Analpump – Bästa i test

44

Drömmer du om att verkligen bli utfylld analt? Då kan en anal pump komma väl tillhands. Dessa sexleksaker agerar som en buttplug, men när produkten väl har förts in analt kan du trycka på en handpump för att blåsa upp pluggen för underbara anala lekar.

Jag har testat på ett antal analpumpar som jag kommer att recensera nedan. Ta en titt för att möjligtvis hitta en leksak som faller dig i smaken. Då jag har kikat på flera olika varianter i olika prisklasser finns det säkerligen en fräck sexleksak som inte överstiger din budget!

Se Sinful produkter här

Se MShop produkter här

TESTVINNARE – Anal Fantasy Uppblåsbar Silikon Plug

inflatable silicone plug

Se priset här

Anal Fantasy Uppblåsbar Silikon Plug är en bekväm uppblåsbar buttplug i silikon som förs upp analt, och genom att sedan trycka på handpumpen blåses den upp för att fylla ut dig helt. Med hjälp av att trycka på en ventil är det sedan möjligt att tömma ut luften igen snabbt och enkelt.

Fördelar:

 • Framställd i skönt silikon
 • Enkelanvänd med hjälp av en handpump
 • Har en quick-release ventil

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Anal Fantasy Uppblåsbar Silikon Plug är en anal pump som kommer med en 11 cm lång buttplug med en bredd på 4,4 cm. Det är ett stort plus att denne plugg är avrundad och blir smalare ju närmare toppen man kommer för att lättare föra in leksaken. Därtill finns en bred fot längst ner för att säkerställa att pumpen inte råkar föras in för långt.

Rekommenderat till

Då denne anal pump erbjuds till ett mycket rimligt pris samtidigt som den kan dras nytta av utan problem är det lätt att rekommendera onaniprodukten till de flesta – oavsett om du har tidigare erfarenhet av att använda en anal pump eller inte. Det är självfallet också ett stort plus att du omedelbart kan tömma ut luften med hjälp av en quick-release ventil, så du behöver aldrig oroa dig för att trycket ska bli för mycket.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Bra plugg som kan blåsas till ordentlig storlek. Töjer och fyller skönt och gör att vi båda har glädje av den. Sitter ordentlig fast när den fått lite luft i sig och åker inte ur när man har vaginalt sex samtidigt.”

Sammanfattning

Genom att välja denne anal pump får du ett behagligt silikonyttre i form av en plugg som kan fylla ut dig för att verkligen fullända parlekarna alla dagar i veckan. Det finns få negativa saker att säga om den här enkelanvända leksaken, så testa gärna på den redan idag!

TILL NYBÖRJAREN – Inflatable + Vibrating Butt Plug

inflatable vibrating butt plug

Se priset här

Nästa högkvalitativa buttplug på listan är en anal pump som inte bara fyller ut dig, utan även vibrerar samtidigt för att göra upplevelsen ännu bättre. Med hela sju olika vibrationslägen och en smidig fjärrkontroll skiftar du enkelt till just det läget som blir passande för dig.

Fördelar:

 • Behaglig silikonplugg
 • 7 vibrationslägen
 • Kan blåsas upp för att fylla ut dig helt

Nackdelar:

 • Batterier måste köpas separat

Min personliga upplevelse

Här kommer en anal pump som är ganska smidig och fräck att ta fram i sovrummet. Med en avrundad spets och ett skönt silikonmaterial är det behagligt att föra in pluggen, och väl inne är det enkelt att skifta mellan de sju olika vibrationslägena för att hitta ett fräckt vibrationsmönster. Den enda nackdelen är att detta är en anal pump som drivs på batterier, så dessa måste köpas separat.

Rekommenderat till

Inflatable + Vibrating Butt Plug är en anal pump som kan användas av nybörjare såväl som de lite mer erfarna. Om du vill experimentera med anala lekar samtidigt som du får njuta av härliga vibrationer är det här helt rätt leksak för dig.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Genom att välja den här ganska billiga buttpluggen får du en prisvärd produkt som är skön att använda både under onanisessionerna och tillsammans med partnern under parlekarna. Testa på hur det är att bli utfylld på samma gång som du får njuta av vibrationer.

DEN BILLIGA – Fanny Hill

fanny hill

Se priset här

För en riktigt billig anal pump som dessutom börjar ganska smått för att bli passande till nybörjare kommer här Fanny Hill. Denne anal pump är lättanvänd med sin avsmalnande topp och den breda basen som ser till så att leksaken både blir enkel att föra in och samtidigt inte åker in för långt.

Fördelar:

 • Passande för nybörjare
 • Stor valuta för pengarna
 • Kommer med vibrationsmönster

Nackdelar:

 • Kan anses vara lite för liten för de mer erfarna

Min personliga upplevelse

Om det är en riktigt billig analplugg som önskas är det här ett utomordentligt val. Pluggen blåses lätt upp med hjälp av en medförande handpump, och sedan är det härligt att steglöst skifta mellan de olika vibrationslägena för att få njuta av lite vibrerande stimulering.

Rekommenderat till

Fanny Hill rekommenderas både för de med en tajt budget samt för nybörjarna som kanske vill testa på sin första anal pump. Med tanke på att produkten både fyller ut dig och bjuder på steglösa vibrationslägen finns det mycket att njuta av.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”En skön plugg att ha, dessutom kan man träna ringmuskeln att bli större med skön vibration från låg till hög hastighet.”

Sammanfattning

Med denne anal pump kan du ta del av härliga steglösa vibrationer och dessutom blåsa upp leksaken så att den verkligen fyller ut dig därbak. Onaniprodukten kan lätt användas av både män och kvinnor för att krydda till onanin lite extra.

MEST POPULÄRA – Master Series Expander Uppblåsbar Analplugg

master series expander oppustelig anal plug

Se priset här

Master Series Expander Uppblåsbar Analplugg är en smidig anal pump som är tillverkad i latex, gummi och metall. Leksaken förs upp analt och sedan trycker du på handpumpen för att blåsa upp pluggen. Om du därefter vill släppa ut luften igen gäller det bara att trycka på ventilen.

Fördelar:

 • Slitstark
 • Kan blåsas upp till mer än dubbel storlek
 • Enkelanvänd quick-release ventil

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Master Series Expander Uppblåsbar Analplugg finns det inte särskilt mycket att säga om. Den gör sitt jobb och den gör detta väl. För in den analt och tryck på handpumpen för att blåsa upp leksaken så mycket som du föredrar. På så vis är det skräddarsydd njutning som gäller.

Rekommenderat till

Denne anal pump kan bli ett fantastiskt tillskott till sexleksaksamlingen oavsett vem du är, och inte spelar det någon roll om du har erfarenhet av den här typen av leksak eller inte. En stor fördel är quick-release funktionen som ser till så att luften kan tömmas omedelbart om trycket blir för mycket, så du får alltid en säker och behaglig upplevelse.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Om det är en funktionell och slitstark anal pump som du är ute efter finns det mycket att älska hos den här leksaken. Blås upp den så att den fyller ut dig helt eller njut av den som en gammal hederlig analplugg!

TILL VARDAGEN – Inflatable Silicone Plug

inflatable silicone plug

Se priset här

Här kommer en vattentät anal pump som du antingen kan använda i sovrummet eller i duschen då den är helt vattentät. Med sitt sköna silikonmaterial och sin avrundade spets blir det lätt samt behagligt att föra in pluggen så länge du har ett vattenbaserat glidmedel nära tillhands.

Fördelar:

 • 100 % vattentät
 • Tillverkad i skön silikon
 • Blåses enkelt upp för att fylla ut dig helt

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Denne anal pump har bjudit på många härliga stunder, och det är ett stort plus att den är så lätt att använda. Det gäller bara att applicera en klick glidmedel, att långsamt föra in den sköna silikonpluggen och sedan trycka på handpumpen för att pumpa upp pluggen. Med hjälp av en quick-release ventil släpps sedan luften ut omedelbart.

Rekommenderat till

Både nybörjare och veteraner kan hitta någonting spännande i denne anal pump. Det sköna silikonmaterialet ser till så att pluggen lätt förs in samtidigt som den breda basen ser till så att pluggen aldrig åker in för långt. Du får med andra ord en säker, skön och imponerande upplevelse.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Detta är en anal pump som verkligen kommer att uppskattas både under parlekarna och onanisessionerna. Med ett skönt material, en smart utformning och en enkelanvänd handpump finns det mycket att älska hos Inflatable Silicone Plug.

DEN FRÄCKA – Master Series Intake Anal Sugkopp

master series intake anal sugekop

Se priset här

Här kommer en produkt som skiljer sig från de resterande varianterna på listan. Master Series Intake Anal Sugkopp placeras runt anus och därefter skruvar man på toppen för att se till så att ett vakuum skapas. Resultatet blir antingen härlig stimulering eller smärtsam njutning beroende på vad man föredrar.

Fördelar:

 • Enkelanvänd
 • Mycket billig
 • Skapar ett fräckt vakuum

Nackdelar:

 • En produkt som kanske inte är för alla

Min personliga upplevelse

Master Series Intake Anal Sugkopp är en riktigt fräck produkt som var väl värd att testa på. Den bjuder på ett härligt sug genom att skapa ett vakuum. En stor fördel är att det är mycket enkelt att själv bestämma hur intensivt detta vakuum ska vara, så man kan utan tvekan få ta del av skräddarsydd njutning.

Rekommenderat till

Om du letar efter en ganska unik analleksak som samtidigt är mycket billig kan det vara väl värt att testa på Master Series Intake Anal Sugkopp. Även om du har en tajt budget är detta ett prisvärt val som kan experimenteras med antingen på egen hand eller under förspelen med partnern.

Så säger andra kunder

Det finns för närvarande inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Det må vara en ganska unik produkt som inte fungerar precis på samma sätt som en vanlig anal pump, men det är sannerligen värt att testa på den här sugkoppen, och vem vet? Kanske hittar du en helt ny typ av njutning som du inte visste att du älskade.

DEN LYXIGA – Booty Call Pumper

booty call pumper

Se priset här

Då var vi tillbaka till ytterligare en anal pump, och den här prisvärda pluggen kommer i storleken ”small” så att även nybörjarna ska kunna njuta av den. Med en avrundad spets och en len yta i silikon är den mycket behaglig att föra in med hjälp av lite glidmedel. Sedan är det bara att trycka på handpumpen och börja njuta av den uppblåsta pluggen.

Fördelar:

 • Har en skön yta av silikon
 • Fullkomligt vattentät
 • Passar nybörjare perfekt

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Det finns en lång rad positiva aspekter att nämna när det kommer till just denne anal pump. Den breda basen ser till så att pluggen inte åker in för långt, det sköna silikonmaterialet gör pluggen bekväm att föra in och detsamma bidrar den avrundande spetsen till. Den vattentäta egenskapen ser till så att pluggen kan användas i duschen, och med en quick-release ventil släpper man snabbt ut luften om trycket blir för mycket.

Rekommenderat till

Denne anal pump rekommenderas starkt till nybörjare då pluggen kommer i storleken ”small” och därför fungerar perfekt för dig som inte är van vid analpluggar. Med tanke på att pluggen kan blåsas upp kan även de lite mer erfarna njuta av storleken.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Det finns inget negativt att säga om denne högkvalitativa anal pump i behaglig silikon. Njut av den som nybörjare eller om du har tidigare erfarenhet av att använda en anal pump. Oavsett vad kommer du att få en imponerande upplevelse.

TILL DEN ERFARNE – Anal Ballong Svart

anal balloon sort

Se priset här

Du har nu hört mycket om analpluggar, men vad sägs om en anal pump som kommer i form av en ballong-liknande leksak? Den smala leksaken förs enkelt in analt och kan sedan pumpas upp för att bli tre gånger större än den var från början. Det här är verkligen en analpump som tar de anala lekarna till en helt ny nivå.

Fördelar:

 • Kan blåsas upp för att bli tre gånger större
 • Kommer med en quick-release ventil
 • Mycket prisvärd

Nackdelar:

 • Kan blåsas upp en aning ojämnt

Min personliga upplevelse

Anal Ballong Svart är en unik analpump som är mycket lätt att föra in, och sedan är det bara att trycka på handpumpen för att blåsa upp produkten upp till tre gånger sin ursprungliga storlek. Pumpen är smidig att använda och blir perfekt för de som vill experimentera med anala lekar.

Rekommenderat till

Denne analpump kan lätt användas av nybörjare tack vare att ursprungsstorleken är ganska smal, men visst kan proffsen också njuta av den tack vare hur imponerande mycket leksaken kan expandera. Det är upp till var och en hur långt man vill blåsa upp ballongen, så du kan få just den njutningen som blir rätt för dig.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Produkten gör vad den utlovar med relativ enkelhet, “ballongen” pumpas upp till full storlek med ett par pumpningar, det exemplaret jag fick pumpades upp en aningen ojämnt och blev inte direkt ballong format men gjorde sitt jobb ändå så att säga.”

Sammanfattning

Anal Ballong Svart bjuder på stor valuta för pengarna. Blås upp ballongen så långt som du vill och tryck på quick-release ventilen om du vill släppa ut luften igen snabbt och enkelt. En smidigare analleksak får man allt leta länge efter.

NYHET – Fetish Fantasy Uppblåsbar Ass Blaster 28 cm

fetish fantasy oppustelig ass blaster

Se priset här

Sist men absolut inte minst kommer här Fetish Fantasy Uppblåsbar Ass Blaster. Det är lätt att förstå varför denne analpump har fått sitt namn när man kikar på leksakens enorma storlek på hela 28 cm i längd. Det finns med andra ord mycket att leka med!

Fördelar:

 • Kan blåsas upp för att bli dubbelt så stor
 • Perfekt för de med tidigare erfarenhet av analpumpar
 • Mycket prisvärd

Nackdelar:

 • Kan vara lite för stor för nybörjare

Min personliga upplevelse

Här kommer en dildo som kan föras in antingen analt eller vaginalt och därefter trycker man på handpumpen för att blåsa upp dildon inom sig. Detta är en riktigt fräck produkt som kan utvidgas för att bli dubbelt så stor som originalstorleken, och visst är den häftig att dra nytta av under både parlekar och onani.

Rekommenderat till

Just denne analpump rekommenderas primärt till de som har lite tidigare erfarenhet av den här typen av leksak. Dildon är nämligen ganska stor och blir ännu större när du trycker på handpumpen, men om detta är någonting som låter intressant för dig är den väl värd att testa på.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”En väldigt behaglig anal dildo, som fyller ut väldigt mycket och bra. Som en lite mer erfaren anal utövare så passar den bra om man är nyfiken på något lite extra.”

Sammanfattning

Om du tidigare har använt analpumpar kan detta bli nästa perfekta steg för dig. Den fräcka Fetish Fantasy Uppblåsbar Ass Blaster har många fantastiska stunder att bjuda på!

Summering

När allt är sagt och gjort hade alla analpumparna på listan någonting unikt att erbjuda. För de som exempelvis aldrig tidigare har testat på en analpump och därför helst börjar smått kan Booty Call Pumper bli det rätta valet. Om du å andra sidan har lång erfarenhet av analpumpar och hellre vänder dig till en produkt för proffsen kan Fetish Fantasy Uppblåsbar Ass Blaster blir rätt för dig med hela 28 cm i längd. Kika gärna på någon av produkterna och hitta en leksak som blir perfekt för dig och din partner!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här