Guide tillfredsställa kvinna – Hur man tillfredsställer en kvinna

799

Här kommer vi ge er 18 tips på hur man tillfredsställer en kvinna och vi lovar att det inte är så komplicerat som ni tror.

Sexuella preferenser varierar givetvis från person till person men det finns ändå några universella knep som kan göra sex ännu bättre. Oavsett om du har varit med din partner i flera år eller om det är första gången du har sex så kan dessa tips tillfredsställa kvinna.

1.Passionerat oralsex

Alla män drömmer om den där intensiva avsugningen men det gör kvinnor också. När du går ned på en kvinna ska du göra det passionerat. Du tillfredsställer en kvinna genom att gå ned på hennes som ingen gjort för.

Passionerat oralsex

2.Läs signaler eller fråga

Hur tillfredsställer man en kvinna? Jo man frågar vad hon vill ha speciellt när det kommer till det där med att mysa och gosa. Alla gillar inte samma sak och nej, du kommer inte tillfredsställa kvinna genom att anta att hon gillar att skeda. Sanningen är att män och kvinnor är ungefär lika intresserade av att skeda och det betyder att det absolut inte alla vill det. Fråga vad hon gillar för att veta hur man tillfredsställer en kvinna.

3.Ha ett öppet sinne

Det är tråkigt att göra samma sak hela tiden. Du kan enkelt tillfredsställa en kvinna genom att överraska henne med något nytt i sovrummet. Kanske har du lärt dig några nya slicka-tekniker eller har hittat en sexleksak som kommer passa er perfekt.

Fräck dejting

4. Vokal entusiasm

Det finns inget hetare än en partner som vill vara där och älskar varje minut. Du kan berätta för henne hur snygg och sexig hon är. Berätta hur hon gör dig upphetsad. Håll inte tillbaka inkludera lite fräckheter och säg det högt. Tillfredsställ din kvinna genom att säga hur mycket du tänker på henne och att du inte kan sluta tänka på henne.

5.Investera i hennes njutning också

Det är inte bara din njutning som räknas. Bara för att du kommer efter två sekunder behöver inte det betyda att du vet hur man tillfredsställer en kvinna. Hon är inte en assistent till din orgasm, hon förtjänar också njutning. Så tänk på att ge henne det hon vill ha och ta tid efter eller före penetration för att se till att hon också får komma. Det är hett för dig att tillfredsställa henne också.

Sex med en partner

6.Var förberedd med skydd

Är ni inte tillsammans? Den är punkten är mest relevant för dig med en ny sexpartner eller dig som är singel. Du tar ansvaret för att ha en kondom med dig och du ska aldrig anta att ni ska göra det utan. Det är extremt oattraktivt med en man som ”inte kan göra det med kondom” eller som vill ta av den efter halva leken. Som kvinna är det svårt att komma på något som är osexigare än en man som vill att man ska riskera graviditet och sjukdomar för att han inte gillar att han kondom. Get over yourself.

Tänk på att om du är en singel man som ”inte kan göra det med kondom” så kommer alla kvinnor undra vart din penis varit. Det är inte hur man tillfredsställer en kvinna.

7.En orgasm

Om du vet att du blir trött av att få en orgasm så ska du se till att hon får sin före. Om du vet att du kommer få din orgasm varje gång, varför ska du strunta i din partner? Det här händer allt för ofta, män tror att sex är över för att han har kommit.

Det tar ofta längre tid att tillfredsställa en kvinna och du bör prioritera hennes orgasm och njutning. Gör det i förspelet eller efter penetration. Men spara det inte till efter din orgasm om du vet att du kommer somna.

snabbt sex

8.Kommunikation

Det är faktiskt ingen som får extra poäng för att gissa vad ens sexpartner vill ha längs vägen. Vill du vara säker på att ert sex är bra? Fråga hur man tillfredsställer en kvinna. Hon vet vad hon vill ha och vad som känns bra. Vill du verkligen veta att hon ska njuta så fråga vad hon gillar och om det du gör känns bra.

Avslappnat sex

9.En ren säng

Rena lakan utan smulor och din senaste dates parfym är inte attraktivt. Se till att dina lakan är rena och fräscha, helst ska de inte vara med bilar på. Visa att du är en vuxen man som vet hur man tillfredsställer en kvinna. Du kanske är en renlig typ men du kommer bli förvånad över hur ofta män inte är renliga. Det finns inget som är så oattraktivt som ett smutsigt hem där man knappt vill ligga på sängen. Så är det ju inte 1920 längre och ingen vill ha en partner som inte städar då få kommer städa upp för någon annan.

Så var vuxen och se till att ditt hem är lika rent och fräscht som du är.

10.Ha en laddare där hemma

De flesta av oss idag är rätt beroende av våra telefoner och vill gärna veta att vi kan använda vår telefon när sexet är över. Kanske vill jag ringa en taxi efter akten eller bara kolla vädret, oavsett vad det är så är batteri på telefonen alltid härligt. Detta är extra viktigt när man sover över, du vet att du vill ha exakt samma sak när du sover över hos någon.

11.Förspel

Det är inte en tävling och vi behöver inte skynda oss. Sex behöver inte vara en snabbis där du ska komma så fort som möjligt. Njut av resan för att tillfredsställa en kvinna. Om sex bara handlade om att få orgasm så skulle riktigt många kvinnor inte behöva en man, det finns en massa vibratorer som är experter på den kvinnliga orgasmen.

förspel

Ibland är förspelet bättre en själva akten och män har dessvärre en ovana att komma före kvinnor vilket gör att kvinnor inte alltid får lika mycket ut av penetration. Hur man tillfredsställer en kvinna? Fokusera på hennes klitoris före ni börjar med någon form för penetration. Det är där hon har bäst chans att komma och eftersom området endast existerar för sexuell tillfredsställelse så rekommenderar vi det verkligen.

Sanningen är att din penis förmodligen inte kommer nå hennes g-punkt. Sorry guys, men oddsen talar emot er här. De flesta kvinnor har aldrig haft en g-punktsorgasm och ska du prova på en så rekommenderar vi att du läser på noggrant innan.

12.Ta av dig strumporna

Snälla, snälla, snälla ta av dig dina strumpor före sex. Det är bara komiskt att se någon naken med stumpor på, det vill säga inte sexigt alls. Är det något som kan förstöra stunden så är det verkligen detta. Det blir svårt att tänka på något annat om någon ligger där i sina svarta tubsockor eller ännu värre i ett par mönstrade strumpor du fått av dina föräldrar som är lite roliga. Sex kan absolut vara kul men det ska gärna vara sexigt också.

Om du kan ta av allt annat kan du också ta av dig dina strumpor. Det är ett väldigt enkelt sätt att tillfredsställa en kvinna.

13.Realistiska förväntningar

Snälla, vad du än gör ta inte inspiration från porr. Du kommer inte bara kunna kasta mig på sängen och vända mig om medan du kallar mig slampa och tar mig i rumpan. Så fungerar dessvärre inte sex i den verkliga världen och om du trodde det så tror jag en sexdocka passar dig bättre än en riktig kvinna.

Tar du inspiration från porr kommer du antagligen bara skrämma kvinnan du är med och hon kommer bli upprörd snarare än tillfredsställd.

sexnovell

Låt sex vara naturligt och ta inte någon slags makt över en ny sexpartner och gå aldrig nära någons anus utan att fråga. Tänk om jag skulle köra upp ett finger i din anus utan och fråga.

Det du behöver tänka på är hur skulle du må om någon behandlade dig nedvärderande i sängen. Om det är något du skulle gilla så rekommenderar vi att du frågar efter det och inte antar att det är något som någon annan vill ha.


Hur man tillfredsställer en kvinna är rätt enkelt egentligen. Vi rekommenderar att du visar hänsyn och frågar istället för att bara ta för dig. Inte antar att hon vill ha något bara för du sett det på film eller har tidigare erfarenhet med någon som vill ha det.

Allra viktigast är att du fokuserar på henne och inte bara på din egen orgasm. Bara för du kommer betyder det absolut inte att hon har gjort det. Börja förspelet med stimulering av hennes klitoris, det är hennes njutningscenter och här kan du ge henne multipla orgasmer.

G-punkten är för avancerad för de flesta och inget du bara träffar med vanlig penetration. Det är ett område som kräver en specifik vinkel om du vill ha tips på hur du ska besöka den kan du kolla på hur g-punktsvibratorer ser ut.

Poängen är att du ska tänka på henne njutning också och inte bara på att du ska komma och tro att ditt jobb är färdigt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här