommer i när den levereras.

Se priset här

 


 

DEN BILLIGAWomanizer Starlet Klitorisstimulator

Womanizer Starlet Klitorisstimulator
Womanizer Starlet Klitorisstimulator

Se priset här

Recension

Womanizer Starlet Klitorisstimulator är en av de bästa womanizer vi har sett på marknaden. Denna klitorisstimulator är en uppdaterad version av den väldigt populära Womanizer Starlet. Womanizer Starlet Klitorisstimulator är en väldigt ergonomisk stimulator och den har en väldigt elegant design. Den är också liten och därför mycket bekväm att ta med sig när man reser. Tar du med dig klitorisstimulatorn när du reser behöver du aldrig vara utan de orgasmer som du så väl behöver.

Vår womanizer test har visat att Womanizer Starlet Klitorisstimulator är en av de stimulatorer som tar sig an en kvinnas klitoris på det absolut bästa sättet. Det är få, om någon, annan stimulator som ger en kvinna så bra orgasmer som denna womanizer gör. Det är väl en mycket god nyhet, för vilken kvinna vill vara utan de bästa orgasmerna? Hon är väl värd att få dem – ofta.

Womanizer Starlet Klitorisstimulator har ny teknik

Womanizer Starlet Klitorisstimulator är en stimulator som bearbetar din klitoris på ett sätt som gör att den kommer att få uppleva en nivå på extas som den aldrig upplevt tidigare.

Det som är spännande med Womanizer Starlet Klitorisstimulator är at den använder en helt ny teknologi. Denna teknologi heter ”Pleasure Air Technology” och den gör det möjligt för dig att få orgasm utan att stimulatorn någonsin rör vid dig. ”Pleasure Air” betyder på svenska ungefär ”njutningsluft”.

Womanizer Starlet Klitorisstimulator har fyra olika nivåer av stimuli och den pulserande, kittlande, stimulationen som du behöver för att njuta på riktigt. Klitorisvibratorn är dessutom vattentät vilket gör att du kan njuta i duschen, badet eller på annan våt plats där du vill kunna få en rejäl utlösning.

Womanizer Starlet Klitorisstimulator är en uppladdningsbar stimulator som laddas med en USB-kabel som följer med på köpet.

Se priset här

 


 

TILL VARDAGENWomanizer Classic Klitorisstimulator

Womanizer Classic Klitorisstimulator
Womanizer Classic Klitorisstimulator

Se priset här

Recension

Womanizer Classic Klitorisstimulator är en klassisk stimulator som kommer att ge dig orgasmer på en nivå som du sällan skådat. Du är trots allt värd att få den njutning av sex som du har gjort dig förtjänt av, och vi vet alla att brist på sex kan göra oss riktigt irriterade och göra att vi blir olyckliga.

Womanizer Classic Klitorisstimulator har en teknologi som de patenterat och som de kallar för ”Pleasure Wave”. Denna teknologi går ut på att de använder tryckvågor för att stimulera dig.

Dessa tryckvågor gör att du kan få njutning av stimulatorn utan att den för den skull berör dig direkt, vilket förstås är väldigt revolutionerande. Detta medför att det nu är möjligt att du kan få uppleva orgasmer som är mycket djupare. Detta på grund av att din klitoris kommer att bevara sin känslighet under en längre tidsperiod – den berörs trots allt inte direkt vilket är orsaken till att den kan bevara sin känslighet.

Womanizer Classic Klitorisstimulator kommer i diskret förpackning

Det mycket praktiska ”Travel Lock” som din Womanizer Classic Klitorisstimulator har gör det möjligt att förvara den i din väska eller på ditt nattygsbord utan att någon kan se eller höra den. När du vill starta den trycker du bara in påknappen under ett par sekunder extra så är den igång. Womanizer Classic Klitorisstimulator har hela åtta olika nivåer på intensitet. Du styr nivåerna på intensiteten med de (+) och (-) knappar som sitter på handtaget.

Att använda en första klassens stimulator är mycket viktigt för dig när du har sex med dig själv eller tillsammans med en partner. Womanizer Classic Klitorisstimulator är tillverkad av en fin kombination av plast som används för medicinskt bruk och silikon som har en mycket ergonomisk design.

Denna stimulator har också den stora fördelen att den är vattentät. Detta gör att du kan använda den i till exempel duschen, badet eller varför inte i en insjö eller havet? Womanizer Classic Klitorisstimulator är uppladdningsbar så du behöver inte bekymra dig om att köpa batterier.

Se priset här

 


 

MEST POPULÄRWomanizer Liberty Klitorisstimulator

Womanizer Liberty Klitorisstimulator
Womanizer Liberty Klitorisstimulator

Se priset här

Recension

Womanizer Liberty Klitorisstimulator är en mycket effektiv lufttrycksvibrator som kommer att ge dig orgasmer på ett sätt som du aldrig kunnat ana dig till att du skulle få. Med denna womanizer i din hand kommer dina våtaste drömmar att komma i uppfyllelse. Ett womanizer test visar att Womanizer Liberty Klitorisstimulator är en av de främsta klitorisstimulatorerna på marknaden.

Med Womanizer Liberty Klitorisstimulators väldigt intensiva och effektiva luftrycksvibrator så kommer du att kunna uppnå alla dina erotiska drömmar. Womanizer Liberty Klitorisstimulator har ett unikt och patenterat system för lufttrycksvibrationer.

Det är detta system som gör att du med all säkerhet kommer att få uppleva ditt livs orgasmer tillsammans med din nya bästa väninna, Womanizer Liberty Klitorisstimulator. Denna klitorisstimulator kommer att ge dig erotiska upplevelser som ligger helt bortom dina vildaste fantasier, detta tack vare de starka, pulserande tryckvågor som denna womanizer använder för att stimulera din klitoris.

Vi ska inte glömma bort att Womanizer Liberty Klitorisstimulator är en fantastisk produkt inte bara för dig när du onanerar i stillhet. Nej, denna produkt kan användas också av par – och det med en mycket stor framgång och till glädje för både dig och din partner.

Womanizer Liberty Klitorisstimulator som reskamrat

Denna Womanizer Liberty Klitorisstimulator levereras till dig som en reseutgåva. Den kommer med ett lock som är magnetiskt vilket gör att klitorisstimulatorn kommer att kunna ligga diskret i din handväska och alltid vara tillräckligt ren för att användas närhelst du önskar det.

Womanizer Liberty Klitorisstimulator har hela sex mycket sköna och erotiska nivåer på sin intensitet. Du behöver därför inte oroa dig för att du inte ska hitta en nivå som passar exakt ditt humör för dagen – eller din partners humör för dagen heller för den delen. Detta gäller för övrigt också när du eller ni är ute och reser. 

Womanizer Liberty Klitorisstimulator är helt vattentät så du behöver inte tveka om du är sugen på erotik också i vattnet. Det spelar ingen roll om det är i duschen, badet eller någon annan blöt plats. 

Du laddar enkelt Womanizer Liberty Klitorisstimulator med den USB-laddare som följer med stimulatorn när den levereras till dig.

Se priset här


Använder womanizer vibrator

När du använder womanizer så är det viktigt att du ska kunna ladda den varhelst du befinner dig. Du behöver dock inte oroa dig för detta om du har en USB-laddare till din womanizer eftersom det är mycket lätt att koppla en USB-laddare till ett vanligt vägguttag och ladda sexleksaken med denna då.

Om du tappat bort din USB-laddare till din womanizer så behöver du inte bekymra dig om den saken. Vi har nya laddare till försäljning så du kan vara säker på att du kan fortsätta att njuta med samma produkt som du använt tidigare.

Tack vare att du kan skaffa en ny USB-laddare kan du fortsätta att vara säker på att du kommer att få dina orgasmer även i fortsättningen. Du ska förstås kunna njuta och vara säker på att du kan ladda din stimulator var du än befinner dig.

USB-laddaren passar nämligen både W500, 2Go, PlusSize och Pro40, så oroa dig inte. Det är mycket viktigt att kunna känna sig trygg med sin produkt.


utgått – Womanizer och We-Vibe Tease and Please Gåvoset

Womanizer och We-Vibe Tease and Please Gåvoset
Womanizer och We-Vibe Tease and Please Gåvoset

Womanizer och We-Vibe Tease and Please Gåvoset är en mycket fin presentförpackning för den som vill förse sin partner, eller någon annan vän, med en mycket fin gåva som kommer att göra personen i fråga kommer att få uppleva fantastisk njutning på absolut högsta nivå. När vi gjort våra womanizer test har vi kommit fram till att denna typ av gåva är mycket populär bland de som får ta emot den.

Det som ingår i gåvosetet är den mycket populära och vackra We-Vibe Match och den mycket populära och händiga stimulatorn för klitoris, Womanizer Starlet.

We-Vibe är en stimulator för klitoris som kan bäras när ni har samlag med varandra. Denna klitorisstimulator stimulerar både en kvinnas klitoris, och också hennes g-punkt. De mjuka och rundade vibrationerna som denna stimulator ger kommer att fortplanta sig också till mannens penis. Detta tillsammans gör att ni kan njuta mycket gott av den extra stimuleringen som ni får.

Det ska inte underskattas vad ett sådant här gåvoset kan göra för ert samliv. Det är många par, och ensamstående, som lider av att deras sexliv inte är fullgott, och dessa brister i samlivet kan på lång sikt medföra att ett förhållande slits. När ett förhållande börjar slitas kan det mycket väl vara de första tecknen på att förhållandet till slut kan komma att ta slut, vilket förstås är mycket tråkigt.

Det har visat sig om och om igen att sexleksaker kan utgöra en enorm möjlighet till ett förbättrat samliv. Med hjälp av en sexleksak kan det helt plötsligt bli kul med sex igen och det kan vara allt som behövs för att den negativa trenden ska vända så att ert förhållande blir så bra som ni gjort er förtjänta av.

Womanizer och We-Vibe Tease and Please Gåvoset – Vattentät och fjärrkontroll

Womanizer och We-Vibe Tease and Please är vattentäta produkter. Detta gör att ni kan leka med varandra och njuta av första klassens sex även när ni ligger i badet, står i duschen eller befinner i en annan blöt miljö. Att kunna variera platserna för sex på detta sätt är något som ni säkert kommer att uppskatta väldigt mycket.

Utöver den fördel som det innebär att Womanizer och We-Vibe Tease and Please är vattentäta produkter så kan de dessutom styras med en fjärrkontroll vilket ökar listan på fördelar än mer.

Womanizer Starlet är en mycket liten och väldigt effektiv stimulator för klitoris som dessutom är stänktålig. Stimulatorns väldigt mjuka och lena huvud av silikon kan placeras runt klitoris så att den stimuleras med hjälp av de mycket revolutionerande pulser som kommer med den nya ”Air Pulse” teknologin.

Det finns fyra stycken nivåer på intensitet att välja mellan när ni använder Womanizer och We-Vibe Tease and Please. Detta gör att ni helt fritt kan leka er fram och testa olika sätt att uppnå de perfekta orgasmerna.

Den kompakta storleken som Womanizer och We-Vibe Tease and Please har gör det möjligt att mycket lätt packa sexleksaken i en liten väska, vilket är perfekt när ni är på resande fot. Womanizer och We-Vibe Tease and Please har också en mycket låg ljudvolym som gör att den kan användas mycket diskret.

Både Womanizer och We-Vibe Tease är produkter som kan laddas via de USB-kablar som följer med i leveransen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här