Prostata dildo – Bästa i test

50

Vid anal stimulans kan en högkvalitativ sexleksak göra under, och särskilt leksaker såsom prostata dildos. Dessa kan komma i form av en ordinär dildo, en prostata vibrator, strap-on dildo och mer därtill. Nedan ska vi kika närmare på några av de bästa prostata dildoarna på marknaden och gå igenom vad deras för- samt nackdelar är.

CalExotics Vibrerande Me2 Probe

calexotics vibrerende me2 probe

Se priset här

Eftersöker du strap-on upplevelser som aldrig förr? Då kan CalExotics Vibrerande Me2 Probe bli en perfekt prostata dildo för en. Dildon är tillverkad i högkvalitativt silikon som känns lent mot huden, och tack vare leksakens utformning får den perfekt passning i de flesta harnesses. Denne prostata dildo kommer utrustad med 7 olika vibrationsmönster och laddas lätt upp med en medföljande USB-laddare så att man ska slippa att köpa batterier.

En punkt att komma ihåg är att det inte enbart är mottagaren som stimuleras av denne prostata dildo när man använder den som strap-on, utan även givaren. Den yttre strukturen vid dildons bas ligger nämligen mot givarens klitoris och blygdläppar där den bjuder på fantastisk njutning. Dildon har en införbar längd på hela 16 cm med en bredd på 3,8 cm i diameter där leksaken är som bredast.

Fördelar:

 • 7 olika vibrationsmönster
 • Uppladdningsbar utan batterier
 • Stimulerar både givaren och mottagaren

Nackdelar:

 • Kan vara lite stor för nybörjare om den ska användas analt

Sinful Curvy Genomskinlig Glasdildo

sinful curvy glas dildo

Se priset här

Det finns ett flertal fördelar med att välja just en prostata dildo i glas, och en av dessa är helt enkelt hur vackra glasdildoar är. De kan användas som en elegant del av inredningen om man så föredrar, men fördelarna slutar inte där. Den här typen av dildo kan även kylas ner eller värmas upp i ett vattenbad om man vill experimentera med olika temperaturer. Då detta inte är en silikonleksak kan man därtill välja mellan att använda antingen ett vattenbaserat eller silikonbaserat glidmedel beroende på vad man själv föredrar.

Det är mycket enkelt att skölja av Sinful Cruvy Genomskinlig Glasdildo efter användning, och tack vare dildons böjda form bjuder den på målinriktad prostatastimulering. Hela dildons längd ligger på 16 cm där 15 cm kan föras in, och om man vill ta med sig dildon på exempelvis semestern kan den lätt förvaras in en medföljande satinpåse.

Fördelar:

 • Kan kylas ned och värmas upp
 • Kan användas tillsammans med alla sorters glidmedel
 • Mycket prisvärd

Nackdelar:

 • Kan anses vara lite hård för nybörjare

Naughty Boy Prostatastav

naughty boy prostatastav

Se priset här

Naughty Boy Prostatastav är en vibrerande prostata dildo med en böjd form för målinriktad prostatastimulering. Samtidigt har leksaken en yttre del som stimulerar pungen med härliga vibrationer för en fulländad onaniupplevelse. Denne dildo har lyckats att bli Expressens Testvinnare år 2019, och det är lätt att se varför. Njut av de starka och tysta vibrationerna medan leksaken används fullkomligt handsfree antingen under parlekarna eller solostunderna. Längst ut på leksaken finns en lättillgänglig knapp för att stänga av och sätta på vibrationerna, och för att man ska kunna börja njuta omedelbart ingår batterier i paketet.

Fördelar:

 • Stimulerar både pung och prostata samtidigt
 • Tysta vibrationer
 • Expressens Testvinnare år 2019

Nackdelar:

 • Hade gynnats av fler vibrationsmönster

Tantus Echo Super Soft Dildo med Bullet 16 cm

tantus echo super soft dildo med bullet 16 cm light purple

Se priset här

Letar du efter en prostata dildo med ett unikt mönster som kommer att ta njutningen till en helt ny nivå? Då är det Tantus Echo Super Soft Dildo med Bullet som man bör kika närmare på. Den här dildon är framställd i medicinskt silikon för att kännas härligt len mot huden, och samtidigt kommer leksaken med en vågig design som sannerligen känns av när man för in den analt eller vaginalt.

Tillsammans med dildon får man även en bullet vibrator med 3 olika vibrationshastigheter för att krydda till det lite extra i sovrummet. Tack vare sin robusta design tål Tantus Echo Super Soft Dildo med Bullet både maskintvätt och kokning, så här kan man förvänta sig en fräck leksak som håller i många år framöver. Det kan aldrig gå fel med högkvalitativa prostata sexleksaker.

Fördelar:

 • Kommer med ett fräckt vågigt mönster
 • Tillverkad i lent silikon
 • En bullet vibrator ingår

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Sinful Slender Silikondildo Medium

sinful slender silikone sort dildo medium

Se priset här

Om det är len, skön, stilren och elegant design som lockar en kommer man inte att kunna tacka nej till Sinful Slender Silikondildo Medium. Här har vi en prostata dildo som är perfekt för både nybörjare och de lite mer erfarna där silikonmaterialet ser till så att dildon känns fantastisk mot huden. Dra nytta av den vid sololekarna, under parlekarna eller använd basen för att fästa dildon i en strap-on och ta lekarna till en helt ny nivå. Förutom att fästa dildon i en strap-on kan basen också användas som en sugpropp för de som föredrar handsfree upplevelser, så det finns helt enkelt någonting att älska här för alla.

Fördelar:

 • Framställd i skönt silikonmaterial
 • Perfekt till både nybörjare och de erfarna
 • Kan fästas i en strap-on harness

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Tantus General Silikondildo 19 cm

tantus general silikone dildo

Se priset här

Om man har tidigare erfarenhet av prostata dildos är Tantus General Silikondildo ett passande val med sin imponerande storlek. Dildon är hela 19 cm lång med en bredd på 5,5 cm i diameter. För en så naturtrogen upplevelse som möjligt har denne prostata dildo en mjuk utsida av silikon med en hårdare insida, och så länge man drar nytta av ett högkvalitativt vattenbaserat glidmedel blir denne sexleksak perfekt vid både onani och parlekar. Den böjda formen ser till så att dildon når prostatan samtidigt som den vattentäta egenskapen garanterar att dildon går att använda i badet eller i duschen.

Fördelar:

 • Naturtrogen känsla
 • Perfekt prostata dildo för den erfarna användaren
 • Bjuder på målinriktad prostatastimulering

Nackdelar:

 • Ganska dyr

Tantus Sport Silikondildo 13 cm

tantus sport silikone dildo

Se priset här

Välj en lila eller svart färg och få den härliga Tantus Sport Silikondildo till ett mycket rimligt pris. Denne dildo är framställd i ett härligt silikonmaterial och kommer utrustad med en bred bas så att man enklare får ett stadigt grepp om leksaken. Dildon är perfekt för nybörjare då den inte är längre än 13 cm med en bredd på 3 cm i diameter där den är som tjockast. Använd Tantus Sport Silikondildo under onanisessioner, parlekar eller fäst leksaken i en strap-on harness om man föredrar pegging. För ytterligare fräcka leksaker, ta en titt på Lovebuddys topplista över de bästa prostatastimulatorerna.

Fördelar:

 • Lite mindre dildo som är passande för nybörjare
 • Framställd i lent silikonmaterial
 • Kan användas i en strap-on harness

Nackdelar:

 • Kan anses vara en aning liten för de mer erfarna användarna

Fun Factory Bouncer Shakedildo

fun factory bouncer shakedildo

Se priset här

Om man är trött på ordinära dildos och vill testa på någonting helt nytt kommer här en unik prostata dildo som blir perfekt att både använda på egen hand och tillsammans med partnern. Fun Factory Bouncer Shakedildo har tre stycken kulor inom sig som roterar när man rör sig för att lägga till någonting lite extra till njutningen. Ytan av silikon känns samtidigt len mot huden, och med en bred bas kan dildon fästas i strap-on harnesses för att njuta tillsammans med ens partner. Denne prostata dildo är fullkomligt vattentät och har en längd på 18 cm samt en bredd på 4 cm i diameter där den är som bredast. Välj mellan en röd, svart eller rosa färg och få den här förträffliga dildon redan idag!

Fördelar:

 • Unik design med tre inre roterande kulor
 • Yta av härlig medicinsk silikon
 • Passar i en harness

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Vibro Pleaser With Remote Control

prostate pleaser with remote

Se priset här

Låt partnern ta kontroll över ens njutning med hjälp av Vibro Pleaser With Remote Control. Denne prostata dildo agerar som en vibrator med en sladdlös fjärrkontroll som låter en skifta mellan hela 10 olika vibrationsmönster. Man kan därför själv njuta av vibratorn medan partnern håller i fjärrkontrollen eller vice versa för fantastiska parlekar tillsammans. Vibratorn har en böjd form till sig för att kunna nå prostatan på bästa sätt, och ytan av silikon gör leksaken mycket skön att föra in så länge man drar nytta av ett vattenbaserat glidmedel vid användning. Glöm även allt som har att göra med batterier då leksaken är uppladdningsbar för enkelhetens skull.

Fördelar:

 • Kommer med hela 10 vibrationsmönster
 • Sladdlös fjärrkontroll för att möjliggöra fräcka parlekar
 • Härlig yta av silikon

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Sinful Rippled Vibrerande Prostate Massager

sinful rippled vibrating prostate massager

Se priset här

Sinful Rippled Vibrerande Prostate Massager är en passande nybörjarleksak för de som vill experimentera med vibrerande analleksaker. Den vågiga formen gör denne prostata dildo härlig att föra in, och den lätt böjda formen garanterar fantastisk prostatastimulering. Basen är formad likt ett ankare så att leksaken aldrig ska glida in för långt, och med en yta av silkeslent silikon är dildon skonsam mot huden.

Välj mellan en av de 5 vibrationsnivåerna och börja njuta idag under solostunderna eller vid parlekarna tillsammans med den som man håller kär. Prostata massage har aldrig varit härligare! För att skifta mellan de olika vibrationslägena gäller det bara att klicka på knappen under basen på denne prostata dildo, så det är lätt som en plätt att hitta rätt under lekarnas gång. Samtidigt ser den vattentäta egenskapen till så att det blir mycket enkelt att rengöra ens leksak efter användning. En mer prisvärd leksak får man allt leta länge efter.

Fördelar:

 • 5 vibrationsnivåer att välja mellan
 • Ankare i basen för säker användning
 • Ger målinriktad prostatastimulering

Nackdelar:

 • Kan anses vara lite för intensiv för vissa

B-Swish Bfilled Deluxe Prostata Rabbitvibrator

prostata probe anal vibrator

Se priset här

Om det är en riktigt lyxig och elegant prostata dildo som man är på jakt efter kommer man utan tvekan att uppskatta B-Swish Bfilled Deluxe Prostata Rabbitvibrator. Den här utomordentliga vibratorn kan stimulera både ens prostata och mellangård på samma gång med sina två motorer. För in den långa delen av dildon analt och håll den lite kortare delen mot mellangården för en utomordentlig upplevelse både vid onani på egen hand och parlekar med partnern.

Vibratorn har en yta av silkeslent silikon samt är både ftalatfri och latexfri. Den drivs med två stycken AAA-batterier som måste köpas separat. När batterierna väl sitter i har man dock så mycket som 6 vibrationslägen att skifta mellan för att få fantastisk njutning som aldrig förr. Denne prostata dildo är därtill vattentät för de som föredrar lekar i badrummet, och med en längd på 21 cm samt en bredd på 3,8 cm där den är som bredast blir man utan tvekan utfylld som aldrig förr.

Fördelar:

 • 6 vibrationslägen att skifta mellan på själva leksaken
 • Stimulerar både prostata och mellangård samtidigt
 • Vattentät för lekar i duschen eller badkaret

Nackdelar:

 • Batterier måste köpas separat

LELO Loki Kraftfull Prostatavibrator

lelo loki

Se priset här

En sista prostata dildo på listan som bara måste nämnas är LELO Loki Kraftfull Prostatavibrator. Den här leksaken kan väljas i en blå eller svart färg, och det man får är en robust och kraftfull vibrator som finns där för en i alla lägen. Med ett stort handtag får man alltid ett stadigt grepp om leksaken, och vibratorns sköna silikonyta känns utomordentligt len när leksaken förs in. Den införbara längden ligger på 10 cm och det är möjligt att använda denne dildo antingen analt eller vaginalt.

Med hjälp av knapparna på handtaget kan man skifta mellan 6 olika vibrationsmönster för att hitta det läget som passar en helt perfekt. Håll antingen själv i leksaken under onanisessionerna eller överlåt dildon till partnern för fräcka parlekar. Den vattentäta ytan gör LELO Loki Kraftfull Prostatavibrator enkel att rengöra efter användning, så vibratorn blir inom kort så gott som ny, redo att återigen användas. Ha i åtanke att använda ett vattenbaserat glidmedel istället för ett silikonbaserat då den sistnämnda kan skada silikonprodukter i längden. Därtill är det värt att nämna hur denne prostata dildo laddas upp med en USB-sladd, så man slipper att köpa batterier.

Fördelar:

 • 6 vibrationsmönster
 • Stort handtag för ett stadigt grepp om leksaken
 • Uppladdningsbar

Nackdelar:

 • Mycket dyr

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här