Recension – Fleshlight Stamina Training Unit Value Pack

28

Just denna fleshlight är framtagen för att främja uthållighet och för att ge en så naturlig och verklighetstrogen upplevelse som möjligt, det hörs kanske på namnet Fleshlight Stamina Training Unit Value Pack.

Denna produkt är ett kit som innehåller en lösvagina och tillbehör för att öka njutningen och träningen.

I detta kit medföljer ett väggfäste, glidmedel, rengöringsmedel och ett pulver för att ge produkten extra lyster. Just Fleshlight är en av de bästa säljande sexleksakerna riktade åt män och det är ingen fråga varför det är så.

Med det patenterade SuperSkin materialet har de verkligen lyckats att få till känslan av en riktig vagina och mina intryck är väldigt positiva.

Kort sagt är en Fleshlight en lösvagina utformad som en stor ficklampa, diskret och smidig. Den är skönast med mycket glidmedel och om den värms upp i vatten innan. Läs mer här.

FLESHLIGHT STAMINA VALUE PACK

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
vuxen.se Se priset här

Fördelar

  • Realistiskt material
  • Okomplicerad
  • Lätt att rengöra

Nackdelar

  • Ej diskret
  • Plastigt hölje

Recension

Första intryck

När jag först fick hem detta paket blev jag förvånad över hur stort paketet var men det var inte konstigt med tanke på hur mycket som ingick i paketet. Det innehöll såklart, själva lösvaginan (fleshlighten) men även ett väggfäste, glidmedel, leksaksrengöring och ett puder för att hålla leksaken i bra skick.

Själva fleshlighten, eller Stamina Training Unit som den heter har guldfärgat hölje som ger ett elegant intryck även om det kan upplevas lite plastigt. Den ligger dock perfekt balanserad i handen och det lätt räfflade handtaget gör att man får ett bra grepp. Efter att jag undersökt utsidan öppnade jag upp locket och jag blev glatt överraskad över hur mjuk och len själva lösvaginan var.

Materialet är ett patenterat SuperSkin speciellt framtaget för att efterlikna den riktiga vaginan så långt det bara är möjligt. Den kändes som på riktigt med undantaget att den inte var kroppstempererad men vid användning får den snabbt upp värmen och blir extra njutningsfull.

Fleshlighten är gjord i ftalat- och latexfritt material och är 23 centimeter djup. Mynningen kan vid första anblick upplevas som tight men är otroligt stretching, så den passar de flesta utan att kännas trång. Med denna leksak kan man ta i med hårdhandskarna och den klarar alla vilda lekar men kan tänkas komma på.

Väggfästet som följde med var även en positiv upplevelse, jag kunde enkelt skruva fast Stamina Training Uniten och fästa på en lämplig höjd för att leka helt hands-free. Detta funkar bäst att använda på flata ytor som till exempel duschväggen där den sitter som berget under hela sessionen. Det medföljande vattenbaserade glidmedlet är av en bra storlek och återförslutningsbart så man kan spara på det mellan tillfällena.

Jag upplevde att det gav ett riktigt bra glid och varade länge utan att torka ut, vilket gör att man kan använda det väldigt många gånger. Det är även lämpligt för känslig hud och säkert att använda med kondomer vilket är ett stort plus enligt mig!

Mitt första intryck av rengöringsprayen var också positivt. Det antibakteriella medlet är fritt från alkohol och är säkert att använda med SuperSkin materialet men även latex och silikon produkter. Det är lätt att applicera och kladdar inte.

 

Upplevelse

Jag ska vara ärlig och säga att jag var lite skeptisk till denna produkt till en början. Kan verkligen en lösvagina på burk vara något att ha? Svaret på den frågan är ett garanterat och högljutt ja! Min upplevelse av produkten har bara varit positiv.

FLESHLIGHT STAMINA VALUE PACK

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
vuxen.se Se priset här

Fleshlightens exklusiva guldiga exteriör är lyxig och väl genomtänkt i sin utformning. Ingen skulle nog bli lurad att det är en ficklampa i och med dess storlek men att den är möjlig att stänga tycker jag är bra då den håller sig fräsch och fin länge. Det mjuka materialet som lösvaginan är gjord i känns naturligt och ger en grymt härlig känsla.

Den knottriga insidan ger en skön textur som ska efterlikna en riktig vagina vilket jag tycker den gör på ett bra och realistiskt sätt och med lite glidmedel tyckte jag den kändes gudomligt skön.

Glidmedlet som följde med gav förvånansvärt bra glid och jag tyckte det räckte med relativt lite av det för att få ett bra glid. Det räcker därför till många härliga och heta stunder. Första gången jag testade denna produkt var i duschen och med hjälp av fästet kunde jag enkelt sätta fast den på väggen där den sitter som berget.

Jag kände aldrig att den skulle lossna från väggen oavsett hur hårt jag körde på. Den är verkligen tålig och det mjuka materialet kan töjas kraftigt utan risk för att det ska gå sönder. Att använda den utan väggfästet var inte heller ett problem.

Eftersom den är rätt stor trodde jag först att det skulle vara svårt att få ett bra grepp men det var inget problem överhuvudtaget. Fleshlight Stamina Training Unit ligger otroligt bra i handen och jag kunde få ett bra och stabilt grepp när jag använde den. Materialet är väldigt realistiskt, detta för att produkten är designad för att man ska träna sin sexuella uthållighet. Detta är något jag anser Fleshlight Stamina Training Unit kan hjälpa till med.

Fleshlighten värms nämligen upp under användning och blir näst intill kroppstempererad, vilket i sin tur gör den ännu mer realistisk. Efter ett par användningar upplevde jag att jag kunde hålla längre och kunde njuta längre och mer.

FLESHLIGHT STAMINA VALUE PACK

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
vuxen.se Se priset här

Fleshlight Stamina Training Unit är din perfekta kompanjon när du vill edga, alltså onanera utan att komma och på så sätt pusha gränsen för hur länge du kan köra på, och efter att ha övat ett par gånger med denna upplevde jag att jag kunde prestera bättre och längre när det väl kom till kritan. Att detta är den mest sålda Fleshlighten i världen är nog inte en slump.

Efter användning var det väldigt enkelt att rengöra fleshlighten. Jag kunde enkelt plocka ur den ur dess plasthölje och skölja den med varmt vatten och sedan rengöra den med sexleksaksrengöringsmedlet. Efter att ha sköljt den ytterligare en gång hällde jag på lite av pudret för att hålla lösvaginan i gott skick och ge den lite extra lyster. Sedan är det bara att låta den lufttorka. Enklare kan det inte bli.

Det är rekommenderat att använda Fleshlights egna produkter för skötsel av leksaken men skulle pudret ta slut går det även bra att använda potatismjöl. Risken att pudret skulle ta slut i första laget är dock inte så stor då burken som medföljer i paketet är riktigt stor och mängden puder som man behöver använda inte är mycket alls.

 

Hur man använder den

Produkten är riktad åt män och används bäst av män men kan givetvis användas av alla som gillar penetrerande sex. Det är viktigt att använda vattenbaserade glidmedel tillsammans med produkten för att få ett sensuellt och skönt glid. Just vattenbaserade glidmedel är viktigt eftersom silikonbaserade glidmedel kan skada det realistiska materialet. Produkten kan användas på egen hand men det kan vara lika spännande att låta sin partner hålla i den och bestämma i vilket tempo som njutningen ska få ske i.

Den kan användas genom att greppa den med handen och föra över penis eller, med den medföljande väggfästet, fästa på valfri yta och använda den utan händer över huvud taget. På det sistnämnda sättet kan man även träna på att jucka och hitta en bra rytm för många njutningsfulla stunder. Personligen rekommenderar jag att fästa Fleshlighten på en vägg och använda kroppen för att hitta en rytm som passar just dig.

FLESHLIGHT STAMINA VALUE PACK

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
vuxen.se Se priset här

Rekommenderat till

Denna produkt skulle jag rekommendera till alla män som vill lyxa till sitt onanerande. Handen kan ge viss njutning men Fleshlight Stamina Training Unit tar din sköna stund till nästa nivå. Efter att ha testat denna kommer åtminstone jag inte gå tillbaka till att endast använda handen. Jag skulle även rekommendera denna produkt till män som vill öva på att hålla längre under sex. Efter ett par användningar av denna produkt kan jag nästan garantera att man kan ha längre och skönare stunder.

Även par kan dra nytta av denna då partnern kan teasa och edga mannen efter behag eller bara som ett extra element under en het lustfylld stund.

Det säger andra kunder

De flesta kunder som köpt denna produkt tycker den fungerar bra och ger solostunderna en ny nivå av realism och många rekommenderar denna.  De allra flesta anser att det är en värd investering som inte heller bränner ett alltför stort hål i plånboken. Jag kan inte annat än att hålla med om det.

Det finns dock en del kunder som tycker att denna fleshlight inte känns så mycket som de skulle önska men jag har inte upplevt att det är fallet.

Sammanfattning

För att sammanfatta är detta en perfekt produkt för dig som vill ha många sköna stunder på egen hand och samtidigt bli en mer uthållig sexpartner. Detta är en leksak som jag kommer använda varje gång lusten faller på. Vare sig det handlar om att edga, bli mer uthållig eller bara få lite ombyte från att använda handen vid de heta stunderna så är detta en produkt som är min go-to leksak.

Jag skulle verkligen rekommendera denna till alla män som går i tankarna att skaffa en sexleksak, inte minst för att denna fleshlight tar ditt personliga sexliv till nya höjder men även för att detta paket innehåller allt som man kan tänkas behöva.

Fleshlighten i sig är härlig men med hjälp av väggfäste tas onani till nya nivåer. Att man dessutom får med glidmedel och omvårdnadsprodukter gör att detta paket ger mycket “bang for the buck”. Fleshlight Stamina Training Unit leverar på flera plan och kommer garanterat bli en ny favorit i leksakslådan!

Jag ger denna Fleshlight Stamina Training Unit Value Pack 5 av 5 stjärnor.

stjärnor

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
vuxen.se Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här