Recension – Satisfyer Pro Penguin Next Generation Lufttrycksvibrator

23

 

Jag har fått den stora äran att prova och recensera Satisfyer Pro Penguin Next Generation Lufttrycksvibrator. Det är den första lufttrycksvibrator jag provat så jag var både fundersam och förväntansfull på hur den skulle vara.

Det är nästan pinsamt att erkänna, men när jag såg Satisfyer Pro Penguin första gången så blev jag en riktig ”tjej-tjej”. Den var så söt att jag bara pep och skratta av förtjusning! Den lilla flugan var verkligen pricken över i:et och jag bara älskar designen. Tankarna vandrade till Pingu, som den liknar och det orsakade mer fniss.

Jag har alltid tyckt om klitorisvibratorer men Satisfyer Pro Penguin spelar i en helt annan liga. Den ger en annan sorts klitorisstimulering, en mer kraftfullt sugande känsla som jag nu älskar och inte klarar mig utan. Jag måste varna er, den är starkt beroendeframkallande. Det är inte så konstigt med tanke på att när jag använde den för första gången så tog det max 20 sekunder för mig att komma. Och jag kom inte bara en gång, utan 4 gånger efter varandra.

Jag tycker att Satisfyer Pro Penguin med sina 12,5 cm har en bra storlek och den ligger bra i handen. Materialet är silikon, ABS-plast och PU-beläggning, det gör att den känns len och mjuk. Designen är enkel men elegant, den är svart och vit och har en gullig rosa fluga.

susanne testare
“Hej, detta är den första lufttrycksvibratorn jag någonsin testat. WOW! Fyra orgasmer på en gång, bra betyg va? 
Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Jag tycker om att prova mig fram, hitta saker man kan göra med en leksak som den kanske inte är gjord för. Satisfyer Pro Penguin är ju till för att stimulera klitoris, men jag vill ha ut mer av en leksak. Då upptäckte jag hur härligt det är att använda den på bröstvårtorna. Men jag stannade inte där utan jag bestämde mig för att också prova den på min pojkväns penis. Jag provade att placera den mot olika punkter på hans penis och den plats som fick honom att njuta mest var på strängen vid ollonet.


Fördelar

  • Leksaken är frukansvärt gullig
  • Den laddas upp med USB-kabel så man slipper krångel med batterier
  • Den låter inte så högt
  • Om den är fulladdad så har man 90 minuters lek
  • Den är vattentät
  • Den är väldigt enkel att göra ren
  • Det finns 11 hastigheter att välja mellan

Nackdelar

  • Man bör inte använda den på piercade kroppsdelar eller om man har pacemaker
  • Har man glömt att ladda den får man vänta med att leka i 90 minuter

Recension

Första intryck

När jag öppnat den bruna diskreta kartongen som leksaken tacksamt nog levererades i så blev jag genast eld och lågor. Lådan som Satisfyer Pro Penguin var förpackad i var riktigt lyxig och fin, den har ett magnetlock som man öppnar med en satinflärp. Visst, förpackningen påverkar ju inte leksakens funktion och det borde därför kanske inte spela någon roll hur förpackningen ser ut. Men jag blir glad när jag öppnar ett paket och det första jag ser är en snygg och lyxig låda, det gör att leksaken känns mer exklusiv och helhetsintrycket blir bättre.

Det är nog första gången jag reagerar på en leksaks utseende på det sätt som jag gjorde med Satisfyer Pro Penguin. Den första tanken som slog mig var att den är så fruktansvärt söt, den lilla flugan är även en rolig detalj.

Dom har verkligen fått till utseendet och det ser ut som världens sötaste pingvin. Jag tycker att den är så fin och stilren i sin enkelhet att om jag inte hade haft barn så hade jag lätt kunnat ha den framme som prydnad.

Jag tycker att Satisfyer Pro Penguin ligger perfekt i handen. Materialet är lent och känns riktigt skönt mot huden. Jag hade inte väntat mig att den skulle se så pass liten ut, jag undrade hur den lilla leksaken skulle ha kraft nog att stimulera mig tillräckligt.

När jag provade att sätta igång den och varierade hastighet blev jag förvånad över att den var så otroligt kraftfull vid dom högre hastigheterna. Så storleken behöver verkligen inte spela någon roll.

SATISFYER PRO PENGUIN NEXT GENERATION

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Upplevelse

Alltså seriöst, vart har Satisfyer Pro Penguin varit i hela mitt liv? Det är min första sexleksak med lufttrycksstimulering och jag fattar inte hur jag har levt utan det, vilken skillnad det är mot vanliga vibratorer.

När jag placerade Satisfyer Pro Penguin mot min klitoris så höll jag på att tappa andan, det var så skönt! Det gav en sugande och pulserande känsla som med lätthet utklassar både oralsex och andra sexleksaker. Oralsex i all ära, det är jätteskönt att få. Jag tycker att Satisfyer Pro Penguin ger samma känsla som när någon suger på min klitoris, fast hundra gånger starkare.

 

Jag har en nyfikenhet inom mig och jag tycker om att testa mig fram. Varför ska jag begränsa mig till att bara använda den på mitt underliv ”som det är tänkt”? Nej, här ska det utforskas ordentligt. Att stimulera bröstvårtorna är alltid skönt så därför undrade jag hur det skulle kännas att använda Satisfyer Pro Penguin där.

Jag placerade den mot bröstvårtan och startade den, först kändes det inget speciellt. Sen ökade jag hastigheten och då hände det grejer. Jag kände omedelbart hur bröstvårtan styvnade och det spreds ett härligt pirr i kroppen. Det kändes som att någon sög intensivt på bröstvårtan.

Jag ville också inkludera min pojkvän i leken så jag placerade honom på rygg i sängen och satte munstycket mot strängen vid ollonet. Vilken upplevelse han fick! Han tyckte att det var jätteskönt och det spred en syndig vibration i hela hans nedre region. Numera åker Satisfyer Pro Penguin fram nästan varje gång vi känner oss busiga.

En till positiv sak är att den är vattentät vilket gör att man kan ha med den in i duschen, man kan då kombinera nytta med nöje. Duscha och bli ren, samtidigt som man får en eller flera orgasmer. Det gör även att den är väldigt lätt att hålla ren. Man rengör den enkelt under rinnande vatten med mild tvål eller med sexleksaksrengöring.

SATISFYER PRO PENGUIN NEXT GENERATION

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Det känns som att det är rätt tydligt att jag är överförtjust i sexleksaken och att den har överträffat alla mina förväntningar och förhoppningar. Men jag kan också berätta att den med lätthet ger mig multipla orgasmer. Första gången jag provade Satisfyer Pro Penguin så kom jag inom max 20 sekunder, 4 gånger på raken. Jag blev riktigt chockad på ett positivt sätt att den söta lilla leksaken var så effektiv.

 

Hur man använder den

Satisfyer Pro Penguin är enkel att använda. Man håller in den nedre delen av knappen någon sekund för att starta den. Den startar då på den lägsta intensiteten. Sen placerar man den mot klitorisen (eller annan önskad kroppsdel) och vill man öka intensiteten så trycker man på den nedre delen av knappen, och vill man sänka hastigheten så trycker man på den övre delen av knappen.

Eftersom Satisfyer Pro Penguin har 11 intensiteter så är mitt tips att man börjar på den lägsta intensiteten och sakta jobbar sig uppåt tills man hittar den nivå man själv vill ha. Glöm inte att ta din tid, stressa inte i början utan försök slappna av och ta det som det kommer så lär du få en häftig upplevelse.

Det är inget måste, men jag tycker att det är bra att applicera lite vattenbaserat glidmedel på klitorisen. Det blir enklare att vrida och vända på leksaken och jag upplever att jag får bättre kontroll.

Tyvärr så bör man inte leka med denna sexleksak om man har en pacemaker eller piercingar på dom ställen som du vill stimulera. Har man piercingar så kan man ju alltid ta ut smycket så är det problemet löst.

 

Rekommenderat till

Jag rekommenderar alla kvinnor att skaffa en Satisfyer Pro Penguin! Den har verkligen förbättrat mitt sexliv och jag har svårt att se att den inte skulle förbättra andras med. Den är perfekt att leka med om man är själv och orgasmerna kommer då som på ett löpande band. Om du som jag, i perioder har svårare att nå orgasmen så är Satisfyer Pro Penguin leksaken som hjälper dig ur sexuell frustration och tillför livet både glädje och njutning.

Jag rekommenderar leksaken även till par då det ger extra spänning i sängen. Eftersom den är riktigt skön att använda på bröstvårtorna så öppnar det ju även upp för männen att få chansen att vara delaktig i leken med Satisfyer Pro Penguin. Man kan också stimulera strängen som sitter vid ollonet, då får han njutning, antingen på egen hand eller med hjälp av dig. Därför tycker jag att Satisfyer Pro Penguin är en sexleksak som passar alla, män, kvinnor, par, singlar, gamla och unga.

SATISFYER PRO PENGUIN NEXT GENERATION

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Det säger andra kunder

TC säger: ”Min tjej blev fullständigt överraskad när vi testade denna för första gången-ögonen spärrades upp och jag tror hon kom på 15 sekunder!!! Magisk!!!”

Anna säger: ”Var skeptisk till en början, hittade inte riktigt rätt. Men sen.. Ojojoj! Och med en partner! WOW!!”

Karin Husberg säger: ”Har sällan varit med om träffsäkrare leksak, det gick undan riktigt snabbt!”

Sammanfattning

Det finns egentligen inte så mycket negativt med Satisfyer Pro Penguin. Det enda som jag ser som ett problem (som tack och lov inte gäller mig) är att man inte bör använda den om man har pacemaker.

Jag fullständigt älskar Satisfyer Pro Penguin. Det är den sexleksak som enklast ger mig orgasmer och många gånger även multipla orgasmer. Den har öppnat upp en helt ny värld för mig då jag tidigare aldrig har använt en lufttrycksvibrator.

Jag är barnsligt förtjust i den enkla men eleganta designen. Lådan som den kom i kändes lyxig och exklusiv vilket bara ökade helhetsintrycket för mig. Och det är så skönt att slippa krångel med batterier då man laddar upp den med en USB-kabel.

Den är perfekt att använda när man är själv men den är minst lika rolig att använda tillsammans med en partner.

Eftersom Satisfyer Pro Penguin ger mig så explosiva orgasmer och för att den även är estetiskt tilltalande så ger jag den 5 stjärnor.

stjärnor

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här