G Punkt Kille – Hur du hittar din g-punkt

43

Att stimulera din G punkt som kille kan vara en underbar upplevelse utöver det vanliga, men det är inte alla som vågar testa på det eller ens vet hur man gör för att nå den där efterlängtade G punkt orgasmen. Nyckeln till njutningen ligger vid prostatan, en körtel mellan blåsan och penis, och denne stimuleras enklast med hjälp av vissa anala lekar. Prostatan har ett stort antal nervändar, och tack vare hur underbart det känns att stimulera den här punkten brukar den kallas för den manliga varianten av G punkten.

Med allt detta i åtanke är det därför inte förvånande att leksaker som är specifikt ämnade för prostatastimulering säljer som smör i solsken. För att nå din G punkt som kille gäller det dock att ha vissa steg, tips och metoder i åtanke för att få den bästa möjliga upplevelsen. Detta och mycket mer ska vi kika närmare på nedan!

1 – Var förberedd

Ett bra första steg om du vill stimulera din G punkt som kille är att se till så att du har klippt dina naglar och att dina händer är rena. Huden därbak är mycket skörare och känsligare än huden på utsidan av din kropp, så du vill naturligtvis inte att du ska skada dig på grund av långa naglar. Kom också ihåg att naturligt glidmedel inte produceras i ditt anus, så du bör alltid använda rikligt med glidmedel. Det finns en lång rad olika varianter som är specifikt framtagna för anala lekar, och dessa kan göra under när du på ett säkert sätt vill komma åt din G punkt som kille.

2 – Ta allt i din egen takt

För att nå resultaten som du eftersöker är det viktigt att du börjar långsamt och jobbar dig upp till den där ultimata njutningen, så ta allt i din egen takt och skynda inte på processen. Börja med att massera din mellangård som sitter mellan testiklarna och anus. Detta är ett mycket känsligt område och agerar som en härlig erogen zon.

G-punkt kille

Att du känner till din kropp väl och tar reda på vad du tycker om är A och O för att du ska kunna stimulera din G punkt som kille. Kanske lägger du dig ner på rygg med en kudde under din rumpa och vinklar dina höfter för enkel åtkomst. Såsom tidigare nämnt börjar du då med att massera mellangården med ett eller flera fingrar. Glöm dock inte att först applicera glidmedel på ditt finger och föra det över ditt anus externt för att stimulera nervändarna. Detta hjälper till att göra dig redo för stimulering av din G punkt som kille.

3 – Utforska intern stimulering

När du väl känner att du har fått ut så mycket som möjligt av den externa stimuleringen är det dags att börja jobba dig inåt. Vinkla fingret som är täckt med glidmedel in i din ändtarm mot din navel. När du väl har tagit dig in cirka fem centimeter kommer du med största sannolikhet att stöta på din prostata. Det är denne som är din G punkt som kille.

Första gången du testar på prostatastimulering behöver du inte ta dig in längre än såhär. Vissa tror att flera fingrar eller hela handen är ett måste att föra in, men så är inte fallet. Det är mer än nog att föra in ett finger sisådär fem centimeter in och sedan trycka mot den bakre väggen. Testa på att vicka lite på ditt finger, att röra vid de inre väggarna och att applicera tryck för att ta reda på vad som känns skönt för dig.

Om du oroar dig över hygienen kan du alltid ta beslutet att stimulera din G punkt som kille i duschen. Trots detta bör du dock fortfarande använda en riklig mängd glidmedel då vatten inte har någon effekt på glidet. Just silikonbaserade glidmedel är att rekommendera när du vill stimulera din G punkt som kille då den här varianten är mer trögflytande än vattenbaserat glidmedel och även bevarar sitt glid under en längre tid. Med andra ord behöver du inte fortsätta att applicera nytt glidmedel hela tiden om du satsar på en silikonbaserad variant till stimulering av din G-punkt som kille.

4 – Se till så att du är kåt

Prostatastimulans känns bara bekvämt om du är tillräckligt kåt. När du är kåt kommer din kropp att vara på din sida och göra det lättare att nå punkterna som du vill komma åt. Om du å andra sidan inte är tänd på situationen kan det vara så att du spänner dig för mycket och därför inte når din G-punkt som kille.

Försök därför att koppla av, befinna dig i nuet och vara väl förberedd innan du satsar på intern stimulering. Du kan exempelvis titta på porr, onanera en aning eller läsa erotiska historier innan du ger dig in på att stimulera din G-punkt som kille. Då kommer din kropp att vara mer avslappnad och redo för det som komma skall.

5 – Håll koll på din andning

För att effektivt stimulera din G punkt som kille är andningen en viktig aspekt att ha i åtanke. Det är lätt att hålla andan när man fokuserar på någonting annat, men detta kan resultera i att din kropp luras in i ett ”kamp eller flykt” tillstånd där den tror att någonting farligt håller på att hända. Så vill du naturligtvis inte känna dig när du håller på att stimulera din G punkt som kille, utan du vill vara avkopplad och mottaglig för fingrar eller leksaker som förs in analt. Om du därför fokuserar på att andas lugnt och sansat kommer det bli lättare för din kropp att slappna av.

När du börjar stimulering av din G punkt som kille eller redan vid den externa stimuleringen kan du först av allt satsa på långsam och avsiktlig diafragmatisk andning. Detta betyder att du andas in med hjälp av diafragmat istället för att lyfta axlarna när du andas in. Magen ska alltså bukta ut när du andas in medan dina axlar inte rör sig. Se till så att det tar ungefär tre sekunder att andas in och sedan tre sekunder att återigen andas ut för bästa möjliga resultat.

G-punkt kille

Du kan testa att inta olika positioner för att ta reda på hur din kropp reagerar i olika lägen. Lägg dig exempelvis först på rygg, testa sedan att sitta på knäna och varför inte ligga på sidan. När du vill njuta av stimulering av G punkt som kille handlar det om att experimentera och testa dig fram till dess att du hittar någonting som blir passande för just dig.

6 – Dra nytta av en sexleksak för prostatastimulering

Det finns en lång rad olika leksaker som är specifikt utformade för stimulering av din G punkt som kille. Dessa är väl värda att satsa på om du har planer på att testa på prostatastimulering, och visst har du en hel uppsjö av olika modeller att välja mellan. Om du inte är helt hundra på var du ska börja kan Sinful Wild Thing Sexleksaksset med A-Z Guide vara att rekommendera då den här produkten kommer i form av ett helt set. Du får både en penisring med en prostatastimulator, en prostatamassager, en anal douche och ett analt glidmedel i ett och samma paket!

sinful wild thing sexlegetoj boks med a z guide

Se priset här

Ytterligare rekommendationer är leksaker såsom Rude-Boy. Det här är en prostatavibrator med hela sju olika vibrationslägen så att du kan testa dig fram med olika sorters njutning. Ett stort plus är också leksakens form som ser till så att du verkligen kommer till vid stimulering av din G punkt som kille. Det sköna silikonmaterialet som täcker vibratorn är bara pricken över i:et.

rude boy

Se priset här

Den sista leksaken för stimulering av G punkt som kille är Sinful Penisring med Prostatastimulator. Den sköna silikonprodukten agerar som en penisring för att se till så att du får en kraftigare och mer långvarig erektion, men utöver detta fungerar produkten också som en prostatastimulator. Kom bara ihåg att de tidigare nämnda silikonbaserade glidmedlen inte bör användas tillsammans med silikonprodukter då de kan ta skada i längden. Om du ska dra nytta av en silikonleksak för att uppnå prostata orgasm bör du därför vända dig till ett vattenbaserat glidmedel.

sinful penis ring with prostate estimulater

Se priset här

7 – Ta hjälp av din partner

Det kan vara lite besvärligt att stimulera din G punkt som kille om du inte är riktigt flexibel. Det är sannerligen inte omöjligt, men avkoppling kanske inte är det enklaste. Med detta i åtanke kan det därför vara en god idé att låta din partner hjälpa dig, och då din partner gör hela arbetet slipper du själv att lägga fokus på vad du måste göra för effektiv prostatastimulering. Du kan istället bara luta dig tillbaka och njuta av stimuleringen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här