Så tillfredsställer du en man – Bästa metoderna för att göra det skönt för honom

878

Vi kommer berätta om 18 saker som han i hemlighet drömmer om att du ska göra i sängen för att göra det skönt för honom. En varning du kommer nog också att älska dem.

Vad imponerar män mest i sängen? Överraskande nog eller ja, kanske inte så överraskande då de flesta män har ett rykte om sig att vara lite lata, de flesta män erkänner att de inte är intresserade av de mest avancerade och konstnärliga tricksen.

Faktum är att de flesta män tycker att det är skönt för honom när deras partner bara gör det basala och bara vill att deras partner ska finnas där. Men om du önskar att tillfredsställa en man lite extra kommer han att älska detta.

1.Gör det med lamporna tända.

Du kanske oroar dig över vad din man tycker om din efter födselkropp, ditt kejsarsnitt ärr eller att han på en eller annan tidpunkt kommer sluta vara attraherad av dig, för att du ser lite eller mycket annorlunda ut än du gjorde på er bröllopsdag. Som tur är märker män sällan dessa utan det är bara du som tänker på dom. Män fungerar på samma sätt de tänker över sina egna fel inte dina. Ibland är vi människor för mycket i våra huvuden.

Saken är den att du verkligen tillfredsställa en man genom att visa upp din kropp. Ge honom dig, hela dig.

2.Stimulera dig själv.

Stimulera dig själv.

Både män och kvinnor kan tycka att detta är lite pinsamt. Men det kan vara väldigt stimulerande att se någon som har bra självförtroende stimulera sig själv. Det kommer garanterat att vara skönt för honom att se njutningen i dina ögon.

3.Använd din mun.

.Använd din mun.

Denna kanske är helt uppenbar men avsugningar är fantastiska. De flesta män älskar dem men tycker att det blir lite osexigt när de själva måste be om det. Överraska därför din partner med en härlig avsugning helt utan anledning.

4.Gör din röst hörd.

Det är skönt för honom att veta att du njuter. Därför ska du vara tydlig när du gör det vilket verkligen kommer tillfredsställa en man. Det betyder absolut inte att du behöver använda dig av dirty talk om du inte är bekväm med detta. Berätta för honom vad du tycker om och ge kommandon. Stöna kan också vara supersexigt. Om du inte säger vad du gillar vet han inte om han gör rätt och det kan göra honom osäker i er sexuella relation.

5.Fokusera på hans känsliga områden.

Fokusera på hans känsliga områden.

Ge extra uppmärksamhet till den känsliga toppen av hans penis. Att röra din tunga lite här och där är skönt för honom.

6.Gör saker överallt utom i sängen.

Gör saker överallt utom i sängen

Många både män och kvinnor drömmer om att ha sex på andra platser än just sängen. Rutinen av sex i sängen kan givetvis något men att prova andra saker är väldigt sexigt. Åk till Ikea och hitta en pläd i falsk päls och lägg den framför brasan för en fräck omgång. Eller kanske ska du bara rida honom på soffan, glöm inte att stänga av er TV.

7.Lugna ned er

Vi har alla varit där: Du är helt slut och du utför samlaget på rutin eller så har det bara blivit en rutin som gör att det går väldigt fort. Men att skruva ned tempot kan vara väldigt intensivt och kraftfullt. För att tillfredsställa en man ska du utforska hans kropp och upptäcka vad som är skönt för honom. Reta honom med mildare stimulering för att sedan öka hastigheten och hårdheten.

8.Ta fram din inre skådis.

late x latex mini kjole

Det kan krydda relationen extremt mycket att prova lite fräckt rollspel. Det är något som kan tillfredsställa en man och en kvinna. Ni har aldrig haft det roligare eller upplevt något sexigare. Ta en roll som har med en av era fantasier att göra. Det är skönt för honom och för dig. Kanske kan ni förverkliga några fräcka drömmar.

9.Undervärdera inte förspel.

Ge tid till förspelet istället för att gå rakt på sak. Män är antagligen mer kända för att gå rakt på sak än kvinnor men det kan verkligen tillfredsställa en man med ett längre förspel. Ett förspel kan vara allt från att sexta till oralalekar. Att bygga upp en stämning gör akten ännu hetare.

10.Låt honom dominera dig

Låt honom dominera dig

Par kommer ofta in i en sexrutin – samma tid varje kväll, samma plats och samma position. Ni kanske inte gör något aktivt för att ändra det men att leka med dominans och underkastelse kan göra mycket för ert sexliv.

Introducera lite lätt bondage där han får knyta dig eller du knyter honom så att en av er inte kan röra händerna. Det är otroligt fräckt att prova lite lätta dominanslekar. Vem som ska ha vilken roll vet ni bäst själva.

11.Gör något förbjudet

Gör något förbjudet

Det kan verkligen tillfredsställa en man att prova lite analstimulering. Detta är väldigt förbjudet och många män är rädda för att föreslå det. Många män tycker också att det inte är en manlig aktivitet men det är väldigt fel. Det är väldigt skönt för honom att bli stimulerad där bak. Män har faktiskt en punkt där som heter p-punkten som är mäns starkaste orgasmpunkt.

Du kan börja med att massera hans anal med dina fingrar eller ta in lite mindre sexleksaker.

12.Rör de oväntade platserna.

Det är inte bara en mans penis som är skönt för honom att röra. Du kan även stimulera hans andra erogena zoner som hans bröstvårtor och mellangård eller hans innerlår. Gör det oväntade.

13.Förverkliga hans fantasier.

Alla har inte samma fantasier och drömmar. Därför behöver du fråga om du vill veta vad hans sexigaste dröm är. Det är kittlande att förverkliga varandras sex drömmar och ni kommer inte ångra er.

14.Klä upp dig.

Det finns många underkläder som kommer göra dig helt oemotståndligt sexig. Visa upp din kropp i riktigt sexiga underkläder. Självsäkerhet är något som de flesta finner väldigt attraktivt och det kan tillfredsställa en man. Ett tips är att du retar honom genom att skicka bilder på det du precis har köpt. Han kommer skynda sig hem för att se dig.

Ett annat tips är att bara överraska honom med nakenhet. Det är fräckt om han kommer hem och du står där helt naken.

15.Prostata stimulering

Sinful Force Uppladdningsbar Fjärrstyrd Prostatavibrator

Vi nämnde att det är skönt för honom med analsex på grund av prostatan och vi rekommenderar er verkligen att prova detta för en helt ny nivå av njutning. Det rekommenderas att ni börjar med ett finger eller en mindre buttplug. När ni kommit lite längre kan en prostata massager vara extremt skönt för honom. När ni har börjat med denna typ av stimulering kommer ni undra varför ni inte alltid har gjort det.

16.Utvidga din meny

Som nämnt är det väldigt lätt att ni faller in i en rutin. Det kan vara helt okej, faktiskt väldigt skönt men det kan också bli lite tråkigt. Därför rekommenderar vi att bara prova något nytt. Det kan vara en ny ställning, rollspel eller analstimulering. Bara något som förnyar lite och gör ert sexliv mer spännande. Det kommer vara skönt för honom men det kommer också vara kittlande och skönt för dig.

Ert sexliv ska vara hett för bägge två och även om detta inlägg handlar om att tillfredsställa en man så kommer han inte vara tillfredsställd om du inte är det. Ni är både viktiga och det är viktigt att komma ihåg. Det handlar inte om att göra honom en tjänst utan om att ni båda ska njuta av att överraska varandra och utveckla ert sexliv.

17.Använd en sexleksak.

Fifty Shades of Grey Pleasure Overload A Week of Play Parset

Sexleksaker är inte bara för singlar. Det finns en mängd parsexleksaker som kan göra ert sexliv helt fantastiskt. Det kryddar som inget annat och urvalet är enormt. Ni kan njuta av en som stimulerar båda tillexempel en penisring eller kanske ska du investera i en vibrator för din egen njutning. Du kan tillfredsställa en man genom att låta honom se på när vibrationerna stimulerar dig. Det finns oändliga möjligheter och det är helt fantastiskt.

18.Dirty talk.

Det är väldigt enkelt eller är det? Du kan prova dig fram om du tror att det skulle vara skönt för honom att du viskar sexiga saker i hans öra och ger honom gåshud. Säg vad du vill att han ska göra med dig eller vad du ska göra med honom. Dirty talk kan också vara en del av ett rollspel där du kliver in i en annan snuskigare karaktär.

Du kan göra det på telefon när ni inte är med varandra. Det är väldigt fräckt att ringa när han är på jobbet. Om du är på semester eller om ni har ett långdistansförhållande kan detta verkligen hålla fräckheten vid liv. Det finns även sexleksaker ni kan använda er av givetvis.

Vet du inte hur du ska dirty talk? Du kan googla, se på film eller liknande för inspiration. Men antagligen vet du vad du vill göra mot din partner eller vad du vill att han ska göra mot dig. Det är skönt för honom men också för dig. Ta fram din fräcka sida.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här