Recension – Womanizer Starlet 2 Lufttrycksvibrator

57

För någon som behöver hjälp på traven för att få orgasm, var detta inget att skämta om. När jag fick hem leveransen och såg förpackningen till Womanizer Starlet 2, blev jag genast exalterad.

Förpackningen var liten och kompakt, med ett stilrent utseende.

Jag kunde inte hålla mig från att slita upp paketet direkt för att testa. Det var en medföljande laddare, samt en bruksanvisning om hur Womanizer Starlet ska användas. Jag började läsa bruksanvisningen för att få en bild av hur denna ska användas.

Jag såg tydligt på vibratorn att detta inte var något jag utan tanke ska börja gnida mig mot, utan kände att lite bakgrund om hur den ska ge njutning var värt att ta in först.

Jag kände mig genast lite busig då den inte har ett klassiskt utseende för en sexleksak. Jag blev sedan hänförd när jag upptäckte att en sådan (till synes) simpel leksak, som visade sig vara så enkel att använda, kunde ge mig en så kraftig orgasm.

Vid tidsbrist är den perfekt, och genom att sedan låta den ligga kvar (efter första orgasmen) med låg frekvens gick det inte att undgå från att nå klimax igen inom loppet av några sekunder.

Där snackar vi tidseffektivt!

Womanizer Starlet 2 Lufttrycksvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop logo Se priset här
sinful rabatt Se priset här
vuxen.se Se priset här

Fördelar

  • Smidig storlek
  • Vattentät
  • Tystgående
  • Enkel att använda
  • Lätt att ta med sig
  • 4 olika tryckvågslägen
  • Maximal orgasm
  • Laddningsbar, ej batterier

Nackdelar

  • Bör ej användas i mer än 15 min åt gången

Recension

Första intryck

Jag reagerade först på hur liten och kompakt Womanizer Starlet var. Jag kände direkt att denna är något jag kan ta med mig vid vilket tillfälle som helst, då jag enkelt kan lägga den i ett mindre diskret fack i väskan.

Då den inte har ett klassiskt utseende för en sexleksak – i mina ögon – kändes det lite lockande att ”råka” lämna den framme någon gång. Bara för att se om någon skulle reagera på att den ligger framme helt öppet, skulle det vara misstänksamt, skulle någon förstå?

I dagens läge är dock Womanizer Starlet så pass populär att jag är osäker på om jag skulle våga utföra det testet. Kanske endast vid ett tillfälle där en dejt blir hembjuden. Det kan vara en ice-breaker att börja prata om sexleksaker.

Womanizer Starlet har inga skarvar och är precis så att jag kan hålla mitt grepp runt den.  Den känns nästan lite hal, men då jag personligen inte håller den i ett fast grepp när jag onanerar är det inget jag har problem med under användning.

Jag har hört så mycket om dessa lufttrycksvibratorer från många håll, jag kan säga att jag inte är besviken! Womanizer Starlet lever verkligen upp till mina förväntningar, om den inte till och med överträffar dem.

Att något som knappt känns när jag håller mina fingrar mot den, kan göra att jag når klimat inom loppet av några sekunder, är imponerande.

 

Upplevelse

Det var lite svårt att tro att denna lilla maskin skulle ge mig det jag vill ha. Womanizer Starlet är liten och ser oskyldig ut. Något som eventuellt skulle kunna vara bra för porerna i ansiktet. Dessa tankar fick jag äta upp. Det kändes ovant att använda en leksak som jag inte ska röra på, eller gnida mig mot.

Att den ska vara still på plats trodde jag först skulle kännas otillfredsställande, att det skulle bli för koncentrerat. Ack så fel jag hade. Att placera den över klitoris och låta tryckvågorna göra jobbet kändes som att jag blev omhändertagen av någon annan än att det var jag som gjorde jobbet.

Womanizer Starlet 2 Lufttrycksvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop logo Se priset här
sinful rabatt Se priset här
vuxen.se Se priset här

Att känna orgasmen byggas upp under loppet av 30 sekunder var magiskt. Det kändes overkligt att det gick så fort, och att det var så skönt. På en minut hade jag nått klimax, på första försöket. Jag var helt omtumlad och ville direkt prova för att se om jag kunde komma igen efter 30 minuters paus. Nästa orgasm kom, och jag var såld.

 

Om produkten

Womanizer Starlet 2 är en lufttrycksvibrator som har en lätt och smidig form. Den är under 12cm lång, vilket gör den enkel att packa med vart jag än ska. Den är vattentät, vilket betyder att duschen och badet är fria zoner för att leka med dess lufttryck. Den har 4st olika lägen att välja på.

Den lägsta nivån är mer kittlande och passar bra för dem som är känsliga medan den högsta passar för att nå klimax snabbt och enkelt. Tryckvågorna är pulserande, vilket gör fantasin om att någon är nere och leker med tungan välkommen. Att själv onanera med en leksak, och ändå känna sig ompysslad av något att inte ta för givet.

Laddningen är enkel, det är inget laddningsuttag i Womanizer Starlet. Med en medföljande magnetisk laddkabel som lätt fästs utanpå leksaken, är vatten åter igen inget problem. Womanizer Starlet är inte dessutom inte bara en leksak för ensamma lekar. Har du en partner kan hen ge en hjälpande hand, och varför inte samtidigt som vid penetration.

 

Hur man använder den

Vid första användningen var jag fundersam på hur Womanizer Starlet skulle placeras. En helt ny leksak, men oerhört spännande. Den ska placeras så att klitoris är i öppningen för tryckvågorna, och till en början tyckte jag att det var enklast att hålla i den så att skaftet pekade upp mot ansiktet. Då har jag ett stabilt grepp om den, och behöver inte tänka på något annat än att känna de pulserande vågorna mot min klitoris.

Jag väljer ibland att nypa fast min Womanizer Starlet mellan låren, för att maximera känslan i underlivet genom att ha fria händer. Som med alla sexleksaker finns det stor variation av ställningar att ta till sig. Jag tycker det är skönt när jag sitter upp och för upp knäna. På så vis har jag ”easy access”, och kan passa på att fingra i slidan under tiden.

Womanizer Starlet 2 Lufttrycksvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop logo Se priset här
sinful rabatt Se priset här
vuxen.se Se priset här

Mage är också en ställning att ta till sig, för på något vis blir känslan annorlunda när vi ligger i olika ställningar. Mage är en som är lite extra skön enligt mig. Min favorit hittills dock är när jag ligger på rygg, för in en g-punk stav (modell eller sort spelar ingen större roll) som får ligga med tryck på min g-punkt samtidigt som min Womanizer Starlet 2 får skicka sina pulserande tryckvågor mot klitoris.

Där snackar vi Klimax med stort K.  Efter första orgasmen tycker jag att det är skönt att sänka tryckvågsläget ner till det lägsta läget, för att på så vis bygga upp det igen.

Att börja med den lägsta nivån är något jag rekommenderar ifall man vill dra ut på processen lite. Genom att låta det bli en mer uppbyggnad inför orgasmen kan göra den ännu kraftfullare.

Att låta sig nå klimax endast genom den lägsta nivån tycker jag är så stor skillnad från om jag vill vara tidseffektiv och köra på högsta direkt. Båda sätten är oerhört sköna, men de kan verkligen skilja sig oerhört.

Rekommenderat till

Det finns allt för många kvinnor som aldrig har upplevt en orgasm i hela sitt liv. Här finns en potentiell lösning på det. Jag rekommenderar verkligen att kvinnor som ej uppnått orgasm, eller har svårt för det ska investera i en Womanizer Starlet 2. Den är inte bara kraftfull, utan också prisvärd!

Är du en kvinna som har lätt för att få orgasm, testa denna ändå! För njutning är ingenting att missunna, vi alla förtjänar det och bör ha det. Känslan som Womanizer Starlet ger är svår att slå, alla borde uppleva den känslan.

Jag kan även rekommendera män som vill ge sin partner lite extra njutning att införskaffa Womanizer Starlet. Oavsett om kvinnan har lätt eller svårt för att komma är en parlek alltid roligt, och varför inte utforska lite till, tillsammans.

 

Det säger andra kunder

Jag har tittat efter andra recensioner om Womenizer Starlet 2. De flesta verkar hålla med mig om att orgasmen uppnås snabbt. En vanlig kommentar är ”jag har aldrig kommit så här fort”. Det har blivit en mycket populär sexleksak som verkligen är uppskattad av alla användare.

Jag kan inte hitta någon som är missnöjd eller inte uppnått klimax. Vissa verkar tycka att den är högljudd. Jag kan inget annat än att INTE hålla med om det.

I jämförelse med andra vibratorer som jag har använt, – t ex läppstift, rabbit och g-punk stavar – är denna i en särklass där den inte låter mycket alls. Den är mycket tystare och mer diskret att använda enligt mig.

Womanizer Starlet 2 Lufttrycksvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop logo Se priset här
sinful rabatt Se priset här
vuxen.se Se priset här

Sammanfattning

Alla bör få uppleva en orgasm. När vi väl har upplevt en orgasm, there is no turning back. Då vill vi ha mer av det, då det är den optimala fysiska njutningen.

Womanizer Starlet är lösningen, om du söker ett enkelt och snabbt sätt att nå klimax.

Att det går så pass fort för att få orgasm är det som sålde mig. Sedan att den är enkel att använda, och lätt att rengöra. Känslan av att bli ompysslad på riktigt gör det svårt att tänka sig ett sexliv utan Womanizer Starlet.

stjärnor

Womanizer Starlet 2 får 5/5 Stjärnor av mig!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här