Slicklapp – de 3 bästa i test

588

Visst är det hög tid att ta oralsex till en helt ny dimension av njutning, och då är det gynnsamt att titta närmare på en slicklapp – eller ett helt paket med flera slicklappar. Dessa placeras över partners kön eller andra platser på kroppen där man vill slicka, och på så vis blir det mer hygieniskt samtidigt som området skyddas. Som om inte det här vore nog kommer många slicklappar med särskilda smaker för att göra det mer intressant för den som ger oralsexet.

Fortsätt att läsa för att kika på vår topplista över några av de bästa slicklapparna på marknaden. Då de vanligtvis agerar som en engångsprodukt kan man kanske komma att vilja testa på alla varianterna för att alltid hålla spänningen uppe i sovrummet!

Glyde Sheer Dams Mix Slicklappar 4 st

glyde sheer slikkelapper

Se priset här

 

Vill man att det ska hetta till lite extra under de orala lekarna? Då får man inte missa att kika närmare på Glyde Sheer Dams Mix Slicklappar 4 st. Dessa slicklappar har ett stort antal fördelar där en av dem är hur oralsex blir mer hygieniskt med hjälp av en slicklapp. Hur fungerar det då? Jo, man placerar slicklappen över området som ska slickas, och lappen kommer då att agera som ett skydd för de som önskar extra renlighet.

Glyde Sheer Dams Mix Slicklappar 4 st kommer i ett paket där man får fyra olika slicklappar att välja mellan. För att göra det extra intressant och njutbart har varje slicklapp en unik smak: en av dem kommer med en smak av vanilj, den andra med en smak av jordgubbe, den tredje med en smak av cola och den fjärde med en smak av vilda bär. På så vis blir det riktigt härligt inte bara för personen som mottar oralsex, utan även för partnern.

För att vara säker på att slicklapparna inte är skadliga eller obehagliga på något vis är de tillverkade av naturlatex och är ftalatfria, veganska samt har tagits fram under Fair Trade förhållanden. Det är med andra ord en garanti att man får en högkvalitativ produkt när man väljer att köpa en slicklapp såsom Glyde Sheer Dams Mix Slicklappar 4 st. Ha i åtanke att detta är en engångsprodukt, men till ett riktigt lågt pris är den sannerligen värd pengarna.

Fördelar:

 • Fyra slicklappar i ett och samma paket
 • Välj mellan fyra utsökta smaker
 • Ser till så att oralsex förblir hygieniskt

Nackdelar:

 • Agerar endast som en engångsprodukt

Beffy Oral Dams Slicklappar

beffy oral dams slikkelapper

Se priset här

 

Här kommer en ytterligare slicklapp som man bara måste testa på om man vill förbättra oralsexet med sin partner. Beffy Oral Dams Slicklappar är ett paket som innehåller två lappar eller ”ark”, och just dessa har ingen speciell smak för de som föredrar det mer neutrala. Anledningen till varför man kan komma att vilja testa på en slicklapp är för att ta hänsyn till hygienen – särskilt om man vill utföra oralsex vid exempelvis menstruation eller sjukdom.

Allt man behöver göra är att lägga en slicklapp på det området som ska slickas, och sedan är det fritt fram att börja. Slicklapparna är tillverkade av latex och har en tjocklek på endast 0,06 mm, så man kommer sannerligen inte att missa någon del av njutningen.

Då paketet bara innehåller två slicklappar – men till ett mycket lågt pris – blir Beffy Oral Dams Slicklappar perfekta för nybörjarna som vill prova på den här typen av oralsex utan att tömma plånboken. Överraska ens partner med dessa slicklappar på exempelvis Alla Hjärtans Dag eller hennes födelsedag för att ta tillfredställelsen till en helt ny dimension.

Fördelar:

 • Bra val för de som föredrar neutral smak
 • Perfekt för nybörjare
 • Gör oralsex mer hygieniskt och härligt

Nackdelar:

 • Ingår endast två slicklappar som är engångsprodukter

Glyde Oral Dams 4 Pack – Slicklappar

glyde oral dams 4 pack

Se priset här

 

Den sista typen av slicklappar som vi ska titta lite närmare på är Glyde Oral Dams 4 Pack från Mshop. Med hjälp av dessa slicklappar är det stimulans på en helt ny nivå som gäller där varje lapp har en storlek på hela 15 x 25 cm, vilket betyder att man utan problem kan täcka det området som ska slickas. De fyra lapparna har dessutom smaker till sig för att göra upplevelsen unik, och dessa smaker är såsom följande: vanilj, cola, jordgubbe och vilda bär.

Varför skulle man då vilja använda en slicklapp vid oralsex? Jo, utöver att de härliga smakerna gör oralsex bättre för partnern som utför arbetet kommer de även att lägga vikt på hygienen. Med en slicklapp emellan kan man skydda sig själv mot könssjukdomar och dylikt, men de kan också komma att vara givande under menstruation eller när man bara vill njuta lite extra med smakrika slicklappar.

Glyde Oral Dams 4 Pack slicklapparna är tillverkade av latex och känns riktigt lena mot huden. Då de är så tunna kommer den fantastiska känslan av oralsex inte att förminskas till någon större grad, och de positiva aspekterna av att använda en slicklapp är verkligen många.

Fördelar:

 • Få flera slicklappar i ett händigt och prisvärt paket
 • Fyra olika smaker att välja mellan
 • Skyddar mot könssjukdomar

Nackdelar:

 • Varje slicklapp kan bara användas en gång

Varför bör man satsa på en slicklapp?

Slicklappar är händiga vid alla situationer då man gärna vill vara på den säkra sidan medan man tar del av oralsex. Slicklappen läggs på den kroppsdelen som ska slickas, och sedan är det bara att njuta av hur upplevelsen blir renare samtidigt som lappen kan skydda en mot könssjukdomar. Även under menstruation kan man komma att föredra användningen av en slicklapp för en så ren och oproblematisk stund som möjligt.

Slicklappar är i princip alltid engångsprodukter, och därför gäller det att man beställer ett paket med ett flertal slicklappar om man vill ta del av många härliga oralsexlekar. Huruvida man väljer de neutrala slicklapparna eller varianterna med en viss smak är upp till en själv, men visst kan det vara trevligt när slicklappen under oralsex smakar vanilj, cola, vilda bär, jordgubbe eller någon annan utsökt smak för att verkligen ta njutningen till nya höjder.

Slicklappar finner man i ett flertal sexbutiker i olika prisklasser. Kanske är man ny när det kommer till användning av slicklappar och därför gärna satsar på ett paket med endast två lappar till en billig peng. För de som är veteraner eller vet med sig att de kommer att använda slicklappar flera gånger om kan man satsa på ett paket med fyra eller fler slicklappar. Allt beror bara på vad man föredrar.

Härliga tillbehör att kika på utöver slicklapparna

Visst kan en slicklapp bjuda på en stor mängd fördelar, men förutom att beställa ett paket slicklappar kanske man även vill kika lite närmare på andra tillbehör som kan komma att gynna en vid oralsex och liknande lekar i sovrummet. Ett exempel på en mycket händig produkt är en lusthöjande kräm eller spray. Denne kan appliceras på ens kön några minuter innan oralsex för en trevligare känsla och mer intensiva orgasmer. Även tillbehör såsom ett doftljus har möjligheten att se till så att stämningen blir precis rätt.

Om det är lite mer kinky lekar som intresserar en, varför inte också testa på att beställa en ögonbindel eller bondage rep för att binda fast ens partner medan man utför oralsex på henne. Detta tar lekarna till en helt ny nivå för de som älskar att göra upplevelserna mer kinky.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här