När man känner att det är dags att hetta upp tillvaron finns det inget bättre sätt än att vända sig till ett erotiskt spel.

Oavsett om man redan är ett par eller planerar att fullända en spännande dejt kommer dessa pirrande sex spel verkligen att få en på trevliga tankar.

Nedan finner man 10 olika sex spel som blir perfekta om man är på jakt efter lite lust och romantik. Läs översikten eller tryck på den medföljande länken för att omedelbart tas till butiken där spelet säljs..

 

Stadig Tvekan?

Se urvalet av sex spel här →

 


 

TESTVINNARE – Monogamy Sex Spel

monogamy-04

Se priset här

Det första erotiska spelet som är väl värt att nämna går under benämningen Monogamy. Med det här mysiga spelet tillhands kommer man att få tillgång till en sensuell och magisk upplevelse som man sent ska glömma.

Monogamy går ut på att ta del i diverse heta utmaningar som exempelvis kan bestå av att avslöja vilken typ av stimulans som man föredrar eller att ge sin partner en passionerad kyss. Det finns en stor mängd av dessa utmaningskort, och det är en garanti att båda parter kommer att njuta av de trevliga stunderna.

Monogamy är en riktig favorit när det kommer till sex spel, och redan år 2014 vann det priset för ”Årets Spel För Par”.

Inom kortleken kommer man att stöta på 100 kort som lägger fokus på honom, 100 kort som lägger fokus på henne samt 50 fantasikort. Ha i åtanke att spelet är på engelska, men med ett lättförståeligt språk ska det inte bli några problem. Med ett leende på läpparna kommer Monogamy att bli en riktig succé!

 


 

TILL NYBÖRJAR – Fifty Days Of Play

 

 

 

Se priset här

Det mycket erotiska spelet Fifty Days Of Play tar en till en värld av njutning och tillfredsställelse. Såsom namnet antyder har detta sex spel tagit inspiration från Fifty Shades Of Grey, och går ut på att fullfölja den aktivitet som ens kort visar.

Spelet består av sammanlagt 50 olika kort samt en tärning. På varje kort kommer man att bli bemött av en intim aktivitet, en sexig lek eller kanske ett spännande överraskningsmoment. På korten kommer det dessutom att uppges vem som ska vara den undergivna och vem som ska vara den dominanta.

Genom att slå tärningen får man reda på vilket kort man ska plocka upp, och de olika färgerna indikerar hur vågad aktiviteten kommer att vara. Om man känner för att krydda till sin relation finns det ingenting bättre än detta erotiska spel.


 

PRISVINNARE – You & Me

you and me sex spel

Se priset här

Vid tal om heta sex spel får man definitivt inte glömma att nämna You & Me: A Game Of Love And Intimacy.

Istället för att enbart genomföra olika utmaningar för skojs skull kan man i det här spelet samla på sig poäng, där den som vinner kan förvänta sig någonting lite extra sexigt och tillfredställande.

You & Me går ut på att slå tärningen för att ta reda på vem av parterna som ska utföra en aktivitet på vem, och den som mottar får själv välja vad de än önskar. Ha dock i åtanke att man får fler poäng ju mer vågad och sexig aktiviteten är. Den som får flest poäng tar i slutändan hem segern. Lycka till!

 


 

Sexleken

sex leken

Se priset här

Med 52 kort i kortleken kan spelet Sexleken bjuda på många sköna stunder. Det här sex spelet är fyllt med både frågor, förpliktelser och aktiviteter som kommer att föra dig och din partner närmre varandra.

Kanske får man en fråga såsom ”Skulle du vilja ha sex oftare?”, en förpliktelse såsom ”Ta av dig ett klädesplagg” eller en aktivitet såsom ”Kyss din partners hår i en minut”. Med riktigt mysiga utmaningar kommer man att fullända sin dejt eller krydda till ens förhållande.

Förutom utmaningarna består korten från Sexleken även av klöver, spader, hjärter och ruter, vilket betyder att man kan använda dem som en vanlig kortlek när spelet väl är över. Bättre kan det knappast bli!

 


Kasta & Älska Tärningar

alska tarningar

Se priset här

Låt spänningen öka med de två Kasta & Älska Tärningarna. Två stycken mycket portabla tärningar som man enkelt kan ta fram när man vill krydda till sitt kärleksliv. En av tärningarna anger en aktivitet som ska utföras medan den andra tärningen anger var på kroppen aktiviteten ska ske.

Om tärningen landar på frågetecknet är det upp till en själv vilken aktivitet som man vill utföra på sin partner. Detta lättspelade sex spel kommer sannerligen att hetta upp en mysig fredagskväll och göra sexlivet riktigt spännande. Aktiviteterna och kroppsdelarna på tärningarna är skrivna på både engelska och franska.

 


 

Bonbons Lucky Love Dice

bonbons-lucky-love-tarningsspel

Se priset här

Bonbons Lucky Love Dive är ett sexspel där man tar hjälp av tre tärningar för att ta reda på vilka utmaningar som parterna ska utföra.

Den första tärningen anger vilken spännande aktivitet som ska utföras, den andra tärningen anger var på kroppen detta ska ske och den sista tärningen talar om på vilken plats i hemmet eller liknande som det ska genomföras. Kanske visar tärningarna exempelvis att man ska kyssa sin partner i nacken medan man befinner sig i sovrummet. Vad som helst kan hända i detta sexiga tärningsspel för par.

Om man vill kan man till och med designa tärningarna helt själv genom att sätta på de medföljande klistermärkena som avbildar de olika platserna och liknande där utmaningarna ska ske.

 


 

Best Week Ever

best-week-ever-erotiskt-set-for-parSe priset här

Ett sex spel som få, Best Week Ever bjuder på många sensuella stunder och erotiska överraskningar som man sent kommer att glömma.

Under en veckas tid kommer intimiteten att vara större än någonsin när man testar på sexleksaker för oförglömliga stunder. Spelet kommer i form av ett set med sju lådor, en för varje dag i veckan. I varje en av dessa lådor kommer man att bli bemött av en sexleksak eller liknande verktyg, och dessa är menade att användas samma dag som lådan öppnas.

Som om inte detta vore nog kommer det även att inkluderas rekommendationer för hur man kan använda sexleksaken på bästa sätt. Oavsett om man är ute efter någonting mer lättsamt eller djärvt kommer det att finnas någonting för alla.

 


 

Master & Slave Bondagespel

master-slave-bondagespel-for-parSe priset här

Om man är redo att ta sitt sexliv till nästa nivå och känna sig inspirerad av Fifty Shades of Grey kan Master & Slave Bondagespel för par bli helt perfekt. Här är det hårda tag som gäller, och med 24 vågade utmaningar kommer man att få en BDSM-upplevelse som man sent ska glömma.

Med utmaningskorten får man 13 olika sexleksaker som används när man drar ett visst utmaningskort, och bland dessa leksaker finner man en ögonbindel, rep, en hogtie, manschetter, piskor och en fjäder för att kittla sin partner till underkastelse.

Oavsett om man vill vara den dominanta eller den undergivna kommer man att få uppleva många sensuella och kittlandes spännande stunder tack vare Master & Slave Bondagespelet.

 


 

I.O.U – Erotiska Spel

iou-erotiskt-spel-for-parSe priset här

Sist men absolut inte minst har vi I.O.U, ett sex spel för alla som vill hetta till sexlivet. Detta spel har som mål att man ska dela med sig av sina heta fantasier och ta hjälp av spelkorten för att genomföra detta.

Det kan resultera i att man börjar prova på helt nya ställningar eller kanske förbättrar dem som man redan älskar. Med tanke på spelets mindre storlek kan man enkelt ta med sig I.O.U när man är ute på romantiska resor så att man alltid kan vara förberedd på sexiga stunder i sovrummet. I.O.U kommer med 42 spelkort som är på engelska, men spelet är ändå mycket lättförstått. Det är helt enkelt ett erotiskt spel som man verkligen inte vill missa.

 


 

Det roliga tar aldrig slut!

Ovan är enbart ett par exempel på det nästintill obegränsade antalet sex spel. Om man är på jakt efter ytterligare alternativ finns det många spel att införskaffa sig från diverse nätbutiker för att prova på.

En stor mängd svenska sexbutiker kommer att kunna bjuda på ett brett urval av fantastiskt roliga sex spel som man kan spela med sin partner, sina vänner eller någon som man vill ta sitt förhållande till nästa nivå med. Om man vill göra det lätt och roligt för båda parterna kan man dessutom sikta på att leka en erotisk version av ”sanning eller konsekvens” som ett mysigt förspel.

Varför spelar man sexspel?

bondagePirrandet i magen och de rodnande kinderna när man får njuta av den där sensuella känslan säger verkligen allt. Olikt många andra bräd- och tärningsspel finns det ingen som vinner eller förlorar när man spelar ett erotiskt spel – eller rättare sagt, båda parterna vinner på det!

Om man inte har något intresse för konkurrenskraftiga spel och istället vill ta del av någonting mysigt där alla i slutändan känner sig som en vinnare blir sex spel helt perfekta.

Det händer givetvis oss alla att ens sexliv ibland behöver kryddas till. Kanske är man trött på de gamla tråkiga ställningarna och behöver någonting som snabbt får en på banan igen.

Ett läckert erotiskt spel får en på trevliga tankar nästan omedelbart, livar upp fantasin och tillåter en att utföra aktiviteter som man kanske annars inte hade upptäckt. Med ytterligare inkludering av sexleksaker blir allting bara bättre än någonsin.

Erotiska spel är perfekt för alla par

En stor fördel när man talar om erotiska spel är just hur man inte behöver känna sig begränsad av ålder. Så länge man är 18+ kan alla par – både unga och äldre – ta del av de spännande stunderna. Spelen är lika roliga oavsett om man endast har varit tillsammans i en månad eller under flera årtionden. Det spelar ingen roll om man är 20 år gammal eller 60 – sex spel är för alla.

Visst är det svårt att själv komma på flera nya ställningar och aktiviteter, och kanske är man dessutom för blyg för att föreslå något nytt. Då kommer ett erotiskt spel väl tillhands för att ge en förslag, utmaningar och helt enkelt sätta igång ens kreativitet och sexlust. I slutändan spelar det ingen roll om man inhandlar ett fysiskt spel eller hittar ett spännande alternativ online, man kan ha många roliga stunder med både och!

Det som är så bra med många av de ovannämnda sex spelen är att de inte är alltför stora, och vissa är till och med enbart en liten kortlek. Detta betyder att man lätt kan transportera med sig spelen vart som helst. Kanske ska man ut och resa eller så vill man helt enkelt ta med sig spelet till sin partners bostad.

Kom närmare din partner än någonsin

Förutom att agera som en spännande lek kan sex spel bidra med en lång rad positiva resultat som är listade nedan:

  1. Man lär känna varandra bättre än någonsin och får en större insikt i vad ens partner är intresserad av.
  2. Man lär sig att lita på varandra mer.
  3. Man lär sig att vara mer öppen med sina känslor och olika fantasier när man delar dessa med sin partner genom de många roliga spelen.
  4. Man får mod till att testa nya saker, aktiviteter och upplevelser.
  5. Spelen ger en och ens partner nya idéer i sovrummet genom de olika utmaningarna och förslagen.
  6. Man blir mer inspirerad att använda sig av sexleksaker som medföljer i vissa sex spel.

Allt detta och mycket mer kan ett sex spel bidra med, så varför inte ta tjuren vid hornen och inhandla ett spel redan idag. Ens partner och en själv kommer garanterat att uppskatta det!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här