En gentlemans guide till sensuell massage

614

Det är ingen hemlighet att kvinnors njutning handlar lika mycket om resan som själva akten. Det är ett bra sätt att uppbygga intimitet och tillit tillsammans. Om du vill ge en bättre erotisk eller sensuell massage så måste du lära dig hur du förbereder kroppen och rummet och hur du kommunicerar effektivt.

Step 1: Gör rummet avslappnande före en sensuell massage

Gör sovrummet till ett paradis. Det ska vara den korrekta temperaturen eftersom att din kropp ska kunna slappna av helt eller rättar nd en lugnande massagesäng och sätt på lugnande musik. Det är viktigt att hon som ska mottaga din erotiska massage kan känna sig så bekväm som möjligt. Använd gärna ett speciellt sensuell massage ljus för extra god effekt.

Bonbons Sensations Massage Candle Massageljus

Bonbons Sensations Massage Candle Massageljus

Se priset här

 • Två produkter i en
 • Lugnande doft
 • Stimulerande

Både olja och ljus är två essentiella delar av en perfekt erotisk massage. Här får ni därför den ultimata kombinationen. Ni får ett ljus som innehåller en fast olja. Magin sker när ni tänder ljuset och oljan omvandlas från fast till flytande.

Ni får då varm sensuell massage olja som är perfekt till er erotiska massage. Ni ska bara vänta 15 minuter på att oljan når en flytande form. Under tiden skapar oljan god stämning och ger en härlig doft till rummet. Kom ihåg att släcka lågan före du häller produkten över din partner.

Doften är ros och jasmin. Dessa dofter har en lugnande effekt och kommer ge en härlig stämning före och under er massage. Oljan är varm den är dock inte brännhet så ni behöver inte oroa er. Produkten kan användas flera gånger.

Fördelar:

 • Är två produkter i en som ger en fantastisk atmosfär samtidigt som den är en effektiv massageolja.
 • Dofterna är lugnande och bra för en trygg och komfortabel stund tillsammans.
 • Ljuset kan brinna upp till 7 timmar.
 • Ni kan använda produkten cirka 5 gånger.

Nackdelar:

 • En bruksanvisning medföljer den är dock på engelska. Det är viktigt att ni läser den då det handlar om en produkt som faktiskt brinner.

Step 2: Använd aromoljor som en del av din erotiska massage

Massage oljor är en essentiell del av att dina händer ska kunna glida över din partners kropp. De kan också lukta helt fantastiskt, en härlig doft kommer garanterat att göra din sensuella massage mer effektiv. Du kan egentligen använda vilken olja som helst men om de har någon form för arom är det definitivt det bästa eftersom att de har en läkande och lugnande effekt. Det finns massageoljor som är gjorda för sensuell massage och dessa är ofta mer trögflytande. Ni kan därför njuta av den mer långvariga effekten under er erotiska massage.

Sinful Intim Massageolja 200 ml

Sinful Intim Massageolja 200 ml

Se priset här

 • Trögflytande
 • Oparfymerad
 • Kundfavorit

Sinful har gjort en massageolja som är perfekt för er erotiska massage. Den är trögflytande så att en liten mängd räcker i väldigt lång tid. Produkten är dessutom mjuk och återfuktande. Detta gör att den inte bara känns bra mot huden under tiden utan att den också känns bra efter.

En sensuell massage som du kan märka i flera dagar efter på din mjuka och härliga hud. Då den är gjord för erotisk massage kan den också användas inuti kroppen. Det blir en kittlande upplevelse hon sent kommer glömma.

Produkten är oparfymerad vilket också gör den väldigt allergivänlig och är en av anledningarna till att den även kan användas på och inne i ditt kön. Ni kan dessutom använda den silikonbaserade produkten som glidmedel. Dock kan den inte användas tillsammans med vissa sexleksaker.

Fördelar:

 • Den är väldigt prisvärd.
 • Den har många användningsområden.
 • Även du som är allergisk mot parfymer kan använda den och den kan användas mot ett känsligt underliv. Produkter som innehåller parfym ska helst inte användas på underlivet då det kan skada den väldigt känsliga bakteriefloran.
 • Kunderna älskar produkten då den inte kladdar som många andra oljor.

Nackdelar:

 • Någon gång kan en god doft faktiskt hjälpa er med stämningen till er sensuella massage. Den här är helt luktfri vilket inte passar alla.
 • Den ska förvaras både torrt och svalt så den kan bli förstörd av att du har den i badrummet som är den mest naturliga platsen att förvara produkten på.

Step 3: Se till att den massageolja du använder till er sensuella massage är varm

Se till att den massageolja du använder till er sensuella massage är varm

Du kan använda det massage ljus som vi kikade på tidigare i inlägget för att få en het och skön upplevelse. Men du kan också bara välja att värma oljan med dina händer. Då tar du bara mycket olja på händerna och gnider dem mot varandra tills oljan uppnår värme före er erotiska massage. Du ska aldrig bara hälla olja direkt på ryggen på din partner, då den ofta är kall. Det kan för det första vara en chock och för det andra kan det mycket väl göra personen obekväm och stel. Om du vill värma oljan mer ska du vara försiktig och alltid testa den uppvärmda produkten på din hand först. Du vill inte bränna din partner, det kan bli allvarligt.

Step 4: Sensuell massage i dessa områden kommer få henne att slappna av

Sensuell massage i dessa områden får henne att slappna av

Börja med hennes nacke och skulder. Det låter kanske inte som en super erotisk massage men det är viktigt att hon slappnar av och dessa områden är ofta väldigt spända. Arbeta långsamt och dra dina tummar ned på sidorna av hennes ryggrad och upp mot hennes nacke. Jobba dig ned från nacken i små cirklar. Var uppmärksam på hur din partner tar emot detta. Stället där din nacke möter dina skulder är ett annat bra område att fokusera på, här ska du var extra uppmärksam omkring området där skulderbladen startar. Jobba längs med benen och inte över. Glöm inte att arbeta med båda sidorna av ryggraden i din erotiska massage. Kom ihåg att du ska göra detta långsamt för att det ska kännas extra bra. Du ska inte trycka direkt på ryggraden utan hålla dig till sidorna.


Step 5: Erotisk massage i dessa områden kommer göra henne upphetsad

Erotisk massage i dessa områden kommer göra henne upphetsad

När du vill att hon ska bli upphetsad ska du tänka på hennes erogena zoner. Testa att använda dig av sensuell massage på dessa områden för att saker och ting ska hetta upp…

Fötterna är ett perfekt område för erotisk massage, din partner kommer garanterat bli på gott humör. Huden på fötterna är nämligen väldigt tunn vilket betyder att den är känslig för beröring. Du kan också prova sidorna av hennes panna och det tredje ögat det vill säga mitten av pannan precis mellan hennes ögon. Här ska du massera försiktigt då de är känsliga områden vi talar om.

Nacken är en erogen zon att ge sensuell massage här gör så att blodet pumpar ut i hela kroppen vilket gör oss på humör. Så har vi givetvis rumpan. Att massera rumpan är otroligt skönt och gör oss dessutom lite kåta. Magen är ett väldigt intimt område att massera och det är också bland det mest spirituella du kan massera. Den är mjuk och känslig, oskyddad och så starkt förbunden med hälsa, känslor, det djupaste egot och med sensualitet.

Step 6: Ge erotisk massage i de glömda områdena

Ge erotisk massage i de glömda områdena

Ge henne erotisk massage över hela kroppen. Det är lätt att bara fokusera på de mest uppenbara områdena och gå direkt på de mest sensuella ställena på kroppen. Vill du ge henne en riktigt bra sensuell massage som hon sent ska glömma så ska du inte glömma att ge den över hela kroppen. Här tänker vi också på handleder, handflata, vrister, öronen och baksidan av knäna. Genom att massera här kommer du att överraska henne och visa hur väl du känner hennes kropp.

Step 7: Tänk på ditt massage tryck

Tänk på ditt massage tryck

Använd ett stabilt och jämnt tryck. Vi är inte alla massörer men för att ge en bra amatör massage så handlar det om att hålla ett jämnt och försiktigt tryck och att massera längs din partners muskler. Använd insidan av din handflata för att skapa ett jämnt tryck och för att ge henne sensuell massage på de lite större områdena. Använd andra delar av din hand för att nå de mer känsliga punkterna. Kom ihåg att det är viktigt att massera längs muskler och inte trycka på ben. Om du fortfarande känner dig osäker är vår rekommendation att du provar det på dig själv först. Du kan givetvis inte nå alla punkter men prova tillexempel att massera dina skulder och se vad som känns bra. Här kan du också testa trycket och använda samma tryck när du ger din partner en erotisk massage.

Step 8: Ta er tid och kommunicera med varandra före er sensuella massage

Ta er tid och kommunicera med varandra före er sensuella massage

Någon gång kan sex kännas mindre intimt än aktiviteter som massage. Det är som att vi når varandra djupare när vi får bättre kontakt till den andra personens kropp. En sensuell massage kan därför kännas otroligt intim och kanske slutar det inte med att ni har sex utan att ni bara pratar och gosar med varandra efter denna intima stund ni precis delat.

Du ska aldrig gå in i en sensuell massage och tänka att det är inledningen till sex. Det kommer inte göra din erotiska massage särskilt njutningsfull och hon kommer känna att du endast gjorde det på grund av din belöning i slutet. Du ska göra det här för att det ska vara skönt och avslappnande för henne utan att förvänta dig någon form för belöning eller gentjänst.

Om du överraskar henne med en sensuell massage och förväntar dig att ni ska byta roller när du masserat henne kan du lika bra strunta i. Låt denna stund handla om din partner och vad hon behöver. Det ska vara ett behagligt rum som inte handlar om tjänster och gentjänster. Ingen kan slappna av i den miljön.

Vi snackade om hur trycket ska vara och att du kan testa på dig själv och det rekommenderar vi absolut att du gör men du kan också fråga henne hur det känns. Nej, du ska fråga henne om hur det känns. Fråga om hon gillar att bli masserad i just det området, fråga henne hur trycket är. Ska det vara hårdare eller mjukare. Vi är alla olika och gillar olika saker. Ingen sensuell massage behöver vara den andra lik.

Det ska du tänka på under din sensuella massage

 • Använd riktigt massageolja. Att köpa babyolja eller liknande för att det är billigt är inte en bra idé. Dessa oljor är ofta alldeles för rinniga och inte alls lika trögflytande och härliga. Du kan hitta ordentlig massage olja för inte allt för mycket pengar och det gör er erotiska massage till en garanterad hit.
 • Glidmedel är inte massageolja precis som rapsolja eller olivolja inte är massageolja. Att använda glidmedel kan också skapa lite märklig stämning då de skriker om att detta endast är ett förspel och att ni så fort som möjligt ska komma vidare.
 • Doftljus eller en aromadiffuser kan vara värda att investera i. Det kan vara så att oljan ni använder är en som är skonsam mot kroppen vilket givetvis är bra. Många har känslig hud och vi är stora förespråkare av parfymfria alternativ. Dock gör dofter mycket för stämningen och jasmin och lavendel är exempel på lugnande dofter som kommer skapa en fantastisk miljö. Doftljus kostar inte så mycket och det kan du hitta nästan överallt men ta inte vad som helst. Ett doftljus som luktar rengöringsmedel (ja, de finns, det är inte det de ska lukta men) är inte sensuellt överhuvudtaget. En aromadiffuser kan rekommenderas för en sensuellmassage då den ger en väldigt härlig doft och dessutom lyser fint när den sprider ut sin vattenånga. Den är fin att titta på och ger en magisk effekt. Du kommer få många tjejer på fall bara genom att ha den hemma. Det är en lite dyrare investering men tillskillnad från ett doftljus kan du ha den i flera år.
 • Bort med fotbollslakanen! De flesta av oss har inte en massagebänk därhemma och sängen kommer antagligen få duga. Se till att de lakan som ligger på är rena och fina. Inga fotbollslakan eller annat trams, visa att du är en man med smak.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här