Analkulor – De bästa i test

668

Om man älskar anallekar antingen under onanisessionerna eller stunderna i sovrummet med partnern finns det en perfekt typ av sexleksak som kommer att passa en: analkulor.

Den här onanileksaken består vanligtvis av en kedja som har ett antal kulor längs kedjan som man för in analt för härlig stimulans. Läs vår guide för att veta mer om analtöjning.

Nedan ska vi tala mer om de nio bästa analkulorna på marknaden inom olika kategorier för att man ska få lite inspiration inför ens potentiella kommande köp. Satsa på ett fantastiskt par analkulor och njut av upplevelser som man aldrig vill ska ta slut.

Översikt Priskoll
satisfyer beads silikone anal plug 2 stk mixed colours Testvinnare Se priset
sinful analkæde kort Nybörjaren Se priset
baseks silikone analkæde Den billiga Se priset

 

Se hela utbudet av analkulor här

 


TESTVINNARESatisfyer Beads Silikon Analkulor 2 st

satisfyer beads silikone anal plug 2 stk mixed colours

Se priset här

 

Satisfyer Beads Silikon Analkulor 2 st tillåter en att njuta av två par analkulor, så det är bara att testa sig fram och se vad man föredrar. Varje kedja har fem kulor var där det börjar smalt längst ut för att sedan bli tjockare ju närmare basen man kommer. Vid användning kommer detta att lägga till en extra dimension till njutningen. Njut av Satisfyer Beads Silikon Analkulor vid solostunderna på egen hand eller tillsammans med partnern vid heta lekar i sovrummet. Då dessa analkedjor – såsom namnet antyder – är tillverkade av silikon får man riktigt sköna och behagliga sexleksaker när man satsar på analkulorna.

Tänk på att det alltid är ett måste att också beställa ett analt glidmedel så att man kan föra in sina anal kulor på ett enkelt och bekvämt sätt. Satisfyer Beads Silikon Analkulor 2 st är helt vattentäta, så om man vill använda dem i badet är det fritt fram att göra detta. Köp analkulor redan idag för att njuta av det där lilla extra.

Fördelar:

 • Två olika anal kedjor i ett och samma paket
 • Tillverkade i ett skönt silikonmaterial
 • Mycket prisvärd produkt

Nackdelar:


TILL NYBÖRJARENSinful Silikon Analkedja Kort

sinful analkæde kort

Se priset här

 

Kanske är man ny inom världen av anallekar och vill testa på sitt första par analkulor. Då blir Sinful Silikon Analkedja Kort ett riktigt bra val, kombinera första gången med rimming och du kommer aldrig gå tillbaka. Kedjan är lite kortare än många andra analkedjor med sin längd på 19,5 cm – och det är just detta som gör den till en sådan bra kedja för nybörjare. Dessa analkulor har en diameter på 2,4 cm där de är som bredast, och kedjan har sammanlagt fyra analkulor som man kan njuta av. Då de är tillverkade i silikon blir de riktigt behagliga att föra in utan några problem.

Sinful Silikon Analkedja Kort är vattentät, så varför inte dra nytta av dessa anal kulor i antingen duschen eller badet! De blir ett perfekt tillskott till ens sexleksakssamling oavsett om man använder dem själv vid solostunderna eller njuter av dem vid förspel samt samlag med partnern. Glöm inte att man kan gynnas av ett analt glidmedel för att på ett mer bekvämt sätt kunna föra in sina anal kulor, så tveka inte att beställa ett separat för många oförglömliga stunder tillsammans med Sinful Silikon Analkedja Kort.

Fördelar:

 • Perfekta analkulor för nybörjaren
 • Tillverkade i ett skönt silikonmaterial
 • Ring i änden för ett bra grepp om kedjan

Nackdelar:


DEN BILLIGABaseks Analkulor i Silikon

baseks silikone analkæde

Se priset här

 

Vad sägs om en kedja med hela sju analkulor i ett snyggt och högkvalitativ format? Detta är precis vad man får när man beställer Baseks Analkulor i Silikon. Den här sexleksaken blir ett ypperligt val både för de som föredrar solostunder för sig själva och de som är ute efter heta lekar i sovrummet med ens käraste. Dessa analkulor är en förbluffande billig sexleksak och kommer i en snygg rosa färg. De blir ett perfekt val vid analalekar tack vare det bekväma silikonmaterialet som leksaken är tillverkad av. Detta tillåter för riktigt enkel penetrering så länge man använder sig av ett analt glidmedel.

Med dessa analkulor kan man ta allting i sin egen takt. För nybörjarna kanske man vill föra in ett par kulor medan de mer erfarna kan föra in en majoritet av kulorna. Tack vare den lilla ringen i basen får man ett bra grepp kring kedjan för att utan problem dra ut kulorna efter användning. Om man inte vill att lekarna bara ska stanna i sovrummet blir man nog glad över att höra hur Baseks Analkulor i Silikon är helt och hållet vattentäta, så våta lekar blir fullt möjliga.

Fördelar:

 • Tillverkad i len silikon
 • Passar både nybörjare och veteraner
 • Vattentät

Nackdelar:

 • Kan upplevas som lite för töjbar

MEST POPULÄRAAnal Fantasy Deluxe Vibro Balls Analkulor

anal fantasy deluxe vibro balls analkugler

Se priset här

 

För fyra härliga analkulor i silikon kommer här Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls Analkulor. Krydda till de heta anallekarna tillsammans med partnern eller använd dessa analkulor när man vill ha en stund för sig själv. Tillbehör slipper man själv att tänka på då det här paketet utöver kulorna också innehåller en tub med avslappningskräm för analen, en tub med glidmedel, en tub med sexleksaksrengöring samt två fingersleeves. Med allt detta tillhands får man en riktigt fulländad upplevelse tillsammans med sina analkulor.

Den totala längden på hela kedjan ligger på 26 cm där varje kula har en diameter på 3,2 cm. Glöm inte att ett analt glidmedel i form av ett vattenbaserat glidmedel kan komma att bli ett perfekt val om man enklare och mer bekvämt vill kunna föra in dessa analkulor. Efter användning kan det också vara en god idé att ha ett sexleksaksrengöringsmedel redo så att man kan göra rent Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls Analkulor på bästa sätt inför kommande användningstillfällen.

Fördelar:

 • Fyra härliga analkulor i silikon
 • Flera medföljande tillbehör
 • Passar till både solostunder och parlekar

Nackdelar:

 • Kan vara lite stora för nybörjare’

TILL VARDAGENNexus Excite Analkulor

nexus excite anal kæde

Se priset här

 

Som ens första analkulor är det mycket lätt att rekommendera Nexus Excite Analkulor. Den här analkedjan är 24 cm lång med fyra analkulor som har en diameter på 2 cm. Med andra ord är dessa anal kulor relativt små, och därför ett mycket bra val för de som letar efter sitt första par analkulor. För bekvämlighetens skull är analkulorna framtagna i silikon – ett material som är lent och skönt när man för in analkulorna. Tips för analtöjning hittar du i vårt inlägg här.

Dra nytta av Nexus Excite Analkulor vid onani eller vid lekar med partnern, och varför inte ta upplevelserna utanför sovrummet? Analkulorna är vattentäta och kan följa med en ner i badet eller in i duschen – för att inte tala om ut i det offentliga utan att någon vet att man bär kulorna. Köp ett analt glidmedel separat om man vill kunna föra in kulorna på ett enklare sätt, och glöm heller inte att det kan vara läge att beställa ett sexleksaksrengöringsmedel så att man har detta redo när det väl är dags att rengöra leksaken efter användning.

Fördelar:

 • En förträfflig nybörjarleksak vid anala lekar
 • Analkulor tillverkade i ett skönt silikonmaterial
 • Vattentäta för lekar i badet

Nackdelar:

 • Tillbehör såsom glidmedel måste köpas separat

DEN FRÄCKAAnalstav med Kulor Svart

anal stav med kugler sort

Se priset här

 

Nu har vi nämnt flera typer av analkulor som kommer i form av en kedja, så låt oss istället titta närmare på en lite hårdare analstav. Denne produkt vid namn Analstav med Kulor Svart är tillverkad i PVC plast och kommer därför inte att böja sig när man för in den. Staven består av tio olika analkulor med smått varierande storlekar som man kan föra in för analstimulans antingen vid onanisessionerna på egen hand eller när man vill ta parlekarna med partnern till en helt ny nivå. Passa på att testa rimming samtidigt tillsammans med din partner.

Då PVC plast är ganska hårt jämfört med exempelvis silikon är det här viktigare än någonsin att man vänder sig till ett vattenbaserat glidmedel och applicerar detta innan man för in sina analkulor. Glidmedlet ser nämligen till så att man kan njuta av ett bättre glid och en skönare upplevelse. Både nybörjare och veteraner kan få många trevliga stunder tillsammans med Analstav med Kulor Svart då det är upp till en själv hur många kulor man ska föra in. Nybörjaren kanske bara för in två eller tre kulor medan den erfarne klarar av att föra in hela staven. Man tar det helt enkelt i sin egen takt och njuter på ens egna villkor.

Fördelar:

 • Tillverkad i PVC plast så att den inte böjs vid användning
 • Vattentät för lekar i badrummet
 • Hela 10 anal kulor i olika storlekar att föra in

Nackdelar:


DEN LYXIGAAnal Fantasy Power Beads Vibrerande Analkedja

anal fantasy power beads

Se priset här

 

Vibrationer kan verkligen ta en sexleksak från någonting trevligt till någonting fantastiskt. Anal Fantasy Power Beads Vibrerande Analkedja kommer med fördelen av att vara en härlig analkedja samtidigt som den bjuder på tre olika vibrationsnivåer. Med material av ABS och TRP kommer det inte att bli några problem att föra in leksaken då den är ganska hård och inte böjs för mycket vid penetrering. Fler vibrerande analsexleksaker kan du se här.

Anal Fantasy Power Beads Vibrerande Analkedja har en full längd på 26,5 cm där 18 cm kan föras in. Dessa analkulor är därtill helt vattentäta och kan dras nytta av i badet eller duschen för härliga upplevelser som aldrig förr. Kom ihåg att dessa analkulor inte laddas upp med en sladd, utan är i behov av två stycken AAA-batterier som man kan köpa separat. Testa på Anal Fantasy Power Beads Vibrerande Analkedja vid solostunder eller när man vill få njutbara upplevelser tillsammans med partnern.

Fördelar:

 • Fyra härliga analkulor i ABS och TRP
 • Kommer utrustad med en vibrationsfunktion
 • Vattentät för att kunna användas i badet

Nackdelar:

 • Batterier måste köpas separat

TILL DEN ERFARNEAnal Angler Anal Stav

anal angler anal stav

Se priset här

 

Är man van vid att använda anal kulor eller helt enkelt bara vill ”go all in” med sin första analstav? Då blir Anal Angler Anal Stav en förträfflig sexleksak att titta närmare på. Den här onaniprodukten är en stav i TPE med sex kulor längst ut som kan föras in. För enkel och härlig penetrering är staven lite lätt böjd, och med sitt vattentäta material ska man inte tveka att testa på leksaken i badet eller duschen.

För att föra in analstaven på bästa möjliga sätt är det nästintill ett måste att vända sig till ett vattenbaserat glidmedel för det där perfekta glidet. Hela leksaken är 25 cm lång och det är upp till en själv vilken sida man vill använda. Såsom tidigare nämnt har den ena sidan sex kulor medan den andra har en liten kula längst ut och sedan en smal glatt stav som utgör resten av leksaken. Parlekarna kommer att bli bättre än någonsin tillsammans med Anal Angler Anal Stav, och detsamma kan sägas för onanisessionerna.

Fördelar:

 • Relativt hård analstav för enkel penetrering
 • Välj själv vilken ände man vill föra in
 • Testa leksaken i badet eller duschen

Nackdelar:

 • Kan vara lite hård för nybörjare

NYHETSatisfaction Anal Beads

satisfaction anal beads 2000x2000

Se priset här

 

Då var det dags för det sista paret analkulor på listan i form av Satisfaction Anal Beads. Till ett lågt pris kan man få den här vibrerande sexleksaken som kommer att uppskattas både i sovrummet med partnern och under onani. Med ett material i silikon blir det lent och skönt att föra in kedjan som är 19,5 cm lång med fyra stycken analkulor.

Välj själv hur många kulor som ska föras in, sätt på vibrationerna och njut av den fantastiska upplevelsen. Det finns hela 10 vibrationslägen att skifta mellan, så det kommer inte att dröja länge förrän man hittar en som passar perfekt. I änden finns också ett säkert stopp för att se till så att leksaken inte glider in för långt samtidigt som man kan få ett bra grepp om leksaken. Köp ett AAA-batteri separat och njut av det som analstaven har att erbjuda.

Fördelar:

 • 10 vibrationslägen att välja mellan
 • Skön silikon för en bättre upplevelse
 • Kan användas av både nybörjare och proffs

Nackdelar:

 • Kräver att man köper batterier separat

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här