12 runktips till män

1077

Vi kan inte förneka att träning gör gott för både kropp och sinne. När du tränar utsöndras endorfiner vilket kan trigga positiva sensationer. Men vet du vad mer som kan få dig att må bra? Att njuta av en härlig sololek.

Det är korrekt onani är hälsosamt och härligt sätt att inte bara njuta men också att minska stress, förbättra din sömn och få utlopp för uppbyggd sexuell spänning. Faktisk så har sololek en mängd hälsosamma effekter och inga nackdelar. Så är det u väldigt kul också.

Fortsätt läsa för att få 12 fantastiska runktips som gör din onani till något utöver det vanliga.

1.Stämningen är ett viktigt runktips

man som onanerar

Onani behöver inte vara en snabbis i badrummet. Det ska det helst inte vara. Vårt första runktips är att du planerar din onani som prioriterad egen tid.

Du kan göra din onani mer njutningsfull genom att:

  • Släck ljuset.
  • Spela upp din favoritporrfilm.
  • Börja långsamt med att reta dig själv.
  • Var avslappnad och i stunden.

2.Byt position

Det finns ingen anledning att använda samma teknik varje gång du onanerar. Prova istället att addera lite spänning genom att byta position.

Om du alltid står kan du prova att luta dig mot en bänk eller en vägg medan dina höfter är framskjutna. Om du alltid ligger ned är vårt runk tips att du sitter upp, kanske på sängen eller på en stol. Du kan njuta en sololek på alla fyra.

Olika positioner betyder olika sensationer och kanske mer njutning.

3.Ta din tid

Liderlig mand på tæppe

Ett runktips som vi verkligen hoppas att du tar till dig är att onani inte är en tävling och du behöver inte komma i mål så fort som möjligt. Gillar du att det går fort så ska du bara göra det som fungerar allra bäst för dig. Men prova att sakta ned och experimentera med olika former av beröring. Du kan prova att ändra rörelser, position, byta hand, introducera sexleksaker och många andra saker under din solo session.

Att ta tid och prova olika saker kan leda till en mycket bättre orgasm.

4.Byt hand

Det låter kanske som ett lite märkligt runk tips men att byta hand kan göra mycket med de sensationer du upplever. Att prova kan bara utveckla din njutning så varför inte prova en omgång med din icke dominanta hand.

Känner du dig lite snuskig kan du ju alltid prova – The Stranger – du vet tekniken där du sitter på din hand tills den faller i sömn och så använda den till stimulering. Detta ska gärna ge dig känslan av att det är någon annan som runkar dig.

Vill du vara mer äventyrlig? Så rekommenderar vi att du håller din penis emot din mage och stryker undersidan av ditt skaft fort med din icke dominanta hand.

5.Rör dina höfter

Ja, det är lätt att glömma att du ska röra dina höfter när du onanerar. Det är ju faktiskt så att du inte är med en partner så det kommer inte helt naturligt. Men att vricka på höfterna eller röra dem i en fram och tillbaka rörelse kan göra din njutning mer intensiv.

Nästa gång du runkar kan du också prova att röra dina höfter i cirklar för att se hur det känns. Detta är ett fantastiskt runk tips och det är dessutom väldigt enkelt.

Att runka kan vara en ny upplevelse varje gång.

6.Prova olika rörelser

Baseks Pleasure Stroker Onanisleeve

Du kan göra väldigt många olika rörelser med din hand upp och ned, långsamt eller fort eller något helt tredje. Det vanligaste är att du rör din hand upp och ned men varför hålla det så tråkigt? Du kanske inte ens har hittat den tekniken som fungerar bäst för dig än.

Du kan använda dig långa snurrande rörelser från basen till toppen. Du kan krama din penis med din handflata och dra i din penis. Eventuellt kan du gnugga lite på penis med de klassiska tre finger greppet.

Lek dig till det som passar allra bäst för dig.

7.Fokusera inte bara på penis

Ett runktips som kanske känns uppenbart men som det faktiskt inte är att du ska fokusera på andra delar av kroppen. Lek med din mellangård och dina testiklar.

Dina testiklar har tillexempel lika mång nervänder som din penis och är därför fantastiska att stimulera. Om du vill ha en extra intensiv klimax kan du dra i dina testiklar precis innan du når orgasm.

Glöm inte att massera mellangården.

8.Utforska andra erogena zoner

 

Vill du ha ett helkropps klimax? Så ska du utforska dina erogena zoner. Lek med dina erogena zoner som dina öron, dina bröstvårtor, hals, mun och läppar – att stimulera dessa zoner kan leda till fantastiska sensationer.

Du kan gnida, dra och beröra för att få en mer intensiv orgasm. Prova olika slags stimuleringar för att hitta precis det som passar dig.

9.Glöm inte prostatan!

Sinful Force Uppladdningsbar Fjärrstyrd Prostatavibrator

Din prostata även känd som den manliga g-punkten eller p-punkten som den också heter. Detta är verkligen ett fantastiskt runktips. Har du aldrig provat prostata stimulering så är det verkligen dags.

Börja med att gnida i och utanför analöppningen med ett eller två fingrar. Efter det kan du gradvis föra ditt finger längre och längre in. För in ditt finger tills du känner prostatan och börja massera den.

Vill du inte använda ditt finger så finns det anal sexleksaker du kan använda. Är du helt ny ska du kolla efter mindre produkter för att det inte ska bli för intensivt.

10.Prova edging

Vill du ha en längre lekstund med dig själv så är vårt bästa runktips edging. Det här är ditt verktyg för lång njutning och för mer intensiva orgasmer.

Det du ska göra är att ta dig själv nästan hela vägen till orgasm. När du når dit så slutar du att stimulera dig själv eller saktar ned din stimulering. Så du tar dig själv till gränsen för orgasm. Gör detta flera gånger tills du äntligen låter dig själv komma.

Det är en teknik du också kan prova med en partner och låta hen ta dig till gränsen för orgasm för att sedan avbryta stimulering. Gillar du lång njutning och väldigt intensiva orgasmer är detta ett grymt runktips.

11.Ta in sexleksaker

Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit

Det finns otroligt många sexleksaker som du som penisbärare kan njuta av i din sololek. Att ta in sexleksaker är ett fantastiskt runktips. Du kan också använda de flesta sexleksakerna med en partner.

De vanligaste produkterna är:

Det kan vara fantastiskt och göra otroligt mycket för ditt sexliv. Upplev bättre orgasmer med en kittlande leksak.

12.Det finns mer än bara videoporr

Alla älskar ju en sexig video men det finns mer än bara en slags erotik därute. Om du brukar se på porrfilm kan du tänka på att byta mellan olika slags erotik. Det kan vara kul att lyssna på erotik eller kanske läsa en härligt fräck sexnovell. Att göra något man inte brukar utvecklar din fantasi och kan leda till mer njutningsfulla stunder.

Litteratur kan du hitta gratis men det finns även lite bättre sidor som också har sexnoveller tillgängliga. Är video verkligen din grej så rekommenderar vi dig att betala för innehåll. Det du kan hitta på betalsidor är bara mycket bättre än det som är gratis.

Tänk på att porr inte representerar verkligheten och att behandla en riktigt person på det sättet kan vara otroligt stötande.

Våra sista runktips

Onani är hälsosamt och det har endast positiva effekter att utforska sin sexualitet. Du vet då mer vad du gillar vilket gör att det blir lättare tillsammans med en partner också. Många av runktipsen kan göra dig till en bättre älskare.

Det finns även många goda effekter på din sundhet. Du kommer uppleva mindre stress på grund av de hormoner som utsöndras i kroppen vid orgasm. Även ditt humör blir bättre och på grund av de lugnande hormonerna som kommer ut i din kropp så sover du också bättre.

Du ska inte känna att det du onanerar för ofta. Det finns inget som heter för ofta och vi rekommenderar att du onanerar så ofta du kan. Kanske flera gånger i veckan så slipper du också att bygga upp den där sexuella spänningen som är så obehaglig.

Det finns inget rätt och fel när det kommer till onani. Du kan ta till dig av så många av våra runktips som du vill eller inte använda några. Är du ny till onani ska du inte känna någon press eller stress över att det ska vara på ett specifikt sätt.

Allas njutning är olika och alla kommer inte att gilla allt. Prova runktips och se om det är något för dig, är det inte något för dig så kan du prova andra saker du kan hitta online.

Vi rekommenderar verkligen att ni ska använda sexleksaker då det kan göra extremt mycket för din onani och ditt sexliv. Speciellt prostatastimulering kan göra väldigt mycket för dig och din orgasm. Det är en upplevelse olikt något annat du upplevt och det ska vara nästa dubbelt så starkt som en normal orgasm i penis. Var inte rädd för att njuta och experimentera.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här