Analstav – Bästa i test

135

Analstavar är sköna sexleksaker som man inte vill gå miste om ifall man har fått upp ögonen för anala lekar. Den här typen av leksak kan komma i många olika färger, former och storlekar, så det gäller att man noggrant kikar på sina valmöjligheter för att hitta analstaven som blir rätt för en. En analstav i glas kan exempelvis värmas upp och kylas ned medan en variant i jelly känns mjukare – någonting som kan gynna nybörjare. Nedan ska vi kika på några av de bästa analstavarna på marknaden så att du får ett hum om vad som passar just dig.

Chrystalino Tower Glasdildo

chrystalino tower glas dildo

Se priset här

Dildos i glas har en tendens att bjuda på en riktigt exklusiv samt elegant look, och inte är Chrystalino Tower Glasdildo ett undantag. Den snygga blåa dildon kan dras nytta av vaginalt, men tack vare den ganska smala bredden fungerar den dessutom perfekt som en analstav. Njut av den införbara längden på 15 cm samt diametern på 2,1 cm och dra nytta av leksaken antingen tillsammans med ett vattenbaserat eller silikonbaserat glidmedel.

Hållbarheten garanterar att denne analstav håller under en lång tid, och glasmaterialet gör det möjligt att värma upp eller kyla ned leksaken om man så föredrar. Lägg då staven i varmt vatten eller placera den i kylskåpet. Basen som är bredare än resten av staven gör också så att man får ett bättre grepp om leksaken samtidigt som den inte glider in för långt. Det finns med andra ord mycket att älska hos Chrystalino Tower Glasdildo både när det gäller material, form och utseende.

Fördelar:

 • Perfekt att använda både analt och vaginalt
 • Kan värmas upp och kylas ned
 • Tillverkad i hållbart splitterfritt glas

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Anal Stick

anal stick

Se priset här

Anal Stick är stor valuta för pengarna i ett nötskal. Denne händiga analstav görs upp av sex kulor som blir större ju närmare basen man kommer. På så vis kan man själv välja om man vill föra in hela staven eller börja med ett par kulor. Längst ner finns en ring som man kan sticka fingret i för att få ett stabilt grepp om leksaken och på så sätt se till så att man har full kontroll över lekarna.

Oavsett om man är en nybörjare som är på jakt efter sin första analstav eller om man har tidigare erfarenhet blir Anal Stick ett ypperligt val. Leksaken har en längd på 13 cm samt en bredd på 3,4 cm i diameter där den är som bredast. Då staven är tillverkad i jelly är det upp till en själv om man vill dra nytta av leksaken tillsammans med ett vattenbaserat eller silikonbaserat glidmedel. Kom ihåg att använda rikligt med glidmedel om leksaken ska användas analt, men det kan även vara gynnsamt att dra nytta av glidmedel om man föredrar vaginal penetrering.

Fördelar:

 • Stor valuta för pengarna
 • Passande för nybörjare
 • Görs upp av sex kulor som gradvist blir större

Nackdelar:

 • Kan vara lite hårdare än vissa förväntar sig

Smoothy Prober

Smoothy prober anal

Se priset här

Här kommer en sexleksak med en design som man verkligen inte ser varje dag. För de som är ute efter en riktigt unik analstav som alltid imponerar är Smoothy Prober perfekt, och inte minst för att den agerar som två olika leksaker på samma gång! På ena sidan av staven finner man fyra analkulor som blir större ju längre in man kommer, och detta gynnar de som älskar fräcka yttre strukturer. Den andra sidan av leksaken är mer avrundad och slät, så välj den sidan som passar just dig.

Då Smoothy Prober är tillverkad av jelly kommer den att kännas mjukare att föra in än exempelvis glas, och det är fullt möjligt att både använda vattenbaserade samt silikonbaserade glidmedel tillsammans med leksaken. Även om man har en tajt budget blir Smoothy Prober ett perfekt val då den är utomordentligt prisvärd.

Fördelar:

 • Förvånansvärt billig
 • Agerar som två sexleksaker i ett med olika strukturer på vardera sidan
 • Kan användas med både vattenbaserat och silikonbaserat glidmedel

Nackdelar:

 • Kan kännas en aning plastig

Analstav med Kulor Svart

anal stav med kugler sort

Se priset här

En slät analstav kan vara härlig, men om man är ute efter riktigt fräck struktur som känns fantastisk både när man för in och drar ut staven igen kommer här det perfekta valet. Analstav med Kulor Svart har en imponerande längd på hela 27,8 cm som de erfarna kommer att älska, men med en bredd på 2,3 cm blir leksaken även passande för nybörjare som inte är vana vid analleksaker. Längs hela analstavens skaft sitter 10 kulor i varierande storlekar, och det är upp till en själv hur många man vill föra in.

För största möjliga njutning är det av yttersta vikt att det används ett glidmedel tillsammans med staven oavsett om man har erfarenhet av anallekar eller inte. Tack vare leksakens utformning är den böjlig nog att bekvämt kunna föras in, men samtidigt är den fast nog att hålla sin form för målinriktad stimulering som man inte gärna tackar nej till. Analstav med Kulor Svart är vattentät, så det är upp till en själv om den ska användas i sovrummet eller i duschen.

Fördelar:

 • Mycket billigt
 • 10 kulor i olika storlekar
 • Perfekt för både nybörjare och de mer erfarna

Nackdelar:

 • Ganska plastigt och billigt material

Aneros Trident Eupho Prostatastimulator

aneros peridise anal stimulator sæt 2 stk

Se priset här

Aneros Trident Eupho Prostatastimulator är ett set med två analstavar som är framställda för att passa nybörjare. Det är upp till en själv om man vill börja med den smalare eller bredare varianten, och oavsett vad kan man förvänta sig njutning som aldrig förr. Leksakerna är till för att stärka musklerna därbak med hjälp av knipövningar samtidigt som man får möjligheten att njuta av härlig stimulering.

För nybörjare rekommenderas det att börja med den största analstaven i det här paketet. Den må väga mer, men då staven är bredare glider den inte ut lika lätt. De två analstavarna i Aneros Trident Eupho Prostatastimulator är tillverkade av medicinskt plast och är fullkomligt vattentäta för mycket enkel rengöring efter användning. Basen på de två analstavarna är böjd likt ett ankare för att se till så att leksakerna aldrig glider in för långt.

Fördelar:

 • Perfekta att använda till knipövningar
 • Passande till både nybörjare och de mer erfarna
 • Tillverkade i ett vattentätt material

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Elite Double Trouble

elite double trouble

Se priset här

Då har vi kommit till en produkt som både agerar som en penisring och analstav samtidigt. Elite Double Trouble kommer väl tillhands om man vill testa på dubbelpenetrering med partnern, är ute efter en effektivt penisring eller vill testa på att föra in analstaven utan att fästa den runt partnerns kön. Denne analstav är tillverkad i silikon för att kännas härligt len mot huden, och samtidigt är den helt och hållet vattentät för de som älskar lite våta lekar.

Med sin längd på 15 cm och bredd på 2,5 cm i diameter kan den komma att användas av både de som är nya inom anala lekar samt de som har mer erfarenhet. Om man använder Elite Double Trouble som en penisring kommer den att trycka till på helt rätt sätt för att bjuda på en kraftigare och mer långvarig erektion. Med andra ord finns det många fördelar oavsett vad man använder denne analstav till!

Fördelar:

 • Perfekt som både penisring och analstav
 • Passande vid dubbelpenetrering
 • Tillverkad i skönt silikonmaterial

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

You2Toys All-Rounder

All rounder

Se priset här

You2Toys All-Rounder är en analstav som inte bara fungerar perfekt som en dildo, utan även kommer med vibrationer för att lägga till en extra dimension till njutningen. Tack vare leksakens böjda form bjuder den på målinriktad prostatastimulering samtidigt som mellangården får njuta av vibrationerna från bulletvibratorn.

Bulletvibratorn är avtagbar, så om man vill hålla den mot andra delar av kroppen är detta fullt möjligt. Själva analstaven känns fantastisk mot huden då den har en yta av silkeslen silikon, och batterierna som behövs ingår i paketet så att man omedelbart ska kunna börja använda sin analstav. Glöm inte att dra nytta av ett vattenbaserat glidmedel för bästa möjliga glid.

Fördelar:

 • Agerar både som analstav och vibrator
 • Tillverkad i ett skönt silikonmaterial
 • Batterier ingår

Nackdelar:

 • Har enbart ett vibrationsläge

Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter Set

doc johnson crystal jellies anal starter saet

Se priset här

Är du en nybörjare som har fått upp intresset för anallekar? Då är det här paketet för dig. Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter Set är specifikt framtaget för nybörjare, men även de mer erfarna kan ta del av paketet. Setet innehåller tre olika analstavar i olika storlekar där man som nybörjare kan börja med den minsta och jobba sig uppåt medan den erfarna kan börja med en av de större storlekarna.

För en lite mer naturtrogen känsla har varje analstav ett markerat ollon, och den breda basen ser till så att dildon aldrig glider för långt in. Det här är dock inte det enda som basen är duktig på, utan den agerar också som en sugpropp att fästa på olika plana ytor för handsfree lekar.

Fördelar:

 • Tre högkvalitativa dildos i ett paket
 • Perfekt för nybörjare som vill träna analtöjning
 • Sugproppbas för handsfree lekar

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

CalExotics Booty Call Booty Trainer Set

calexotics booty call booty trainer sæt

Se priset här

Här kommer ännu ett set för de som vill träna sig fram med anala leksaker. I det här paketet får man tre olika analpluggar i olika storlekar, och med tanke på den smala utformningen är leksakerna mycket nybörjarvänliga. För att garantera att pluggarna inte åker in för långt är basen ganska bred, och på så sätt kan man njuta fullt ut utan att behöva oroa sig för obehag.

Då leksakerna är tillverkade av silikon känns de lena och sköna mot huden, vilket är perfekt för anala lekar då huden vanligtvis är mer känslig därbak. Handsfree lekar är också möjligt då basen kan agera som en sugpropp. Börja med den minsta pluggen för att sedan långsamt jobba sig uppåt om man så känner för det.

Fördelar:

 • Tre pluggar i ett och samma paket
 • Perfekt för nybörjare inom anallekar
 • Tillverkade i silkeslent silikon

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

You2Toys Twister Prostatavibrator

you2toys twister prostate vibrator

Se priset här

Då har vi snart nått slutet av listan, men visst är ingen analleksakslista komplett utan en händig vibrator som finns där för en i vått och torrt. You2Toys Twister Prostatavibrator är en analstav som är tillverkad i behagligt silikon och har en böjd form för att nå prostatan på bästa möjliga sätt.

Med en räfflad yta får man en extra dimension till njutningen både när man för in och långsamt drar ut leksaken. Det finns hela 5 olika vibrationslägen att välja mellan, och leksaken är både perfekt att dra nytta av på egen hand och tillsammans med partnern. Vibratorn är fullkomligt vattentät, så man kan utan problem ta med den ner i badkaret eller in i duschen. Ha dock i åtanke att fyra stycken AAA-batterier måste köpas separat.

Fördelar:

 • Böjd för målinriktad prostatastimulering
 • Hela 5 vibrationslägen att välja mellan
 • Vattentät

Nackdelar:

 • Batterier måste köpas separat

Läs hela recensionen här

Malesation Anal Balls Analkedja

malesation anal balls analkaede

Se priset här

En skön analstav blir det perfekta valet för de som vill experimentera med anallekar. Klicka här för att kika på de fräckaste analstavarna på marknaden!

Sist på listan har vi Malesation Anal Balls Analkedja i silkeslent silikon. Denne analkedja är 19,8 cm lång och bredden ligger på mellan 2,4 cm i diameter där kedjan är som smalast samt 3,2 cm i diameter där den är som bredast. Sexleksaken består av en kedja med tre olika kulor, och det är upp till en själv hur många man vill föra in. Oavsett vad ska man dock alltid använda ett glidmedel, och kom ihåg att specifikt välja ett vattenbaserat glidmedel då silikonbaserade varianter kan skada silikonprodukter.

Den långa kedjan under kulorna ser till så att man får ett bra grepp om leksaken för att förhindra att den glider in för långt. Här kan man dessutom förvänta sig stor valuta för pengarna i form av en smidig analkedja som både kan dras nytta av på egen hand samt under parlekarna med ens käraste.

Fördelar:

 • Analkedja med tre härliga kulor i olika storlekar
 • Prisvärd
 • Tillverkad i ett skönt silikonmaterial

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här