Är tjejer intresserade av att titta på porr?

434

Det är förvånansvärt många som inte är medvetna om huruvida tjejer är intresserade av att titta på porr eller inte, och skälet kan ha att göra med hur män i allmänhet verkar tala om ämnet oftare än kvinnor. Det snabba och enkla svaret är att ”Ja, tjejer tittar på porr”, och det finns till och med särskild tjej porr – och mer specifikt svensk tjej porr – som är framtagen för att passa kvinnor. Vi har talat med Anna, en helt vanlig 25-årig tjej från Skåne, och ställt frågor kring hur hon upplever porr.

Tjej porr Pris
satisfyer pro 2 Testvinnaren Se pris
libra Till nybörjaren Se pris
willie city classic lover realistisk dildo 23 5 cm Den billiga Se pris

 

Fråga: Tittar du på tjej porr? Om ja, hur ofta?

Svar: Det är verkligen inte ovanligt att tjejer tittar på porr, och i själva verket är detta någonting som alla mina tjejkompisar gör. Jag personligen tittar på svensk tjej porr några gånger i veckan, och det är i så fall för att få mig på humör för att onanera.

Fråga: Varför tror du att så många är osäkra kring huruvida tjejer gillar porr eller inte?

Svar: Det är väl någonting som tjejer ibland kan vara lite för blyga för att prata om. Det har normaliserats i samhället att killar ofta pratar om porr, och så vitt jag vet är de flesta porrfilmerna gjorda av män för män. Det säger ju någonting när det finns en specifik ”tjej porr” sektion: att all annan porrfilm utöver den lilla fliken är gjord för män.

Fråga: Vilken typ av porr är intressant enligt dig?

Svar: Just svensk tjej porr där man ser att tjejen verkligen tycker om det är någonting som jag tänder på. Det finns en ganska stor mängd porr där bara mannen ser ut att njuta medan tjejen ligger och tar det. Jag föredrar också om tjejen är yngre än 30 år gammal, antagligen för att jag är 25 och känner att jag då kan relatera bättre till vad som händer.

Fråga: När började du titta på porr?

Svar: Det är en bra fråga, och jag är inte helt säker. Jag skulle vilja säga att det nog började tidigt som tonåring, och med tanke på hur enkel tillgång vi har till porrsidor nuförtiden stötte jag nog bara på svensk tjej porr och har fortsatt att titta sedan dess.

Fråga: Använder du bara händerna vid onani eller tar du hjälp av annat?

Svar: För det mesta använder jag bara händerna för att onanera när jag tittar på svensk tjej porr, men visst har jag även en dildo och en klitorisvibrator som jag ibland fiskar fram när det är dags.

Fråga: Vad är anledningen till att du tittar på svensk tjej porr?

Svar: Det handlar egentligen bara om att lättare kunna leva sig in i onanin. Visst hade jag kunnat blunda och fantisera, men när jag har någonting visuellt framför mig kan jag låtsas som att jag är där. Jag tänker mig liksom in i tjejens situation och hur det hade känts om jag själv tog del av de sexuella upplevelserna. Visst kan det ta ett tag att hitta svensk tjej porr som passar just mig, men när jag väl har en sexig video framför mig tar det inte många minuter innan jag når klimax. När allt är sagt och gjort tittar nog tjejer på mycket mer porr än vad samhället överlag verkar tro.

Härliga sexleksaker att använda när man tittar på porr

Att dra nytta av en sexleksak under porrtittandet kan bli mycket spännande och härligt. Inte förvånansvärt nog finns det en lång rad sexleksaker att välja mellan som kan krydda till upplevelsen av svensk tjej porr lite extra, och nedan ska vi lista några som är väl värda att kika närmare på.

Satisfyer Pro 2 Next Generation

satisfyer pro 2

Se priset här

Lufttrycksvibratorer har tagit världen med storm tack vare hur effektiva de är, så inte finns det någon bättre sexleksak att använda under porrtittandet än den välkända Satisfyer Pro 2 Next Generation. Denne sexleksak är en av de mest populära lufttrycksvibratorerna tack vare hur smidig, billig och välfungerande den är, och som kronan på verket slipper man fullständigt batterier då den laddas upp med en sladd.

Om man inte tidigare har hört talas om lufttrycksvibratorer använder den här typen av sexleksak sig av tryckvågor för att stimulera klitoris på ett sätt som ordinära vibratorer inte kan klara av. Många lufttrycksvibratorer säljs till och med tillsammans med en så kallad orgasmgaranti. Om man inte får orgasm med produkten inom 30 dagar får man pengarna tillbaka. Satisfyer Pro 2 Next Generation kan till och med hjälpa kvinnor som tidigare har haft problem med att få orgasm tack vare hur välfungerande produkten är. När allt kommer till kritan blir detta en förträfflig sexleksak för porrtittandet!

Fördelar:

 • Tillverkad av kroppsäkert silikon
 • Ger nästan garanterat orgasm
 • Laddas enkelt upp med medföljande sladd

Nackdelar:

 • Kan anses vara lite intensiv för vissa

Libra

libra

Se priset här

Oavsett om man vill stimulera klitoris, G-punkten eller helt enkelt ge sig själv en massage kommer Libra inte att svika en. Den här högkvalitativa vibratorn blev Expressens Testvinnare år 2019, och det är lätt att förstå varför. Med en riktigt mjuk och len silikonyta tillsammans med 10 olika vibrationslägen som man kan välja mellan ser Libra till så att man får en skräddarsydd upplevelse utefter ens egna önskemål och behov.

Båda ändar av leksaken har en motor inom sig, så det är upp till en själv om man vill dra nytta av sidan med massagestaven eller sidan med G-punktstimuleraren. Oavsett vad är Libra en utomordentlig produkt som man sannerligen kommer att få många härliga stunder tillsammans med medan man tittar på porn.

Fördelar:

 • 10 vibrationslägen att välja mellan
 • Tillverkad av flexibel silikon
 • Använd till både klitorisstimulans, G-punktstimulans och massage

Nackdelar:

 • En aning dyr

Willie City Classic Lover Realistisk Dildo 23,5 cm

willie city classic lover realistisk dildo 23 5 cm

Se priset här

Om det är realism som får en på humör vill man inte missa Willie City Classic Lover Realistisk Dildo 23,5 cm. Den här sexleksaken från Sinful är såsom namnet antyder en mycket naturtrogen dildo för att använda under bland annat porrtittandet. Leksaken kommer med detaljer ådror, pungkulor och penishuvud.

Dess större storlek på 23,5 cm i längd och 4,7 cm i diameter ser till så att man fylls ut helt och hållet, men det rekommenderas att ha en klick glidmedel nära tillhands. På botten av dildon finns en sugpropp som ser till så att man kan fästa leksaken på olika jämna ytor såsom golvet eller väggen för en handsfree upplevelse. Willie City Classic Lover Realistisk Dildo 23,5 cm kommer till ett rimligt pris, och med dess höga kvalitet samt verklighetstrogna utseende kan dildon komma att bli ens bästa vän under porrtittandet.

Fördelar:

 • Realistiskt utseende
 • Sugpropp för att fästa på plana ytor
 • Vattentät för lekar i badkaret eller duschen

Nackdelar:

 • Kan vara lite stor för nybörjare

Sinful Magic 90 mm Uppladdningsbar Bulletvibrator

sinful magic 90 mm rechargeable bullet vibrator

Se priset här

Är man trött på stora sexleksaker som tar plats och gör onani mer bökigt? Med den lilla Sinful Magic 90 mm Uppladdningsbar Bulletvibrator kan man njuta av målinriktad stimulans när man lägger leksaken mot ens klitoris för fantastiska orgasmer som aldrig förr. Låt dig dock inte luras av den mindre storleken, för tro det eller ej kommer vibratorn med hela 7 vibrationslägen att skifta mellan så att man hittar ett mönster som passar en perfekt.

Batterier är ingenting som man behöver tänka på, för denne bulletvibrator levereras tillsammans med en USB-sladd som tillåter en att ladda upp leksaken i princip hur många gånger som helst så att den alltid är redo för action. Att vatten kommer in i leksaken är heller ingenting som man behöver oroa sig för då vibratorn är vattentät, så använd den utan problem i duschen – eller bara under porrtittandet i sovrummet.

Fördelar:

 • Mycket prisvärd
 • 7 vibrationsmönster att välja mellan
 • Vattentät

Nackdelar:

 • Tillverkad av plastigt material

Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg

sinful opladeligt fjernbetjent vibrator

Se priset här

 Om man sätter sig ner för att njuta av lite tjej porr kommer man att älska att ha Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg nära tillhands. Den här sexleksaken kommer med 11 vibrationsmönster som skiftas mellan med hjälp av en sladdfri fjärrkontroll. Denne fjärrkontroll har en räckvidd på 10 meter, så det är fullt möjligt att överlåta kontrollen till ens partner medan man själv bara njuter av vibrationerna.

Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg blir perfekt till parlekarna, men naturligtvis även när man kikar på svensk tjej porr på egen hand. Med materialet av medicinsk silikon känns leksaken len och härlig mot ens hud, och den vattentäta egenskapen ser till så att man kan använda produkten även i duschen. Sist men inte minst är det väl värt att nämna hur batterier är ett minne blott då man utan problem laddar upp vibratorn med den medföljande USB-sladden.

Fördelar:

 • Kommer med 11 vibrationsmönster
 • Vattentät
 • Tillverkad av lent medicinskt silikon

Nackdelar:

 • Låter ganska mycket

Läs hela recensionen här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här