Erotisk olja – Bästa i test

36

Erotisk olja kan göra under om du vill få en mysig stund tillsammans med din partner. Oavsett om det är tal kring parlekar såsom förspel eller om du bara vill skämma bort din partner en fredagskväll kan erotisk olja bli det perfekta massagetillbehöret. Jag har testat på flera olika oljor, och informerar om min upplevelse nedan så att du ska kunna hitta den rätta massageoljan för dig. Ta en titt på de olika produkterna och hitta en variant som både du och din partner imponeras av.

Se Sinful produkter här

Se MShop produkter här

TESTVINNARE – Joan Örting Lyxig Massage Olja 200 ml

joan ørting luksus massage olie 200 ml

Se priset här

Joan Örting Lyxig Massage Olja är en blandning mellan arganolja, mandelolja och solrosolja som tillsammans skapar det perfekta massagetillbehöret. Med hela 200 ml finns det mycket att njuta av, och detta till ett mycket rimligt pris.

Fördelar:

 • Allergivänligt
 • Hela 200 ml att dra nytta av
 • Perfekt till massage och andra parlekar

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Det här är en erotisk olja som inte bara känns riktigt skön att använda, utan också doftar ljuvligt. Med detta i åtanke kommer därför flera sinnen att njuta på samma gång av den här oljan som både är allergivänlig samt ftalatfri.

Rekommenderat till

En majoritet av par kommer utan tvekan att älska en erotisk olja som den här. Om du och din käraste vill krydda till lekarna i sovrummet är produkten definitivt att rekommendera.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Bra kvalitet, naturlig fräsch doft. Rekommenderas, garanterat sex med denna i förspel.”

Sammanfattning

Njut av väldoftande erotisk olja i en 200 ml burk som håller under en lång tid framöver. Den läckra produkten av arganolja, mandelolja och solrosolja har allt för att göra parlekarna mer spännande än någonsin.

TILL NYBÖRJAREN – Jo Massage All In One Warming

jo massage all in one warming 120 ml

Se priset här

I en 120 ml flaska kommer här en erotisk olja som både passar nybörjarna och de som har tidigare erfarenhet av massageoljor. Produkten är inte bara mysig att dra nytta av vid sköna massagesessioner, utan den har dessutom en underbar värmande effekt.

Fördelar:

 • Blir perfekt till både nybörjare och veteraner
 • Har en värmande effekt
 • Kan användas som både glidmedel och olja

Nackdelar:

 • Bör inte användas med silikonleksaker

Min personliga upplevelse

Det här var sannerligen en spännande erotisk olja att testa på då den både kan dras nytta av som en massageolja och som glidmedel. Ovanpå detta har produkten en ljuvlig värmande effekt som bara gjorde upplevelsen bättre.

Rekommenderat till

Här spelar det ingen roll om du har någon tidigare erfarenhet av massageoljor eller inte eftersom alla par utan tvekan kommer att älska denne mångsidiga olja. Använd den gärna som glidmedel, men kom ihåg att produkten inte ska användas tillsammans med silikonleksaker.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Mshop lyder:

”Bra glid, kladdade inte så mycket som andra glidmedel. Värmen kände vi bara lite av, men det luktade gott.”

Sammanfattning

Den prisvärda massageoljan är ett ypperligt tillskott till parlekarna oavsett om den används som glidmedel eller som en underbart värmande olja vid massage.

DEN BILLIGA – Kaerlig Ekologisk Massageolja 150 ml

kaerlig økologisk massageolie 150 ml

Se priset här

Satsa på en prisvärd ekologisk massageolja som är svanenmärkt och parfymfri. Kaerlig Ekologisk Massageolja innehåller naturliga ingredienser och blir perfekt för att skämma bort dig själv och din partner i sovrummet.

Fördelar:

 • Tillverkat av naturliga ingredienser
 • Ekologiskt
 • Stor valuta för pengarna

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Den allra största positiva aspekten av att använda en erotisk olja såsom Kaerlig Ekologisk Massageolja är att oljan både är svanenmärkt, parfymfri, glycerinfri, parabenfri samt allergivänlig. Med andra ord kan oljan dras nytta av med gott samvete.

Rekommenderat till

Till alla de som vill göra parlekarna bättre med en härlig erotisk olja kan Kaerlig Ekologisk Massageolja bli ett perfekt val. Den fungerar perfekt till alla de stunderna då du vill bjuda din partner på en underbar massage.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Perfekt, den är mjuk och lätt att använda och blir härligt varm när man arbetar in den i huden kan lätt bli att det bli mer intimt när man använt den en stund.”

Sammanfattning

Satsa på en prisvärd och utmärkt erotisk olja såsom den här och få en ekologisk produkt som är tillverkad av naturliga ingredienser.

MEST POPULÄRA – Durex Play 2-i-1 Massage Gel Och Glidmedel

durex play 2 i 1 massageolie og glidecreme 200 ml

Se priset här

Njut av en ljuvlig produkt som både agerar som gel och glidmedel samtidigt. Med andra ord kan den komma väl till användning både under förspel, parlekar i allmänhet och under samlag.

Fördelar:

 • Kondomsäker
 • Både massageolja och glidmedel
 • Stor valuta för pengarna

Nackdelar:

 • Torkar ut en aning snabbt

Min personliga upplevelse

Med en gel som både kan dras nytta av som massageolja och glidmedel är detta sannerligen en mångsidig produkt. Det är därtill ett stort plus att gelen är kondomsäker, så den kan flitigt användas vid samlag.

Rekommenderat till

Om du vill slippa att köpa ett glidmedel och en erotisk olja separat är det här helt rätt produkt för dig. Denne 2-i-1 gel blir en riktig höjdare i sovrummet.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Jag har provat många olika glidmedel och detta är helt klart min favorit. Det klistrar inte, är drygt att använda och är bra både när man leker med dildos etc. Och helt fenomenalt när man har analsex.”

Sammanfattning

Satsa på den vattenbaserade gelen i en prisvärd 200 ml flaska och njut av både en erotisk olja och ett glidmedel som du och partnern kommer att imponeras av.

TILL VARDAGEN – Dona Let Me Kiss You Gift Set

dona let me kiss you gift set 3 x 30 ml

Se priset här

Här kommer ett set som bjuder på många möjligheter. Med tre små 30 ml flaskor som innehåller massageolja kan du välja att behålla alla för dig själv, att ge bort en som en gåva eller att låta hela paketet bli en härlig Alla Hjärtans Dags present.

Fördelar:

 • Tre massageoljor i ett
 • Smaksatta med vanilj, jordgubb och choklad
 • Mycket prisvärda

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Varför satsa på en enda massageolja när du kan få tre härliga varianter i ett? De tre små flaskorna innehåller erotisk olja som är ätbar, och varje flaska har en underbar smak: vanilj, jordgubb och choklad. Verkligen en höjdare under parlekarna.

Rekommenderat till

Om du är trött på smaklösa massageoljor är det här helt rätt för dig. Testa på de underbara smakerna eller ge bort det snygga paketet som en gåva till någon som du tycker om.

Så säger andra kunder

Det finns för närvarande inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Prisvärt, smaksatt, en utmärkt gåva och perfekt att använda till massagesessionerna. Kan det bli bättre än så? De underbara oljorna är definitivt värda att testa på.

DEN FRÄCKA – Swede Senze Massage Olja 75 ml

swede senze massage olie 75 ml lavender

Se priset här

En högkvalitativ erotisk massage olja ska gärna både kännas samt lukta härligt, och det är just detta som Swede Senze Massage Olja kan bjuda på. Den mycket prisvärda produkten kan beställas i en av tre olika varianter: lavendel/apelsin/nejlika, jasmin/ylang-ylang eller pepparmint/ros/apelsin.

Fördelar:

 • Mycket billigt
 • Tre olika dofter att välja mellan
 • 100 % veganskt

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Swede Senze Massage Olja kan rekommenderas tack vare dess många fördelar. De ljuvliga dofterna, den mjuka känslan och faktumet att produkten är vegansk gör mycket för att höja betyget.

Rekommenderat till

Om du vill skämma bort dig själv och din partner med en vegansk erotisk massage olja som doftar fantastiskt är det ett måste att testa på den här förvånansvärt billiga oljan. Dra nytta av den under massagesessionerna och förspelen.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Luktar väldigt gott! Perfekt för sensuellt förspel i form av erotisk massage.”

Sammanfattning

Till en billig peng får du här en högkvalitativ olja som både känns och doftar underbart. Missa inte den här produkten som tar massagesessionerna till nya höjder.

DEN LYXIGA – Kaerlig Presentförpackning

kaerligøgaveæske

Se priset här

Oavsett om du köper ett händigt set till dig själv eller om du vill överraska någon som du håller kär med en gåva som sannerligen kommer att uppskattas blir Kaerlig Presentförpackning det rätta valet. Här får du erotisk olja och mycket mer därtill i ett händigt paket.

Fördelar:

 • Massageolja, skumtvål, glidmedel och orgasmgel i ett set
 • Stor valuta för pengarna
 • Tillverkat av ekologiska och naturliga ingredienser

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Det här är ett fantastiskt paket att antingen njuta av själv eller att ge bort som en present. Med både en massageolja, en intim skumtvål, ett glidmedel och en orgasmgel finns allt som man kan tänkas behöva för en fulländad kväll.

Rekommenderat till

Om du vill njuta på egen hand eller tillsammans med din partner i stor stil är det definitivt en god idé att satsa på detta set med många härliga intimprodukter som imponerar.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Trevlig present att ge bort eller använda själv.”

Sammanfattning

Med intimprodukter som är gjorda på naturliga och ekologiska ingredienser får du många härliga gels att njuta av i det här paketet. Det är stor valuta för pengarna som gäller, helt enkelt.

TILL DEN ERFARNE – Sinful Intim Massageolja 200 ml

sinful intim massageolie 200 ml

Se priset här

Inte behöver du tömma ut hela plånboken för att få en högkvalitativ erotisk olja. Sinful Intim Massageolja är en trögflytande silikonbaserad olja i en 200 ml flaska som gör under vid massagesessionerna och parlekarna i allmänhet.

Fördelar:

 • Härligt trögflytande
 • Kan användas både invändigt och utvändigt
 • Stor valuta för pengarna

Nackdelar:

 • Kan läcka lite smått om flaskan ligger ner

Min personliga upplevelse

Sinful Intim Massageolja är en ganska standard erotisk olja som är mycket prisvärd med tanke på mängden innehåll som man får. Den sköna oljan kan dras nytta av både utvändigt samt invändigt och blir perfekt att ta fram under parlekarna.

Rekommenderat till

Om du vill ha en behaglig olja som är trögflytande, oparfymerad och gör sitt jobb väl är detta en erotisk olja som blir passande för dig.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Denna massageolja tycker jag och min partner är mycket bra och den är väldigt dryg vilket är bra. Den känns inte heller då kladdig som vissa kan göra. Kan rekommendera denna till andra.

Sammanfattning

Det kan aldrig gå fel med en skön massageolja i sovrummet, och den här prisvärda varianten är ett ypperligt val under förspelen och massagesessionerna.

NYHET – Bonbons Sensations Massage Candle Massageljus

bonbons sensations massage candle massagelys

Se priset här

Den sista produkten som jag testade på kommer i form av ett ljuvligt massageljus. För att använda ljuset ska det låtas brinna i ungefär en kvart, och efter dess har du en flytande erotisk olja som kan hällas ut över kroppen.

Fördelar:

 • Underbar ros- och jasmindoft
 • Agerar både som ett ljus och erotisk olja
 • Prisvärd

Nackdelar:

 • Måste vänta till dess att oljan har smält innan den kan användas

Min personliga upplevelse

Bonbons Sensations Massage Candle Massageljus är en riktigt spännande produkt som både används som ett mysigt ljus och en skön erotisk olja, så visst är det en mångsidig samt unik produkt som man inte vill missa.

Rekommenderat till

Det underbara ljuset passar alla som vill göra parlekarna och förspelen lite mer spännande och mysiga. Det hjälper naturligtvis att ljuset fås till ett förvånansvärt billigt pris.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Ett mysigt massage ljus både för intima stunder eller bara en vanlig massage. Till skillnad från helt vanlig massageolja är den här mer fast, lite som en lotion.”

Sammanfattning

När allt kommer till kritan är Bonbons Sensations Massage Candle Massageljus ett utmärkt tillskott till förspelen då det både agerar som ett mysigt ljus och som en erotisk olja för sköna massagesessioner.

Summering

En erotisk olja kan göra susen när det är dags för mysiga stunder i sovrummet tillsammans med partnern. Slutsatsen som jag har dragit är att det inte direkt finns någon erotisk olja på listan som blev en besvikelse, men visst finns det olika sorters oljor som kommer att passa olika personer.

Om du föredrar oljor med härliga dofter kanske Swede Senze Massage Olja blir bäst för dig med sina flera olika varianter att välja mellan. Om du å andra sidan föredrar oljor som är smaksatta är det Dona Let Me Kiss You Gift Set som du bör satsa på, och det kan dessutom vara värt att kika på en algskogsolja. När allt är sagt och gjort kan alla oljorna som nämns ovan bjuda på någonting alldeles extra i sovrummet!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här