Analt Glidmedel – Bästa i test

64

Ett analt glidmedel är en effektiv produkt att använda vid diverse anala lekar för att få ett bättre glid som både garanterar en skönare och säkrare upplevelse. Vid analsex och lekar som innehåller analleksaker är det av yttersta vikt att du alltid har ett analt glidmedel nära tillhands, men då är frågan bara vilket glidmedel för anal som du bör välja. Här kommer nedan topplista in i bilden, för vi ska gå igenom några av de bästa varianterna som går att hitta på marknaden och ge dig tips på de perfekta valmöjligheterna!

Se Sinful produkter här

TESTVINNARE – Pjur Analyse Me Analt Glidmedel 100 ml

pjur analyse me anal glidecreme 100 ml

Se priset här

Först ut har vi Pjur Analyse Me Analt Glidmedel, ett silikonbaserat analt glidmedel som är trögflytande och inte torkar ut särskilt snabbt. På så sätt får du sköna upplevelser under onanisessionerna med hjälp av denne 100 ml flaskan.

Fördelar:

 • Ger det optimala glidet vid anal lekar
 • Trögflytande
 • Torkar inte ut särskilt snabbt

Nackdelar:

 • Ska inte användas tillsammans med silikonleksaker

Min personliga upplevelse

Jag har funnit mycket att älska hos ett glidmedel för anal som det här. Smaken och doften är mild för att inte vara i vägen för njutningen, glidmedlet är kondomsäkert så att det lätt ska kunna användas vid analsex och innehållet är nog för att räcka under en lång tid.

Rekommenderat till

Alla som vill börja ta del av anala lekar och därför vill hitta ett effektivt glidmedel för anal kommer att hitta någonting som de älskar i den här produkten.

Så säger andra kunder

Följande är ett kundomdöme från Sinful:

”Vi har använt detta i flera år nu och kommer aldrig att använda något annat! Det underlättar verkligen och minskar smärtan då den hjälper till med avslappning. Den är väldigt mjukgörande vilket gör att det inte blir sår och annat!”

Sammanfattning

Trögflytande, dermatologiskt testad, kondomsäker och utan någon stark doft eller smak – detta glidmedel till analsex har verkligen allt och lite till.

TILL NYBÖRJAREN – Pjur Analyse Me Anal Avslappningsspray

pjur analyse me anal afslapnings spray

Se priset här

En viktig del av analsex är att se till så att du är avslappnad och redo att ta emot antingen en leksak eller partnerns kön. Om du inte kopplar av och istället spänner dig för mycket kan det lätt göra ont, och just därför kommer här den perfekta lösningen: en avslappningsspray.

Fördelar:

 • Börjar verka efter bara 5-10 minuter
 • Gör så att musklerna slappnar av
 • Dermatologiskt testad

Nackdelar:

 • Just nu finns det inga nackdelar att oroa dig för

Min personliga upplevelse

Så länge jag även har ett glidmedel till analsex på sängbordet är det här en avslappningsspray som gör susen för att äntligen kunna få den där perfekta upplevelsen.

Rekommenderat till

Som en första avslappningsspray kan det här bli en effektiv produkt för dig, särskilt om du är en person som gärna spänner dig vid anala lekar. Med en väntetid som inte ligger på mer än 5-10 minuter kommer du snabbt att känna dig avkopplad.

Så säger andra kunder

Följande kundrecension går att hitta hos Sinful:

”Funkar hur bra som helst, tjejen min är riktigt förtjust i den här produkten.”

Sammanfattning

Denne avslappningsspray är både snabbverkande, relativt billig och utomordentligt effektiv. Ta en titt själv och njut av resultatet!

DEN BILLIGA – Sinful Anal Vattenbaserat Glidmedel 100 ml

sinful anal glidecreme 100 ml

Se priset här

Då återgår vi till ett analt glidmedel, och den här gången ett glidmedel till analsex som ger dig en imponerande mängd innehåll till en mycket billig peng. Det är vattenbaserat för att kunna användas med silikonleksaker och kondomer.

Fördelar:

 • Trögflytande
 • Vattenbaserat för att kunna användas med silikonprodukter
 • Passande vid analsex och andra anala lekar

Nackdelar:

 • Inga särskilda nackdelar

Min personliga upplevelse

Denne trögflytande vattenbaserade produkt är ett analt glidmedel som torkar ut mycket sakta, och du slipper därför att konstant applicera mer, utan enbart en mindre mängd räcker långa vägar.

Rekommenderat till

Vill du inte att det ska bli dyrt att få tag på ett effektivt analt glidmedel som håller länge? Då är det här en produkt som du kan lita på!

Så säger andra kunder

Ett av många positiva kundomdömen hos Sinful lyder såsom följande:

”Mer eller mindre perfekt. Torkar inte ut som andra vattenbaserade gör och känns fräscht.”

Sammanfattning

Få ett bättre glid med hjälp av ett effektivt analt glidmedel som inte kostar särskilt mycket trots sin höga kvalitet.

MEST POPULÄRA – Pjur Back Door Glide Silikonbaserat Glidmedel 100 ml

pjur back door glide silikonebaseret glidecreme 100 ml prisvinder

Se priset här

Anala lekar är en fröjd att ta del av, och särskilt om du vill ha lite extra spänning. För att hjälpa till att fullända upplevelserna kan det här vara ett silikonbaserat analt glidmedel som blir rätt för dig.

Fördelar:

 • Mild och krämig smak
 • Torkar inte ut snabbt
 • Passar vid analsex

Nackdelar:

 • Inga negativa aspekter för närvarande

Min personliga upplevelse

Med hjälp av ett analt glidmedel som har tillverkats just för att göra analsex och andra anala lekar härliga kan du se till så att du får det optimala glidet.

Rekommenderat till

Alla som vill börja med anallekar kommer att behöva ett analt glidmedel, och det här är ett prisvärt alternativ som kan göra susen.

Så säger andra kunder

Det här hade en kund hos Sinful att säga:

”Det ger väldigt bra glid som håller länge. Det luktar knappt någonting, vilket jag tycker är väldigt bra. Det går lätt att tvätta bort det när man är färdig genom att använda sig av vatten, väldigt smidigt med andra ord.”

Sammanfattning

Till ett passande pris får du här ett analt glidmedel som är silikonbaserat och trögflytande för att torka ut mycket långsamt.

DEN FRÄCKA – Kaerlig Ekologiskt Analt Glidmedel 75 ml

kaerlig økologisk anal glidecreme 75 ml

Se priset här

Är det ekologiska produkter som intresserar dig? Välj då just ett ekologiskt analt glidmedel och börja njuta av fördelarna som finns. Glidmedlet är svanenmärkt, parabenfritt, parfymfritt, glycerinfritt, alkoholfritt och har en neutral doft samt smak.

Fördelar:

 • Ekologiskt analt glidmedel
 • Kan användas med kondom
 • Neutral doft och smak

Nackdelar:

 • Det här glidmedlet har inga nackdelar

Min personliga upplevelse

Det här är inte bara ett analt glidmedel som kostar väldigt lite, utan det är samtidigt ekologiskt och riktigt effektivt vid analsex. Spara pengar genom att välja ett mycket prisvärt analt glidmedel.

Rekommenderat till

Letar du efter ett analt glidmedel som är passande för allergiker och samtidigt inte kostar särskilt mycket? Här är då en produkt som gör mycket för att uppfylla alla dina önskningar under analsex och anallekar i allmänhet.

Så säger andra kunder

En Sinful-kund hade detta att säga om produkten:

”Fungerar som den ska. Doftar gott och en bra tjock konsistens. Klistrar inte på lakanet eller madrassen. Mycket bättre till analsex än det vanliga glidmedlet.”

Sammanfattning

Med ett analt glidmedel som både är ekologiskt, billigt och passande till de flesta anala lekar kommer du inte att ångra det här köpet!

DEN LYXIGA – Aquaglide Analt Glidmedel 100 ml

joydivision aquaglide anal glidecreme 100ml

Se priset här

Nästa produkt som säkerställer trivsel vid anala upplevelser är Aquaglide Analt Glidmedel. I den här tuben får du ett 100 ml innehåll som inte kostar mycket trots att glidmedlet i sig självt är högkvalitativt.

Fördelar:

 • Mycket billigt analt glidmedel
 • Vattenbaserat och kan därför användas med kondom
 • Ger dig ett effektiv glid vid analsex

Nackdelar:

 • Det finns lyckligtvis nog inga nackdelar

Min personliga upplevelse

Då detta anala glidmedel är vattenbaserat kan det både användas tillsammans med en kondom vid analsex, tillsammans med silikonleksaker och vid de flesta typerna av anala lekar. Bäst av allt är att du får hela 100 ml trots att tuben är riktigt billig.

Rekommenderat till

Om ett billigt, effektiv och smidigt analt glidmedel låter intressant är det här glidmedlet för dig. Det må inte vara lika trögflytande som ett silikonbaserat glidmedel, men i gengäld kan du använda den här produkten tillsammans med kondomer och silikonleksaker.

Så säger andra kunder

En av kundrecensionerna hos Sinful lyder:

”Väldigt bra glid och lätt att använda, kladdar inte! Lätt att tvätta bort. Kommer köpas igen.”

Sammanfattning

Vänta inte, utan börja njuta av fräcka anala lekar redan idag så länge du har detta passande anala glidmedel vid din sida. Du märker snart hur du får det där optimala glidet som du är ute efter, och tack vare att den här produkten inte är silikonbaserad är det fullt möjligt att använda den tillsammans med silikonbaserade leksaker och kondomer.

TILL DEN ERFARNA – Master Series Ass Relax Glidmedel 125 ml

master series ass relax glidecreme 125 ml

Se priset här

Om du inte nöjer dig förrän du har fått det allra bästa på marknaden är det Master Series Ass Relax Glidmedel som du borde vända dig till. Detta är ett vattenbaserat glidmedel med 2 % lidokain som aktiv ingrediens, och du kan både ta fram den här produkten när du behöver ett glidmedel och en avslappningsspray.

Fördelar:

 • Kondomsäker
 • Perfekt som både glidmedel och avslappningsspray
 • Minskar känsligheten utan att bedöva

Nackdelar:

 • På den lite dyrare sidan

Min personliga upplevelse

Nu har vi kommit till inget mindre än en produkt som fungerar väl som både ett glidmedel och en avslappningsspray för att göra varje upplevelse i sovrummet bättre.

Rekommenderat till

Om du inte har något problem med det aningen dyra priset kommer du att älska den här produkten. Du får ett analt glidmedel som har mycket att bjuda på när det gäller att få det där perfekta glidet under de anala lekarna.

Så säger andra kunder

En kund hade följande att säga:

”Riktigt bra glidmedel. Väldigt bra glid och dryg. Frugan slappnar av och njuter av våra anala lekar.”

Sammanfattning

Med ett analt glidmedel som det här får du en produkt som kan dras nytta av tillsammans med de flesta analsexleksakerna. Inte bara det, utan glidmedlet kan även dras nytta av tillsammans med kondomer och blir därför utmärkt vid analsex. Ett bättre analt glidmedel är inte det enklaste att hitta, så ta chansen och satsa på en skön produkt som hjälper dig i vått och torrt.

 


Hur använder jag glidmedel?

Att använda glidmedel kan förbättra intima ögonblick genom att minska friktion och öka komfort. Applicera en generös mängd på det önskade området, oavsett om det är för vaginal eller anal penetration. Undvik produkter med irriterande ingredienser och välj ett som är kompatibelt med dina preferenser och eventuella leksaker. Glidmedel finns i olika former, inklusive vatten-, silikon- och oljebaserade varianter. Kom ihåg att återapplicera vid behov för att behålla smidigheten.

 

Måste jag ha analt glidmedel?

Analt glidmedel är starkt rekommenderat för anala aktiviteter. Den tjockare konsistensen och längre hållbarheten gör det idealiskt för att hantera den känsliga anala regionen. Användningen minskar risken för obehag och skador genom att underlätta penetration. Välj alltid ett vatten- eller silikonbaserat analt glidmedel för att undvika skador på kondomer eller sexleksaker.

 

Vad är skillnaden på analt glidmedel och andra glidmedel?

Skillnaden mellan analt glidmedel och andra varianter ligger oftast i dess tjockare konsistens och längre hållbarhet. Analt glidmedel är specifikt formulerat för att möta de särskilda kraven för anal penetration. Det är viktigt att använda det rätta glidmedlet för varje ändamål för att säkerställa en säker och njutningsfull upplevelse.

Summering

När vi nu har gått igenom ett antal olika anala glidmedel, fanns där några som intresserade dig lite extra? Det är som sagt alltid av yttersta vikt att du eller din partner använder ett analt glidmedel om ni har planer på att njuta av analsex eller andra anala lekar för att krydda till sexlivet lite extra. Det produceras inget naturligt glidmedel därbak, och därför behöver ni lite hjälp på traven för att säkerställa att det inte gör ont eller känns obehagligt. Det är här som ett analt glidmedel verkligen kan hjälpa till.

Det finns olika typer av anala glidmedel där exempelvis silikonbaserade är mer trögflytande och inte torkar ut särskilt lätt, men nackdelen med dessa är att de inte kan användas med silikonleksaker. Vattenbaserade anala glidmedel kan å andra sidan dras nytta av tillsammans med både kondomer och silikonleksaker, men de torkar ut en aning fortare än silikonglidmedel. Välj därför det som blir rätt för dig beroende på vad du planerar att använda glidmedlet till!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här