Anallekar kan vara mycket roliga, spännande och sensuella, men det gäller att man hittar den rätta dildon som passar en perfekt.

Alla personer ser olika ut, så för att få den ultimata tillfredställelsen bör man satsa på en riktigt högkvalitativ dildo som är specifikt utformad för anal användning.

 

Stadig tvekan?

Se urvalet av analdildos för män →

 


 

TESTVINNARESinful Slender Silikondildo

sinful_slender_silicone_dildo_medium_02

Se priset här

Recension

Den ganska simpla analdildon Sinful Slender kommer att gynna de som nyligen har fått upp intresset för anallekar och vill ta det första steget genom att köpa en egen analdildo för män. Detta mycket stilrena, svarta och smala alternativ kommer att förse en med njutning bortom ens vildaste fantasier.

Om man inte vill använda händerna kan man dessutom fästa dildon exempelvis i badkaret tack vare den starka sugkoppen undertill dildon.

För extra sexig spänning kan ens partner eller en själv använda Sinful Slender silikondildon som en strap-on. Bäst av allt är att den här analdildon är fri från den gummilukten som man annars ofta tvingas att stå ut med när det kommer till just dildoar. Ett perfekt val för nybörjare, helt enkelt.

 


 

TILL NYBÖRJARBaseks Slimline Analdildo

Se priset här

Recension

För de som är nya när det kommer till att delta i anallekar och gärna vill ha sin första anal dildo för män kan vi starkt rekommendera Baseks Slimline Analdildo.

Denne dildo – likt den förra på listan – är tillverkad av silikon och utan ftalat. Nybörjardildon Baseks Slimline kommer att bjuda på anal tillfredställelse som aldrig förr, och med kittlande njutning stimulerar den alla de nerverna som man vill komma åt både i och runt ens anus. Analdildon är utformad för att efterlikna en riktig penis för att ge en den där äkta och naturtrogna känslan.

Då Baseks Slimline är ganska smal blir den ett perfekt alternativ för nybörjare som inte är vana vid anal stimulans med hjälp av en anal dildo för män. Sist men inte minst kan man fästa den här dildon var man vill tack vare sugkoppen på undersidan – perfekt för de som inte vill använda händerna under anallekar.

 


 

DEN BILLIGAYou2Toys Anal Training Set

Se priset här

Recension

Är du intresserad av att komma igång med anallekar för första gången eller är du en lite mer erfaren person när det kommer till att använda en analdildo för män? Oavsett vad blir You2Toys Anal Training Set ett perfekt alternativ, då man får tre olika dildoar i samma set: en liten, en mellanstor och en stor.

Detta betyder att man kan börja med den minsta analdildon och jobba sig upp till nästa storlek – eller börja med den största omedelbart om man redan har erfarenheten sedan tidigare.

En stor fördel med You2Toys Anal Training Set är just hur dildoarna är mycket realistiskt utformade. Under användning kommer de därför att kännas som ”the real deal”, för att inte tala om sugkoppen som gör det möjligt att stimulera sig själv handsfree när man fäster dildon på en jämn yta.


 

Rude-Boy

rude-boy

Se priset här

Recension

Med ett material av mjuk och len silikon kommer penetrering med denne prostatastav att bli enkelt och tillfredställande. Rude-Boy är utformad på ett mycket unikt vis och är böjd för att nå alla de gyllene punkterna i kroppen.

Inuti prostatastaven finns en kula som har sju olika vibrationslägen så att man inte behöver använda sina händer när man väl har fört in staven. Detta ger en fantastiskt skön känsla som man inte kan återskapa med en vanlig anal dildo för män.

Tack vare silikonen som Rude-Boy är tillverkad av tillåter detta staven att förbli mjuk, skön och flexibel för att passa perfekt oavsett kroppsform. Man får helt enkelt mycket för pengarna när man satsar på en Rude-Boy, och så länge man använder glidmedel kommer man att kunna njuta av många trevliga stunder.

 


 

Icicles No. 50

Icicles No 50 Glasdildo

Se priset här

Recension

Med ett utsmyckat och vackert exteriör kommer här en analdildo som inte bara känns skön, utan dessutom har en lyxig design. Om man är ute efter en snygg anal dildo för män ska man definitivt kika lite extra på Icicles No. 82 – för visst förtjänar vi alla att unna oss någonting riktigt speciellt!

Dildon har en handblåst plugg som är gjord av glas som inte kan krossas, så man behöver definitivt inte oroa sig för några olyckor bara för att dildon är tillverkad av glas. Gällande storleken är analdildon ganska normal, så den kommer att passa perfekt både för nybörjare och lite mer erfarna användare.

En fördel med att Icicles No. 82 är gjord av glas är att man kan skölja den i varmt eller kallt vatten för en spännande känsla av antingen kyla eller värme. Med denne vackra analdildo för män och kvinnor kommer man att få många stunder av ren njutning.


 

Anal Special

you2toys Anal Special

Se priset här

Recension

Om man har en förkärlek till dubbelpenetrering eller enbart vill testa på gamla hederliga anallekar blir Anal Special ett förträffligt val.

Denne analdildo för män är gjord av ett material som är skonsamt mot huden och som bjuder på intensiv stimulans som man sent ska glömma. Anal Special ger en tillgång till dubbelpenetrering, alltså penetrering både vaginalt och analt på samma gång. Allt man behöver göra är att fästa ringarna över ens penis och pung. Därefter är man redo för många roliga stunder.

Ta gärna hjälp av glidmedel för att få en så trevlig upplevelse som möjligt och glöm inte att Anal Special kommer i två olika färger. En bättre analdildo för män är svårt att hitta!

 


 

Icicles No. 2

Icicles No. 2

Se priset här

Recension

Gör dig redo för ytterligare en Icicles sexleksak – dessa är nämligen rent för sköna för att skippa. Tack vare denne oförglömliga analstav kan man få ta del av en otroligt njutbar känsla då de båda kan användas som en analdildo för män och en vaginal sexleksak för kvinnor.

Designen är stilren och produkten är tillverkad av vackert okrossbart glas som tar formen av flera små kulor. Kulorna är större i ena änden och mindre i den andra för att lättare kunna föra in analstaven och njuta av varje kula.

Använd glidmedel och för sakta in analstaven för att få ta del av många tillfredställande stunder antingen själv eller tillsammans med en partner.

 


 

Black Velvets Plug

Black Velvets - plug

Se priset här

Recension

En sista analdildo för män som är väl värd att tala om är just Black Velvets Plug. Denne dildo har en vacker stilren design som är len, flexibel och passar dem som verkligen vill bli utfyllda. Black Velvets Plug är tillverkad av silikon som är skonsam mot huden, och så länge man använder sig av glidmedel kommer denne analdildo att kännas fantastisk.

För de som letar efter ren njutning och tillfredställelse finns det inget skönare än en högkvalitativ analdildo. I ena änden finns det även en sugkopp som tillåter en att fästa dildon på en jämn och slät yta för användning utan att behöva ta hjälp av händerna.

 


 

Smoothly Prober

Smoothy Prober Analstav, lila

Se priset här

Recension

En analdildo för män och kvinnor som verkligen gör sitt jobb. Smoothly Prober är en lila stilren sexleksak som förser en med flera år av njutning och tillfredställelse. För att på ett smidigt och enkelt sätt kunna glida in analdildon finns det fyra kulor i änden som ligger i storleksordning från minst till störst.

Andra änden av Smoothly Prober har en lite större avrundad form för de mer erfarna användarna som vill börja stort. För ett redan lågt pris får man alltså två analdildoar i ett, med tanke på att det är möjligt att använda sig av båda ändarna. Se till att använda glidmedel innan denne anal dildo för män och kvinnor förs in.

 


 

Honey Dripper Anal Slider

honey dripper anal slide

Se priset här

Recension

Denne snygga analdildo för män tillverkad i glas kommer att bjuda på många heta stunder och anallekar.

Med en stilren design som enkelt glider in med hjälp av lite glidmedel kommer Honey Dripper Anal Slider att bli ett perfekt tillskott till ens samling av sexleksaker. Skälet till dess namn är färgen och utseendet, utformat som en rinnande droppe av utsökt honung.

Det handblåsta glaset som dildon är tillverkad av tillåter en att antingen värma upp eller kyla ner den i vatten beroende på vad man själv föredrar. På så sätt kan man njuta av en värmande eller kylande känsla vid användning av denne analdildo för män. Se till att även inhandla ett glidmedel för anallekar, så har man allt som behövs för erotiska aktiviteter.


 

UTGÅTT

Beginners Backdoor Kit

beginners_backdoor_kit

Recension

Beginners Backdoor Kit är ett perfekt set av tre individuella analdildoar i tre olika storlekar. En positiv aspekt av detta är att man som nybörjare först kan testa den minsta dildon och långsamt trappa upp mot den största.

Om man däremot är van vid analdildoar är det fullt möjligt att börja med den största direkt! Med tre realistiskt formade varianter till ett mycket lågt pris jämfört med hur mycket man får finns det inga nackdelar att oroa sig för.

Ha i åtanke att alltid använda glidmedel vid användning av Beginners Backdoor Kit. Om man vill kan man fästa sin analdildo för män på en jämn och plan yta för att slippa använda händerna. Dildon har nämligen en sugkopp på undersidan.

 

Anal Pleaser

anal-pleaser

Recension

Den här produkten är precis vad den låter som: mycket tillfredställande för anallekar. Denne analdildo för män kan inte bara användas som en dildo, utan fungerar dessutom perfekt som en vibrator.

För en extra skön känsla innehåller Anal Pleaser även roterande pärlor som når de zonerna där det känns som bäst. Tack vare den unika formen och det lena flexibla materialet kommer man åt de mest njutbara punkterna och kan böja dildon för att den enkelt ska glida in.

Anal Pleaser blir ett utmärkt alternativ oavsett om man vill använda den själv eller under erotiska lekar med ens partner. För att den ska glida in på ett så skönt sätt som möjligt rekommenderas det att man tar hjälp av ett vattenbaserat glidmedel innan man för in sexleksaken.


 

Att använda en anal dildo

Om man är ute efter lite skoj på egen hand eller med sin partner kan en analdildo komma väl tillhands. Förutom penetrering med den äkta varan kanske man vill testa på en sexleksak som verkligen imponerar, och bäst av allt är att många av analdildoarna har en sugkopp så att man slipper ta hjälp av händerna under användning.

Det finns dock ett par saker att ha i åtanke innan man börjar använda sin analdildo för män. Först av allt är det en god idé att investera i en douche, med andra ord ett verktyg som används analt för att rengöra en själv invändigt innan man låter en anal dildo glida in.

Därtill ska man alltid se till så att man har glidmedel tillhands när det väl är dags att testa sin dildo. Insidan av anal är ett känsligt område som kräver att man är försiktig och börjar långsamt för att bygga upp mot den där fantastiska känslan.

Gällande typen av glidmedel rekommenderas det att använda ett vattenbaserat glidmedel om ens analdildo är gjord av silikon. Lyckligtvis nog finns det många varianter att välja mellan. Om man vill kan man dra nytta av en kondom, och när man väl är klar med sin anal dildo för män rengör man den med samma rengöringsmedel som används till andra sexleksaker. Så länge man har dessa punkter i åtanke gäller det bara att njuta av sin nya sexleksak på alla möjliga vis!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här