Anal njutning kan komma i många olika slag, men för de med öppet sinne som är ute efter en särskilt erotisk sexleksak är det väl värt att kika lite extra på buttplugs.

Dessa njutbara leksaker kan krydda till det i sovrummet vare sig man vill använda den med sin partner eller experimentera på egen hand.

Det finns både mindre buttplugs för nybörjare eller lite större varianter för veteranerna, så man behöver aldrig känna sig begränsad av tidigare erfarenhet.

Nedan listar vi några av de buttplugs som man definitivt bör ta en titt på om man har fått upp intresset för anallekar.

 

Stadig tvekan?

Se urvalet av buttplugs här →

 


 

TESTVINNARE – Sinful BumBum Silikon Buttplug

Sinful BumBum Silikon butplugg Set

Se priset här

Recension

Att inhandla en butt plug är naturligtvis trevligt, men hur skulle det vara att få tre olika i ett och samma set? Tack vare Sinful bumbum silikon buttplug blir detta fullt möjligt! I ett set får man tillgång till hela tre buttplugs i olika storlekar för att passa både nybörjare och veteraner.

Om detta är ens första buttplug kan man börja med den minsta och arbeta sig upp till de större storlekarna, men om man tidigare har använt en av dessa sexleksaker kan man börja med de större alternativen. Oavsett vad kommer man därför att få en otrolig upplevelse av sensuell natur.

Setet med Sinful BumBum Silikon butplug består av tre olika buttplugs: en som är 9 cm lång, en som är 12,5 cm lång och en annan som är 14,5 cm lång. Det stilrena utseendet med svart design och en läckert simpel form kommer att bjuda på många erotiska stunder, och med et avsmalnad topp görs det enkelt att föra in sin buttplug. För att man ska slippa oroa sig för att ens buttplug ska glida för lång in har Sinful BumBum Silikon anal plug en bred bas liknande ett handtag. Man behöver alltså inte oroa sig för någonting, utan kan lägga all sin energi på att bara njuta.

Dessa buttplugs är skonsamma mot huden då de är tillverkade av ett mysigt silikonmaterial, och det rekommenderas att använda ett vattenbaserat glidmedel för att få en så tillfredställande upplevelse som möjligt.

 


 

sinful_bumbum_glas_butt_plug

Se priset här

Recension

En riktigt vacker och exklusiv buttplug i glas låter som rena drömmen – men vad sägs då om tre stycken i samma set? Detta set innehåller tre buttplugs i en exklusiv design som är tillverkade av glas och kommer i tre olika storlekar. Den minsta är 9 centimeter lång, den mellanstora är 12 centimeter lång medan den största är 14 centimeter lång.

De är alla vattentäta, så oavsett om man vill ta del av anallekar i sovrummet eller i badkaret kommer Sinful BumBum Butpluggar att bjuda på en fantastisk upplevelse. Tack vare det faktum att de kommer i tre olika storlekar blir de passande för både nybörjarna och veteranerna. En nybörjare kan välja den minsta varianten först och därefter uppgradera till nästa storlek medan en erfaren användare kan börja med den största.

En stor fördel av att köpa en but plug som är tillverkad av glas är just att man har möjlighet att värma upp den eller kyla ner den. Uppvärmningen sker genom att hålla ens buttplug under varmt vatten medan nedkylningen sker genom att placera sin buttplug i kylen under ett kortare tag. Denne värmande eller kylande känsla kommer många gånger att förbättra upplevelsen mångfaldigt. En vacker påse i satin medföljer så att man alltid har en bra förvaringsplats för sin buttplug. Glöm inte glidmedel vid användning!

 


 

DEN BILLIGABaseks Jewel Buttplug Medium

baseks_jewel_butt_plug_medium

Se priset här

Recension

Man ska aldrig nöja sig med något medioker, och tack vare Baseks Jewel Butt plug Medium kan man förvänta sig en sexleksak nära perfektion. Den här lyxiga buttplug kommer att få en att tappa hakan när man ser dess vackra yttre med en botten liknande en juvel. För fantastisk anal stimulering kan vi inte rekommendera Baseks Jewel buttplugg Medium nog, och inte bara på grund av dess stiliga yttre, utan dessutom den höga kvaliteten på materialen tillsammans med den otroligt njutbara känslan som man får ta del av vid användning.

För att så enkelt som möjligt kunna glida in är denne buttplug utrustad med en avrundad spets och foten i änden ser till så att ens butt plug inte råkar föras för långt in. Baseks Jewel buttplugg Medium har en storlek på 3,5 cm i diameter där den är som bredast samt 8 centimeter i längd där 7 centimeter kan föras in.

Materialen som har använts för att tillverka denne vackra butplug är silikon och akryl. Oberoende av om man vill använda ens butplug själv eller tillsammans med en partner kommer man att få en upplevelse som man sent kommer att glömma. Med juvelen på foten kommer ens partner dessutom att få ytterligare visuell stimulans. När det är dags för sensuella aktiviteter i sovrummet kommer en butt plug definitivt att liva upp stämningen och få en på bra tankar.

 


 

Kinky Is The New Black – Buttplug Set 2

Kinky Is The New Black - Buttplug

Se priset här

Recension

Om man inte kan få nog av en enda but plug får man i detta set tre stycken varianter till ett förvånansvärt lågt pris. Dessa sköna Kinky Is The New Black är tillverkade av silikon för att vara skonsamma mot huden och bjuda på en fantastiskt njutbar känsla. Tack vare att dessa buttplugs är relativt små kommer de att vara en utomordentlig lösning för nybörjare som vill lära känna de här oemotståndliga sexleksakerna. Längden ligger på 8 centimeter och omkretsen varierar beroende på vilken butplug man använder.

En mycket positiv aspekt av kinky Is The New Black är att de kommer utrustade med en sugkopp så att de kan fästas på jämna och släta ytor. Förutom användbarheten kommer man även snabbt att märka hur stilrena och snygga dessa svarta buttplugs är.

Här har man inte snålat med designen, så om man är ute efter sexleksaker som både är högkvalitativa och exklusiva till ett lågt pris har man kommit rätt. Se bara till att ta hjälp av ett vattenbaserat glidmedel när de ska föras in. För att verkligen krydda till sexlivet lite extra är en buttplug ett utomordentligt val för att bjuda in lite erotik i sovrummet. Oberoende av om man vill njuta på egen hand eller tillsammans med en partner kommer Kinky Is The New Black inte att göra en besviken.

 


 

Fun Factory Bootie Small Black

fun-factory-bootie-small-black

Se priset här

Recension

När man är ute efter en snygg och lättanvänd buttplug bör man definitivt kika lite extra på Fun Factory Bootie Small Black. Denne but plug passar både veteranerna och de som är nya när det kommer till anallekar.

Materialet som Small Black tillverkas av är en 100 % medicinsk silikon som både är flexibel och förs in mycket enkelt. Den stilrena svarta designen är diskret och vacker, och formen rundas av vid toppen för skönare användning. Därtill är det väl värt att nämna hur Small Black är allergivänlig, och därför kommer att bli perfekt även för de som är allergiska.

Ena änden av Small Black är utrustad med en bred handtagsliknande del som ser till så att ens buttplug inte glider för långt in i anus. Small Black kommer alltså alltid att sitta på plats så att man slipper att oroa sig och istället kan lägga fokus på njutningen.

Tack vare materialet förblir ens buttplug vattentät, och när det väl är dags för användning bör man dra nytta av ett vattenbaserat glidmedel. Om man är ute efter extra stående ovationer för hur fantastisk Small Black är kan det vara trevligt att höra hur den har vunnit priset för den bästa butpluggen hos Danmarks mest kända online-tidning.

 


 

Heavy Butt Plug Medium

Heavy butt plug medium

Se priset här

Recension

Vi har tidigare nämnt många av analleksakerna för nybörjare, så det är hög tid att kika lite extra på en buttplug som är specifikt utformad för de lite mer erfarna användarna. Heavy Butt Plug Medium är en lite tyngre än vanligt analleksak för en skönare känsla och bättre sex än någonsin.

Använd den på egen hand eller tillsammans med en partner för att krydda till förhållandet lite extra och få många erotiska stunder att dela med varandra. Den stilrena svarta designen kommer verkligen att uppskattas av båda parterna.

Materialet som Heavy Butt Plug Medium är tillverkad av är silikon som är lite extra skonsam mot huden. Detta är naturligtvis särskilt viktigt när det kommer till just anallekar. Trots att Heavy Butt Plug Medium väger lite mer än vanligt är den trots detta av normalstorlek med en längd på ungefär 9 centimeter.

Basen är större än den resterande delen av denne buttplug för att den ska kunna sitta på plats utan att glida in för långt. Använd gärna glidmedel för att få det mesta utav Heavy Butt Plug Medium. Sist men inte minst är det väl värt att nämna hur denne butplug är relativt böjligt så att den sitter på plats precis där man vill ha den.

 


 

Ass-Jacker Silicone Buttplug

Ass-Jacker Silicone Buttplug

Se priset här

Recension

När man väl har testat de lite mindre butplugs och nu är redo för någonting som fyller en ännu mer intensivt kan det vara dags att kika på Ass-Jacker Silicone Buttplug. Med sitt mjuka och lena material av silikon är det enkelt och njutbart att föra in den här sexleksaken för många stunder av ren eufori.

Produkten blir perfekt oberoende av om man har en partner vid sin sida eller om man vill använda den på egen hand. Testa Ass-Jacker Silicone Buttplug i sovrummet, badkaret eller varhelst annars som man känner för. Denne analleksak har nämligen en sugkopp på undersidan som gör det möjligt att fästa den på alla jämna och plana ytor för njutning utan att ens behöva använda händerna.

Tack vare en avsmalnad topp blir det inga problem att låta den stilrena svarta buttplugen glida in. Materialet är skonsamt mot kroppen, och så länge man använder sig av glidmedel blir den sensuella känslan gudomlig. Stilen och designen på Ass-Jacker Silicone Buttplug är mycket diskret, snygg och enkel att använda så länge man har tidigare erfarenhet av i alla fall lite mindre butt plugs.

 


 

Marc Dorcel Butplug med Geishakula

marc_dorcel_anal_geisha_plug_medium

Se priset här

Recension

Med en stor juvel på undersidan kommer den här underbart praktfulla buttplug inte endast att stimulera en sexuellt, utan även visuellt. Tack vare dess inbyggda geishakula kan man uppleva extra stimulering som man aldrig tidigare trodde var möjligt. Denne kula rör sig samtidigt som man själv rör sig för att se till så att det alltid känns fantastiskt. Därtill gör silikonmaterialet att det blir lent och skönt att föra in ens Marc Dorcel butplug, och den otroligt vackra diamanten på undersidan gör allting bara bättre.

Denne buttplug är relativt liten, vilket betyder att man mycket väl kan njuta av allt som den har att bjuda på även om man är en nybörjare när det kommer till anallekar. Allt man behöver göra är att ta hjälp av ett vattenbaserat glidmedel, så dröjer det inte länge förrän man kan njuta som aldrig förr.

För att förvara sin nya buttplug på bästa sätt kommer det dessutom att följa med en läcker liten tygpåse som man kan stoppa ner Marc Dorcel buttplug i när man är färdig med att använda den och har rengjort den noga. Oavsett om man har många års erfarenhet av anallekar eller nyligen har fått upp ett intresse för denne erotiska aktivitet är det en garanti att man kommer att älska Marc Dorcel buttplugg.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här