Recension – Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator

47

Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator blev absolut en rolig och sexig upplevelse för både mig och min partner, från det att jag fick hem den och fick berätta för honom att han gärna fick vara med i testandet, till att vi busade med den på offentlig plats.

Vibrationerna visade sig låta väldigt högt vilket gjorde att vi tvekade inför att använda den på köpcentret som vi hade tänkt. Men vi gjorde det ändå, jag och min partner lekte med den tillsammans i ett köpcentrum där han höll i kontrollen och jag gick med vibratorn på mig under en lång kjol.

Det var en lite nervös, och pirrande känsla att gå omkring med denna i trosorna i ett köpcentrum, och veta att han när som helst kunde aktivera vibrationerna. Tänk om han skulle sätta på den precis när jag stod i kassan och skulle betala?…

Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator är en, precis som det låter, en trosvibrator med fjärrkontroll och ett par supersöta trosor i svart spets med en ficka som man placerar vibratorn i. Jag har även testat den hemma själv.

Det var en kittlande och spännande upplevelse att testa den tillsammans med min partner i köpcentret och faktiskt så använder jag den själv just nu i skrivande stund.

Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

 • Estetiskt tilltalande och söt utformning
 • Kommer med väldigt söta trosor
 • Mjukt och lent silikon
 • Vattentät
 • Starka vibrationer
 • Partnern kan ha kontrollen
 • Många spännande vibrationsalternativ

Nackdelar

 • Vibrationer som hörs mycket
 • Lite krånglig att navigera från kontrollen
 • Håller sig ej på plats när man går
 • Behöver laddas ofta
 • Hade önskar längre räckvidd

Recension

Första intryck

När jag först hämtade Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator i brevlådan och såg exakt vad det var så blev jag direkt ivrig att berätta om den för min partner och involvera honom i testandet.

Jag ville låta honom hålla i kontrollen och fick genast tankar om att använda den på lite offentliga platser.

Vi skulle åka och handla den dagen och sa samtidigt till varandra att vi skulle ha den på i köpcentret. Jag slogs av hur snygg och stilren både vibratorn och kontrollen var, och när jag tog dem i handen blev jag glatt överraskad av det lena och sköna materialet.

Dock, när vi satte på den för att känna av vibrationerna tittade vi på varandra och började skratta. Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator lät väldigt högt. Vi tänkte att det kanske ändå inte var så lämpligt att ha den på i butikerna. Men vi testade faktiskt ändå! Mer om det i beskrivningen nedan.

När jag sedan såg de söta små trosorna som medföljer med satte jag på mig dem direkt. De var väldigt söta att ha bara som de är och det var upphetsande att bara placera den lena vibratorn i dem och ge honom kontrollen- i dubbel bemärkelse.

Upplevelse

Att leka med Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator tillsammans med min partner var kul, spännande och skönt. Den har starka, sköna vibrationer, och olika spännande vibrationslägen.

Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Trosorna är bekväma att ha på sig och vibratorn placeras lätt i fickan i trosorna. Dock åker den liksom uppåt-framåt (i alla fall på min kropp) när jag går, så jag fick liksom gå och ”trycka ner” den då och då dels så att vibrationerna skulle hamna där jag ville ha dem, dels så att den inte skulle synas genom kjolen.

Det blev lite besvärligt framförallt när vi var i köpcentret som jag beskriver mer om nedan. Jag satt med den i bilen först på väg till köpcentrumet och vi tänkte att den lät så högt så att vi inte skulle kunna ha med den in på affärerna. Vi provade faktiskt ändå, och det visade sig att ljuden från vibrationerna liksom drunknade i sorlet från köpcentret så det gick bra!

Det var rätt nervöst att gå omkring med vibratorn och inte veta när han skulle ändra styrka eller sätta på den, och att inte veta om någon kanske skulle höra ljudet lite. Det var också mysigt att känna vibrationerna och jag blev alldeles varm i kroppen där vi gick i butikerna.

Den mest positiva känslan var hur mysigt och busigt det var att göra detta tillsammans med min partner. Dock, tyvärr, så kunde han inte riktigt manövrera den från kontrollen som vi hade önskat och han kunde inte heller sätta på den efter att han stängt av den en gång. Vi kanske borde ha övat lite mer på manövreringen innan men vi hade båda önskat att han kunde ha full koll och kontroll från fjärrkontrollen vilket vi upplevde att han inte hade.

Vid något tillfälle när han stängt av vibrationerna var jag tvungen att gå in i ett omklädningsrum och aktivera den från vibratorn igen för att han skulle kunna sätta på Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator igen.

När vi kom hem provade vi faktiskt en kort stund att ha den på mig vid penetrerande samlag bakifrån, men tyvärr som vid beskrivningen tidigare, när jag gick i köpcentret, så ligger den liksom inte på plats utan åker runt i trosfickan. Vi tog bort den efter en stund då Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator inte tillförde så mycket.

Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

När jag nu i skrivande stund använder den ensam så är den riktigt mysig att ha. Jag varierar lite mellan vibrationslägena, och alldeles nyss gick jag upp och skulle hämta något på borde och råkade då trycka mig med vibratorn mot stolen. Det var riktigt skönt och jag stod kvar lite extra mot stolen och njöt.

Jag har ganska svårt att komma och kan behöva ganska specifik stimulans för detta vilket vibratorn inte riktigt uppnår i nuläget bara genom att jag har den i trosan. Men det skulle säkert fungera om jag använder den med händerna så att jag får ett hårdare tryck, alternativt får annan, penetrerande stimulans samtidigt.

Dock blir jag riktigt upphetsad och varm i kroppen av att ha Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator på mig. Mer kåt än jag blivit på länge utan partner faktiskt.

Detta slutade nu med att jag bytte till en annan vibrator som i stort sett ger mig orgasm varje gång, och fick stark orgasm inom en minut.

Med detta sagt så kan jag absolut tänkte mig Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator kan vara perfekt att ha med i förspel!

Jag kan tänka mig att många män (och även kvinnor) även skulle kunna ha njutning av att placera vibratorn på Perineum (mellangården). Dock har jag och min partner inte hunnit prova det än. Det får bli nästa experiment att involvera min manliga partner i känner jag. Om han vill dvs.

Både att ha den på mig under förspel, och att testa den på honom. Det får nog bli han som har på sig den på köpcentret och jag som håller i kontrollen nästa gång! Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator är en väldigt kul produkt.

Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Hur man använder den

Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator placeras med fördel i medföljande trosa som har en liten ficka att lägga den i så att den är placerad mot klitoris mellan blygdläpparna. Personligen tycker jag just med denna leksak att det är kul att släppa kontrollen och låta någon annan ha den- som sagt i dubbel bemärkelse, det vill säga hålla i fjärrkontrollen och ha makt över situationen.

Man kan leka med Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator på offentlig plats och låta partnern reglera vibrationerna där det passar (eller inte passar om man vill busa lite extra). Man kan också använda den ensam för egna lekar eller till förspel.

Rekommenderat till

Jag skulle främst rekommendera den till par med en sexuell relation som vill leka busiga lekar eller ha den med i förspelet.

Jag kan absolut rekommendera Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator till par som varit tillsammans länge och behöver lite ny energi till sexlivet. Ett enkelt sätt att ha kul och experimentera ihop, och tända glöden som kanske svalnat med tiden.

Det säger andra kunder

Från Sinfuls hemsida (följ länken i början på recensionen) står bland annat följande:

* Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator är helt perfekt om man vill göra tjejen färsk i parstillen, låter lite väl högt men går bara att höja ljudet på diskot så är det bara hem och kötta.

*Inte lätt att komma på hur den laddas. Batteriet håller inte mer än några minuter. Annars en produkt med bra vibration.

*Helt fantastisk produkt, Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator är mycket värt pengarna. Bra kvalitet med kraftiga vibrationer, perfekt för forplay. 10/10

*Fräck upplevelse!!! Gillar kvaliteten med det mjuka materialet. Vibrationerna var också riktigt kraftiga, vilket resulterade i en orgasm på bara 40 sekunder. Vilken upplevelse.

Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

*En mycket trevlig kompis med kraftiga & bra vibrationer. Ett stort + är att den är relativt tyst så man kan gå runt med den utan att den hörs allt för mycket. Helt plötsligt blev både städ & hushållsarbete väldigt trevligt med en stark orgasm lite då å då som belöning!

Mjuk & skön kvalité för ett bra pris. Kan lätt rekomendera Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator.

Sammanfattning

Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator är en estetiskt tilltalade, kul och skön produkt med ett lent och behagligt silikonhölje att busa och ha mysigt med tillsammans med partner, och absolut en lusthöjare inför egen lek eller lek med annan/andra.

Vibrationerna låter lite väl högt, men på offentlig plats med mycket bakgrundsljud kan det fungera om man inte nöjer sig med att använda den på mer privat plats.

 

Jag ger Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Trosvibrator 3 av 5 stjärnor.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här