En guide till analfisting och produkterna som är bäst i test

587

Fisting handlar om att införa en hand eller flera i antingen vagina eller anus. Kanske har ni testat vaginalfisting förr och vill ta steget vidare?

Analfisting kanske känns som ett nytt koncept för många men det har faktiskt en väldigt lång historia. Flera tror att det har funnits i några tusen år, medan andra tror att analfisting har existerat lika länge som människan.

Anal fisting har haft en mystisk auro runt sig som nu börjar försvinna och anal fisting är numera en allmänt känd form för sexuell njutning.

I det här inlägget kommer vi att gå igenom allt du behöver veta om analfisting samt rekommendera våra favorit produkter för att komma igång.


Fisting gel

Glidmedel eller så kallad fisting gel är en väldigt viktig del av analfisting. Det ska helst vara vatten-eller silikonbaserade eftersom oljebaserade glidmedel bryter ned latexhandskar och kondomer.

Oljebaserade är dock positiva på det sättet att den kan hålla glideffekten i längre tid än vattenbaserade produkter. Du ska vara förberedd på att analfisting kan kräva rätt stor mängd glidmedel.

Det finns en mängd olika glidmedel på marknaden som är gjorda speciellt för analbruk. Dessa är lite drygare än andra glidmedel du kan hitta på marknaden. Drygheten gör att de håller länge och slipper avbryta leken för att smörja på med.

De bästa fisting gel för analfisting

Nedan har vi samlat marknadens bästa fisting gels så att ni kan hitta er favorit.


Fisting Gel 200 ml

Fisting Gel 200 ml

Se priset här

 • Vaginalt
 • Analt
 • Anpassningsbar

Oavsett om ni ska igång med anal eller vaginal fisting så är det här produkten för er. Den har en neutral lukt vilket de flesta gillar. Samtidigt som den ger fantastisk glideffekt går den också in och vårdar dina intima delar.

Om ni gillar att använda handskar eller kondomer i latex vid fisting så fungerar det perfekt att göra med produkten.

Kunderna säger att den är värd varenda krona men att den tar slut väldigt fort då burken endast innehåller 200 ml.


Fisting Gel Relax 200 ml

Fisting Gel Relax 200 ml

Se priset här

 • Långvarig effekt
 • Mild bedövande
 • Kan användas med latexprodukter

Med den här fisting gelen så kommer ni märka en långvarig effekt av härligt glid. Det betyder att ni kan njuta av varandra väldigt länge.

Den är har en milt bedövande effekt vilket gör att det är lättare att slappna av analt eller vaginalt. Produkten innehåller varken olja, fett och parfym så den är vänlig mot din kropp.

Vill ni använda produkten med kondom, handskar eller sexleksaker som är gjorda av latex så går det jättebra. Du får 200 ml och produkten har en pump vilket gör gelen lätt att applicera.

Kunderna älskar att den är så dryg och lätt att använda.


Eros Fisting Gel SlideX 500 ml

Eros Fisting Gel SlideX 500 ml

Se priset här

 • Mjuk
 • Analt
 • Vaginalt

Analfisting eller varför inte vaginalfisting den här produkten ägnar sig lika bra till båda. Den doftar neutralt och har riktigt god glideffekt.

Produkten är mjuk och dryg vilket gör er analfisting mer bekväm. Vill ni använda den med någon form av latexprodukter som till exempel handskar och kondomer är det möjligt.


 

Vad känns bäst för dig?

Analfisting är inte bara att köra in en hand där bak och snabbt ta den ut igen. Eller om det är din cup of thé så fungerar det också. De flesta vill dock ha lite mer än så. Vissa gillar att få in en hand medan andra tycker två känns bättre.

Du kan känna efter om du föredrar en ytlig eller en djupgående upplevelse. Det finns också dem som gillar kraftfull fisting, där partnern nästan ska ”boxa” där inne.

Möjligheterna är många och ni kan välja vilka kombinationer eller vilken metod som passar er bäst. Det absolut bästa sättet är att prova sig fram.

Samspelet mellan givare och mottagare är det viktigaste och ni ska nog hitta det som fungerar bäst för er. Vi har samlat några produkter som kan hjälpa er med er stimulering.

De bästa produkterna för analfisting

Härliga produkter kan göra er analfisting ännu bättre och mer kittlande.


Doc Johnson The Hand Fistinghand

Doc Johnson The Hand Fistinghand

Se priset här

 • Analt och vaginalt
 • Flexibel
 • Skönt material

Om ni har önskat er lite fylligare fisting analt eller vaginalt så är det här produkten för er. Handen är gjord i PVC som är fri från ftalater och den känns flexibel och härligt fast på samma gång.

För att ni enklare ska kunna föra in den rekommenderar vi en fisting gel. Det blir bekvämare och mer stimulerande.

Hela produkten utgör 40 cm, där själva handen är hela 18 cm med en diameter på 7,3 där den är som bredast. Det är en fyllig produkt som passar den som har tidigare erfarenhet med anal fisting.


Fist It Latexhandskar One-Size

Fist It Latexhandskar One-Size

Se priset här

 • Tunna
 • Fräck design
 • Slitstarka

Handskarna som ägnar sig åt er härliga analfisting gör er lek både fräckare och mer hygenisk. Materialet är starkt för att du ska vara säker på att de håller. Det är dock samtidigt härligt tunt så att ni kan få känslan av beröringen.

Den svarta färgen och det härliga materialet ger dem ett fräckt och rått intryck som passar perfekt till er kinky lek.

Produkten kommer i en storlek och kan bäras av både män och kvinnor. Kom ihåg att använda mycket glidmedel eller fisting gel även på produkten för en bättre känsla.


You2Toys Fist Plug med Sugpropp

You2Toys Fist Plug med Sugpropp

Se priset här

 • Realistisk
 • Mjuk
 • 13 cm

Handen är 13 cm och har en diameter på 6,5 cm vilket gör att den fyller dig upp väldigt skönt. I botten hittar du en sugpropp vilket betyder att du inte behöver använda dina händer.

Produkten kan användas för solo eller par anal fisting. Den är gjord i TPR som är mjukt vilket gör att den känns mer bekväm att föra in. Det gör även att du kan ha den inne i längre tid utan obehag.

Använd den med vattenbaserat analt glidmedel för skönare känsla.


Bara kasta er ut i det

Man kan sitta och fundera på saker hur länge som helst och undersöka alla möjligheter och alternativ. Det lättaste är egentligen bara att ta tummen ur röven och komma igång. Om ni har tänkt tanken och kanske provat med lite annan analstimulering kanske det är för just er.

Det ni ska veta är att det faktiskt är rätt få som tänder på denna form för stimulering men de som gör är väldigt passionerade omkring det. Så om det är något för er kommer ni förmodligen ha lust att göra det igen och igen och igen.

Det är inte den mildaste av sexuella lekar och den kräver därför att man känner sig själv.

Ni ska tänka på att vara försiktiga i början och gå långsamt fram. Men ni ska inte heller vara rädda för att ta steget vidare utan vara öppna för att experimentera och utforska.

Är analfisting något för er? Det kommer ni aldrig veta om ni inte provar det.

Myterna om analfisting

Det finns otroligt många byter att slå hål på när vi talar om fisting. Precis som med alla andra sexuella lekar utvecklas fördomar och till sist så vet ingen vad som är sant eller falskt längre. Några av de vanligaste myterna om analfisting är:

 • Bara homosexuella dyrkar det.
 • Du kan inte längre kontrollera dina nedre regioner efter en gång analfisting.
 • Det gör jätteont.
 • Det är omöjligt att inte komma till skada.

Första myten om att det endast är något som dyrkas av homosexuella stämmer inte. Det är något som dyrkas av alla oavsett läggning, som har upptäckt tjusningen med analfisting. Vi säger inte att det är något de flesta gör men det finns absolut en del anal fisting dyrkare där ute. Det är en form för sexuell njutning som har väldigt lite med läggning att göra då det är en väldigt speciell form för stimulering.

Människokroppen är tålig och kan hantera mycket och har förmågan att utvidga och trycka ihop sig. Därför kan man inte säga att analfisting betyder att man mistar kontrollen och inte kan hålla tätt. Det är i alla fall inte en vanlig bieffekt man ser.

Det behöver inte alls göra ont men som med allt annat kan det innebära smärta om ni praktiserar det fel. Din anal är känslig så det kan absolut göra lite ont men det behöver det inte göra. Här är gel och glidmedel din bästa vän.

Du kan uppleva mindre skador när du praktiserar anal fisting. Det är dessvärre rätt vanligt då ändtarmen är rätt känslig. Skador undgås bäst med bra förberedelse, glidmedel och sunt förnuft.


Njutning i anal fisting

Det är långt ifrån alla som kan slappna av när en hand införs i deras ändtarm. Är du dock en av dem som upplever analfisting som genomförbart så är det total njutning. De flesta som provat en gång blir fast i det och utvecklar sig till riktiga entusiaster. Njutningen som uppstår vid analfisting kan liknas med njutningen av vaginalfisting.

Det som mottager analfisting berättar historier om känslan av att vara helt utfylld och det härliga trycket på ändtarmens väggar. Känslan beskrivs som sensationell och ultimat för den som har turen att ta emot den. Folk berättar också om njutningen som kommer med att överge sig fullständigt till sin partner och den tilliten man får av detta. Det är en känsla av att vara objekt för oändlig kärlek och uppmärksamhet.

De som ger analfisting talar om den stora tilliten som måste finnas på plats mellan parterna och känslan av att ha kontroll. Samtidigt så säger de också känslan av att ha hela ansvaret för mottagarens välbefinnande är otroligt givande.

Ordet tillit återkommer ofta när vi talar om analfisting. För det allra flesta är det viktigt att man kan lita på den personen man har det med. Det betyder också att de allra flesta inte bara kan testa det med vem som helst, när som helst eller var som helst.

Lär känna dig själv

Om du ska vara mottagare av analfisting så är det viktigt att du känner dig själv.

Att hantera flera fingrar eller en hel hand (eller flera) i ändtarmen kräver en hög grad av både självinsikt och mental kontroll. En muskelkontroll utöver det vanliga, självtillit samt tillit till hen som ger.

Tips till hur du kan slappna av:

 • Yoga
 • Meditation
 • Tänd ett doft ljus
 • Fokusera på dina egna andetag
 • Gå en promenad
 • Ta en dusch eller ett härligt bad

En del använder sig därför av yoga, meditation och liknande alternativa avslappningsformer. Det gör dem som en inledning i sitt försök på analfisting. Några beskriver introduktionen som en spirituell resa där självförverkligande ligger och lurar runt hörnet. Det finns givetvis mindre spirituella metoder att använda om detta inte är något för dig.


Lätta förberedelser till analfisting

Det ni ska börja med är givetvis att tala om ämnet. Så kan det vara bra att gradvis utforska anus och ändtarm om detta är ett helt nytt område för er.

Här kan ni långsamt prova med olika fisting gels och glidmedel för att hitta er personliga favorit. Så kan ni gradvis börja föra in större och större saker i ändtarmen. Ett tips är att börja med fingrar och därefter en analplugg och så vidare, tills ni känner er redo.

Skillnaden på analfisting och vaginalfisting

Då analfisting föregår vid ändtarmen så kräver detta lite mer. Framförallt på grund av det som normalt kommer ut där, som många har svårt för. Avföring är något som många upplever som äckligt både när det kommer till sin egen och andras. Lukten, utseendet och känslan kan vara rätt obehaglig.

Vi har på grund av att avföringen kommer ut där också fler bakterier i anus. Det gör att ni måste vara försiktiga och tänka på hygienen. För er bådas skull kan det vara en fördel om mottagare parten gör en ordentlig utrensning där bak för ni går igång.

Utrensning

Lavemang är därför vägen till framgång om ni önskar att dyrka någon form för analstimulering. Ett lavemang består av att införa någon form för vätska i ändtarmen och den nedre delen av tarmsystemet för att framkalla en avförande reflex. Vätskan kan bestå av vanligt vatten, saltvatten, vatten och glycerin eller en färdig produkt från apoteket.

Smak och behag är viktiga att tänka på här. Vissa tillsättningsämnen kan göra upplevelsen mindre behaglig. Vi rekommenderar därför vanligt vatten. Lavemang är dock inte något som ska användas okritiskt och dagligt bruk kan försämra tarmens funktion och rörelse.

Det finns grundläggande några få olika sätt att ta lavemang på. Man kan köpa lavemangs utrustning. Dessa är beräknade till engångsanvändning eller så kan man använda en intimspruta (som är gjord i gummi och formad som ett päron). Båda metoderna inför endast en mindre mängd vatten i den nedre delen av tarmsystemet och för många människor är detta tillräckligt.

Själva utrensningen kan vara en inledning till den stora njutningen av analfistingen. Det är för att de flesta mår bra av att göra ett lavemang oh det har också en avslappnande effekt. Eftersom du inte längre behöver bekymra dig om avföring i ändtarmen som medför obehaglig lukt och inte är något din partner vill ha på händerna.


Skydda er också när ni utför anal stimulering

Vi lever i en tid där HIV-och AIDS fortfarande existerar och ändtarmen är som nämnt ett väldigt känsligt område. Ni rekommenderas därför att använda latexhandskar eller kondom även när ni leker där bak.

Det är också viktigt att du kommer ihåg att tvätta dina händer noggrant, som tur i lever vi i en tid där covid-19 har gjort oss påminda om hur otroligt viktig handhygien är. Kom även ihåg att klippa och fila dina naglar för att inte skada din partner.

Vi rekommenderar inte heller att ni dyrkar analsex efter anal fisting. Eftersom man inte kan undvika mindre perforeringar av blodbanor etcetera under analfisting och kondomer lätt kan gå sönder och falla av osv. Därefter är det fri åtkomst för sperma.

Om du har dyrkat anal fisting med en kvinna så måste du undvika att dina fingrar eller produkter kommer i kontakt med hennes vagina efter. Det samma gäller om ni dyrkat analsex så får ni inte gå direkt över till vaginalt. Infektionsrisken är nämligen jättestor när bakterier flyttas från ändtarmen till slidan.

Sexställningar för anal fisting

När det kommer till fisting är det oftast mottagarens position som avgör om det blir till en härlig omgång eller ett fiasko. Mottagaren ska helst vara i en position som känns avslappnande för personen och dennes muskler.

Den vanligaste positionen är alla fyra stående på knä och händer. Några föredrar att börja i en position för att sedan byta till en annan under lekens gång. Det handlar egentligen bara om smak.

Ta er tid

Det kan ta lite tid med inledning och genomförande av analfisting. Det är inte ovanligt att scener varar i flera timmar.

Ta er tid och gå igenom detta steg för steg:

 • Utrensa
 • Värm upp
 • Muskelavslappning – här kanske ni kan meditera tillsammans eller arbeta med massage för 100% avslappning.
 • Införing av hand eller händer. Detta brukar också kunna ta ett tag.

Det är viktigt att ni tar den tid ni behöver och att ni båda känner er bekväma och avslappnade under hela tiden. Om ni skyndar er kan det ofta leda till obehag och smärta för mottagaren.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här