Sexleksaker kommer i alla möjliga prisklasser precis som alla andra produkter. Precis som du kan hitta billiga kläder så kan du också hitta sexleksaker på rea.

Det betyder inte att produkterna är sämre än något annat det betyder bara att du kan hitta kvalitetsprodukter till ett lågt pris.

Nedan kan du hitta billiga sexleksaker från Sverige bästa sexbutiker online.

Sexleksaker rea hos Mshop

mshop logo

Se billiga sexleksaker här

Mshop är en av Sveriges största sexbutiker online och de rear ofta sina varor. De sänker ofta priserna på sina favorit produkter så de kan vara tillgängliga till alla. På Mshop kan du spara 80% rabatt på en mängd varor.


Billiga vuxenleksaker hos Sinful

sinful.se

Se billiga sexleksaker här

Sinful är också en av Sveriges absolut populäraste sexbutiker. När det kommer till sexleksaker på rea så levererar det även här. Deras reasida uppdateras konstant och du kan hitta precis det du är ute efter oavsett om det är till kvinnor, män eller par. Hitta din nya favoritprodukt till ett extra bra pris.


Sexleksaker billigt hos Joyland

joyland

Se billiga sexleksaker här

Hos Joyland kommer det nya sexleksaker på rea varje vecka. Det betyder att om du inte hittar den produkten du söker efter just nu så kan du kolla igen nästa vecka. Alla produktkategorier representerade på bland deras billiga sexleksaker. Hitta produkterna för den här veckan hos Joyland.


Billiga sexleksaker hos Vuxen

vuxen.se

Se billiga sexleksaker här

Är det en dildo, en rabbit eller något helt annat du letar efter? Det kan du hitta till otroligt bra priser hos Vuxen på deras reasida. Du får givetvis kvalitetsprodukter bara till ett lägre pris och det är väl det vi alla önskar.


Vad är sexleksaker?

Är du helt ny till njutningsprodukter kan det kännas lite överväldigande. Att definiera sexleksaker är dock väldigt enkel och namnet är ju faktiskt väldigt beskrivande. Det är leksaker för vuxna som används för sexuell stimulering.

Dessa vuxenleksaker kan användas av par, kvinnor och män. Så du kan göra din onani roligare och mer stimulerande och ert förspel kan också bli otroligt fräckt.

Varför ska jag köpa billiga sexleksaker?

Vi vet ju alla hur bra det känns att göra en fantastisk deal. Du går i din favoritbutik och helt plötsligt så hittar du en produkt som du tittat på i flera veckor på rea. Tillskillnad från kläder så handlar billiga sexleksaker inte om att varorna inte följer trender från modevärlden längre. De flesta vuxenleksaker på rea är bara produkter som butikerna sätter ned i pris för din skull. Det är butikernas sätt att göra produkterna tillgängliga för alla.

Njutning ska vara tillgängligt för alla oavsett storleken på din plånbok.

Finns alla sexleksaker billigt?

Ja, du kan hitta de flesta sexleksaks kategorier till en billig peng. Det är helt perfekt för vem vill inte spara alla pengar man kan. Då kan du spendera de pengarna på annat. Kanske kan du till och med köpa fler produkter för samma pris som du vanligtvis kan köpa en. Varför välja mellan en rabbit och en äggvibrator när du kan få bägge två.

Här kan du läsa om några olika produktkategorier du kan hitta av billiga sexleksaker:

Dildo

Dildon är en klassisk sexleksak. Den har en historia som sträcker sig tillbaka hela 30 000 år. Inom kategorien dildo kan du också hitta fler underkategorier. Möjligheterna är oändliga och det är en leksak som är perfekt som din allra första sexleksak.

Tanken bakom en dildo är att det ska se ut som en penis. Du ska använda denna låtsas penis till att stimulera vagina eller anal. Om du väljer en verklighetstrogen variant så har den markerade ådror och ollon för att det ska kännas som the real deal.

Du hittat också lite mer orealistiska varianter i skrikiga färger och som kanske till och med vibrerar. Det finns till och med dildos i glas. Den här kategorin är oändlig och det finns garanterat några dildos på rea som kommer få dig otroligt upphetsad.

Vibratorer

Vibrator kategorin är otrolig bred och du kan hitta en mängd olika produkter som vibrerar bland annat dildos. Vi ger er en inblick i de mest populära formerna för vibratorer.

 • Rabbit: Denna produkt har sedan sitt stora genombrott i slutet på 90-talet varit en kundfavorit och en riktig storsäljare. Den fick sin tv-debut i tv-serien Sex and The City som handlar om sexuell frihet för kvinnor. I ett avsnitt av serien använder en av karaktärerna en rabbit och vägrar lämna sitt hem på grund av att hon njuter så mycket.

En rabbit består av en dildo som antingen har ett band av kulor eller en vibrator som stimulerar dig. Medan du har dildon inne i kroppen så får du stimulering av de små kaninöronen på ditt yttre erogena område nämligen klitoris. Du får med andra ord dubbelstimulering och har därmed dubbla möjligheter för orgasm. Denna produkt kan du definitivt hitta på sexleksak rea.

 • Vibrator ägg: Detta är en otroligt härlig produkt som är perfekt för par som vill prova lite härligt public play. Ett ägg kommer oftast med en fjärrkontroll eller med appstyrning vilket gör att du kan skicka vibrationer till din partner på distans.

Ägget placeras inne i din vagina eller utanpå klitoris så kan du vänta på de kittlande vibrationerna. Tänk vad fräckt att gå på stan med din partner och ägget inne i dig. Du vet inte när hen kommer skicka njutning till dig och om du helt plötsligt kommer få orgasm i en stor folkmassa.

 • Magic Wand: Även denna är känd från tv-serie klassikern Sex and The City. Den mest sexuella karaktären Samantha använde bland annat sin wand med den starka vibratorn till att söva sin kompis bebis. Det är också det en magic wands är mest kända för deras starka vibrationer.

Den är formad som en stav och är i grunden en massagestav som kvinnor upptäckte att man kunde använda som klitorisstimulering. Ofta så ska staven kopplas in i ditt vägguttag vilket gör att vibrationerna kan vara kraftfullt stimulerande. Det är den kraftigaste klitorisvibratorn på marknaden.

 • G-punkts vibrator: Det är en vibrator som försöker göra det namnet säger att träffa din g-punkt. Den är bra på att göra detta då den är böjd i toppen för att träffa området perfekt.

Vill du få en g-punkts orgasm är detta garanterat produkten för dig.

Penisring

En penisring är en perfekt sexleksak för par. Det är även en fantastisk leksak att börja med om ni är nya till billiga sexleksaker. En penisring stimulerar båda parter och ger er mer tid så ni kan njuta av varandra så länge som möjligt.

En penisring sätter du på din penis med hjälp av glidmedel. När den sitter där så hjälper den dig med att hålla ditt stånd längre och det blir dessutom mer kraftfull. Så du blir större och håller längre, hur fantastiskt är inte det?

Som om detta inte vore nog så innehåller de flesta penisringar en vibrator som stimulerar hennes klitoris samtidigt som ni njuter av härlig penetration.

Det här är några vuxenleksaker du kan köpa på rea och givetvis många, många fler.

Varför ska ni njuta av sexleksaker?

Varför ska du köpa en sexleksak? Du har ju två händer och kanske till och med en partner. Det känns kanske lite överflödigt att hålla på med grejer också eller?

Sexleksaker är skapade för din njutning. Dem som står bakom de är experter i vad som får dig till orgasm. Som par kan det göra ert sexliv mer spännande och ert förspel mer njutningsfullt. Så att köpa en billig sexleksak är verkligen en bra idé men inte bara för att göra ert sexliv mer spännande. Det finns en massa anledningar till att du ska få så många orgasmer som möjligt och sexleksaker kan hjälpa med dessa.

Orgasmer kan ha dessa positiva effekter:

 • Gladare: Lyckohormonet dopamin utsöndras i din kropp och gör dig glad.
 • Lugnare och ger dig bättre sömn: Har du märkt att du kan blir trött efter en orgasm? Det är för att ett lugnande hormon utlöses i din kropp som gör dig lugnare, mindre stressad och hjälper dig att sova.
 • Du håller dig friskare: Orgasmer förbättrar ditt immunförsvar så du håller dig friskare.
 • Naturlig smärtstillande: Prova att onanera nästa gång du har huvudvärk. En orgasm kan nämligen fungera som en naturlig värktablett.
 • Du ser yngre ut: Människor som får många orgasmer ser yngre ut än folk som inte får det.

Det här är bara några effekter som en orgasm kan ha och varför det kan vara värt att investera i sexleksaker billigt.

Minska ”the orgasm gap” med en vuxenleksak

”The orgasm gap” kanske inte är den mest kända termen i hela världen men den är otroligt viktig. Det syftar på skillnaden i mängden orgasmer mellan kvinnor och män i heterosexuella relationer. Kvinnor i homosexuella relationer får nämligen nästan orgasm lika många gånger som män i heterosexuella relationer.

 • Män i heterosexuella förhållanden får orgasm 95% av gångerna de har sex med sin partner.
 • Kvinnor i heterosexuella förhållanden får orgasm 65% av gångerna de har sex med sin partner.

Många har försökt förklara detta fenomen med att kvinnor inte behöver komma för att göra barn. Vi ger skulden på evolutionen så att män inte ska behöva försöka lika mycket i sängen. Men om det faktiskt handlade om evolutionen; varför har homosexuella kvinnor så många orgasmer?

Det är för att väldigt lite i detta egentligen handlar om evolutionen. Ja, en man måste få orgasm för att kunna föra generationen vidare men det betyder inte att kvinnan inte ska få en.

Ett stort problem är okunskap. Varken kvinnor eller män får tillräckligt med sexualkunskap verkar det i alla fall som. Jag fick till exempel inte några föreläsningar om klitoris i min sexualundervisning. För det är klitoris som är viktigast här men i en sexuell situation fokuseras det mer på penetration.

Penisen ska in i vaginan, det är så det är och så det alltid har varit. Om vi ska leta efter en kvinnlig orgasm här så letar vi efter g-punkten. G-punkten är nästan ett mytiskt område inne i kvinnokroppen som kan leda till sprutorgasmer. Detta område är dock inte placerad rakt inne i kroppen utan den är faktiskt placerad några cm in och upp mot magen. Det gör att området endast kan träffas genom vissa ställningar.

Det är därför du inte träffar g-punkten varje gång. Kanske har den aldrig träffats? I penetrationssex utgår vi från att detta är målet och du som kvinna kanske tänker att det är något fel på dig som inte kan komma. Det är inte fel på dig, det är väldigt svårt.

Fakta om klitoris:

 • Kallas för njutningscenter
 • 8000 nervänder
 • En funktion
 • Toppen av ett isberg

Cirka 20% av kvinnor upplever orgasm vid penetration. Det är alltså ett otroligt lågt tal. Klitorisorgasm är en helt annan historia det är faktiskt här de flesta kvinnor upplever den fantastisk sensation med att komma.

Klitoris kallas också för njutningscentret. Det är för att den har en funktion och det är sexuell tillfredställelse. Kvinnor har alltså ett organ med det syftet, det har inte män. Därför borde ju kvinnor uppleva fler orgasmer egentligen…

Den består av 8000 nervänder vilket är dubbelt så många som en mans penis. Med andra ord så ska den också vara lättare att stimulera. Vi har också skrivit toppen av isberget och det är för att klitoris är mycket större än det du kan se. Inne i kroppen döljer sig en mängd nervtrådar som vi inte förrän cirka 20 år sen hade en aning om existerade.

Sexleksaks rea och klitoris

G-punkten är faktisk en del av klitoris nervänder och inte en egen erogen zon. Dock är klitoris lättare att stimulera från utsidan. Vad har detta med billiga sexleksaker att göra kanske du frågar dig själv?

 • Med en sexleksak är både klitoris och g-punkten lättare att stimulera då produkterna är skapade för sexuell njutning.
 • De sätter dessutom fokus på förspelet på ett helt annat sätt. Där kvinnan faktiskt har större möjlighet för att komma.
 • Om ni är nya så kan det vara att föredra att köpa sexleksaker billigt för att komma igång.

Gå på sexleksak rea online och hitta en produkt för just ditt eller ert behov. Det kommer aldrig vara något problem för någon av er att komma igen med de stora urvalen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här