Womanizer – Bästa i test

5309

Womanizer pleasureair lufttrycksvibratorer har tagit hela världen med storm och levererar orgasm på orgasm. Det är precis det som Womanizers produkter gör – levererar orgasmer.

Det är tack vare Wave Pulse teknologin som med hjälp av lufttryck som sexleksakerna kan leverera de svagaste till de mest intensivaste pulseringarna, på klitoris utan att direkt röra vid klitoris. Womanizer pleasureair är en patenterar teknologi som är uppskattad av många!

De har utlovats orgasmgaranti och det är tack vare Womanizers produkter som flera kvinnor har fått uppleva sin första orgasm. Ta del av vårt womanizer test här nedan.

Hur fungerar en womanizer/lufttrycksvibrator?

Alla womanizers produkter är uppbyggda på den senaste Pulse Wave Teknologin. Det innebär att de stimulerar klitoris med hjälp av lufttryck, såkallad womanizier pleasure.

Lufttrycket skapar små pulseringar/vibrationer som därmed ger klitoris stimulans utan direkt beröring. Det är därför dessa produkter går under kategorin lufttrycksvibrator.

Vilken womanizer passar dig?

Som du säkert har förstått av detta womanizer test så finns det mängder av olika typer. Vi rekommenderar dig att fundera på vad du är ute efter för typ av womanizer sexleksak först eftersom det finns flera olika. Är du ute efter en vibrator, dildo eller parleksak?

Översikt Priskoll
Womanizer Premium Klitorisstimulator Testvinnare Se priset
Womanizer Duo Dubbel Stimulator Nybörjaren Se priset
starletWomanizer Starlet 2 Klitorisstimulator Den billiga Se priset

Fortfarande tveksam?

Se hela utbudet av womanizer sexleksaker här →

 


 

TESTVINNARENWomanizer Premium Klitorisstimulator

Womanizer Premium Klitorisstimulator

Se priset här

Klitorisstimulatorn Womanizer Premium är en av de bästa womanizers vi har sett på marknaden. Det är denna du ska använda om du är ute efter en enorm nivå på din klitorisstimulering.

Fördelar

 • Svagare och starkare nivåer jämfört med de andra womanizers
 • Smart Silence-funktion
 • Autopilot- funktion

Nackdel

 • Priset

Recension

Klitorisstimulatorn Womanizer Premium är känd för sin revolutionerande teknik med vibrationer skapade av lufttryck. Klitorisstimulatorn Womanizer Premium har till och med en patenterad teknik för de vibrationer skapade av lufttryck som stimulerar dig tills det du når en perfekt orgasm och är som tidigare nämnt, den bästa womanizer som finns på marknaden. .

Klitorisstimulatorn Womanizer Premium har också en hel del nya funktioner – självklart är dessa nya funktioner till för att kunna stimulera dig än mer, än bättre och än djupare.

Den första av funktionerna är att Klitorisstimulatorn Womanizer Premium går tyst. Vibratorn kommer då bara att aktiveras när den omsluter din klitoris.

Den andra funktionen är autopilot som gör att klitorisstimulatorn womanizer växlar på egen hand mellan de tolv olika programmen när den stimulerar dig.

Klitorisstimulatorn Womanizer Premium har också utökat spannet mellan den mildaste och den hårdaste nivån på sina vibrationer. Detta gör womanizer mer varierad än den någonsin varit tidigare.

Det är heller inte så att Klitorisstimulatorn Womanizer Premium behöver skämmas för sitt yttre. Tvärtom är det en mycket väldesignad produkt som har ett lyxigt och mycket ergonomiskt skal.

Hur använder du den?

Placera munstycket så det omsluter klitoris och välj därefter med hjälp av knapparna bland de olika nivåerna, vilken som passar dig. Vi vill nästan lova att du kommer få en womanizer orgasm.

Rekommenderad till

Passar alla som vill testa eller redan har testat womanizers men vill ha ett breddare spann på intensiteten.

 

Det säger andra kunder

Buster  – ” Köpte en Womanizer premium till min fru, hon blev hel nöjd. Ibland går livet på rutin och man kör på samma spår, då behövs nytänk och det kan jag verkligen gå i god för. Hon blev helt vild och helt plötsligt fick jag tillbaka min puma igen. Känner mig inte utkonkurrerad av Womanizer premium, snarare väldigt tacksam, den tar henne till oanade höjder och sexlivet är bättre än bäst.
Det tackar vi för.”

Sammanfattning

Det finns mycket mer vi skulle kunna säga om Klitorisstimulatorn Womanizer Premium men klitorisstimulator är en av de allra finaste som finns på marknaden och den leverera womanizer orgasmer i mängder.

Läs hela recensionen här

 


 

TILL NYBÖRJARENWomanizer Duo Dubbel Stimulator

Womanizer Duo Dubbel Stimulator

Se priset här

Är du en rabbitvibrator-fantast kommer du att älska Womanizer Duo Dubbel Stimulator

Fördelar

 • Prisvinnare
 • Dubbel stimulator
 • Smart Silence-funktion

Nackdel

 • Kan upplevas som svår att styra under användning

Recension

Vi förstår att priset kan kännas lite väl, men Womanizer Duo Dubbel Stimulator ger valuta för pengarna, vårt womanizer test visar att det snarare blir flera orgasmer för pengarna? Den är utsedd till Sex Toy of the Year på Xbiz Europe Award år 2019 och SE Luxury Product of the Year 2019.
Behöver vi säga mer?

Den är uppbyggd med hjälp av den senaste teknologin inom sexleksaksvärlden – Pleasure Air-teknologi och har även Smart Silencefunktion.

Det betyder att – Din klitoris stimuleras med enbart olika lufttryck. Samt att pulseringarna startar inte förrän den kommer i kontakt med din hud. Det är en helt annan upplevelse än någon annan womanizer vibrator du testat innan.

Womanizer duo är tillverkad av ABS-plast tillsammans med en yta av silikon som ser till så att sexleksaken får den där lena och sköna känslan vid användning och den är även vattentät.

Med 10 vibrationsmönster samt 12 olika nivåer av vibrationer och tryckvågor kommer du garanterat hitta något som passar dig, det är något våra testare garanterar dig.

Hur använder du den?

Använd vattenbaserat glidmedel och för därefter in staven i vaginan och placera den andra delen över klitoris, styr därefter med hjälp av knapparna. Laddar den gör du med hjälp av den medföljande magnetiska USB-laddaren.

Rekommenderad till

Womanizer duo passar dig som nybörjare för att den har flera användningsområden. Då det bästa sättet att uppleva orgasm är genom att stimulera flera erogena zoner samtidigt, särskilt klitoris.

 

Det säger andra kunder

Mrs.T – ”Jag har använt mig av de flesta sorters dildos och klitorisvibratorer, men ALDRIG NÅGONSIN upplevt något som denna kärleksrivalen, womanizer dildo wow! Efter en timmes lek tar jag nu ett uppehåll, för att snart återgå till leken igen!
Bästa multipla orgasmupplevelsen jag någonsin haft !!!”

 

Sammanfattning

Att Womanizer Duo Dubbel Stimulator har fått två priser borde vara nog men med en g-punktsvibrator och tillkommande klitorisstimulering så utlovas intensiva orgasmer!

Läs hela recensionen här


 

DEN BILLIGAWomanizer Starlet 3 Klitorisstimulator

starlet

Womanizer Starlet 2 KlitorisstimulatorSe priset här

Denna klitorisstimulator är en uppdaterad version av den väldigt populära Womanizer Starlet som tidigare fanns på marknanden

Fördelar

 • Resevänlig design
 • Vattentät
 • Omsluter klitoris bra

Nackdel

 • Få nivåer om du jämför med andra womanizerprodukter

Recension

Womanizer Starlet Klitorisstimulator är en ergonomisk stimulator och den har en väldigt elegant design. Den är också liten och därför mycket bekväm att ta med sig när man reser.

Vår womanizertest har visat att Womanizer Starlet Klitorisstimulator är en av de stimulatorer som tar sig an en kvinnas klitoris på det absolut bästa sättet.

Det är få, om någon, annan stimulator som ger en kvinna så bra orgasmer som denna womanizer gör. Det är väl en mycket god nyhet, för vilken kvinna vill vara utan de bästa orgasmerna? Hon är väl värd att få dem – ofta.

Womanizer Starlet Klitorisstimulator har fyra olika nivåer vilket kan kännas som lite om du jämför med andra. Men med tanke på att den även kostar mycket mindre än de andra womanizers är det fortfarande värt det.

Klitorisvibratorn är dessutom vattentät vilket gör att du kan njuta i duschen, badet eller på annan våt plats där du vill kunna få en rejäl utlösning.

Womanizer Starlet Klitorisstimulator är en uppladdningsbar stimulator som laddas med en USB-kabel som följer med på köpet.

 

Hur använder du den?

Placera munstycket så det omsluter klitoris och välj därefter med hjälp av knapparna bland de olika nivåerna, vilken som passar dig. Låt orgasmen levereras till dig med Womanizer Pleasureair Stimulator.

 

Rekommenderad till

Passar dig som ofta är på resande fot och inte vill lägga allt för mycket pengar på en sexleksak.

Sammanfattning

Womanizer Starlet 2 Klitorisstimulator lever upp som efterträdare och passar perfekt som din nya ”take away”- leksak.

Läs hela recensionen här


 

TILL VARDAGENWomanizer Classic Klitorisstimulator

Womanizer Classic Klitorisstimulator

Se priset här

Womanizer Classic Klitorisstimulator är en klassisk stimulator som utan avancerade funktioner levererar kraftfulla orgasmer

Fördelar

 • Enkel att använda
 • Ingår sughuvud/munstyck i olika storlekar
 • Reselås

Nackdel

 • Högsta nivån brummar högt

Recension

Womanizer Classic Klitorisstimulator levererar precis det den ska – vibrationer och pulseringar som ger orgasmer. Den ligger bra i handen och har hela åtta olika nivåer på intensitet. Du styr nivåerna på intensiteten med de (+) och (-) knappar som sitter på handtaget.

Den är tillverkad av en fin kombination av plast som används för medicinskt bruk och silikon som har en mycket ergonomisk design.

Womanizer Classic Klitorisstimulator har också den stora fördelen att den är vattentät. Detta gör att du kan använda den i till exempel duschen eller varför inte ta med den till havet?

Att resa med den är särskilt praktiskt tack vare ”Travel Lock” som finns på Womanizer Classic Klitorisstimulator förvarar du den säkert i väskan. När du vill starta den trycker du bara in på-knappen under ett par sekunder extra så är den igång.

Efter 120minuters laddning ger den dig maximal njutning i 240minuter.
En extra bra grej är att det ingår två stycken olika sughuvud/munstycken som gör att du kan pröva dig fram vad som passar dig bäst.

 

Hur använder du den?

Placera munstycket så det omsluter klitoris och välj därefter med hjälp av knapparna bland de olika nivåerna, vilken som passar dig.

 

Rekommenderad till

Passar dig som gillar när det går enkelt och smidigt att använda.

 

Det säger andra kunder

Carina – ” Min tidigare womanizer classic gick sönder, tappade den i golvet, då jag inte klarar mig utan en köpte jag en ny precis likadan. Den ger alltid orgasm för mig så jag rekommenderar den starkt till andra. Jag gillar de olika vibrationstyperna och att man kan öka/sänka vibrationsnivån så det passar en själv. Det enda negativa är att den låter en aning för högt, men man vänjer sig.”

 

Sammanfattning

Womanizer Classic Klitorisstimulator ligger bra i handen och låter din klitoris uppleva magi.

 


MEST POPULÄRWomanizer Liberty Klitorisstimulator

Womanizer Liberty Klitorisstimulator

Se priset här

Womanizer Liberty Klitorisstimulator är en mycket effektiv lufttrycksvibrator, som trots den lilla levererar magi

Fördelar

 • Liten storlek
 • 6 vibrationsnivåer
 • Smidig att använda tillsammans med partner

Nackdel

 • Batteritiden (120min)

Recension

Med Womanizer Liberty Klitorisstimulators väldigt intensiva och effektiva luftrycksvibrator så kommer du att kunna uppnå alla dina erotiska drömmar. Womanizer Liberty Klitorisstimulator har ett unikt och patenterat system för lufttrycksvibrationer.

Det är detta system som gör att du med all säkerhet kommer att få uppleva ditt livs orgasmer tillsammans med din nya bästa väninna, Womanizer Liberty Klitorisstimulator.

Womanizer Liberty Klitorisstimulator är den produkt från Womanizers som är smidigast att använda tillsammans med en partner tack vare sin storlek.

Det är även tack vare dess storlek som den är smidig att resa med.

Den kommer med ett lock som är magnetiskt vilket gör att klitorisstimulatorn kommer att kunna ligga diskret i din handväska och alltid vara tillräckligt ren för att användas närhelst du önskar det.

Womanizer Liberty Klitorisstimulator har hela sex nivåer på sin intensitet. Du behöver därför inte oroa dig för att du inte ska hitta en nivå som passar exakt ditt humör för dagen – eller din partners humör för dagen heller för den delen.

Womanizer Liberty Klitorisstimulator är helt vattentät så du kan använda den oavsett miljö.

Du laddar enkelt Womanizer Liberty Klitorisstimulator med den USB-laddare som följer med stimulatorn när den levereras till dig. 60 minuters laddning ger dig cirka 120minuters användning.

 

Hur använder du den?

Placera munstycket så det omsluter klitoris och välj därefter med hjälp av knapparna bland de olika nivåerna, vilken som passar dig.

Rekommenderad till

Passar dig som gillar att ha klitorisstimulans samtidigt som du blir penetrerad av din partner eller en annan sexleksak.

 

Det säger andra kunder

Rachelle – ” Until I tried this toy I was a 100% Lelo fanatic. My Sona was my best friend and nothing anyone could say could convince me otherwise. Now, however, I’ve got a new best friend…

it is so much quieter than any airpulse toy I’ve used before, the cover makes it so travel friendly (I don’t get scared about it going off in my carry-on), it’s cute, it’s easy to hold for solo and partnered use, the controls are super intuitive, and with the settings you can make things happen super quickly or take it slow. Awesome toy. 10/10 recommend this to any person with a clit.”

Sammanfattning

En klitorisstimulator som är perfekt utformad för dig som vill kunna kombinera den tillsammans med penetrering.

 


Om Womanizer sexleksaker

Så här fungerar Womanizer Vibratorer

Womanizer-vibratorer har etablerat sig som en revolutionerande kraft inom den växande världen av sexleksaker för kvinnor. Vad som särskiljer Womanizer från traditionella vibratorer är dess användning av lufttrycksteknologi. Istället för att använda direkta vibrationer mot kroppen, skapar Womanizer en pulserande luftvåg runt klitoris, vilket ger en unik och intensiv upplevelse av stimulering.

Lufttrycksteknologin använder en liten munstycksliknande öppning som placeras över klitoris. När enheten aktiveras skapas en pulserande luftvåg som stimulerar klitoris på ett sätt som liknar känslan av oralsex. Den justerbara intensitetsnivån gör det möjligt för användaren att anpassa stimuleringen efter sina egna preferenser, från mild till kraftfull.

Denna teknologi har visat sig vara särskilt uppskattad för att erbjuda mer varaktiga och mer djupgående orgasmer jämfört med traditionella vibratorer. Dessutom har Womanizer-vibratorer ofta olika lägen och mönster för att ytterligare öka variationen och njutningen för användaren.

Tips och Tricks för Optimal Njutning med Womanizer Vibrator

Att använda en Womanizer-vibrator kan vara en intensiv och tillfredsställande upplevelse, men för att maximera njutningen finns det några tips och tricks att överväga:

 • Förberedelse är Nyckeln: Innan du börjar, se till att du är avslappnad och i rätt stämning. Använd gärna glidmedel för att öka komforten och stimuleringseffekten.
 • Såhär laddar du din womanizer: När du använder womanizer så är det viktigt att du ska kunna ladda den var du än befinner dig. Det gör du enkelt genom den magnetiska USB-laddaren som tillkommer. Om du tappat bort din USB-laddare till din womanizer så finns det nya laddare till försäljning, så du kan vara säker på att du kan fortsätta att njuta med samma produkt som du använt tidigare.
 • Hitta Rätt Plats: Placera munstycket över klitoris och experimentera med olika positioner för att hitta den mest stimulerande vinkeln och trycket. Varje kvinna är unik, så det kan ta lite tid att upptäcka vad som fungerar bäst för dig.
 • Justera Intensiteten Gradvis: Börja med en lägre intensitetsnivå och öka gradvis. Många Womanizer-vibratorer har flera inställningar, så ta dig tid att utforska och hitta den intensitet som passar dig bäst.
 • Använd i Förspelet eller Solo: Womanizer-vibratorer är inte bara för ensamlek. De kan också vara ett fantastiskt tillskott till förspelet under paraktiviteter, där ökad klitorisstimulering kan förbättra hela upplevelsen.
 • Rengöring och Underhåll: Se till att rengöra din Womanizer-vibrator enligt tillverkarens anvisningar för att säkerställa optimal hygien och långvarig användning.

Att experimentera och ta sig tid att lära känna din Womanizer-vibrator är nyckeln till att uppnå optimal njutning. Var inte rädd för att testa olika inställningar och tekniker för att hitta det som passar bäst för dig och dina önskemål.

Steg för steg – Hur använder jag en womanizer och hur får jag en womanizer orgasm?

 1. Sära på dina blygläppar för att få fram klitoris.
 2. Placera munstycket/sughuvudet på klitoris och tryck lite lätt så att klitoris omsluts.
 3. Sätt därefter igång din Womanizer och välj bland alla dess olika nivåer på intensitet.
 4. Nu är det bara och invänta denna härliga och mycket omtalade womanizer orgasm, eller kanske blir det fler?

Hur känns en womanizer?

Svaret på denna frågan är såklart olika för alla, men många beskriver känslan som intensiv eller kittlande, beroende på vilken intensitet. Det som är speciell med womanizer orgasmer är att de går att uppnå på väldigt kort tid och därför är det många som kan få multipla orgasmer.

Womanizer vibrator

Les mer om Womanizer på norsk

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här