Sexvibrator – Bäst i Test

21

En sexvibrator är ett perfekt sätt att ta ditt och din partners sex till nästa nivå, några av dem går att använda på flera olika sätt och vissa är mer anpassade för att användas av vissa kön.

Om testet – sexvibratorer

I det här testet får du ta del av flera olika sexvibratorer och vi hoppas på att du ska hitta just din nya favorit. Testet består av bilder, för-och nackdelar samt generell produktinformation.

Vid varje produkt så hänvisar vi till en återförsäljare som vi rekommenderar där vi kan lova dig ett bra pris, diskret leverans och bra service.

Få orgasm med en sexvibrator

Det vanligaste sättet för personer med vagina att få orgasm är genom klitorisstimulans och det innebär oftast genom sexleksaker som vibrerar. Det är därför som en sexvibrator är ett bra tillskott för att få orgasm.

Så här väljer du rätt sexvibrator:

Några frågor du kan ställa dig själv när du ska göra ditt första sexvibrator-köp.

 • Hur vill du kunna använda den?
 • Några särskilda funktioner?
 • Storlek? Färg?
 • Pris?
Översikt Priskoll
LELO Tiani 3 Parvibrator med Fjärrkontroll Testvinnare Se priset
Satisfyer Double Joy Appstyrd Parvibrator Nybörjaren Se priset
marc dorcel secret clit stimulator med smart voice remote Den billiga Se priset

Fortfarande tveksam?

Se hela utbudet av sexvibratorer här →

 


 

TESTVINNAREN – Lelo Tiani 3 Parvibrator med fjärrkontroll

LELO Tiani 3 Parvibrator med Fjärrkontroll

Se priset här

Lelo Tiani 3 är precis som det låter en uppgraderad version av Tiani 2, denna gång med ännu starkare vibrationer och en ännu läckrare design.

Fördelar

 • Sensemotion fjärrkontroll
 • Lyxig design
 • Vattentät

Nackdel

 • Vissa tycker fjärrkontrollen är för komplex
 • Dyr

Recension

Här har vi en lyxig sexvibrator som av majoriteten av dess testare är mycket uppskattad. Vi kan börja med att berätta om de som är missnöjda, de tycker att passformen inte är särskilt bra eller att fjärrkontrollen är för komplicerad.

Vi på Lovebuddy upplever en skön passform och sexvibratorns yta glid skönt mot huden. Självklart kan detta helt bero på vaginans utseende och om det handlar om penetration med penis hur stor denne penis är.

Fjärrkontrollen tycker vi snarare är riktigt spännande i och med SenseMotion. SenseMotion innebär att den styrs av hur ni håller i den. Beroende på vilken lutning den finns i så blir vibrationerna starkare eller svagare. Likaså så anpassas vibrationsstyrkan och takten efter hur snabbt du själv rör dig.

 

Hur använder du den?

Placera ena delen i dig och den andra på klitoris och därefter använder du de olika funktionerna som finns för att ändra vibration. Du ändrar genom att använda handrörelsen antingen genom att tippa fjärrkontrollen ned eller upp samt genom att röra handen i den takt du önskar.

 

Rekommenderad till

Denna sexvibratorn är en parvibrator som används på en person med vagina, därför passar den inte bögparet.

 

Detta säger andra

Dianna “Otroligt läcker produkt! Ger mig orgasm varje gång jag använder den själv och fontänorgasmer tillsammans med min man. Den är verkligen lätt att använda och lätt att rengöra! Och jag älskar att den är vattentät så att den också kan användas i badet. Vill helt klart rekommendera den till alla! “

 

Sammanfattning

Här har läcker sexvibrator som känns lika skönt som den är lyxig. Den har en sammetslen yta och en fjärrkontroll med SenseMotion. Det sistnämnda innebär att det går att variera sig mellan de olika inställningar med hjälp utav rörelser och inte endast handtryckningar.

 


 

DEN BILLIGA– Satisfyer Double Joy Appstyrd Parvibrator

Satisfyer Double Joy Appstyrd Parvibrator

Se priset här

Satisfyer Double Joy Appstyrd parvibrator är en av de billigare produkterna och ger dig möjlighet att styra på flera olika sätt. Med sin sammetslena yta så ligger den skönt mot huden.

Fördelar

 • Både appstyrd och knappstyrd
 • Går att anpassa vibrationerna i appen
 • Starka vibrationer både för klitoris och för vaginan i sin helhet

Nackdel

 • Lätt att komma åt knapparna vid användning

Recension

Vem älskar inte Satisfyer? Det har blivit ett av marknadens mest populära sexleksaksmärken så det är en självklarhet att Satisfyers sexvibrator hamnar på topplistan. Det här är en av de billigare sexvibratorerna i testet och trots det så är den riktigt bra.

Den har en matt yta och finns i två olika färger, materialet som denna sexvibrator består av är silikon. Det innebär att du inte kan använda silikonbaserat glidmedel till denna sexleksak.

Eftersom du kan styra den på två sätt, genom knapparna direkt på sexvibratorn och genom appen som du kan koppla upp dig till så kan du variera dig. Vissa upplever dock att det är lätt att råka komma åt knapparna vid användning.

 

Hur använder du den?

För att styra din sexvibrator använder du antingen knapparna eller så kopplar du upp den till appen Satisfyer Connect. Med hjälp utav den appen kan du designa dina vibrationer precis som du vill.

Vi rekommenderar alltid en klick glidmedel och sedan placerar du ena delen i dig och den andra delen direkt på klitoris.

 

Rekommenderad till

Vi rekommenderar den särskilt till dig som varken vill eller inte har möjlighet att spendera en större summa pengar. Den passar även bra för dig som vill att din partner ska kunna styra på distans eftersom den är appstyrd.

 

Detta säger andra

Sophie – “Lite finurligt innan man luskar ut hur man skall göra. Kul med appwn. Sköna vibrationer, ej för starka.”

 

Sammanfattning

Här har du en sexvibrator som levererar härliga vibrationer och som vanligt så känns det som Satisfyer har koll på vad de gör. Vissa upplever att den sitter dåligt och andra inte, det är just det som kan vara krångligt med sexvibratorer så se till att kolla måtten innan.

 


 

TILL NYBÖRJAREN Marc Dorcel Secret Clit Fjärrstyrd Smart Voice Vibrator

marc dorcel secret clit stimulator med smart voice remote

Se priset här

Nybörjare och sugen på sexvibrator? Kolla hit! Marc Dorcel Secret Clit Fjärrstyrd Smart Voice Vibrator har ett långt namn, men du kommer också få en långvarig kärlek till din nya sexvibrartor. I sin läckra rosa färg får du en sexvibrator som är enkel och skön att använda.

Fördelar

 • Flexibel vibrator
 • Boost-funktion (mer intensiva vibrationer)
 • Smart röststyrning

Nackdel

 • Finns endast i en färg

Recension

Här har vi en sexvibrator som är den ultimata för nybörjaren! Anledningarna är många och det handlar först och främst om hur skön den är att använda. Till skillnad från många andra sexvibratorer så har den här en flexibel kärna vilket gör att du enkelt kan punktstimulera och trycka där du vill.

Den har en upphöjning som vibrerar och ska sitta mot klitoris, det gör att du får enklare att komma åt klitoris. Det kommer ske utan större ansträngning. Du har även ett ollon som är lite större och markerat vilket är perfekt för g-punktsstimulering.

Du kan totalt välja mellan tre olika hastigheter och sju olika vibrationer, du kan välja dem med hjälp av antingen fjärrkontrollen eller den smarta röststyrningen. Smartröststyrning är precis som det låter, det innebär att antingen du, din partner eller en vanlig låt kommer kunna bestämma intensiteten på vibrationen. Det är dock en del som tycker att det är en svår funktion att använda.

 

Hur använder du den?

Placera delen med ollonet i dig och den andra delen på klitoris, det bästa är att göra det ihop med lite glidmedel. Därefter så styr du vibrationerna med hjälp utav fjärrkontrollen.

 

Rekommenderad till

Marc Dorcel Secret Clit Fjärrstyrd Smart Voice Vibrator är perfekt för nybörjaren tack vare sin enkelhet sett till både användning och skötsel.

 

Sammanfattning

Här har vi sexvibratorn som passar dig som är nybörjare, oavsett om du är nybörjare till parleksaker, sexleksaker eller just sexvibratorer så är denna för dig! Det handlar om dess enkelhet, den har en enkel design som är lättförståelig, den är enkel att använda och den är superenkel att rengöra.

 


MEST POPULÄRA Lelo Enigma Dual-Action Sonic Massager

LELO Enigma Dual-Action Sonic Massager

Se priset här

Lelo levererar som vanligt en lyxig design i kombination med en härlig och stilren sexleksak. I jämförelse med tidigare som har denna sexvibratorn även lufttrycksfunktion vilket gör det perfekt för dig som inte gillar stimulering direkt på klitoris.

Fördelar

 • Ergonomisk design
 • SenSonic-teknologi och vibration
 • Vattentät

Nackdel

 • Passar inte alla kroppar
 • Vissa upplever vibrationerna för starka

Recension

Lelo Enigma Dual-Action Sonic Massager är en härlig sexvibrator som levererar genom både klassisk vibration och med hjälp utav lufttryck. Vibrationen stimulerar din g-punkt och triggar igång möjligheten till fontänorgasm. Lufttrycksvibrationerna kommer med hjälp utav SenSonic-teknologi.

Har du testat Lelos Sona så kan du föreställa dig den i kombination med g-punktsstimulering och vem tackar nej till mer stimulans? Som vanligt när det kommer tilll denna typen av sexvibrator så är passformen lite snävare än andra. Det innebär att den inte passar alla, men eftersom kärnan är flexibel så ger det möjlighet för att den ska passa fler.

Sexvibratorn har en läcker matt look tillsammans med en sammetslen yta, den är även helt vattentät. Möjligheten för många olika spännande är många med denna sexvibrator, du kan även välja mellan två olika färger, lila och svart.

 

Hur använder du den?

Den ena delen placeras inuti vaginan och den andra delen placeras på klitoris och därefter styr du med hjälp utav knapparna.

 

Rekommenderad till

Passar dig som har erfarenheter av sexleksaker sedan tidigare och vet om att du gillar lufttrycksvibratorer.

 

Detta säger andra

Emmelie – “Fantastiskt bra och flexibel. Kom på rygg för första gången NÅGONSIN med den här. Önskar dock att vibrationen och lufttrycket gick att ställa in på olika styrka/rytm men fungerar finfint ändå. Rekommenderar starkt!”

 

Sammanfattning

Här har vi en av de läckraste sexvibratorerna som det kommer skrivas om i detta test, en riktigt sexig sådan. Med en matt svart yta och stilren design så stimulerar den dig på två olika sätt, genom lufttrycksvibrationer och vanliga vibrationer. Du kan även använda den i duschen tack vare att den är vattentät.

 


Satisfyer Pro 4 Couples Parvibrator

SATISFYER PRO 4 COUPLES

Se priset här

 

Fördelar

 • Går att använda i flera olika ställlningar, favoriten är cowgirl

Nackdel

 • Svår att få på rätt plats
 • Vissa tycker den är vass

Recension

Här kommer ytterligare en sexvibrator från Satisfyer, denna gång med deras fantastiska lufttrycksfunktion. Den har en unik utformning och är därför inte riktigt en sexvibrator för alla, men för den som produkten passar är den gudomlig.

Det kan nämligen vara svårt att få till hur den ska sitta på grund va det hårda materialet och även till viss del kantiga materialet. Vi rekommenderar att du prövar på flera olika sexställningar innan (om du nu vill) ger upp. Det som verkar fungera sämst kontra bäst är missionären och cowgirl. Så pröva er fram!

Du styr enkelt med knapparna som sitter ovan på och du har möjlighet att använda både suction-stimulatorn och vanlig vibration.

Den är även vattentät, så låt inte plats begränsa dig utan låt den följa med på semestersexet i havet eller det klassiska duschsexet.

 

Hur använder du den?

Placera munstycket på klitoris och den andra delen i din vagina, styr därefter med knapparna.

 

Rekommenderad till

Passar dig som har tålamod och gillar att experimentera eftersom det kan ta tid att hitta rätt position.

 

Detta säger andra

Silla – “Vilken underbar produkt! Har testat den både ensam och med min partner. Den känns lite klumpig och i vägen stundtals under samlag men är helt jävla otrolig när jag använder den själv. Köpte också en Satisfyer pro 2 för att jämföra och kan säga att denna vinner med hästlängder. Har nog aldrig kommit så hårt som med denna.Rekommenderas varmt till alla tjejer!!”

 

Sammanfattning

Satisfyer Pro 4 Couples Parvibrator är en sexvibrator som är perfekt för vissa och hemsk för andra. Du kan använda den i vattnet och du har möjlighet att kombinera lufttrycksfunktionen tillsammans med den klassiska vibratorn.


Satisfyer Endless Fun Parvibrator

Satisfyer Endless Fun Parvibrator

Se priset här

Här har vi produkten du kan variera på mängder av olika sätt oavsett om det gäller sololek eller partnerlek samt oavsett kön. Med andra ord är det här en sexleksak för alla och det är som vanligt bara fantasin som sätter stopp.

Fördelar

 • Passar alla kön
 • Går att variera på flera sätt
 • Stark vibration

Nackdel

 • Vissa tycker den är för stor och blir därför klumpig

Recension

Här har vi en unik sexvibrator, faktum är att vi hittills inte hittat en enda sexvibrator som liknar denna. Det som är unikt med produkten är både utformningen och dess olika användningsområden.

Den går att använda av alla kön och tillsammans med alla kön, du kan även använda den på helt egenhand. Den fungerar som en klassisk dildo, som en vibrator, som en penisring (nästan iallafall), som prostatastimulator och så mycket mer.

Tillsammans med partner kan du njuta av vibrationen eller varför inte använda den för dubbelpenetration?

 

Hur använder du den?

Vi rekommenderar att ni utforskar och kollar på bruksanvisningen, det finns nämligen oändligt många sätt att använda den på och du kommer hinna tröttna på oss innan vi skrivit klart.

 

Rekommenderad till

Passar alla, alla som vill ha en sexleksak som innebär stor variation och fungerar för alla kön och relationer.

 

Detta säger andra

Patrik – “Produkten har fungerat perfekt! Mycket variationer och främst för de par som vill utforska varandra ordentligt på ett härligt och roligt sätt!”

 

Sammanfattning

Detta är en sexvibrator som tar ditt eller ert sexliv till nästa nivå. Det går att variera sig både upp och ner, fram och tillbaka. Det är en bra sexleksak till ett bra pris!

 


Om sexvibratorer 

Vad är en sexvibrator?

En sexvibrator är till för att stimulera flera samtidigt, oftast handlar det om en sexleksak som placeras/fästs hos den ena partnern för att sedan användas på den andra. De kan se väldigt olika ut och vissa passar bättre än andra.

 

Hur rengör man en sexvibrator?

För att rengöra en sexvibrator behöver du vatten som varken är för kallt eller för varmt och sedan mild tvål. Se till så att du rengör ordentligt för att undvika att det samlas och/eller bildar bakterier.

 


 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här