Topp 7 uppblåsbara dildoar – bäst i test

236

Vanliga dildoar är redan härliga och spännande leksaker som de flesta har därhemma i sin sexleksakssamling. Det finns dock en möjlighet att ta den här spänningen till en helt ny nivå genom att vända sig till en uppblåsbar dildo. Detta är såsom namnet antyder en dildo som kan föras in och sedan blåsas upp ytterligare för att verkligen fylla ut en fullkomligt för en upplevelse utöver det vanliga.

Likt ordinära dildoar finns det många uppblåsbara dildoar att välja mellan, så för att man inte ska behöva söka i åratal efter rätt leksak har vi gjort en topplista där vi går igenom några av de bästa och mest högkvalitativa uppblåsbara dildoarna på marknaden. Läs vidare och se om det är någon variant som du får upp ögonen för!

TESTVINNARE – Master Series Renegade Uppblåsbar Dildo

master series renegade oppustelig dildo

Se priset här

Oavsett om man letar efter en perfekt dildo för onani eller parlekar tillsammans med sin älskade är den här testvinnaren ett måste. Master Series Renegade Uppblåsbar Dildo är mycket lättanvänd och kommer till pris som inte gör alltför ont i plånboken. Den här sexleksaken är tillverkad av latex samt PTR och har ett naturtroget utseende med sina ådror och markerade ollon.

På botten av dildon finns en slang som leder till en pump, och det är genom att trycka på den här pumpen som ens dildo långsamt blåses upp. Applicera ett vattenbaserat glidmedel på en uppblåsbar dildo såsom Master Serier Renegade Uppblåsbar Dildo, för in leksaken och tryck sedan på pumpen för att fyllas ut helt och hållet. Det är en fantastisk känsla som man inte vill gå miste om. Med hjälp av en säkerhetsventil kan man alltid snabbt tömma luften ur dildon om man känner av ett obehag. En uppblåsbar dildo som den här kan lätt användas av både nybörjare och de erfarna.

Fördelar:

 • Lättanvänd för både nybörjare och de erfarna
 • Blåses enkelt upp för att fylla ut en ordentligt
 • Perfekt till parlekar och onanisessioner

Nackdelar:

 • En aning dyrt

TILL NYBÖRJAREN – King Cock Inflatable Ball

king cock inflatable ball

Se priset här

Nästa leksak på vår lista är inte bara en uppblåsbar dildo, utan en hel sexmaskin som blåses upp utan några svårigheter. Till ett mycket rimligt pris kommer här King Cock Inflatable Ball, en leksak i form av en uppblåsbar boll med en dildo på toppen. Bollen klarar av en vikt på upp till 136 kilo och blir perfekt som en härlig onanileksak. När bollen töms på luft kommer den inte att ta upp något större utrymme, och blir därför mycket enkel att förvara.

På toppen av bollen sitter en vibrator, och det ingår en naturtrogen dildo som man kan fästa ovanpå vibratorn. Med hjälp av handtagen på sidan av bollen kan man sedan utan problem sätta sig ner och rida på den här förträffliga leksaken. Välj det vibrationsmönstret som passar en bäst och njut sedan av åkturen. En fjärrkontroll ingår också för att göra det lättare att styra vibrationerna medan man sitter uppe på King Cock Inflatable Ball.

Fördelar:

 • Kan bära upp till 136 kilo
 • Njut av den härliga vibratorn
 • Lätt att tömma på luft och förvara utan problem

Nackdelar:

 • Tar upp ganska mycket plats när den är uppblåst

DEN BILLIGA – Frisky Sit-and-Ride uppblåsbar sits med vibrerande dildo

fetish fantasy oppustelig sex ball med dildo vibrator

Se priset här

Vad sägs om en mysig uppblåsbar dildo i form av en skön boll som man kan rida på?Frisky Sit-and-Ride uppblåsbar sits med vibrerande dildo  blir ens drömmars sexleksak för alla de som vill ha fräcka onanisessioner som man sent kommer att glömma. Bollen klarar av en vikt på upp till 136 kg och är tillverkad av vinyl så att man bekvämt ska kunna sitta på den. Uppe på bollen finns en dildovibrator som man kan sätta sig på och njuta av åkturen.

En uppblåsbar dildo som Frisky Sit-and-Ride uppblåsbar sits med vibrerande dildo har en medföljande fjärrkontroll som tillåter en att på ett lätt sätt styra vibrationerna. För att sitta stadigt på bollen finns det dessutom två handtag på sidorna som man kan greppa tag i när lekarna blir vilda. Efter användning kan man tömma bollen på luft så att den inte tar upp något större utrymme vid förvaring.

Fördelar:

 • Kan bära upp till 136 kilo
 • Styr enkelt vibrationerna med en medföljande fjärrkontroll
 • Boll tillverkad av skönt vinylmaterial

Nackdelar:

 • Inte den smidigaste leksaken att rengöra

TILL VARDAGEN – Fetish Fantasy Uppblåsbar Ass Blaster 28 cm

fetish fantasy oppustelig ass blaster

Se priset här

Fetish Fantasy Uppblåsbar Ass Blaster 28 cm är en uppblåsbar dildo som verkligen kommer att förgylla ens dag. Den snygga svarta dildon med en pump på ena änden är tillverkad av vinyl och PVC med en full längd på 28 cm. Som man nu förväntar sig av en uppblåsbar dildo kan även den här varianten blåsas upp genom att trycka på pumpen, men hur mycket den blåses upp är det som utan tvekan kommer att bli överraskande. Dildon börjar nämligen på 4,3 cm i diameter, men blir hela dubbelt så bred efter uppblåsning.

Visst är det möjligt att använda Fetish Fantasy Uppblåsbar Ass Blaster vaginalt, men den är särskilt framtagen för att bli en utmärkt anal leksak. Det är upp till en själv hur mycket man vill att en uppblåsbar dildo som denne ska utvidgas, och allt beror på hur hårt man trycker på handpumpen. Med tanke på storleken är detta en uppblåsbar dildo som primärt riktar sig till de mer erfarna analleksaksentusiasterna, och huruvida man vill dra nytta av dildon på egen hand eller tillsammans med partnern är upp till en själv. Kanske för man själv in dildon medan man låter partnern styra trycket med hjälp av handpumpen. Tack vare Quick Release ventilen kan man snabbt tömma dildon på luft om trycket börjar bli obekvämt.

Fördelar:

 • Blåses upp för att bli dubbelt så bred
 • Trycket kontrolleras lätt med en handpump
 • Quick Release ventil ger en full kontroll över situationen

Nackdelar:

 • Inte lika töjbar som man kanske förväntar sig

DEN FRÄCKA – You2Toys Uppblåsbar Strap-on

you2toys oppustelig strap on

Se priset här

För en riktigt fräck och realistisk uppblåsbar dildo är det You2Toys Uppblåsbar Strap-on som gäller. Denne leksak har ett naturtroget utseende med ett markerat ollon samt detaljerade ådror och kommer i form av en strap-on. Med andra ord kan den bäras av antingen en man eller kvinna för att penetrera ens partner på ett nytt och spännande sätt. Dildon har från början en diameter på 5,4 cm, men kan med hjälp av en handpump blåsas upp till hela 9 cm för att fylla ut partnern fullständigt.

För en len och skön känsla är dildon tillverkad av silikon, och själva strap-on delen är så smal att den aldrig kommer i vägen för lekarna. Justera ens harness utan problem till en passande storlek och börja njuta av parlekarna tillsammans. En uppblåsbar dildo såsom You2Toys Uppblåsbar Strap-on är inte heller den enda dildon som man behöver ta del av då det är fullt möjligt att ta ut dildon ur ens strap-on och sätta fast en annan variant.

Fördelar:

 • Naturtrogen dildo som är tillverkad av skönt silikonmaterial
 • Blås upp dildon till hela 9 cm
 • Ihålig dildo så att denne strap-on kan bäras av både män och kvinnor

Nackdelar:

 • En aning dyrt

DEN LYXIGA – Loving Joy Uppblåsbar Dildo 15 cm

Loving Joy Uppblåsbar Dildo 15 cm

Se priset här

Vad sägs om en uppblåsbar dildo som är riktigt bekväm att rida? Loving joy uppblåsbar dildo har en härlig uppblåsbar kudde under en vibrerande dildo så att det ska bli mycket behagligt att sitta på leksaken. Ovanpå vibratorn på toppen av kudden kan man fästa en av två dildoar som ingår i paketet. De är båda tillverkade av Fanta Flesh, ett material som är mycket naturtroget för att få en så realistisk upplevelse som möjligt.

Fördelar:

 • Två naturtrogna dildoar ingår

Nackdelar:

 • En aning dyrt

TILL DEN ERFARNE – Dark Magic Thrusting Bed Sexmaskin med Fjärrkontroll

dark magic thrusting bed sexmaskine

Se priset här

En sista uppblåsbar dildo som vi ska kika närmare på är en riktigt lyxig variant som blir ett bra val för den erfarne eller helt enkelt för de som inte har en alltför tajt budget. Dark Magic Thrusting Bed Sexmaskin med Fjärrkontroll kommer i form av en uppblåsbar bekväm bädd som man kan sitta eller ligga i.

Bädden kommer utrustad med en vibrator som kan stimulera en antingen vaginalt eller analt. Man fäster helt enkelt en av de tre medföljande dildoarna på maskinen, och sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta. Det är service på en helt ny nivå där man slipper att göra någonting själv, och kan istället bara ta det lugnt medan sexmaskinen stimulerar en. Välj mellan tre olika stötande rörelser samt tre olika vibrationsnivåer som man skiftar mellan med hjälp av en liten fjärrkontroll. En härligare uppblåsbar dildo får man allt leta efter!

Fördelar:

 • Härlig sexmaskin som gör jobbet åt en
 • Tre medföljande dildoar att fästa på maskinen
 • Välj mellan tre stötande rörelser och tre vibrationsnivåer

Nackdelar:

 • Mycket dyrt

Underhåll och rengöring av uppblåsbar dildo

För att se till så att en uppblåsbar dildo förblir i ett utmärkt skick bör man se till så att man rengör leksaken på rätt sätt. Lyckligtvis nog är det inga större problem så länge man har ett sexleksaksrengöringsmedel vid ens sida. Detta har man möjligheten att beställa i samma sexbutik där man beställer en uppblåsbar dildo, så man kan slå två flugor i en smäll genom att köpa båda produkterna samtidigt.

Med hjälp av ljummet vatten och en klick sexleksaksrengöringsmedel blir leksaken så gott som ny, och med tanke på att sexleksaksrengöringsmedel är speciellt framtagna för att användas till sexleksaker kan man vara säker på att dessa medel är mycket effektiva.

Glöm inte glidmedlet!

Inte finns det någonting som är mer obekvämt än att använda en uppblåsbar dildo utan ett glidmedel. Det är både torrt, obehagligt samt kan till och med göra ont att försöka föra in en dildo utan det rätta glidet, så passa på att beställa ett vattenbaserat glidmedel samtidigt som man köper en uppblåsbar dildo. Man kommer utan tvekan att tacka sig själv efteråt.

Testa på andra dildoar

Dildoar är en av de mest välkända sexleksakerna, och just därför finns det otroligt många att välja mellan. Oavsett om man specifikt vill satsa på en uppblåsbar dildo eller om man vill kika närmare på de andra dildotyperna kommer det att finnas någonting som passar just ens egna behov. Kanske föredrar man en dildo i gummi, i ett hyperrealistiskt material eller i glas.

De realistiska materialen är gynnsamma på så vis att de känns så nära en riktig penis som det bara går, men dildoar i exempelvis glas har fördelen av att kunna kylas ned eller värmas upp för en unik typ av njutning. Med andra ord har alla de olika sorterna sina egna fördelar, så vad man väljer är helt upp till vad som tilltalar en. Ska dildon vara rak eller böjd för att träffa g-punkten perfekt? Ska den kunna spruta eller inte? Ska det vara en strap-on dildo eller en vanlig dildo till onani? Testa dig fram för att hitta den dildon som blir perfekt för just dig!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här