Recension – Fleshlight Quickshot Vantage

185

fleshlight quickshot

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
mshop logo Se priset

Drömmen för män, en onaniprodukt som hjälper dig med njutningen till full orgasm, du kan använda den själv eller med din partner.  Tveka inte att köpa en fleshlight nu!

Tillhör du också ett förhållande där sexet lyser med sin frånvaro? Då är Fleshlight Quickshot Vantage det bästa för dig.

En produkt i gummi som omsluter din hårda penis, och ger dig den njutning som du vill ha.

Är du singel och önska att någon gjorde det sköna för dig?

Testa och slut denna Fleshlight över din penis och blunda och fantisera iväg dig till din egen värld, du kommer inte lägga märke att du gör jobbet själv, då det känns som någon annan.


Fördelar

  • Längden – det är ett hål igenom så du slipper spruta i den
  • Fungerar bra vid oralsex
  • Lätt att resa med – bra storlek

Nackdel

  • Krävs mycket glidmedel

Recension

fleshlight quickshot

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
mshop logo Se priset

Tankar innan användning

Första gången jag testa den så kom jag inom 2 min, att testa nya sexleksaker höjer direkt mitt adrenalin, för jag vet aldrig hur det ska kännas.

Testa på nya saker gör alltid mig extremt kåt, och det är bland annat spänningen jag är ute efter. Kommer denna vara bra, eller kommer den vara extremt bra och förändra hela mitt liv, det är frågan jag ställer mig, men jag vet inte förrän jag testat.

De flesta Fleshlights är alltid för långa och har en botten, denna har inte det så den är lätt och tvätta, då du inte sprutar i den. Perfekt produkt om du vill njuta och samtidigt som du sprutar din partner i ansiktet och munnen.

Upplevelse

Den är alltså perfekt vid oralsex då fleslighten ger njutning från mitten och ner på din penis, och din partners mun runt ollonet. Lätt att packa med i väskan då den inte tar så stor plats, för ibland vill man ta sig en snabbis, vare sig det är hemma, i bilen eller på jobb.

Det bästa jag vet med Fleshlight Quickshot Vantage är att den är så lätt och skön, kan vara ett problem dock om man tillhör den större kalibern i byxorna.

Jag tycker den funkar bäst med glidmedel, jag vill inte att det ska vara torrt och trögt i början, så jag tog ett ordentligt glidmedel och smorde in Fleshlightens ingång innan jag förde in min penis, en liten kittlande känsla mot ollonet och ett omslutande grepp runt min penis. Ibland när man har onanerat så känns det bra för stunden, men när orgasmen har kommit så skäms man, man känner sig smutsig, men med en sexleksak som ger en komplett orgasm efter orgasm så vägrar man sluta.

Vissa dagar onanerar jag 1 gång, ibland 2, vissa dagar skiter jag i allt annat i livet och onanerar 5 gånger på en dag, och det gör jag för det är skönt och man slappnar av, så mer onani till folket.

fleshlight quickshot

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
mshop logo Se priset

Hur använder du den?

På insidan sitter det lagom mjuka “knottror” som stimulerar roten på din penis, bästa är att ha den varm, låt den vara rumstempererad ( absolut inte mikron) samtidigt som den används så värms den upp av kroppsvärmen, men du kan även värma upp den själv genom att hålla i den eller lägga den under kudden en stund. Använd Sinful aqua Vattenbaserat glidmedel för bästa effekt.

Efter användning så tvätta med ljummet vatten, använd gärna Sinful Clean Sexleksaks Rengöring.

Finns även Sinful Vårdande Puder till Realistiska Sexleksaker för att bibehålla produkten mjuk och härlig efter rengöring.

 

Rekommenderad till

Jag hade rekommenderat denna produkt till den killen som känner sig glömd i förhållandet, även den som vill ha lite njutning för sig själv, för man kan inte bromsa upp och sluta helt med onani bara för man går in i ett förhållande, vi är människor och vi behöver släppa på lusten då och då.

Onani och orgasmer släpper loss endorfiner, vilket får dig att slappna av och varva ner, varför inte onanera 10min istället för att gå till gymmet och trän 1-2 timmar.

Du sparar tid och det är mycket skönare att onanera.

Jag hade även rekommenderat denna till ett par som känner att sexlivet i sängen börjar dö ut, man kanske inte vågar berätta sin livliga fantasi för sin partner, att man vill spexa upp sexlivet med en trekant, men man kan alltid använda sig av sexleksaker för att få upp spänningen, har man problemet att stimulera sin partners känsliga punkter med händerna och tunga, så kommer en leksak alltid göra det bättre.

 

Det säger andra kunder

Läser man tidigare recensioner av personer som testa denna produkt, så tycker dem som mig, att den är lätt att använda, speciellt vid oralsex, den är billig, och lätt att använda, och den är skön att använda. Även lätt att tvätta då den saknar en botten som försluter den.

 

Sammanfattning

Varför ska du köpa denna produkt? Jo för året 2016 vann Fleshligt Quickshot Vantage pris för bästa nya produkt för män.

5 av 5 stjärnor då jag älskar att stimulera mig själv och testa nya produkter.

5

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
mshop logo Se priset

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här