Analdildo För Män – Bästa i test

5461

Anallekar kan vara mycket roliga, spännande och sensuella, men det gäller att man hittar den rätta analdildo som passar en perfekt. Vi har testat och därefter skrivit om marknadens bästa analdildos för män. Allt för att du ska hitta rätt.

Alla personer ser olika ut, så det krävs att du testar sig fram. Men något som gäller för alla, för att få den ultimata tillfredställelsen är att satsa på en riktigt högkvalitativ dildo som är specifikt utformad för anal användning.

Om du är helt ny till analstimulering så rekommenderar vi att du tar del av den här guiden gällande analtöjning.

Viktigt att tänka på när du använder en dildo analt!

Vissa tänker att alla dildos kan användas som analdildo, men så är inte fallet. Det som främst utmärker en analdildo är att det finns ett stop, för hur lång analdidon än är så är det superviktigt!

Mannens g-punkt = P-punkt

Hos mannen kan man hitta prostatan, en körtel, och det är där kvinnans motsvarande till G-punkt sitter. Hos män kallas den alltså P-punkt.

 

Fortfarande tveksam?

Se utbudet av analdildos för män →

 


 

TESTVINNARESinful Slender Silikondildo

Se priset här

En klassisk analdildo för män som även fungerar bra för vaginalt bruk, en klassiker som aldrig sviker

Fördelar

 • Skönt material
 • Stark sugpropp
 • Bekvämt material

Nackdelar

 • Tråkigt utseende

Recension

Den ganska simpla analdildon Sinful Slender kommer att gynna de som nyligen har fått upp intresset för anallekar och vill ta det första steget genom att köpa en egen analdildo för män. Detta mycket stilrena, svarta och smala alternativ kommer att förse en med njutning bortom ens vildaste fantasier.

Om man inte vill använda händerna kan man dessutom fästa dildon exempelvis i badkaret tack vare den starka sugkoppen undertill dildon.

För extra sexig spänning kan ens partner eller en själv använda Sinful Slender silikondildon som en strap-on. Bäst av allt är att den här analdildon är fri från den gummilukten som man annars ofta tvingas att stå ut med när det kommer till just dildoar. Ett perfekt val för nybörjare, helt enkelt.

 

Hur använder du den?

Om du väljer att använda dildon som en analdildo rekommenderar vi rikligt med glidmedel. Använd sugproppen på valfri plan yta, passa på att använda den i badkaret eller duschen eftersom den är vattentät.

Rekommenderad till

En analdildo silikon passar alla, det är en klassisk analdildo som vi anser är ett måste att ha i sänglådan. Det är även bra för dig som vill använda en analdildo strapon.

 

Det säger andra kunder

Hans – ” Denna dildo är underbar, härligt slät,glider lätt in och sugproppen sitter bra på dom flesta underlag. Bäst är att sätta den på toastolen för härliga ridturer. Bra att man kan ha den i strapon också. Men det blir nästa beställning.”

 

Sammanfattning

Sinful Slender Silikondildo Medium är en klassisk analdildo för män som går hem hos de flesta.

 


 

NYBÖRJARENBaseks Slimline Analdildo

Se priset här

En nybörjares perfekta analdildo skulle vi vilja påstå att Baseks Slimline Analdildo för Nybörjare är, bara namnet säger ju en del

Fördelar

 • Vattentät
 • Tydliga ådror och ollon
 • Smal design, bra för nybörjare och som uppvärmning

Nackdelar

 • Svag sugpropp

Recension

För de som är nya när det kommer till att delta i anallekar och gärna vill ha sin första anal dildo för män kan vi starkt rekommendera Baseks Slimline Analdildo.

Denne dildo – likt den förra på listan – är tillverkad av silikon och utan ftalat. Nybörjardildon Baseks Slimline kommer att bjuda på anal tillfredställelse som aldrig förr, och med kittlande njutning stimulerar den alla de nerverna som man vill komma åt både i och runt ens anus. Analdildon är utformad för att efterlikna en riktig penis för att ge en den där äkta och naturtrogna känslan.

Då Baseks Slimline är ganska smal blir den ett perfekt alternativ för nybörjare som inte är vana vid anal stimulans med hjälp av en anal dildo för män. Sist men inte minst kan man fästa den här dildon var man vill tack vare sugkoppen på undersidan – perfekt för de som inte vill använda händerna under anallekar.

Hur använder du den?

Denna analdildo silikon  för män går givetvis att använda för kvinnor också. Applicera rikligt med glidmedel. Håll den i handen eller utnyttja sugproppsfunktionen och för sakta in den.

Har du inte glidmedel hemma? Då kan du läsa här hur du gör eget.

Rekommenderad till

En analdildo perfekt för nybörjaren och sugproppen gör att du kan fästa den vart du vill. Det är en perfekt storlek att börja med om du inte är van vid analpenetration sen tidigare.

 

Det säger andra kunder

Gordon – ” Skön dildo med hög njutning. Fungerar perfekt med Sinfuls egna vattenbaserade glidmedel. Skönt utformad. Dock så fungerar inte sugproppen så bra, men använd den med handen för sköna stunder.”

 

Sammanfattning

Med sina naturtrogna ådror och ett tydligt ollon är det här både en analdildo som faller en i ögat och sitter som ett smäck i din anal.

 


 

DEN BILLIGAYou2Toys Anal Training Set

Återförsäljare Prisjämförelse
Joyland.se Se priset här
sinful rabatt Se priset här

 

Trots sitt något plastiga utseende så har de ett perfekt utmarkerat ollon och är till sin känsel realistiska

Fördelar

 • Styva men flexibla
 • Enkla att rengöra
 • Stark sugpropp

Nackdelar

 • Ser plastiga ut

Recension

Är du intresserad av att komma igång med anallekar för första gången eller är du en lite mer erfaren person när det kommer till att använda en analdildo för män? Oavsett vad blir You2Toys Anal Training Set ett perfekt alternativ, då man får tre olika dildoar i samma set: en liten och smal analdildo, en mellanstor och en stor analdildo.

Detta betyder att man kan börja med den minsta analdildon och jobba sig upp till nästa storlek – eller börja med den största omedelbart om man redan har erfarenheten sedan tidigare.

En stor fördel med You2Toys Anal Training Set är just hur dildoarna är mycket realistiskt utformade. Under användning kommer de därför att kännas som ”the real deal”, för att inte tala om sugkoppen som gör det möjligt att stimulera sig själv handsfree när man fäster dildon på en jämn yta.

 

Hur använder du den?

Det här är en perfekt möjlighet att kunna töja din anal i lugn och ro, något som du såklart alltid ska göra men denna gång har du tre analdildos att variera dig mellan istället för dina fingrar.

Börja med den minsta och när du känner dig tillfreds och bekväm med den så kan du övergå till den större. Här kan du se vilka glidmedel vi rekommenderar.

 

Rekommenderad till

Det här är ett perfekt köp både för dig oerfarna som den erfarna. Varför? Här får du ett helt set från uppvärmning till avslut att ta del av. För nybörjaren så har den möjlighet att hitta sin perfekta storlek och för den erfarna så blir det en enkel och smidig uppvärmning.

 

Det säger andra kunder

Anton – ” Den minsta har bänkats tills vidare, medan nr 2 strax genomgick en “ingående” inspektion.

Första intrycket är en behaglig yta utan lukt och en passande hårdhet på dildon. Efter en snabb rengöring av både den och mig själv, gick turen vidare till testområdet. Efter en lämplig insmörjning med det medköpta vattenbaserade, gled det hela på plats som det skulle.

Och det må man säga, det kändes bra. Riktigt bra till och med. Det markerade huvudet kunde kännas hela vägen från ring till botten, upphetsande utan att kännas överväldigande.”

 

Sammanfattning

Ett perfekt set med tre olika analdildos, de är styva men flexibla och ger dig därför möjlighet att utforska din anal på flera sätt. Kanske är det mer än bara p-punkten som du uppskattar att få stimulerad?

 


 

Rude-Boy

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop logo Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Den här analdildon är mer utav en prostatavibrator och unik av sitt slag jämfört med tidigare dildoar, eftersom den även har vibrationsfunktion.

Fördelar

 • Vibrationer
 • Fungerar bra i parlekar
 • Räfflor mot pungen/mellangården

Nackdelar

 • Svårt att styra vibrationerna på egen hand när den är i

Recension

Med ett material av mjuk och len silikon kommer penetrering med denne prostatastav att bli enkelt och tillfredställande. Rude-Boy är utformad på ett mycket unikt vis och är böjd för att nå alla de gyllene punkterna i kroppen.

Inuti prostatastaven finns en kula som har sju olika vibrationslägen så att man inte behöver använda sina händer när man väl har fört in staven. Detta ger en fantastiskt skön känsla som man inte kan återskapa med en vanlig anal dildo för män.

Tack vare silikonen som Rude-Boy är tillverkad av tillåter detta staven att förbli mjuk, skön och flexibel för att passa perfekt oavsett kroppsform. Man får helt enkelt mycket för pengarna när man satsar på en Rude-Boy, och så länge man använder glidmedel kommer man att kunna njuta av många trevliga stunder.

 

Hur använder du den?

Bulletvibratorn är avtagbar och det är in den du placerar batteriet (ingår) och vibrationerna styr du sedan med hjälp av knappen som finns.

Använd ordentligt med glidmedel och för den in i din anal, se till så den ruffiga ytan är placerad mot mellangården eller mot pungen.

Rekommenderad till

En analdildo vibrator vi rekommenderar till den erfarna just för att detta är nästa steg, en analdildo med vibration. Den kan vara svår att ändra vibrationsläge på, på egenhand och därför rekommenderar vi den även för parlekar.

 

Det säger andra kunder

David – ” Funkar bra, roligt med olika vibrationer och det är tillräckligt tryck i den.
För mig är det lagom storlek! Skönt med räfflorna med som kan vila mot pungen och vibrera där med.
Bra köp!

 

Sammanfattning

Här har vi en högkvalitativ prostatavibrator som träffar din p-punkt perfekt, prostatastimuleringen är ett faktum med Rude Boy. De sju olika vibrationslägena kommer göra att du aldrig vill skaffa en ny analdildo.

 


 

Icicles No 5 Blå Glas Dildo

Se priset här

Det här är definitivt en av marknadens vackraste analdildos – Icicles No 5 Glasdildo, WOW! En analdildo glas kan även ge möjligheter av temperature play.

Fördelar

 • Estetiskt vacker
 • Passar bra för temperature play
 • Knoppar som stimulerar invändigt

Nackdelar

 • För litet ”stopp” (håll i den vid analt bruk)

Recension

Med ett utsmyckat och vackert exteriör kommer här en analdildo som inte bara känns skön, utan dessutom har en lyxig design. Om man är ute efter en snygg anal dildo för män ska man definitivt kika lite extra på Icicles No. 5 – för visst förtjänar vi alla att unna oss någonting riktigt speciellt!

Dildon har en handblåst plugg som är gjord av glas som inte kan krossas, så man behöver definitivt inte oroa sig för några olyckor bara för att dildon är tillverkad av glas. Gällande storleken är analdildon ganska normal, så den kommer att passa perfekt både för nybörjare och lite mer erfarna användare.

En fördel med att Icicles No. 5 är gjord av glas är att man kan skölja den i varmt eller kallt vatten för en spännande känsla av antingen kyla eller värme. Med denne vackra analdildo för män och kvinnor kommer man att få många stunder av ren njutning.

 

Hur använder du den?

Till att börja med kan du välja om du vill ha den i någon särskild temperatur. Lägg den i kylen eller i varmt vatten för att förändra temperaturen, håll koll så det inte blir för mycket av varken det ena eller andra. Använd kinden för att avgöra temperaturen.

När du använder den för analpenetration så se till att hålla i kulan som är i botten. Den är inte tillräckligt stor för att fullt ut kunna förlita sig på att den inte åker in.

Rekommenderad till

Passar alla, kan kännas något för liten för dig som är en van användare. Men vi tycker att detta är ett måste i sänglådan, en sexleksak som gör en kåt av bara blotta ögat.

 

Det säger andra kunder

Liho- ” Det här var en trevlig överraskning som har blivit en favorit i leksakslådan. Känslan av materialet är helt underbar, den är lätt böjd vilket gör att det är en höjdare för g-punktstimulans. I love it! Jag använder gärna den här tillsammans med Sinfuls buttplugg i glas, så läcker känsla!

 

Sammanfattning

En vacker glasdildo som det går att variera sig mycket med. Välj om du ska värma, kyla eller behålla den som den är. Knopparna på utsidan stimulerar skönt invändigt och får dig att känna dig uppfylld.

 


 

Anal Special

Se priset här

Det här är en speciell analdildo, den är perfekt att använda vid dubbelpenetration

Fördelar

 • Bra för dubbelpenetration
 • Fler färger
 • Bra för både analt och vaginalt bruk

Nackdelar

 • Kan vara svår att trä på första gången

Recension

Om man har en förkärlek till dubbelpenetrering eller enbart vill testa på gamla hederliga anallekar blir Anal Special ett förträffligt val.

Denne analdildo för män är gjord av ett material som är skonsamt mot huden och som bjuder på intensiv stimulans som man sent ska glömma. Anal Special ger en tillgång till dubbelpenetrering, alltså penetrering både vaginalt och analt på samma gång. Allt man behöver göra är att fästa ringarna över ens penis och pung. Därefter är man redo för många roliga stunder.

Ta gärna hjälp av glidmedel för att få en så trevlig upplevelse som möjligt och glöm inte att Anal Special kommer i två olika färger. En bättre analdildo för män är svårt att hitta!

 

Hur använder du den?

För ringarna över din penis och över din pung så sitter den stadigt och du får möjlighet att dubbelpenetrera.

Det går också bra att använda ringarna som ett typ av handtag.

 

Rekommenderad till

Passar främst paret för att kunna utnyttja dess fulla potential.

 

Sammanfattning

Det har aldrig varit enklare att dubbelpenetrera som med den här analdildon. Eftersom den även är vattentät så passar det även perfekt för heta vattenlekar.

 


 

Glassy Ice Bubble Dildo

Se priset här

Det är något särskilt med glasdildos och här är testets andra analdildo för män i glas, kulorna ger en helt annan stimulering än den klassiska formen på dildos

Fördelar

 • Kulorna ger skön stimulering
 • Lyxig känsla
 • Temperature play

Nackdelar

 • Har inget ”stopp”

Recension

Gör dig redo för ytterligare en analdildo i glas – dessa är nämligen rent ut sagt för sköna för att skippa. Tack vare denne oförglömliga analstav kan man få ta del av en otroligt njutbar känsla då de båda kan användas som en analdildo för män och en vaginal sexleksak för kvinnor.

Designen är stilren och Glassy Ice Bubble Dildo är tillverkad av vackert okrossbart glas som tar formen av flera små kulor. Kulorna är större i ena änden och mindre i den andra för att lättare kunna föra in analstaven och njuta av varje kula.

Använd glidmedel och för sakta in Glassy Ice Bubble Dildo för att få ta del av många tillfredställande stunder antingen själv eller tillsammans med en partner.

 

Hur använder du den?

Se till att du eller din partner håller i änden under hela användningen annars finns risken att den åker in för långt. Låt sakta en kula i taget försvinna in i dig.

Rekommenderad till

Passar dig som gillar känslan av variation och att gång på gång känna uppfyllnadskänslan.

 

Det säger andra kunder

Jon – ” Känn på den! Känn av den! Myyycket nöjd med denna. Inget krångel, bara en stilren dildo som går att ha som en del av inredningen är den inte används. Köpte till rengöring Pure med clean och det är skitbra också.”

 

Sammanfattning

En stilren och vacker analdildo som skapar en varierande uppfyllnadskänsla gång på gång vid användning. Du kan passa på att testa på olika temperaturer eftersom den tål både kyla och värme.

 


 

Fun Factory Amor Dildo med Sugpropp

Se priset här

Det här är en analdildo för erfarna män eftersom den är bredare än de flesta tidigare nämnda analdildoarna

Fördelar

 • Kraftig sugpropp
 • Bra styvhet
 • Hög kvalitetskänsla

Nackdelar

 • Slät yta

Recension

En sista analdildo för män som är väl värd att tala om är just Fun Factory Amor Dildo Med Sugpropp. Denne dildo har en vacker stilren design som är len, flexibel och passar dem som verkligen vill bli utfyllda. Fun Factory Amor Dildo Med Sugpropp är tillverkad av silikon som är skonsam mot huden, och så länge man använder sig av glidmedel kommer denne analdildo att kännas fantastisk.

För de som letar efter ren njutning och tillfredställelse finns det inget skönare än en högkvalitativ analdildo. I ena änden finns det även en sugkopp som tillåter en att fästa dildon på en jämn och slät yta för användning utan att behöva ta hjälp av händerna.

 

Hur använder du den?

Tack vare den starka sugproppen kan du placera analdildon på valfri yta eller använda det som handtag. Eftersom den är större än många andra analdildos rekommenderar vi att du töjer din anal innan, här kan du se hur du gör.

Använd därefter rikligt med glidmedel.

Rekommenderad till

Passar dig som är erfaren vid analpenetration eftersom det är en stor analdildo, iallafall sett till diameter.

 

Sammanfattning

Fun Factory Amor Dildo Med Sugpropp levererar en rejäl analdildo som passar den erfarna. Sugproppen är stark nog att klara av även de vildaste lekarna.

 


 

Pipedream Anal Fantasy Beginner’s Power Beads

Se priset här

Med Pipedream Anal Fantasy Beginner’s Power Beads

får du två analdildos i ett, det är upp till dig vad du är sugen på, den breda eller smala sidan?

Fördelar

 • Går att använda på båda håll
 • Priset
 • Skönt material

Nackdelar

 • Plastig känsla

Recension

En analdildo för män och kvinnor som verkligen gör sitt jobb. Pipedream Anal Fantasy Beginner’s Power Beads är en stilren sexleksak som förser en med flera år av njutning och tillfredställelse. För att på ett smidigt och enkelt sätt kunna glida in analdildon finns det flera kulor i änden som ligger i storleksordning från minst till störst.

Den har vibration som du enkelt själv väljer nivån på. Se till att använda rikligt med glidmedel innan du för in Pipedream Anal Fantasy Beginner’s Power Beads.

 

 

Hur använder du den?

Ta en klick glidmedel och sedan för sakta in kula efter kula. Därefter kan du vrida på änden för att variera/sätta igång vibrationen.

 

Rekommenderad till

Passar alla, särskilt eftersom det går att variera. Är du ute efter lyxkänslan rekommenderar vi dock inte denna analdildo.

 

Sammanfattning

En lättanvänd och lättskött analdildo som fungerar bra i vilken ände som helst och perfekt för just din ände. Skämt åsido det är en bekväm analdildo som passar de flesta.

 


 

Honey Dripper Anal Slider

Se priset här

Återigen en glasdildo som går att värma och kyla, den böjda toppen gör att du enkelt kommer åt din prostata

Fördelar

 • Unik design
 • Temperature play
 • Böjd form

Nackdelar

 • Vissa tycker färgen får den att se skitig ut

Recension

Denne snygga analdildo för män tillverkad i glas kommer att bjuda på många heta stunder och anallekar.

Med en stilren design som enkelt glider in med hjälp av lite glidmedel kommer Honey Dripper Anal Slider att bli ett perfekt tillskott till ens samling av sexleksaker. Skälet till dess namn är färgen och utseendet, utformat som en rinnande droppe av utsökt honung.

Det handblåsta glaset som dildon är tillverkad av tillåter en att antingen värma upp eller kyla ner den i vatten beroende på vad man själv föredrar. På så sätt kan man njuta av en värmande eller kylande känsla vid användning av denne analdildo för män. Se till att även inhandla ett glidmedel för anallekar, så har man allt som behövs för erotiska aktiviteter.

 

Hur använder du den?

Välj om du vill kyla eller värma den, eller bara låta den vara som den är. Därefter för du sakta in den i din anal med hjälp av glidmedel. Ta del av vårt Bäst i Test för att se vilket som passar bäst.

Rekommenderad till

Denna analdildo glas passar dig som vill ha en enkel analdildo som snabbt når din prostata.

 

Sammanfattning

Tack vare utformningen på denna analdildo så har det aldrig varit enklare för dig att hitta din p-punkt. Passa på att testa på temperature play genom att lägga den i kylen eller doppa den i varmt vatten.

 


Analstimulering för män

Det är många som tror att om man tycker om analstimulering är man automatiskt gay. Så är inte fallet. Oavsett om man är gay eller inte så kan alla män uppskatta analstimulering. Det sitter många nervtrådar där som uppskattar stimulans. Så släpp dina fördomar och var nyfiken istället.

Läs här för att ta del av vår guide gällande analtöjning.

Olika storlekar på analdildos

Det kanske är underförstått, men olika storlekar på dildos passar olika personer. För nybörjaren rekommenderar vi en smal analdildo och för en mer erfaren rekommenderar vi en stor analdildo. Men även den erfarna kan behöva börja med en smal och liten som uppvärmning.

P-punkts orgasm

P-punktsorgasm är det många män som uppskattar. Att komma utan att beröra penis är en helt ny typ av upplevelse och känsla. Lika så att få möjligheten att stimulera flera erogena zoner samtidigt ger möjligheten till en kraftfullare orgasm.

Välj rätt analdildo

Om du aldrig testat på analstimulering tidigare så är det såklart svårt att veta vilken dildo som passar dig. Men några frågor att ställa är. Vilken form är du ute efter? Ska du använda den med eller utan händer? Med eller utan partner? Vilket material gillar du sedan tidigare erfarenheter?

Ett tips är att köpa ett set så du kan testa på flera olika storlekar.

 


Hur använder jag en analdildo?

Om man är ute efter lite skoj på egen hand eller med sin partner kan en analdildo komma väl tillhands. Förutom penetrering med den äkta varan kanske man vill testa på en sexleksak som verkligen imponerar, och bäst av allt är att många av analdildoarna har en sugkopp så att man slipper ta hjälp av händerna under användning.

Det finns dock ett par saker att ha i åtanke innan man börjar använda sin analdildo för män. Först av allt är det en god idé att investera i en douche, med andra ord ett verktyg som används analt för att rengöra en själv invändigt innan man låter en anal dildo glida in.

Därtill ska man alltid se till så att man har glidmedel tillhands när det väl är dags att testa sin dildo. Insidan av anal är ett känsligt område som kräver att man är försiktig och börjar långsamt för att bygga upp mot den där fantastiska känslan.

Gällande typen av glidmedel rekommenderas det att använda ett vattenbaserat glidmedel om ens analdildo är gjord av silikon. Lyckligtvis nog finns det många varianter att välja mellan. Om man vill kan man dra nytta av en kondom, och när man väl är klar med sin anal dildo för män rengör man den med samma rengöringsmedel som används till andra sexleksaker. Så länge man har dessa punkter i åtanke gäller det bara att njuta av sin nya sexleksak på alla möjliga vis!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här