Prostata sexleksaker – Bästa i test

6055

Att få sin prostatastimulerad med hjälp av fingrar eller leksaker är något som ger många män stor njutning. Prostataleksaker kan ha kraftfulla vibrationer med flera mönster men det finns även de utan vibrationer, det finns alltså en sort som passar varje person.

I detta test har fyra leksaker med olika former och egenskaper testats. Jag har använt dem på egen hand för en skön stund men även tillsammans med en partner.

Tack vare detta tester har jag fått reda på hur jag och kan ta sexet till en ny nivå. Att använda leksaker som fokuserar på prostatastimulans är något varje man bör prova då orgasmerna blir avsevärt bättre!

Vart sitter prostatan?

Prostatan finns enbart på män och sitter i analen. Cirka 5 cm in mot naveln sitter prostatan och är på ett ungefär, lika stor som en valnöt.

Hur stimulerar man prostatan?

Här är det omtyckt att använda samma teknik som när g-punktsstimulans hos kvinnor, dvs. ”Kom hit” rörelsen. Men det krävs det att du är mycket mer försiktig. Det är viktigt att använda rikligt med glidmedel och sedan kan du sakta föra in ett finger / eller en sexleksak.

Översikt Priskoll
rippled prostatastimulator Testvinnare Se priset
sinful prostata Nybörjaren Se priset
sinful prostata Den billiga Se priset

 

Fortfarande tveksam?

Se hela utbudet av prostata sexleksaker här →

 

TESTVINNARE  – ”Sinful Rippled Vibrerande Prostate Massager”

prostata massage Se priset här

Sinful Rippled Vibrerande Prostate Massager är en iögonfallande och otroligt attraktiv leksak, med hjälp av kraftfulla vibrationer på exakt rätt ställen kommer ge dig pulserande prostataorgasmer utan dess like.

Tillverkad i silikon med en vibrator som drivs av ett AAA-batteri har den ett mjukt yttre men ett skälvande inre.

Fördelar

 • Vibrerar på rätt ställe
 • Snygg och skön design
 • Vattentät

Nackdel

 • Endast 5 vibrationsmönster

 

Min personliga upplevelse

När jag såg denna prostatastimulator tyckte jag att det var lite synd att den inte hade någon del som var ämnad till att stimulera mellangården. Efter att ha testat den insåg jag att det absolut inte är något nödvändigt.

Den intressanta utformningen med ett böjt övre huvud och en ribbad kropp gör att denna prostatamassager lägger sig helt rätt och trycker på p-punkten.

Att leksaken är gjord i silikon gjorde också att ankaret, som finns för att leksaken inte ska glida in helt, kändes väldigt behagligt mot huden.

När jag tryckte på vibratorns knapp blev jag positivt överraskad över de kraftiga vibrationerna som fick hela mig att skälva. Det stegrande läget där vibrationerna blev kraftigare och avtog om vartannat rekommenderar jag starkt.

Detta är en vibrator som ger bra valuta för pengarna. Eftersom denna leksak är vattentät kunde jag använda den i duschen, vilket både är njutningsfullt, hett och uppiggande!

Att ha den i en längre stund var inte heller något problem och jag skulle enkelt kunna gå runt och njuta med denna leksak i hela dagen.

Efter leken så var den enkel att rengöra, bara att skölja under varmt vatten och sedan använda ett bra sexleksaksrengöringsmedel.

 

Hur använder du den?

Sinful Rippled Vibrerande Prostate Massager är huvudsakligen framtagen för att stimulera mäns p-punkt men kan användas av alla som gillar både vibrationer och heta anala lekar.

Att använda mycket glidmedel är viktigt vid anala lekar för att leka på ett säkert sätt. Leksaken kan föras in 11 cm och tack vare ankarfoten sitter den ordentligt på plats utan risk att glida in helt.

För att aktivera vibrationerna klickar du enkelt på vibratorns enda knapp. Klicka igen för att välja vibration och hitta det läge som passar dig bäst. Sedan är det bara att njuta för dig själv eller tillsammans med din partner och uppnå kraftiga orgasmer.

Då leksaken är vattentät går det även bra att använda den i duschen, kom bara ihåg att skruva åt bullet-vibratorn ordentligt så den håller sig vattenfri.

 

Rekommenderad till

Om du är en kille som vill ha en riktigt skön p-orgasm eller om du är en person som bara gillar anala lekar så är detta en leksak som är perfekt för ändamålet. Med sina starka vibrationer är det garanterat att du kommer få en passionerad och erotisk lekstund.


Det säger andra kunder

Andra som har köpt denna leksak tycker den är fantastisk. Både när det kommer till att använda den själv men även i parlekar så är detta en uppskattad leksak. Flera användare säger att den vibrerar på exakt rätt ställen, vilket är något även jag kan ställa mig bakom.

 

Sammanfattning

Detta är en prostatastimulator som kommer ta dina sexuella stunder till en helt ny nivå. Vare sig om du använder den på egen hand eller tillsammans med en partner så kommer Sinful Ribbed Prostate Massager vara ett uppskattat inslag som kommer ge dig stort behag.

Jag ger Sinful Ribbed Prostate Massager betyget 5 av 5 stjärnor ✯✯✯✯✯

 

 

DEN BILLIGA – ”Sinful Penisring med Prostatastimulator”

ProstatasimulatorSe priset här

Sinful Penisring med Prostatastimulator är en leksak tillverkad i högkvalitativ kroppssäker silikon och är utformad för att maximera mannens njutning under sex.

Detta är en 2-i-1 leksak där du både får anal stimulans samt ett stånd som håller längre och är styvare. Det är en leksak som inte kostar många kronor men är en garanti för en riktigt het stund!

Fördelar

 • Alltid redo att användas
 • Har en inbyggd kukring
 • Billig

Nackdel

 • Saknar vibrationer

 

Min personliga upplevelse

Denna produkt trodde jag skulle vara ganska intetsägande eftersom det var den enda produkten i testet som inte hade några vibrationer.

Efter att ha klämt och känt på den trädde jag över den över min penis. Vad som förvånade mig mest var hur töjbart materialet var och hur enkelt det gick att trä på ringen.

Prostatastimulatorn känns tung, stadig och samtidigt mjuk. Med en del glidmedel så gled den in utan problem och satt på plats.

Att ha prostatastimulatorn i var en härligt sexig känsla. Att använda den samtidigt som jag onanerar är sexigt men att använda den med en partner är ännu bättre.

Den ligger och trycker skönt mot prostatan under samlaget och gör att du får en mycket kraftigare utlösning. Kukringen sitter också bra runt penisroten och går att töja så den även sätts över pungen, för en mycket hårdare kuk och ännu skönare stunder.

Hur använder du den?

Detta är en prostatastimulator som kan användas för att förgylla dina egna heta stunder men som kanske bäst används med en partner.

Den ska användas genom att först trä på kukringen över penis och sedan föra in prostatastimulatorn i analen. Kukringen är väldigt töjbar och passar de flesta killar men trots detta rekommenderar jag att använda rikligt med glidmedel för att trä på den på ett skönt sätt.

Det är även viktigt att glidmedel används när delen som ska in där bak förs in. Den kan upplevas lite stor men om du för in den långsamt och mjukt går det smärtfritt. Väl på plats sitter den bra och trycker mot prostatan för att ge dig extra njutning.

Efter användning kan leksaken enkelt tas ut ur analen och sedan träs av från penis. Då det inte finns några elektriska delar är det bara att rengöra den under varmt vatten och leksaksrengöringsmedel, sedan låta den lufttorka.

 

Rekommenderat till

Detta är en produkt som passar bäst till dig som vill ha ökad njutning och längre sex. Om du vill börja utforska prostatastimulans är detta också en produkt som passar bra, då den inte är så avancerad.

 

Det säger andra kunder

Andra kunder som har köpt denna leksak tycker den är riktigt bra och har ökat njutningen i deras lekar. De flesta har med hjälp av denna produkt insett hur skönt man kan ha det genom prostatastimulering.

 

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är detta en prisvärd produkt för dig som vill onanera på ett nytt och skönt sätt.

Den går även utmärkt att använda med en partner då du kommer ha hårdare stånd och kraftfullare orgasmer.

Avsaknaden av vibrationer sänker dock betyget lite men detta är en riktigt bra leksak för dig som vill testa på p-stimulans.

Jag ger Sinful penisring med prostatastimulator 4 av 5 stjärnor ✯✯✯✯

 

 

FÖR NYBÖRJAREN – ”Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostate Massager”            

prostata massage

Se priset här

 Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostate Massager är en snygg utformad prostatasexleksak tillverkad i kroppssäker silikon.

Med hjälp av en bullet-vibrator gjord i ABS-plast ger den skön massage mot prostatan men även till mellangården där den stimulerar lätt.

Med sina sju olika vibrationslägen och införbara längd på 9 cm kan du experimentera dig fram till det som får dig att komma hårt!

 

Fördelar

 • Sitter bekvämt
 • 7 vibrationsnivåer
 • Bra för nybörjaren

Nackdel

• Vibrationerna är lite svaga

 

Min personliga upplevelse

Denna prostatavibrator är behagligt slät då den är gjord i silikon. Knottrorna på basen var subtila och kändes behagliga när jag drog mitt finger över dem men vad som drog till sin min blick mest var leksakens skaft.

Det ribbade skaftet och det hyfsat tjocka huvudet ingav en erotisk och upptändande känsla. För att kunna föra in prostatamassagern använde jag en del glidmedel och den slank in enkelt och satt kvar stabilt.

Den ribbade kroppen kändes skön och gav en sexig känsla i flera etapper. Genom att klicka på den lilla bullet-vibratorns knapp sattes de kittlande och sensuella vibrationerna igång som gav leken en extra härlig feeling.

Denna vibrator har fem mönster och jag tyckte den andra mönstret definitivt var skönast men tycker att vibrationerna kunde ha varit starkare.

Lite förvånande var även att vibratorn satt på bakdelen av leksakens bas, vilket gjorde det svårare att byta mönster under lekens hetta.

 

Hur använder du den?

Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostate Massager är framtagen för att stimulera prostatan hos män. Detta genom att föra in den lätt ribbade huvuddelen i anus.

Viktigt att tänka på är att när du använder leksaker för analsex bör du använda ordentligt med glidmedel. När leksaken är inne och basen vilar mot mellangården kan du med ett enkelt knapptryck sätta igång vibrationerna för att få en vällustig massage.

Varje klick på vibratorns knapp byter mönster och något av de sju mönstren är garanterat perfekt för dig. Denna prostatavibrator går utmärkt att använda för både en skön onanisession eller när du har sex med din partner för att få en extra härlig utlösning.

 

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera denna prostatavibrator till dig som har fått ett nyfunnet intresse för p-stimulans. Den är enkel att föra in och är lagom stor för dig som inte har testat på denna typ av lek tidigare.

 

Det säger andra kunder

Andra som har köpt denna produkt tycker den är en sensuell leksak som fungerar bäst för den nyfikna nybörjaren.

 

Sammanfattning

Detta är en produkt som är lämplig för dig som vill börja utforska prostatastimulans men inte riktigt vågar dig på de mer avancerade alternativen.

Det är en bra utformad produkt för nybörjare inom anal stimulans och kan vara ett första steg till att få en riktigt njutbar prostataorgasm!

Jag ger Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostate Massager betyget 3 av 5 stjärnor ✯✯✯

 

 

”Sinful Beaded Prostatavibrator”

prostatavibrator

Se priset här

Sinful Beaded Prostatavibrator är en riktigt snygg och erotisk prostatavibrator som kan användas för alla dina syndiga lekar.

Tillverkad i ftalatfri medicinsk silikon av hög kvalité ger den en härlig känsla mot huden. Den är dessutom stänktålig så det är inga problem att ha med den i duschen!

Med dessa egenskaper är detta en leksak som kommer att öka din njutning och garanterat kommer användas om och om igen.

Fördelar

 • Stänktålig
 • 10 kraftfulla vibrationsmönster
 • Väl utformad för mycket stimulans

Nackdel

 • Smal huvuddel

 

Min personliga upplevelse

När jag först såg denna leksak tänkte jag att den här leksaken skulle vara riktigt njutningsfull. Vilken var precis vad den var.

Sinful Beaded Prostatavibrator har allt du kan tänkas vilja ha från denna typ av leksak. Det mjuka silikonet glider lent och sensuellt mot huden och den pärlade huvuddelen var mjuk och flexibel.

Jag trodde den knottriga delen på basen skulle vara lite hård men med de kraftfulla vibrationerna kittlades de på ett behagligt sätt. De fem pärlorna på vibratorns huvud är erotiska och spännande. För varje pärla som gick in ökade njutningen.

I samverkan med de kraftiga vibrationerna stimulerar denna leksak både prostatan och mellangården på ett himmelskt vis. Det pulserande vibrationsmönstret var min favorit och jag är säker på att alla kan hitta ett mönster som passar just dem.

Att använda denna under en het stund tillsammans med en partner förhöjer leken och ser till att njutningen blir mångsidig och kraftfull.

Det enda jag skulle önska av denna leksak är att huvuddelen med pärlorna skulle varit i ökande storlek för en ännu mer varierande lek.

 

Hur använder du den?

Sinful Beaded Prostatavibrator har en huvuddel som är utformad med fem sensuellt pärlformade kulor som påminner om en analkedja och ger mer njutning för varje kula som förs in.

Den har även en bas med plats för den lilla men kraftfulla vibratorn, som styrs av ett AAA-batteri, samt uppstickande toppar i silikon som ska ligga mot mellangården där de kittlar skönt när vibrationerna går vilda.

För att välja vibrationsmönster är det enkelt att klicka på bullet-vibratorns enda knapp, inget jobbigt pill och fix, bara ett klick!

Medan kulorna stimulerar p-punkten så masseras därmed även området bakom pungen. Varför begränsa sig till endast en erogen zon?

Efter användning avlägsnar du enkelt bullet-vibratorn och tvättar silikondelen med varmt vatten och sexleksaksrengöringsmedel.

 

Rekommenderat till

Denna leksak skulle jag rekommendera till de som har testat på prostatastimulering tidigare och vill utforska det mer. Om du har testat analkulor och känner att du skulle vilja ha lite extra njutning så är denna produkt rätt.


Det säger andra kunder

Andra som har köpt denna produkt tycker, likt mig, att materialet är väldigt skönt. Även goda betyg ges till hur enkel den är att bära, både under egen lektid så väl som under en het stund med sin älskling.

Sammanfattning

Som en slutsats kan jag säga att detta är en prostatavibrator som gör sitt jobb väl med härlig massage på prostatan och sensoriskt kittel bakom pungen.

En riktigt bra leksak för den som tidigare hittat njutningen med prostatastimulans och vill ha en extra dimension i sin lek.

Jag ger Sinful Beaded Prostatavibrator betyget 4 av 5 stjärnor ✯✯✯✯

Läs hela recensionen här

“Hej, jag har skrivit om min upplevelse med Sinful Beaded prostatavibrator här.  /Alexander”

Summering

Prostata sexleksaker är något som jag efter detta test kan rekommendera skarpt! Med eller utan vibrationer är upp till var och en att välja men för mig är vibrationerna klart en förhöjande faktor.

De två leksaker som är mina favoriter från detta test är Sinful Beaded Prostata Massager samt Sinful Rippled Vibrerande Prostate Massager.

Formerna som dessa leksaker har göra att leken blir varierad och ger en fantastisk fyllnadskänsla. Det var även dessa som hade de starkaste vibrationerna vilket jag uppskattade mycket.

Om du är sugen att testa på prostatastimulans men inte riktigt vill gå så hårt in i början är Sinful Penisring med Prostatastimulator och Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostate Massager två utomordentligt bra alternativ för ett lite mildare erotiskt tillfälle.

Prostata sexleksaker är mest riktade åt män och används bäst av dem, men gillar du att leka med baken går de vibrerande leksakerna i testet bra att använda även för personer utan prostata.

Om du har funderat på hur det skulle kännas att få en riktigt explosiv prostataorgasm någon gång eller bara vill njuta till max så är det hög tid att investera i en prostatasexleksak. Du kommer inte bli besviken! 

Du kan läsa ännu mer om prostatastimulering här.

 

Vad är en prostata?

Prostatan är en körtel som är till för att producera vätska till sperman. Prostatan är männens g-punkt och kallas ibland för p-punkt.

Hur fungerar prostata massage?

Prostata massage är precis som det låter, massage på prostatan. För att enklast komma åt och även för skönast upplevelse rekommenderar vi någon av sexleksakerna ovan. När de väl är på plats så behöver du pröva dig fram. Variera mellan olika tempon och olika stora rörelser.

Hur fungerar en p-punkts orgasm?

Det är fullt möjligt att uppnå en orgasm med enbart stimulering av prostatan. Flera upplever även att den blir starkare om det inte sker någon beröring på penis samtidigt. Det kan ibland uppstå en känsla av att bli kissnödig vid stimulering.

Vid en prostaorgasm/p-punktsorgasm är det även möjligt att uppnå multipla orgasmer, något som annars är väldigt ovanligt som man.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här