Recension – Magic Motion Flamingo Vibrator

24

Freiya testare
“Hej! Mitt namn är Freiya, jag är 26 år och det är jag som skrivit den här recensionen. Jag hoppas du gillar den.”

Har du en partner på andra sidan landet, eller kanske till och med andra sidan världen? Kan det vara svårt att få till mysiga stunder genom sexting eller samtal? Här har vi lösningen på ditt problem – Magic Motion Flamingo Vibrator!

Magic Motion Flamingo Vibrator är en fjärrstyrd vibrator som lätt styrs via en app, av antingen dig själv eller din partner! Appen erbjuder många olika sätt att njuta av vibrationerna, allt från att en ritar, till att den följer beatet i en låt, till att en spelar spel för att få så stor vibration som möjligt.

Denna magiska flamingo vibrator är inte bara en sexleksak som du kan använda under sex, utan även ett träningsredskap för att komma i gång med knipövningar, som vi alla vet är så viktiga! En helt ny värld, som Aladdin skulle säga! Vill du veta mer om knipövningar så har vi en guide.

Se priset här


Fördelar

  • Superbra i distansförhållande eller när någon av parterna är iväg på andra äventyr!
  • Liten och behändig, lätt att ta med sig när en ska iväg, utan att vara för liten!
  • Vattentät – går att använda både i duschen och under våta lekar.
  • Lätthanterlig – går att slå på ett mönster via mobilen och sedan lägga undan den, för att bara kunna njuta!
  • Bra batteritid.

Nackdelar

  • Svår att hålla på plats och bökig att komma underfund med hur en ska ha den för största möjliga njutning.
  • Svår att ha med i parsex, då den part som styr behöver sitta med mobilen, vilket tar bort stämningen.
  • Tappar kontakten med appen väldigt lätt!

Recension

Första intryck

Från det att jag fick reda på att jag skulle få testa flamingo vibratorn var jag så sjukt taggad, så när paketet äntligen kom var jag i extas! Den stora kartongen var diskret, vilket ändå känns bra, för dem som inte riktigt känner för att skylta med att de sysslar med sexleksaker. Själva förpackningen som flamingo vibratorn låg i var liten och knallrosa, vilket gjorde mig glad av någon anledning.

Kartongen i sig tyckte jag var väldigt lätt och behändig, så även om den innehöll en liten påse som en kan förvara både laddsladd och vibrator i, så behöll jag kartongen, mycket för att den var fin! När jag öppnade förpackningen så kändes det väldigt stilrent och… professionellt, i brist på andra ord.

Jag slogs av hur liten flamingo vibratorn var, och tänkte direkt att den verkade praktiskt att kunna ta med sig lite här och var på olika äventyr.

Till skillnad från andra vibratorer kändes denna, eftersom den både är trådlös, appstyrd och diskret, väldigt lätt att använda sig av till vardags. Den lilla instruktionsboken var lätt att förstå och det var lätt att hitta rätt app för att koppla upp på en gång.

När jag först tog upp flamingo vibratorn tyckte jag att materialet var riktigt behagligt. Silikonet kändes lent och mjukt och lätt att rengöra. Den lilla påsen som följde med kändes även den diskret, vilket möjliggör att en kan ta med den lite var som helst, när som helst.

Det kändes även behändigt att ha den lilla laddsladden i påsen för att alltid ha koll på den.
Allt som allt fick jag ett väldigt bra första intryck av Magic Motion Flamingo Vibrator, och nu var jag otroligt sugen på att testa den!

Upplevelse

Då jag redan var lite uppspelt från att bara ha öppnat paketet så lade jag mig nästan direkt till rätta och började undersöka vad som var skönast för mig. Jag hade lite problem med att få vibratorn på rätt plats och få den att stanna där (vilket vi senare upptäckte även var ett problem när vi var två).

Men själva appen och vibrationerna var lätta att förstå sig på och när jag väl hade kommit underfund med på vilket sätt den satt bäst på just min kropp, så var jag all in! Jösses vilken upplevelse!

Magic motion flamingo vibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
Joyland.se Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Det tog inte många minuter innan klimax var nått och jag insåg att detta var min nya bästa vän!
När jag hade testat den själv ett par gånger så kände jag att det var dags att involvera partnern, så under en av hens lunchraster bestämde vi oss för att ha lite skoj, och jädrar vad skoj vi hade! Att kunna vara på olika ställen, men ändå ha möjligheten att hen kunde få mig att nå klimax, utan att jag själv gjorde något, var ren och skär MAGI!

Vi testade även att ha med flamingo vibrator under en akt där vi båda var aktiva, men kände då att det var svårt att hålla kvar fokus när hen behövde starta appen och hitta rätt där, så vi lade snabbt undan den.

Dock gav vi den ett till försök en annan dag, där vi bara startade den och använde den som en “vanlig vibrator” som jag höll vid klitoris under sexet och då hände det grejer kan jag säga er! Så även om det inte riktigt fungerade med appen under sexet, så fungerade den otroligt bra, bara som en vibrator!

När jag några dagar senare inser att appen även innehåller ett “Training mode” så blev jag ännu mer imponerad och fäst vid denna lilla apparat! Då jag länge tänkt att jag behöver komma igång med lite knipövningar så var detta lite som en räddare i nöden.

Jag satte vibratorn på plats och började utforska de olika sätt som appen erbjöd hjälp, och har faktiskt sen dess använt Magic Motion Flamingo Vibrator minst en gång i veckan för att träna upp mitt knip. Och jösses vilken skillnad på bara några veckor!

Over all är min upplevelse av Magic Motion Flamingo Vibrator väldigt bra. De små nackdelarna går att överse tack vare alla positiva fördelar som den har. Den har verkligen blivit min nya bästa vän när det gäller onani, vare sig det är med min partner eller när jag har egentid!

 

Hur fungerar den?

Eftersom vibratorn går att starta och använda utan att någon styr den eller utan appen öht så går den att använda som en helt vanlig vibrator. Men om en då vill blanda in någon som inte är i rum så behöver en ladda ner appen Magic Motion, antingen i appstore eller i google play.

Återförsäljare Prisjämförelse
Joyland.se Se priset här
sinful rabatt Se priset här

När båda parter har laddat ner appen och den som har vibratorn hos sig kopplat upp den via Bluetooth så går en enkelt in på “ChatControl” och bjuder då in den andra personen. Du får då upp en kod på din mobil (eller vilken enhet du nu använder) som du då delar med dig av till din partner. Efter det kan partnern styra vibratorn från sin mobil!

Om du inte har någon partner som är tillgänglig för tillfället så går vibratorn bra att styra själv, då via antingen att du ritar, spelar trummor eller spel, eller så följer vibratorn beatet i en låt som du har på din mobil! Riktigt roligt med andra ord!

Magic Motion Flamingo Vibrator är inte bara en sexleksak utan kan även användas som ett träningsredskap när du ska träna på dina knipövningar! Om du går in på “Trainging mode” så blir du guidad till hur du, med vibratorns hjälp, kan träna upp dina knip!

 

Rekommenderat till

Alla som gillar vibration och lite spänning i vardagen. Några tidigare recensenter har använt flamingo vibrator när de varit ute på middag eller bio och tyckt att det varit en riktigt rolig och spännande upplevelse, lite förbjudet sådär (detta är något jag och min partner inte hunnit testa p.g.a. pågående pandemi).

Eftersom den även kommer med en liten “tränings mode” så kan den vara ett bra och roligt sätt för en att komma igång med lite knipövningar. Den har i alla fall gjort mig väldigt taggad på mina övningssessioner, då jag brukar belöna mig själv med en härlig orgasm efter varje pass.

Det säger andra kunder

Än så länge har inte så många hunnit recensera denna magiska leksak, men de recensioner jag har hittat har varit övervägande bra, även om de tar upp det negativa med att appen och flamingo vibratorn tappar kontakt titt som tätt. Än så länge har Magic Motion Flamingo Vibrator 4,6 av 5 stjärnor. Här är två av de recensioner jag hittade:

Magic motion flamingo vibrator

Återförsäljare Prisjämförelse
Joyland.se Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Camilla skrev 2019 :  Mycket skön och spännande leksak. Fantastisk att ha på restaurant eller bio när min man styr den med appen. Mycket busig när man inte själv sköter kontrollen.

2020 skrev Robin: När man använder appen och vibratorn är inuti så tappar den kontakten efter max 1 min vilket är väldigt frustrerande då “remote” funktionen är en av de stora sakerna med produkten.

Sammanfattning

Magic Motion Flamingo Vibrator är den bästa leksaken när du vill ha lite spänning i vardagen! Tack vare att den är styrd via Bluetooth och du kan bjuda in andra att styra den, kan din partner vara på andra sidan landet, och ändå få dig att njuta fullt ut!

Genom att den är liten och har en diskret förvaringspåse, så är den lätt att ta med sig på dagliga äventyr så som middagen på restaurangen eller bion med kompisar, endast din fantasi sätter gränser! Jag tycker även att den är väldigt enkel att njuta med när partnern inte har möjlighet heller, just eftersom en kan styra den själv också!

Jag skulle ge Magic Motion Flamingo Vibrator fyra av fem stjärnor, hade den haft bättre uppkoppling och hållit sig på plats bättre hade den fått fem av fem! stjärnor

Återförsäljare Prisjämförelse
Joyland.se Se priset här
sinful rabatt Se priset här

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här