Parleksaker – Bäst i test

1301

Såklart är det inte bara singlar som ska kunna njuta av härliga sexleksaker. Det finns otroligt många par sexleksaker. Anledningarna är också många för att ni ska pröva denna form för sexuella lek.

Ni kan använda parleksaker för bättre sex, ny spänning eller något helt annat. Parleksaker handlar om att ge ert sexliv en ny gnista och skapa gemenskap mellan er.

Det finns otroligt många olika parleksaker så det kommer inte vara svårt att hitta en som passar er och er njutning bäst.

Hitta parleksakerna som är bäst i test nedan.

TESTVINNARE Galaxy

Galaxy vibrerande ägg

Se priset här

 • Public play
 • Intensiva vibrationer
 • Lång räckvidd

Vibratorägg är en klassisk par sexleksak. Det är en riktigt kittlande produkt som kommer göra ert sexliv mycket bättre. De flesta väljer att använda denna parleksak till pirrande utomhuslek. Det är något förbjudet med att ta era orgasmer med utanför hemmet men denna produkt är perfekt för detta.

Galaxy förs upp i kvinnans vagina där de med sin ergonomiska form och sköna material kan stanna länge helt utan obehag. Du ger kontrollen till din partner och leken kan börja. Hen kan vara hela 30 meter från dig och skicka härliga vibrationer.

Med 10 olika vibrationer finns det många valmöjligheter för er. Det kommer garanterat finnas en vibration som passar din orgasm helt perfekt.

Ni kan ta med den på shoppingrundan och du kan överraskas av kittlande vibrationer när du står och betalar i kassan. Produkten är väldigt tystgående och det gör att ni kan använda er parleksak helt tryggt utan att någon annan får reda på det.

Fördelar:

 • Den kan även användas på andra yttre erogena zoner som bröstvårtor, klitoris, mellangård eller något annat som känns skönt.

Nackdelar:

 • Det är en produkt som primärt stimulerar kvinnan, män får ingen direkt stimulering av produkten.

Till Nybörjaren Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg

Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg

Se priset här

 • 11 vibrationer
 • Elegant design
 • Lent material

Detta är en otroligt elegant parleksak i form av en äggvibrator. Den har elva vibrerande inställningar som ni kan njuta av inte bara i kroppen men också på yttre erogena zoner. Materialet är härligt silikon som har en len yta som känns bra i din kropp.

Utformningen är dessutom ergonomisk för att den ska sitta bra inne i kroppen. Precis som ovanstående produkt är denna nämligen perfekt till lek utanför hemmet. Ni har en räckvidd på 10 meter mellan fjärrkontroll och ägg. Det gör att ni kan ta med den på promenaden eller kanske middagen.

En parleksak som är gjord för att din partner ska kunna skicka orgasmer till dig och styra din njutning uppskattas av många. Det är verkligen en parleksak för bättre sex.

Produkten är fantastisk till er som är nybörjare då den har ett smidigt snöre som gör den lätt att föra ut. Det inger en viss trygghet som du inte får med alla produkter. Den har dessutom en otroligt snygg design.

Fördelar:

 • Den kan också användas på andra erogena zoner.
 • Produkten är uppladdningsbar.

Nackdelar:

 • Fjärrkontrollen är inte uppladdningsbar så där ska ni komma ihåg att byta batterier när de tar slut.
 • Produkten är vattentät men fjärrkontrollen kan inte följa med i duschen eller badet.

DEN BILLIGA – Sinful Sex Toy Starter Kit

Sinful Sex Toy Starter Kit

Se priset här

 • 6 produkter
 • Guide
 • Till nybörjare

Parleksaker i set är kanske det mest optimala för er som är nybörjare till parleksaker. Ni får nämligen chansen att prova olika parleksaker för bättre sex. Ni får 6 produkter i detta set så ni kan komma igång på rätt sätt. Det medföljer även en guide så ni vet precis vad produkterna kan användas till och hur ni använder dem optimalt.

Den första produkten som ni får med är en bulletvibrator som ni kan använda för stimulering av alla era yttre erogena zoner. Ni får också en penisring som inte bara ger mannen en mer fyllig och långvarig erektion men som också kan stimulera klitoris med härliga vibrationer.

Analpluggen som följer med är liten och smidig och perfekt för er som är nya till analstimulering. Den kan användas av er båda för kittlande stimulering av det känsliga området. Ni får också en dildovibrator för inre eller yttre stimulering.

Så får ni också en otroligt kittlande parleksak nämligen en ögonbindel. När ni rövar bort ett sinne så blir de andra starkare och ni kommer uppleva att beröring aldrig har känts bättre. Så får ni givetvis också glidmedel som ni kan använda tillsammans med produkterna eller när ni har sex.

Fördelar:

 • Ni får chansen att testa många fantastiska produkter med dessa parleksaker i set.
 • Det passar perfekt till nybörjare.

Nackdelar:

 • Vi rekommenderar inte dessa parleksaker i set till er som har erfarenhet. Produkterna passar endast till er som är helt nya till parleksaker.

Libra – Mest populära

Libra

Se priset här

 • Klitorisvibrator
 • Wand
 • G-punktsvibrator

Libra är en populär sexleksak och även parleksak. Den är primärt gjord för kvinnor med egenskaperna att kunna stimulera klitoris och g-punkten. Wand funktionen kan användas av både kvinnor och män och gör produkten till en kittlande par sexleksak.

Materialet är silikon som är mjukt och skönt mot kroppen. Det gör den behaglig att använda på hela kroppen.

Wand-funktionen är den som passar bäst till er som par som tidigare nämnt. Du kanske har hört om wand förr. Det är en av de mest kända sexleksakerna och den är främst känd som klitorisvibrator då den fick sitt genombrott i Sex and The City.

Dock är en wand så mycket mer än det. Den är nämligen perfekt som massagestav och passar därför till en erotiskmassage som en härlig del av förspelet. Ni kan börja med att massera varandra och därefter föra parleksaken till klitoris för ännu mer kittlande stimulering.

De kraftfulla vibrationerna är perfekt för alla områden på kroppen. Wands är kända för att ha extra starka vibrationer. Produkten blev testvinnare i 2019 vilket gör att ni kan känna er trygga i att det är en riktigt bra produkt.

Fördelar:

 • Det är en parleksak med tre olika funktioner i en produkt.

Nackdelar:

 • Det är mer en sexleksak än en parleksak. Den kan användas av par men den passar egentligen mest bara till kvinnor och är inte gjord till par.

Rianne S Kinky Me Softly Set – Till vardagen

Se priset här

 • Billig
 • BDSM kit
 • 4 produkter

Det här är parleksaker i set för er som har haft lust att prova BDSM eller bondage. Ni får 4 väldigt grundläggande produkter för att starta er BDSM resa. Det kan vara väldigt svårt att veta hur man ska komma igång med BDSM. Vilken produkt ska man börja med?

Med dessa parleksaker i set behöver ni inte välja en produkt utan ni får 4 produkter för att komma igång på rätt sätt. De produkter som följer med är ett rep, handbojor, ögonbindel och en flogger.

Handbojorna sitter ihop med en kittlande kedja som gör att de känns riktigt fräcka. De är justerbara för att kunna passa alla. På insidan är det härlig teddy som gör att de kan bäras i lång tid utan att ni kommer uppleva obehag.

Den flogger som följer med har en ögla på handtaget så att du inte tappar den när du delar ut kittlande rapp. En flogger är en mildare form av piska som passar nybörjare och fungerar lika bra till att smeka som att piska.

En ögonbindel som nämnt tidigare i detta inlägg berövar ett av dina sinnen vilket gör att de andra sinnena förstärks. Detta är en helt otrolig upplevelse.

Ni får också ett rep som är 5 meter långt. Det kan användas för alla former av fixering och möjligheterna är oändliga.

Fördelar:

 • Ni får flera produkter i ett köp.
 • Parleksaker i set är perfekt för nybörjare.

Nackdelar:

 • Vi rekommenderar inte detta parleksaker i set till er som har erfarenhet.

Sinful Get Started Anal Nybörjarset med A-Z Guide – Den fräcka

sinful get started kit color fix

Se priset här

 • Guide
 • 4 produkter
 • Kundfavorit

Detta är parleksaker i set som introducerar er till den fräcka världen av analstimulering. Det kan vara svårt att komma igång med anala lekar men med en guide blir det gjort otroligt lätt i detta set. Ni får utöver en guide 4 par sexleksaker som hjälper er med en fantastisk start i den anala världen.

Ni får för det första en anal douche. Det är ett rengöringsverktyg så att ni kan känna er trygga när ni för upp något där bak. Många är rädda för att anala lekar ska innebära obehagliga överraskningar i form av bajs. Med en anal douche behöver ni inte oroa er för detta.

Ni får också en liten analplugg. Den passar väldigt bra för er som är nya då den är liten och inte kommer kännas för intensiv att föra upp. Så får ni ett analt glidmedel som är drygare än normala glidmedel vilket gör att det håller längre. Glidmedel är extra viktigt när det kommer till anala lekar där man inte producerar egen våthet.

Det medföljer även en avslappningsspray så att det kommer kännas skönare med uppföringen de första gångerna.

Fördelar:

 • Ni får en lugn introduktion till analstimulering med dessa parleksaker i set.

Nackdelar:

 • Guiden som följer med finns endast på engelska vilket gör att alla kanske inte förstår den.
 • Passar inte till er som har erfarenhet med anal stimulering.

Master & Slave Bondagespel för Par

Se priset här

 • 13 produkter
 • Billig
 • Kundfavorit

Det här är parleksaker i set där ni får allt från de vanligaste sexleksakerna till fräck bondage utrustning. Ni får verkligen parleksaker för bättre sex. Alla kvällar kan bli nya upplevelser som ni kan njuta av tillsammans. Detta är ett set som kommer tillsammans med 24 fräcka utmanande kort.

13 produkter är extremt mycket och möjligheterna är verkligen oändliga. Några produkter som ni kan njuta av tillsammans i fräck bondage är bland annat en piska, ett rep och kittlande handbojor. Vill ni ha långa nätter med stimulering för båda så rekommenderar vi den kittlande penisringen.

En penisring ger mannen ett mer fylligt stånd som dessutom håller längre. Som om inte det vore nog så stimuleras kvinnan av klitorisvibrationer.

För dig som är kvinna så kan vi också verkligen rekommendera den medföljande rabbiten som effektivt stimulerar klitoris och g-punkt samtidigt.

Fördelar:

 • Det är parleksaker i set med HELA 13 produkter för ett otroligt pris.
 • Det passar både till nybörjare och erfarna.

Nackdelar:

 • Bruksanvisning finns men endast på engelska.

Sinful 10 Days Love Challenge Parbox – Till den erfarne

Sinful 10 days Love Challenge Parbox

Se priset här

 • Paketkalender
 • Överraska
 • Utforska tillsammans

Finns det något mer kittlande än att överraskas? Här kommer ni få 10 erotiska överraskningar så ni kan gå på kittlande sexuella äventyr. Detta är en parleksak i form av en paketkalender men ni behöver inte vänta till jul för att öppna den.

Vet du inte vad du ska ge din partner i födelsedagspresent eller Alla Hjärtans Dag? Hen kommer bli golvad över allt ni kan uppleva tillsammans och det är spännande att se vad som kommer hända idag.

Det är definitivt parleksaker för bättre sex och för en bättre relation. Orkar ni inte vänta och öppna en lucka om dagen kan ni givetvis slita upp alla tio samma dag.

Ni kan givetvis använda par sexleksakerna igen och igen och igen. Det är med andra ord inte bara dessa tio dagar som ni kan njuta av parleksakerna och varandra.

Fördelar:

 • Du får chansen att överraska din partner i tio dagar.
 • En upplevelse ni får tillsammans.

Nackdelar:

 • Jämfört med de andra parleksakerna kan den kännas lite dyr men ni ska komma ihåg att det handlar om 10 produkter.

Fantasy Swing – Sexgunga – Nyhet

Fantasy Swing - Sexgunga

Se priset här

 • Nya ställningar
 • Lätt att montera
 • Upp till 180 kg

Detta är nog parleksakernas kung. Med en sexgunga kan ni uppleva en mängd nya sexställningar. Det blir nya upplevelser varje dag. Parleksaken ger er möjligheten för att experimentera och utforska.

Sexgungan startar med en krok som ni placerar i taket så kommer en fjäder som bidrager med härligt gungande rörelser. Så har ni en metallstång som finns där för att stabilisera. Efter den startar själva gungan med en krökt stång klädd i tyg.

Er parleksak består sedan av 6 nylon stroppar. Två av dem är breda och ska placeras vid rygg och rumpa. De mindre stropparna ska stötta fötter och händer.

Om ni bor på en plats med högt tak så finns det en extra kedja som är en meter som ni kan använda er av. Den kan bära upp till 180 kg men om vikten överstiger 100 kg så rekommenderar vi att ni tar bort fjädern.

Stropparna är gjorda i mjukt nylon och kommer varit otroligt bekväma mot era kroppar. Ni kommer få uppleva ett fantastiskt upp sving i ert sexliv.

Fördelar:

 • Ni kommer kunna uppleva ställningar ni tidigare bara har kunnat drömma om.

Nackdelar:

 • Det kan vara svårt att dölja att man har en sexgunga då kroken kommer behöva hänga där hela tiden.
 • Produkten är rätt stor och kan vara svår att förvara.

10 anledningar till att ni ska använda par sexleksaker

Nu har vi kollat på parleksaker som kan förbättra ert sexliv men nu ska vi berätta mer om de olika effekterna som det kan ha på er realtion.

1.Det tar bort pressen från dig.

Ibland kan det vara väldigt svårt att få orgasm, oavsett vad din partner gör så är det bara inget som fungerar. De flesta kvinnor kommer endast genom klitorisstimulering och ibland är detta inte en naturlig del av penetration. Det kan också vara svårare att göra i vissa positioner. Genom att ha en par sexleksak tillexempel i form av en vibrator så kan pressen försvinna från dig.

2.Pressen på din partner försvinner.

Oavsett hur länge ni har varit tillsammans så kommer din partner aldrig kunna träffa dina skönaste punkter så bra som du gör det när du onanerar. Här kan ni ta in en parleksak eller två. Det gör att pressen försvinner från er båda. Hen vill givetvis alltid ta dig till orgasm men ibland kan det vara svårt. Låt er parleksak göra jobbet så ni både bara kan slappna av och njuta.

3.Det är mer troligt att du upplever multipla orgasmer

Nu när ni inte behöver känna någon press är det enklare för er att slappna av och njuta av stunden.  Det gör att ni lättare får orgasmer och du som vinna kanske till och med får uppleva flera. Det har faktiskt bevisats att folk som använder sig av vibratorer är nöjdare än andra med sitt sexliv. Tänk på att dessa parleksaker faktiskt är gjorda för att ge er orgasm. Det är som att ta in en orgasm expert i sängen.

4.Utforskning leder till hetare sex

Att utforska nya saker sexuellt öppnar inte bara nya spännande dörrar utan stärker också ert sexuella band. Första gången ni använder par sexleksaker kommer ni aldrig att glömma. För vem glömmer första gången man fick ett hårt piskrapp eller blev bunden till sängen? Har ni inte provat BDSM så rekommenderar vi verkligen dessa slags parleksaker för bättre sex.

5.Parleksaker uppmuntrar er till att prova nya ställningar

Kama Sutra har 64 positioner med parleksaker som sexgungor och andra kittlande produkter kanske ni hittar ännu fler. Alla former av par sexleksaker uppmuntrar till att prova nya saker och att experimentera. Missionären i all ära men det finns så många ställningar ni kan utforska och kanske hittar ni en ny favorit.

6.Att onanera tillsammans är otroligt hett

Ni behöver inte köpa en deciderad parleksak, ni kan också prova att köpa varsin sexleksak och onanera tillsammans. Det är en otroligt fräck upplevelse att bjuda in sin partner till detta intima ögonblick.

Det fungerar perfekt som förspel och ni kommer verkligen att bli tända på varandra. Något som är ännu bättre med det är att ni verkligen kan se vad den andra personen gillar. Ni kan med andra ord lära er mer om varandras njutningspunkter vilket givetvis kan göra ert sex bättre.

7.Det kan förverkliga fantasier.

Vi har alla fräcka drömmar. Jag tänker allt från Ross i vänner som fantiserade om Princess Leah till Modern Family där Claire och Phil utforskar olika former för rollspel och låtsas vara andra människor. Det är naturligt att ha drömmar om hur en sexuell situation ska se ut oavsett om det handlar om specifika karaktärer eller kanske bara att få vara någon annan. Kanske har du en dröm om att bli bunden eller att binda, att piska eller att piskas. Släpp fantasin lös och berätta för din partner vad du drömmer om och fråga vad hen fantiserar om.

Detta kommer garanterat göra att ni kommer varandra närmre och ni kan använda parleksaker för bättre sex och ett mer trovärdigt scenario.

8.Gör upp med stigmat med parleksaker

Ja, par sexleksaker blir vanligare och vanligare men många tänker fortfarande på sexleksaker som något singel tjejer som inte får ligga använder. Detta är givetvis väldigt fel, de tjejer som använder sexleksaker gör det för att leksaken är mer trolig att ge henne en orgasm än en man. Så bra är sexleksaker och därför borde ni som par strunta i alla stigman och köra på parleksaker för er egen njutnings skull.

9.Du kommer få din nyfikenhet tillfredsställd

Du kanske har njutit av din älskade vibrator i flera år men har funderat på hur det skulle vara att njuta av den tillsammans med din partner. Vi lovar att omvandlingen av din vibrator till en par sexleksak kommer förhöja din njutning. Förmodligen kommer inte en vibrator räcka efter ni upptäckt hur mycket man kan njuta tillsammans med kittlande par sexleksaker.

Att uppleva vibrationer på klitoris samtidigt som din partner penetrerar dig är en orgasmupplevelse utöver det vanliga och vi lovar att ni kommer njuta av denna resa tillsammans.

10.Ni kommer närmare varandra på fler plan än ett

Det är inte bara ert sexliv som kommer gynnas av parleksaker. För det första kan det vara kittlande att köpa parleksakerna tillsammans och gå igenom alla kittlande alternativ. Ni lär er om den andra personens lust och vad hen drömmer om i sängen.

När ni pratar om sex och fantasier så kommer ni närmare varandra. Det är ett ämne som det talas förvånansvärt lite om och som ändå betyder mycket för de flesta. Otroligt många par slutar ha sex före hela relationen tar slut. Det är därför bra om det är något ni kan prata om och om det är något ni inte är rädda för att tala högt om.

Introducera en parleksak eller flera i er relation och upplev njutning och närhet på nya nivåer.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här