Recension – Womanizer Duo Lufttrycksvibrator

182

Womanizer Duo Lufttrycksvibrator är en sexleksak i premium klassen, som inte gör någon besviken. Detta är den absolut bästa sexleksaken som jag någonsin har inhandlat, och garanterar flera orgasmer var gång.

Priset till trots, du får se detta som en investering till dig själv.

Womanizer Duo Lufttrycksvibrator är fantastisk på många sätt och vis. Själva staven har inbyggda vibrationer som masserar din G-punkt, samtidigt som härliga luftpulseringar stimulerar din klitoris som får dig att nå oanade höjder.

Womanizer Duo Lufttrycksvibrator fyller funktionen mer än väl, och är allt och lite till vad jag söker hos en lufttrycksvibrator.

Tillsammans känns lufttrycksfunktionen och de inre vibrationerna från skaftet helt fantastiskt ihop, och gör det väldigt enkelt att nå klimax.

Womanizer duo lufttrycksvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop Se dagens pris
Joyland.se Se dagens pris

Fördelar

  • Vattentät
  • Dubbel Stimulering, Klitoris & G-punkt
  • Vibrator i 12 olika nivåer samt 10 olika vibrationsmönster
  • Enkel att använda
  • Lätt att rengöra
  • Lyxig

Nackdelar

  • Priset

Recension

Första intryck

Det första som slog mig, var att detta inte var en vanlig Stimulator. Direkt vid anblick blev jag hänförd av att detta var en produkt i Premium klassen och den kändes väldigt lyxig att få lägga vantarna på. Paketeringen av Womanizer Duo Lufttrycksvibrator är väldigt lyxig och estetisk vacker att vila ögonen på. Denna leksak kommer paketerad i en vacker box.

I denna box finner du; en Womanizer Duo Lufttrycksvibrator, en instruktionsmanual, ett extra sugmunstycke, en laddare och till sist en söt liten påse som man förslagsvis kan förvara sin Womanizer Duo i.

Medans vibratorer funnits till hands ett ganska bra tag nu på marknaden, får man ändå påstå att lufttrycksvibratorer är relativt nya, och detta är första gången som jag har lagt vantarna på både och i en och samma leksak.

 

Upplevelse

Wow, säger jag bara. Aldrig förr har jag fått så intensiva orgasmer som med Womanizer Duo Lufttrycksvibrator.

Jag uppfattade Womanizer Duo Lufttrycksvibrator som aningen tung när jag höll den i handen för första gången, vilket man nog får tolka som ett bevis på att det inte är en vanlig stimulator man köpt. Utan detta är en produkt med kvalité, som är väl genomtänkt och ergonomisk.

Womanizer duo lufttrycksvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop Se dagens pris
Joyland.se Se dagens pris

Den smarta designen tillät en smidig användning trots sin uppenbara tyngd. ”Rabbit” leksaker kommer dock alltid att vara aningen knepiga. Detta eftersom kroppar finns i alla dess former och dimensioner, vilket innebär att alla inte har samma avstånd mellan klitoris och sin vaginala öppning.

Men Womanizer Duo Lufttrycksvibrator funkar för de flesta, då den är väldigt lätt att stimulera både vaginalt och på klitoris. Jag har åtminstone i nuläget inte stött på någon recension på nätet som inte fått dubbelstimulation genom denna.

Visst hade man sina förväntningar när man lagt så mycket pengar på en produkt. Med det sagt, kan jag säga att den motsvarade alla mina förväntningar och lite därtill. Helt fantastisk produkt för att fatta mig kort, som jag kommer att använda flitigt här hemma framöver. Både vad gäller förspel, och dessutom när jag vill ha det skönt på egen hand.

Produkten är omsluten av mjukt, silkeslent silikonmaterial. De lyxiga gulddetaljerna som smyckar Womanizer Duo Lufttrycksvibrator är guldfärgad ABS-plast. Även det utbytbara huvudet på denna produkt är gjort av silikon, vilket gör den till en väldigt hudvänlig produkt och mycket bättre än så går det inte att bli inom sexleksaksindustrin.

ABS-plasten är vattenbeständig, vilket gör den optimal att använda vid t.ex. en dusch tillsammans med sin partner alternativt i ett badkar på egen hand. Den är även väldigt lätt att rengöra efteråt.

Vidare till G-punktsstimuleringen; som skaftet är ämnat för. Vibrationerna är väldigt kraftfulla, men är väldigt lätt att styra och kontrollera till önskad effekt med hjälp av knapparna på baksidan av Womanizer Duo Lufttrycksvibrator.

Allting lättillgängligt vid användning. Sist men inte minst; lyfttrycksvibrationerna. Du kan säkert hitta starkare lufttrycksvibratorer på marknaden, men denna gör ingen besviken.

Womanizer duo lufttrycksvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop Se dagens pris
Joyland.se Se dagens pris

Hur man använder den

Det första man ska göra vid användning är ganska uppenbart, att trycka på “Start”-knappen. Denna knapp är lokaliserad på baksidan av produkten, vilket försätter Womanizer Duo Lufttrycksvibrator i standby-läge.

Den är försedd med en funktion som kallas “Smart Silence™ Technology”. Denna teknologi innebär att produkten genast startar när den kommer i kontakt med huden, och återgår i “stand-by” läge när den inte längre har någon kontakt med din kropp.

När man sedan är redo så för man in det långa skaftet så att det vilar mot G-punkten, medans den runda och kortare delen placeras med sitt munstycke på eller intill klitoris. Tryck sedan på “sugfunktions-knappen”, lokaliserad högst upp på din Womanizer (ikonen ser ut som en liten högtalare).

För att öka intensiteten så fortsätter du bara att trycka på samma knapp. Likaså om du vill minska intensiteten, så trycker du på motsvarande knapp precis bredvid (ikonen ser ut som ett minus-tecken).

Det finns 12 st olika nivåer av intensitet, där man får testa sig fram vad som passar en bäst. För att starta vibrationerna mot din G-punkt, trycker du på den andra knappen (ser ut som en liten “bullet-vibrator“).

Samma funktion gäller här, för att öka intensiteten trycker du på samma knapp och för att minska så trycker du på motsvarande knapp (ser ut som ett minus-tecken).

Du kan även testa dig fram med olika mönster. Detta gör du enkelt genom att trycka på knappen, som ser ut som en knappsats. Våga testa dig fram vad som passar dig bäst.

För att rengöra sin Womanizer Duo Lufttrycksvibrator gör man följande: ta bort det utbytbara huvudet och gör rent med varmt vatten och förslagsvis lite tvål till.

Womanizer duo lufttrycksvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop Se dagens pris
Joyland.se Se dagens pris

Här rekommenderas även att man sprayar lite sexleksaks rengöring efter användning. När din Womanizer Duo Lufttrycksvibrator är helt torr, så har du möjligheten att antingen förvara den i den medföljande söta lilla påsen eller ladda den för full effekt till nästa omgång.

Då gör man på följande vis: koppla din magnetiska usb-kabel till basen på din Womanizer Duo Lufttrycksvibrator. Där ser du 2st ”tappar” som du kopplar ihop enkelt med din kabel, varpå du kopplar andra änden av usb-kabeln till en adapter; som du i sin tur sätter in i uttaget.

Det funkar lika bra utan adapter, då kopplar du isåfall enklast in den i din dator. När ljusskenet övergår från blinkande till fast stadigt ljus, så är din Womanizer fulladdad.

För att ladda din Womanizer Duo Lufttrycksvibrator till 100%, tar det drygt 2 timmar. Därefter kan du använda den i cirka 2 timmar innan den behöver laddas återigen.

 

Rekommenderat till

Denna produkt är främst riktad till kvinnor givetvis. Den gör jobbet fantastiskt bra som jag tidigare talat om och kan likväl vara ett inslag i ett passionerat och sexigt förspel mellan 2 partners, eller helt på egen hand.

Detta eftersom den är väldigt ergonomisk och lättmanövrerad från de flesta ställningar.

Dessutom är Womanizer Duo Lufttrycksvibrator vattentålig vilket gör den optimal i ett badkar, alternativt i duschen.

Womanizer duo lufttrycksvibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop Se dagens pris
Joyland.se Se dagens pris

Det säger andra kunder

Jag kan hitta en hel uppsjö med produktrecensioner om denna, där den får toppbetyg av alla. Här följer ett axplock av dessa:

Ann – “Bästa jag använt! Är alltid nöjd efter användning och kommer väldigt fort och ofta!”

Jessi – “Läste i beskrivningen innan jag köpte den att denna skulle ge multipla orgasmer. Var lite skeptisk men alltså wow, alla borde skaffa sig en Duo!!!”

Håkan – “Köpte denna till min partner när hon fyllde år. Hon älskar den och vi har till och med testat att använda den vid sex. Kanske inte det mest ultimata men hon älskar den verkligen”

Kajsa – “Tänkte att jag för första gången skulle investera i en sexleksak – och inte blev jag besviken!! ÄLSKAR Duo och Womanizer känns verkligen som en lyxig sexleksak. Vill köpa en till alla mina väninnor! Rekommenderar verkligen denna!!”

Anette – “Har man provat det så kommer man inte vilja ha något annat efter det, Alla andra leksaker ligger orörda efter denna. Även den vanliga womanizer premium. Helt magiska orgasmer, alla kvinnor borde äga en.”

Sammanfattning

Är det någon produkt du är ute efter inom sexleksaksindustrin, så är detta THE ONE. Denna magiska produkt ger dig det bästa av 2 världar, klitorisstimulation & G-punktsvibrering. Du må kanske bli tveksam just med tanke på att den kostar en hel del pengar.

Men tro mig, du kommer aldrig mer behöva lägga pengarna på någon annan sexleksak än Womanizer Duo Lufttrycksvibrator. Den tillfredsställer alla dina behov och lite därtill. Den levereras i tjusig och lyxig förpackning, med tillbehör som gör det lätt att förvara din “bästa vän”.

Visst kan man köpa 2 separata leksaker som gör ett lika bra jobb kombinerat. Men kom då ihåg att man måste koordinera ihop två leksaker samtidigt och bara det kan vara lite knepigt. Dessutom behöver man 2 laddare till olika leksaker, men införskaffar man denna produkt så är dem problemen ur världen.

Sammanfattningsvis så är detta den bästa stimulatorn jag testat där ute, och skulle jag endast få välja en sexleksak resten av livet, så är Womanizer Duo Lufttrycksvibrator mitt val.

 

Jag kan inget annat än ge denna produkt 5/5 stjärnor. HELT MAGISK!

 

stjärnor

 

Les mer om Womanizer på norsk

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här