Erotiska sexspel – Bästa i test

11008

Vad kan vara bättre än sex? Spel som handlar om sex såklart, i det här testet hittar du de bästa sexspelen som finns på marknaden. Kortfattat för dig som inte vet vad det är så är sexspel som sällskapspel för vuxna.

Oavsett om ni har en relation sedan tidigare eller endast vill ha en spännande dejt kommer dessa erotiska sexspel för par att hetta till stämningen mellan er ordentligt.

Nedan finner ni 10 bästa sexspelen som garanterat kommer hjälpa er att komma närmre varandra. Läs recensionerna här nedan som inkluderar en kortare sammanfattning och klicka sen vidare för en kåtare kväll. Vi utlovar en kväll med bra erotik för par!

Översikt Priskoll
monogamy-04 Testvinnare Se priset
Nybörjaren Se priset
Naughty Nights Tärningsspel Den billiga Se priset

 

Fortfarande tveksam?

Se utbudet av sexspel här →


 

TESTVINNARE – Monogamy Erotiskt sexspel

monogamy-04

Se priset här

Det första erotiska sexspelet som är väl värt att nämna går under benämningen Monogamy. Med det här spännande sexspelet tillhands kommer ni att få tillgång till en sensuell och magisk upplevelse som ni sent kommer att glömma. Se det som ett sex-sällskapsspel eftersom ni både har pjäser och en spelplan.

Fördelar

 • Enkelt, tydliga instruktioner
 • Funkar både för parrelation / dejten
 • Prisvinnare

Nackdel

 • Osmidig att spela på mjukt underlägg (sängen)

Recension

Monogamy går ut på att ta del i diverse heta utmaningar som exempelvis kan bestå av att avslöja vilken typ av stimulans som du föredrar eller att du ska ge din partner en passionerad kyss. Det finns en stor mängd av dessa utmaningskort, och det är en garanti att båda parter kommer att njuta av de trevliga stunderna.

Monogamy är en riktig favorit när det kommer till sexspel, och redan år 2014 vann det priset för ”Årets Spel För Par”.

Inom kortleken kommer ni att stöta på 100 kort som lägger fokus på honom, 100 kort som lägger fokus på henne samt 50 fantasikort. Ha i åtanke att de flesta erotikspel är på engelska och det inkluderar även detta, men med ett lättförståeligt språk så är instruktionerna inga problem. Spelet i sig är enkelt att förstå.

Med ett leende på läpparna kommer Monogamy att bli en riktig succé!

 

Hur använder du den?

Ni använder er av spelplanen och slår därefter tärningen. Vi rekommenderar att ni läser instruktionerna för att bäst förstå sexspelet.

 

Rekommenderad till

Det här är erotik för par, men passar både ni som har en långvarig relation till dig som vill ha en rolig första dejt eller varför inte för att hetta upp stämningen med ett one night stand?

 

Det säger andra kunder

Marcus – ”Bättre erotiskt sexspel än Monagamy verkar inte existera! Fantastiskt kul sexspel, båda jag och min fru har utvecklats extremt mycket i vårat sexliv genom detta spel. Kan varmt rekommendera detta spel till par, men är nog inget man spelar med någon man nyligen börjat utforska en sexuell relation med.

Det andra är att vi älskar detta spel så mycket att vi har spelat igenom det fler gånger än vi orkar räkna till och skulle önska en uppgraderad version med nya kort. Det är ingen nackdel till spelet i sig då det är många kort och spelet går att spela väldigt många gånger innan man har gått igenom alla kort.

Negativt: Finns en del konstiga fetisch kort som inte faller alla i smaken men det är ju inte något större problem då vi bara valt att kasta dom korten som inte intresserat oss.”

Sammanfattning

Ett enkelt sexspel som gör kvällen mer spännande för er båda, blandning av frågor och utmaningar.

Läs hela recensionen här

 

linn testare
“Hej, jag heter Linn och är Lovebuddy´s testare. Jag har skrivit en egen recension om spelet, här snackar vi bra erotik. Du kan läsa det här.”

 

TILL NYBÖRJAREN – Fifty Days Of Play

Se priset här

Såsom namnet antyder har detta sexspel tagit inspiration från Fifty Shades Of Grey och det är så spännande…

Fördelar

 • Finns flera olika nivåer
 • Enkelt att ta med på resande fot
 • Bra för er som vill ta nästa sexuella steg i relationen

Nackdel

 • Vissa uppdrag kräver utrustning, exempelvis leksak

Recension

Det mycket erotiska sexspelet Fifty Days Of Play tar en till en värld av njutning och tillfredsställelse och går ut på att fullfölja den aktivitet som ens kort visar.

Spelet består av sammanlagt 50 olika kort samt en tärning. På varje kort kommer ni att bli bemött av en intim aktivitet, en sexig lek eller kanske ett spännande överraskningsmoment.

På korten kommer det dessutom att uppges vem som ska vara den undergivna och vem som ska vara den dominanta.

Genom att slå tärningen får ni reda på vilket kort ni ska plocka upp, och de olika färgerna indikerar hur vågad aktiviteten kommer att vara.

Om ni känner för att krydda till er relation finns det ingenting bättre än detta erotiska sexspel.

 

Hur använder du den?

Slå färgtärningen och välj därefter motsvarande kort. Korten finns i fem olika nivåer och de visas genom olika färger, färgskalan går från vitt till svart.

 

Rekommenderad till

Passar er som varit i en relation ett längre tag och därför känner er bekväma med att utforska nya områden tillsammans.

 

Det säger andra kunder

”Vad har tidigare kunder sagt om produkten?

 

Sammanfattning

Ett erotikspel som varierar från lågt till högt och utlovar heta stunder.

 


 

Den billiga –Naughty Nights Tärningsspel

Naughty Nights Tärningsspel

Se priset här

Med Naughty Nights erotiska tärningar kan ni enkelt hetta upp stämningen

Fördelar

 • Enkelt att spela
 • Resevänlig storlek
 • Priset

Nackdel

 • Blir enformigt efter ett tag

Recension

Dessa tre erotiska tärningar packar du enkelt ner i handväskan innan du beger dig ut på nästa träff med din partner.

De tre tärningarna visar tillsammans en handling som ska utföras. Den första bestämmer hur det ska ske, exempelvis lekfullt eller romantiskt, den andra visar på vilken kroppsdel handlingen ska ske och den tredje visar vad för typ av handling som ska utföras. Det kan handla om allt från kyssar, till slick och smek.

Extra bra passar det när ni är nya inför varandra då detta är ett utmärkt sexspel för att utforska varandras kroppar. Men det passar även till er erfarna som fortfarande inte har upptäckt alla erogena zoner hos varandra.
Det passar perfekt som förspel eller varför inte gå ihop ett gäng och utforska varandra tillsammans?

 

Hur använder du den?

En av er börjar med att slå båda tärningarna och därefter fullföljer det som visas. Hamnar tärningen på frågetecknet så är det upp till den som slår vad den ska överraska sin partner med.

 

Rekommenderad till

Ett erotikspel passar er som inte har utforskat alla kroppsdelar och olika erogena zoner hos varandra.

 

Det säger andra kunder

Mads och Petra ” Roliga tärningar som vi har använt ett par gånger.
Vi har dock inte använt dem på sistone, eftersom vi nu känner varandra lite bättre.
Men de är riktigt bra om man är i ett helt nytt förhållande och gärna vill leka lite, men kanske har behov av en liten knuff.”

 

Sammanfattning

Ett enkelt sexspel som ger er möjlighet att utforska det där zonerna ni inte tänkt på innan.

Läs andras tankar om erotiska tärningar här


 

A Year of SEX Kortspel

Se priset här

Med den här kortleken kommer du aldrig få en stel dejt någonsin igen, börja med ett klassiskt kortspel och därefter gå över till de mer spännande sexuppdragen

Fördelar

 • Kan även användas som vanlig kortlek
 • Variation, både frågor och uppmaningar
 • Inslag av humor

Nackdel

 • Vissa tycker texten på frågorna/uppmaningarna är liten och därför svår att läsa

Recension

A Year of SEX Kortspel är verkligen en spelväxlare när det kommer till att injicera spänning i sexlivet. Spelet erbjuder över 50 Kama Sutra-inspirerade sexställningar, perfekt för de som vill experimentera och lägga till lite kreativitet i sina intima ögonblick.

Dessutom inkluderar det tre engagerande spelalternativ som ‘Fortune Teller!’, ‘Ultimate Fantasy’, och ‘Lovers Libido’. Den kreativa och lekfulla approachen till att utforska olika positioner gör detta kortspel till en rolig och inspirerande upplevelse för par som söker variation.

Med A Year of SEX Kortspel kan ni verkligen njuta av varandra på helt nya sätt och lägga grunden för minnesvärda och sensuella stunder. En underhållande och lärorik investering för dem som vill bryta rutinen och addera en extra dimension till sin intima relation.”

 

Hur använder du den?

Dra korten för kreativa utmaningar eller välj ett av de inkluderade spelen för lekfull variation. Ett roligt och intimt sätt att lägga till krydda och fördjupa förbindelsen.

Rekommenderad till

Passar er som gillar att spela kort.

 

Sammanfattning

Ett varierat kortspel som öppnar upp för både diskussioner och aktioner.

 


 

Bonbons Lucky Love Dice

bonbons-lucky-love-tarningsspel

Se priset här

Det här spelet går att se som nästa nivå av vårt tidigare tärningsspel som är rekommenderat ovan.

Fördelar

 • Snygg förpackning
 • Går att variera
 • Resevänligt

Nackdel

 • Du behöver klistra på valen på tärningarna själv

Recension

Bonbons Lucky Love Dive är ett sexspel där ni tar hjälp av tre tärningar för att ta reda på vilka utmaningar som någon av er ska utföra.

Den första tärningen anger vilken spännande aktivitet som ska utföras, den andra tärningen anger var på kroppen detta ska ske och den sista tärningen talar om på vilken plats i hemmet eller liknande som det ska genomföras.

Kanske visar tärningarna exempelvis att man ska kyssa sin partner i nacken medan man befinner sig i sovrummet. Vad som helst kan hända i detta sexiga tärningsspel för par.

Om ni vill kan ni till och med designa tärningarna helt själv genom att sätta på de medföljande klistermärkena som avbildar de olika platserna och liknande där utmaningarna ska ske. Men vissa av användarna har tyckt att det gjort att spelet sett billigare ut.

 

Hur använder du den?

Använd de tre olika tärningarna för att ta reda på var, hur och när de olika utmaningarna ska ske.

Rekommenderad till

Passar er som inte har utforskat alla kroppsdelar och olika erogena zoner hos varandra.

 

Sammanfattning

Bonbons Lucky Love Dive är ett enkelt erotiskt sexspel som snabbt lär er känna varandras kroppar utan och innan.

 


 

Master & Slave Bondagespel

master-slave-bondagespel-for-parSe priset här

Känner ni varandra väl och är redo att ta ert bondage till nästa nivå så passar det här erotiska sexspelet perfekt, det är verkligen definitionen av ett sexigt spel.

Fördelar

 • Ingår flera olika tillbehör som går att använda utanför spelet
 • Fungerar bra för den undergivna som den dominanta
 • Välgjort sexspel

Nackdel

 • Priset

Recension

Om ni är redo att ta ert sexliv till nästa nivå och känner er inspirerade av Fifty Shades of Grey kan Master & Slave Bondagespel för par bli helt perfekt.

Här är det hårda tag som gäller, och med 24 vågade utmaningar kommer ni att få en BDSM-upplevelse som ni sent kommer att glömma.

Utöver utmaningskorten får ni 13 olika sexleksaker som används när ni drar ett visst utmaningskort.

De sexleksaker som ingår är bland annat, 2 handledsmanschetter, 2 fotledsmanschetter, halsband med snören, bondagerep, ögonbindel, platt paddel, floggerpiska, mungag, fjädertickler och en hogtie.

Oavsett om du är den som vill vara den dominanta eller den undergivna kommer ni båda kunna ta del av spelet lika mycket, tack vare Master & Slave Bondagespels upplägg.

 

Hur använder du den?

Ni drar de olika utmaningskorten och följer sedan instruktionerna som står.

 

Rekommenderad till

Passar den erfarna både gällande sex och erfarenhet med sin partner. Det viktigaste är framförallt att kommunikationen sinsemellan är bra sen tidigare. Här kan ni läsa mer om BDSM. Hoppas ni är redo för en kväll med detta sexiga spel!

 

Det säger andra kunder

Walid – ”Perfekt för ett sexliv som master och Slave.”

 

Sammanfattning

Ett erotiskt sexspel som du får mycket spel för pengarna tack vare de 13 olika sexleksakerna som ingår.

 


Tease & Please FuckMe Kinky Spel för Par

Tease and please fuck me kinky spelSe priset här

Tease & Please FuckMe Kinky Spel för Par är ett erotiskt sexspel som snabbt öppnar upp för livliga och sexiga diskussioner

Fördelar

 • Ingår två olika penisringar
 • Ingår Kama Sutra-kort och tärningar samt andra tips
 • Spelet finns på 10 olika språk

Nackdel

 • Den ena penisringen är endast för engångsbruk

Recension

Detta sexspel är ett spel där du får mycket produkter i ett. Inte nog med ett spel med olika uppdrag så ingår två olika penisringar, Kama Sutra-kort, tärningar och andra tips.

Penisringarna är två olika, där den enda är en klassisk penisring och den andra en vibrerande penisring. Den vibrerande penisringen är endast för engångsbruk vilket vi tycker är tråkigt. Men blir du inspirerad av att köpa mer kan du enkelt kolla här.

Spelets fokus är att utforska flera olika sexställningar och det finns flera som du aldrig ens tänkt en tanke på som du kommer älska.

Hur använder du den?

Ni använder er av de olika tärningarna och korten som finns och därefter läser instruktionerna som ges.

Rekommenderad till

Passar alla som är sugna på att experimentera.

 

Sammanfattning

Ett sexspel som öppnar upp en värld av nya ställningar och andra sätt att skapa variation i ert framtida sexliv.

 


 

I.O.U – Erotiska Sexspeliou-erotiskt-spel-for-parSe priset här

Sist men absolut inte minst har vi I.O.U, ett sexspel för alla som vill hetta till sexlivet.

Fördelar

 • Resevänlig storlek
 • Går att använda för att både utveckla tidigare erfarenheter och skapa nya
 • Lättlästa frågor trots att det är på engelska

Nackdel

 • Vissa uppdrag är svåra att utföra

Recension

Detta erotik spel har som mål att de spelande ska dela med sig av sina heta fantasier och ta hjälp av spelkorten för att genomföra detta.

Det kan resultera i att ni börjar prova på helt nya ställningar eller kanske förbättrar dem som ni redan älskar. Med tanke på spelets mindre storlek kan ni enkelt ta med sig I.O.U när man är ute på romantiska resor så att man alltid kan vara förberedd på sexiga stunder i sovrummet.

I.O.U kommer med 42 spelkort som är på engelska, men spelet är ändå mycket lättförstått. Det är helt enkelt ett erotiskt spel som man verkligen inte vill missa.

Hur använder du den?

Ni drar varsitt kort och läser därefter vad som står på kortet och följer instruktionerna därefter.

Rekommenderad till

Passar både er som känner varandra och er som håller på att lära känna varandra.

 

Det säger andra kunder

Paulina – ” Den här har hjälp mig så sjukt mycket. Jag och min pojkvän hade ganska torr sexliv innan vi köpte denna. Samma sak hela tiden när vi nu hade sex, och det var inte ofta. Kunde gå några månader emellan men denna spiceade upp vårt sexliv så himla mycket. Finns inga tråkiga stunder i sängkammaren längre. ”

 

Sammanfattning

Ett enkelt spel utformat för att utveckla tidigare erfarenheter samt utforska nya.

 


 

Det roliga tar aldrig slut!

Ovan är enbart ett par exempel på det nästintill obegränsade antalet erotiska sexspel. Om ni är på jakt efter ytterligare alternativ finns det många sexspel att införskaffa sig från diverse nätbutiker för att prova på.

En stor mängd svenska sexbutiker kommer att kunna bjuda på ett brett urval av fantastiskt roliga sexspel som enkelt går att spela med sin partner, sina vänner eller någon som du vill ta ditt förhållande till nästa nivå med. Om ni vill göra det lätt och roligt för båda parterna kan man dessutom sikta på att leka en erotisk version av ”sanning eller konsekvens” som ett mysigt förspel.

Varför spelar man sexspel?

bondagePirrandet i magen och de rodnande kinderna när ni får njuta av den där sensuella känslan säger verkligen allt. Olikt många andra bräd- och tärningsspel finns det ingen som vinner eller förlorar när ni spelar ett erotiskt spel – eller rättare sagt, båda parterna vinner på det!

Om ni inte har något intresse för konkurrenskraftiga spel och istället vill ta del av någonting mysigt där alla i slutändan känner sig som en vinnare blir erotiska sexspel helt perfekta.

Det händer givetvis oss alla att ens sexliv ibland behöver kryddas till. Kanske är ni trötta på de gamla tråkiga ställningarna och behöver någonting som snabbt får er på banan igen.

Ett läckert erotiskt spel får en på trevliga tankar nästan omedelbart, livar upp fantasin och tillåter en att utföra aktiviteter som man kanske annars inte hade upptäckt. Med ytterligare inkludering av sexleksaker blir allting bara bättre än någonsin.

Erotiska sexspel är perfekt för alla par

En stor fördel när man talar om erotiska spel är just hur man inte behöver känna sig begränsad av ålder. Så länge man är 18+ kan alla spela sexspel för par – både unga och äldre – ta del av de spännande stunderna. Spelen är lika roliga oavsett om man endast har varit tillsammans i en månad eller under flera årtionden. Det spelar ingen roll om man är 20 år gammal eller 60 – sex spel är för alla.

Visst är det svårt att själv komma på flera nya ställningar och aktiviteter, och kanske är man dessutom för blyg för att föreslå något nytt. Då kommer ett erotik spel väl tillhands för att ge en förslag, utmaningar och helt enkelt sätta igång ens kreativitet och sexlust. I slutändan spelar det ingen roll om man inhandlar ett fysiskt spel eller hittar ett spännande alternativ online, man kan ha många roliga stunder med både och!

Det som är så bra med många av ovannämnda sex spel för par är att de inte är alltför stora, och vissa är till och med enbart en liten kortlek. Detta betyder att man lätt kan transportera med sig spelen vart som helst. Kanske ska man ut och resa eller så vill man helt enkelt ta med sig spelet till sin partners bostad.

Sexspel app

Det finns flera alternativ att spela, varför inte använda dig utav en sexspel app. En sexspel app gör att ni kan spela oavsett vart ni befinner er, så den spontana leken funkar alltså överallt. En sexspel app kan du hitta i flera olika format, allt från sanning och konsekvens, tärningar till mer avancerade lekar.

Har du klickat hem ett av marknadens bästa sexspel ovan så har du tid att förspela lite med hjälp utav din app, ladda ner ett spel redan nu! Ett tips är att sortera efter gratis sexspel, alltså så att apparna som kommer upp endast är gratisappar.

Det kan också vara bra att veta att det finns olika sexspel iPhone och sexspel Android.

Kom närmare varandra med erotik spel för par

Förutom att agera som en spännande lek kan sexspel bidra med en lång rad positiva resultat som är listade nedan:

 1. Man lär känna varandra bättre än någonsin och får en större insikt i vad ens partner är intresserad av när man kör erotik spel för par.
 2. Man lär sig att lita på varandra mer.
 3. Man lär sig att vara mer öppen med sina känslor och olika fantasier när man delar dessa med sin partner genom de många roliga spelen.
 4. Man får mod till att testa nya saker, aktiviteter och upplevelser.
 5. Spelen ger en och ens partner nya idéer i sovrummet genom de olika utmaningarna och förslagen.
 6. Man blir mer inspirerad att använda sig av sexleksaker som medföljer i vissa sexspel.

Allt detta och mycket mer kan ett sexspel bidra med, så varför inte ta tjuren vid hornen och inhandla ett erotiskt sexspel redan idag. Din partner och du själv kommer garanterat att uppskatta det!

Sexspel tips! Ibland kan det vara skönt att få kolla på det man ska köpa i en fysisk butik. Det kan därför vara värt att ta sig en titt på Sexspel Teknikmagasinet även om vi rekommenderar återförsäljarna ovan.

Sexspel Svenska

Majoriteten av de sexspel som finns på marknaden är på engelska, men det finns även Sexspel Svenska. Annars är ett hett tips att använda tärningar då behöver ni inte oroa er för något språk ni inte förstår.

Vad finns det för olika sexspel?

Det finns en mångfald av erotiska sexspel som spänner över olika nivåer av intimitet och äventyr. För de som letar efter en lekfull introduktion till sensuell interaktion finns det erotiska tärningsspel som låter slumpen styra handlingarna. Kortspel som fokuserar på förspel och olika sexuella aktiviteter, som strip poker eller speciella kortlekar, ger en strukturerad men lekfull ram.

För dem som söker djupare utforskning och kommunikation inom förhållandet, finns det erotiska brädspel med olika nivåer av engagemang och uppgifter. Några innehåller även fantasirum för att uppmuntra till öppenhet och nya idéer.

Vissa erotiska sexspel är designade för par, medan andra är lämpliga för grupper. Det finns också appar och onlineplattformar som erbjuder virtuella sexspel för par på distans.

Oavsett preferenser, finns det erotiska sexspel som passar alla smaker – från lekfulla och lättsamma till de som främjar djupare förbindelse och utforskning. Dessa spel kan vara roliga sätt att bryta rutinen, öka intimiteten och utforska nya sidor av ens förhållande.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här