Anal Douche – Bästa i test

1675

Då analsex bara blir mer och mer populärt så finns det faktiskt en mängd anal rengöringsprodukter och anal douche på marknaden.

Mycket fler än vad du förmodligen anade. Vi har därför samlat de bästa anal douche  därute och skrivit en kort text om var och en.

Vi har försökt göra vår lista så bred som möjligt och har därför produkter till både dig som är nybörjare och dig som har mer erfarenhet. Det är ett härligt urval av både pumpar och duschmunstycken.

Läs om de olika anal douche och hitta den bästa för dig.

Därför ska du köpa en Anal Douche

Oavsett om du har erfarenhet med analsex eller inte så kan du nog i alla fall tänka dig till att det kan komma med obehagliga överraskningar. Med en anal douche säkrar du att du är helt ren före ni går igång vilket leder till att du är mer avslappnad. Det som sker när du är avslappnad är att du njuter mer och ert sex blir bättre.

En anal douche är ett måste för dig som vill experimentera med analsex och alla dess möjligheter.

Översikt Priskoll
nexus anal douche Testvinnare Se priset
sinful flexible tip anal douche 175 ml Nybörjaren Se priset
Baseks Anal Douche 225 ml Den billiga Se priset

 

TESTVINNARE – Stimulerar och rengör – Nexus Anal Douche Pro

Nexus Anal Douche Pro
Nexus Anal Douche Pro

Se priset här

 • Stimulering
 • Rengöring
 • 13 cm

Detta är en snyggt designad analdusch som tar din rengöring till nya höjder. Den gör nämligen mer än att bara rengöra den stimulerar också din prostata otroligt effektivt under tiden. Så du njuter av att göra dig redo.

Produkten består av ett rör som du kan föra in 13 cm och en vattenboll som rymmer 330 ml. Bollen sprider effektiv vattnet 360 grader. Du behöver oftast inte skölja mer än en gång. Så den är otroligt effektiv.

Läs hela recensionen här

“Hej, Sofie här. Jag är en av lovebuddy´s sexleksakstestare och jag älskade den här anal douchen. Läs min recension här!”

 

NYBÖRJAREN – Sinful Soft Comfort Anal Douche

sinful flexible tip anal douche 175 ml

Se priset här

 • Effektiv
 • Hygenisk
 • Användarvänlig

Sinful Anal Douche är en riktig kundfavorit som har fått hela 5 stjärnor från användarna. Om du har tänkt på att exprementera med analsex har du hittat rätt produkt.

Du kan med din douche göra rent ditt anala område före analsex för att ditt analsex ska vara så hygieniskt som möjligt. Då slipper du också obehagliga överraskningar om något fastnat där inne. Det är både för dig och din partners skull.

Du använder den genom att först fylla pumpen med vatten och smörja in röret med glidmedel. Sedan sätter du dig på toaletten och sprutar in vattnet. Det kan då rinna ut i toaletten vilket givetvis är att föredra framför andra ställen. Du upprepar sedan denna process tills vattnet som kommer ut är helt klart.

Den rengörs enkelt med varmt vatten men du får inte lägga den i kokande vatten då det kan förstöra produkten.

De som testat den tycker att den både är lätt och smidig att använda.

Läs hela recenione här

Kristina testare
“Hej! Mitt namn är Kristina, jag är 26 år och jag har också skrivit om Sinful Analdusch. Du hittar min recension här.”

 


 

DEN BILLIGAGleamig Jack Anal Douche

GLEAMING JACK ANAL DOUCHE

Se priset här

 • Enkel
 • Hygienisk
 • Kritikerrosad

Den här produkten är en riktig kundfavorit. Kunderna känner sig rena och avslappnade efter användning. När du använt den kan du fokusera 100% på njutning och slipper äckliga överraskningar.

Den är tillverkad i ftalatfritt PVC som känns skönt mot din kropp. Pumpen kan hålla 160ml vätska. När du ska använda den fyller du den med vatten i rumstemperatur och smörjer in röret med glidmedel för att lätt och bekvämt föra in den. Var sedan försiktig när du för in den i din anus och spruta in vattnet långsamt. Upprepa sedan detta tills det vatten som rinner ut är rent.

Se priset här


Effektiv – COLT Shower Shot Analt Rengöringsset

COLT Shower Shot Analt Rengöringsset

Se priset här

 • Både njutning och rengöring
 • Går att använda vaginalt
 • Enkel att rengöra

COLT Shower Shot Analt Rengöringsset erbjuder optimal hygien under intim rengöring med dess rostfria stålkonstruktion. Med en realistisk dildo inkluderad, garanteras du renhet och stimulering under leken. Användningen är enkel: anslut den medföljande duschslangen till blandaren, ställ in vattnets temperatur, och låt vattnet skölja in försiktigt med dildon.

För att maximera njutningen, rekommenderas vattenbaserat glidmedel. Efter användning rengörs COLT Shower Shot med varmt vatten och antibakteriell spray. Mångsidig och säker för alla kön, är regelbunden rengöring särskilt viktig vid både vaginal och anal användning.

Se priset här

 


 

360 Graders rengöring – Clean Stream Auto-Spray Uppladdningsbar Analdusch

Clean Stream Auto-Spray Uppladdningsbar Analdusch

Se priset här

 • 360 graders rengöring
 • Olika hastigheter
 • Automatisk

Clean Stream Auto-Spray Uppladdningsbar Analdusch är en högteknologisk anal douche. Den ger den möjlighet till 360 graders rengöring tack vare sina 5 olika öppningar. Den har även 5 olika hastigheter så du kan välja efter smak hur du vill att trycket ska vara vid rengöring.

Pumpen är totalt 20cm där du kan föra in 15 cm och få plats med 200 ml vatten.

Se priset här

 


 

Skön upplevelse – Sinful Passion Purple Anal Douche 250 ml

Sinful Passion Purple Anal Douche 250 ml

Se priset här

 • Smidig
 • Behaglig
 • Rengöring

Sinful Deluxe Anal Douche är en otroligt smidig produkt och perfekt för dig som håller på med anal stimulering.

Använd produkten före analsex för att undgå obehagliga överraskningar. Med produkten kan du känna dig ren, fräsch och helt bekväm under hela akten. Eftersom du är mer avslappnad kommer du också att njuta mer.

Den är superenkel att använda också för den som är ny till analsex. Du fyller bara gummikulan med vatten som är ljummet. Du för därefter in röret i din anal när du sitter på toaletten. Kläm så försiktigt på gummikulan för att pumpa in vatten i ditt anal. Låt därefter vattnet rinna ut i din toalett. För vissa räcker det med en sköljning. Du kan se på vattnet om du behöver upprepa processen. Det vatten som kommer ut ska vara klart.

Den rengörs enkelt genom att du sköljer den i kokande vatten. Kunderna älskar att den är smidig och lätt att använda.

Se priset här

 


 

Stimulerande – Duschmunstycke av Plast för Anal Rengöring

Duschmunstycke av Plast för Anal Rengöring
Duschmunstycke av Plast för Anal Rengöring

Se priset här

 • Kundfavorit
 • Material i hög kvalitet
 • Praktisk

Produkten är tillverkad av högkvalitetplast och känns därför skön mot din kropp eller rättare sagt i din kropp.

För att använda den sätter du det lilla röret på din duschslang och väljer den temperatur och det vattentryck du är mest bekväm med. Före du stoppar in munstycket rekommenderas du att använda lite glidmedel på produkten för att det ska vara behagligt vid införing.

Produkten rengör med varmt eller kokande vatten som du sköljer den med.

Kunderna tycker både att den är lätt att använda och passar nybörjare.

Se priset här

 


 

För den erfarne – Bathmate Hydro Rocket Douche

Bathmate Hydro Rocket Douche
Bathmate Hydro Rocket Douche

Se priset här

 • Ergonomisk
 • Maskulin
 • Effektiv

Bathmate är ett känt märke för manliga sexleksaker och har otaliga succéprodukter. Deras Hydro Rocket Douche är perfekt för dig som har erfarenhet med analsex.

Den har en maskulin design och är dessutom väldigt funktionell och praktisk. Fyll din douche med vatten och släpp sedan Hydro Rocket för att hindra den invändiga ventilen från att vattnet åker tillbaka ned i pipettbolen. Detta gör så att produkten hålls ren och du kan använda den i lång tid.

Den har plats till 325 ml vatten.

Se priset här

 


 

Till dig som har erfarenhet – Waterclean 2 in 1 Diskret Borsthuvud till Intimrengöring

Se priset här

 • Snabb
 • Effektiv
 • Duschmunstycke

Med denna anal douche kan du rengöra dig före och efter analsex både snabbare och mer effektivt än många andra modeller på marknaden.

Den är skapad av ingenjörer som ville tillverka den mest effektiva och kompakta produkten på marknaden. Det gör att när du använder Perfect Fit Ergoflo Pro Anal Douche går det otroligt snabbt då den inte kräver så många sköljningar.

För att använda den hänger du bara tratten på ditt duschmunstycke så att vattnet kan flyta igenom. Det är både behagligt och ger effektiv rengöring. Den är dessutom lätt att packa ned så du kan ha med den på semestern.

Produkten består av en tratt gjord av silikon och två slangar. En slang är 152 cm lång och den andra 183 cm. Utöver det får du en sköljare på 20 cm och en på 13 cm. Den på 20 cm är tillverkad av silikon och den lilla på 13 cm är gjord av plast. Som om detta inte vore nog får du också en väska där du kan förvara den.

Se priset här

 

 


Vad är en anal douche?

En anal douche är en rengöringsprodukt till ditt anal. Produkten består typiskt av en pump och ett rör. Du fyller pumpen med vatten. Därefter tar du lite glidmedel på röret före du för in det i analöppningen. Du pumpar sedan försiktigt och sköljer ditt anal inuti. Denna process behöver ofta repeteras några gånger före vattnet kommer ut helt klart. När vattnet som kommer ut är klart är du redo för rent och hygieniskt analsex.

Det finns även produkter som du använder med duschslangen det är också en form för anal douche där du själv slipper pumpa. Den kan även kännas sexigare då du inte ska sitta på toaletten och göra dig redo men kan göra dig klar i duschen.

När du använder en rengöringsprodukt före analsex kan du vara helt säker på att det blir härligt och avslappnande. För du då vet med 100% säkerhet att det inte blir några äckliga eller obehagliga överraskningar.

Varför använder man Anal Douche?

Detta är en produkt du använder för att rengöra din anal, de flesta gillar att vara helt säkra på att de är rena innan de utför någon typ av analstimulering.

Är det säkert att använda Anal Douche?

Använder du den på rätt sätt ser vi inte att det skulle vara några som helst osäkerheter. Har du däremot problem sedan tidigare rekommenderar vi att du rådfrågar en läkare.

Måste man använda Anal Douche?

Det är absolut inget måste att använda Anal Douche, det är mer en smaksak. Men vill du vara säker på att du är helt ren där bak så är detta det bästa sättet.

Hur använder man en Anal Douche?

En Anal Douche använder du genom att följa dessa steg:

 • Fyll din Anal Douche med vatten
 • Gå på toa och töm så mycket du kan
 • Applicera en klick glidmedel på delen som du ska föra in
 • För in den och sedan tryck på pumpen, dra därefter ut och låt vätskan och resterande rinna ut
 • Gör om sista steget tills du är klar

 

Varför du ska prova analsex

Analsex praktiseras av både män och kvinnor och det finns anledningar till att så många älskar det. Använd en anal douche och gör dig klar för ett spännande sex äventyr.

Här är några anledningar till att du ska prova analsex:

 1. Studier har visat att många kvinnor lättare får orgasm vid analstimulering. En studie som gjorts visade att 94% av analsex dyrkande kvinnor får orgasm. Det är otroligt höga odds.
 2. En analorgasm är väldigt intensiv för båda könen. Det är för att likt både penis och klitoris så har ditt anal en massa känsliga nervändare som kan stimuleras.
 3. Det är fortfarande lite tabu med analsex och vi vet ju alla att det är något otroligt spännande med att göra något lite förbjudet. Även om det har blivit rätt normalt så har det fortfarande den där lite fräcka och förbjudna stämpeln. Det är många som tänder på och fantiserar om det som är lite fräckt och snuskigt när det kommer till sex. Analsex kanske är en av dina sexdrömmar?
 4. Du får möjlighet för att utforska ett nytt område på din kropp och lära känna den bättre. Analsex är väldigt annorlunda än något du upplevt förr. Denna nya sensation gör ert sexliv mer spännande och fräckt.
 5. Det är en möjlighet för att utforska vad du tänder på. Det kan göra att du blir mer öppen för andra sexuella äventyr och startar en ny spännande resa.
 6. Prova sexleksaker detta gör det möjligt för alla att uppleva analsex oavsett kön eller läggning. Det finns allt från buttplugs till strap-ons. Om du är ny till detta område rekommenderar vi att du börjar att utforska buttplugs och arbetar dig uppåt. Det finns även dildoar på marknaden som är gjorda för just analsex. En sexleksak ger er också möjligheten att byta roller och penetrera varandra.
 7. Har du en partner kan detta leda till en mer intim och starkare relation. Då analsex kräver bra kommunikation och att ni övar mycket är det perfekt för att ni ska komma varandra närmare. Det är även en effekt man kan se bland BDSM-dyrkare och par som använder sexleksaker. Äventyr i sängen är alltså bra för intimiteten oavsett vad ni leker.
 8. Om ni är ett heterosexuellt par eliminerar ni också risken för oönskad graviditet. Ni ska dock vara säkra på att ingen av er har en sjukdom före ni bestämmer er för att prova oskyddat.

Utöver det så är det alltid positivt med lite variation i ert sexliv. Vem vet analsex kanske är det bästa sex du någonsin upplevt. Det kan du inte veta förrän du prövar det. Ni kan precis som med vaginalt sex prova många olika ställningar. Det är inte säkert att det blir rätt första gången men övning ger färdighet och möjlighet för att hitta det som är skönast för er.

Det är viktigt att tänka på att använda glidmedel vid analpenetration med leksak eller penis. Då våra kroppar inte själv skapar våthet i vår anal kan det vara smärtsamt utan. Glidmedel minskar friktionen och ger en mer behaglig upplevelse. Så gör först rent din anal med en anal douche och smörj sedan in vuxenleksak eller penis med glidmedel för en fantastisk stund.

Kom också ihåg att prioritera säkerheten även vid analsex då det som allt annat sex kan leda till obehagliga sjukdomar. Med kondomer kan du använda ett vattenbaserat glidmedel då det slags glidmedel fungerar med alla kondomer.

Vilken typ av glidmedel passar bäst för analrengöring?

Valet av glidmedel spelar en avgörande roll vid analrengöring för att undvika obehag och maximera komfort. Vattenbaserade glidmedel är en utmärkt option eftersom de är kompatibla med alla material, inklusive silikonleksaker. De är lätta att rengöra och kan användas säkert med analduschar. Silikonbaserade glidmedel erbjuder långvarig smörjning och är idealiska för långvariga sessioner. Kom dock ihåg att de inte är lämpliga för silikonleksaker. Det är alltid bäst att undvika oljebaserade glidmedel, eftersom de kan skada latexmaterial och vara svårare att tvätta bort.

Tips för att undvika obehag och irritation vid analrengöring

För att säkerställa en smidig och bekväm analrengöringsupplevelse är det viktigt att använda rätt teknik. Förbered området genom att vara avslappnad och andas djupt. Använd ett vattenbaserat glidmedel och var försiktig när du inför rengöringsverktyget. Anpassa vattnets temperatur för att undvika obehag. Upprepa processen tills vattnet som kommer ut är rent och klart. Slutligen, undvik överdriven kraft för att minska risken för irritation.

Hemlagade kontra köpta analrengöringslösningar

Att välja mellan hemlagade och köpta analrengöringslösningar är en personlig preferens. Köpta lösningar, som analduschar och rengöringsvätskor, är utformade för att vara säkra och effektiva. Å andra sidan föredrar vissa att skapa egna blandningar med ingredienser som vatten och mild tvål. Dock bör man vara försiktig med hemlagade lösningar för att undvika irritation eller obalans i kroppens naturliga flora. Oavsett val är det viktigt att prioritera säkerhet och hygien vid analrengöring.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här