Recension – Kiiroo Titan & Pearl Vibratorset till Par

31

Med Kiiroo Titan & Pearl Vibratorset till Par kan min man och jag njuta av varandra på en helt ny nivå än tidigare.

När han är ute och reser i jobbet brukar jag skicka ett inbjudande meddelande om vad jag vill göra när han slutat jobba.

Vi kopplar upp oss i appen och sedan kan lekarna börja på riktigt. Han älskar att känna mina rörelser trots att vi är mil ifrån varandra.

Kiiroo Titan & Pearl Vibratorset till Par kan sammankopplas vilket gör att min man och jag kan känna alla rörelser även om vi inte är i närheten av varandra. Detta är så nära ett riktigt samlag vi kan komma.

När Pearl förs in och ut känner Titan av rörelserna och jag kan på så vis ge min man en upplevelse av vad jag gillar för rörelser.

kiiro

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

 • Båda delarna har en snygg och inbjudande design som passar oss
 • Pearl och Titan kan användas var för sig
 • Titan är känslig för Pearls beröring vilket ger bra känsla
 • De är i bra storlek och lätta att få med sig.
 • Laddar snabbt
 • Lätta att rengöra
 • Pearl är vattentät
 • Båda är väldigt tystlåtna
 • Användarvänlig app

Nackdelar

 • Hade önskat någon mer vibrationsinställning på Pearl
 • Titan är inte vattentät så man tänker på att inte ha sex i duschen tillsammans
 • Hade önskat att längden på Pearl var lite mer lik Titan
 • Den ligger lite högt i pris
 • Följer bara med en sladd, hade varit bra med två för tillfällen man är ifrån varandra.
 


Recension

Första intryck

Mitt första intryck av Kiiroo Titan & Pearl Vibratorset till Par var att de har väldigt fin design.

Enkelt men också lyxigt i sitt utseende. Den levererades i en diskret förpackning. Min man gillade storleken av Titan i sin hand.

Både min man och jag kände direkt att de var lätta att ta med sig på resande fot vilket passar oss.

Appen var inte svår alls att lära sig vilket är ett stort plus då vi kunde komma igång snabbt med att testa produkterna tillsammans.

kiiro

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Upplevelse

När vi testade Kiiroo Titan & Pearl Vibratorset till Par tillsammans första gången blev vi lite upprymda av hur bra Pearl och Titans kommunicerar med varandra. Jag testade att röra Pearl i olika takt och min man upplevde allt jag gjorde på ett positivt sätt. Den kände också av hur djupt Pearl fördes in.

Många produkter som kopplas upp via appar kan ibland tappa kontakten men det upplevde vi inte här. Eftersom vi båda tänder på att se varandras njutning passar webcamfunktionen oss utmärkt.

 

Hur man använder den

Om ni funderar på att köpa Kiiroo Titan & Pearl Vibratorset till Par rekommenderar vi att ni gör som vi. Tillsammans testar produkten bredvid varandra i olika tempon och djup för att lyssna och känna in varandra. På så vis hittade vi bästa njutningen.

Det är inte alltid man har möjlighet att koppla upp sig med webkamera så prata med varandra. Både Pearl och Titan startas enkelt med ett knapptryck och har bluetoothfunktionen som startläge. De parkopplas lätt via appen.

kiiro

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Kiiroo Titan & Pearl Vibratorset till Par kan även kopplas upp enskilt till appen där det finns tillgång till videoklipp. Då kan samlag simuleras även utan partnern. Har man tillgång till VR-glasögon kan även dessa användas för en förhöjd upplevelse.

Pearl styrs av en knapp för av och på samt byte av vibrationsläge medan Titan har en för av och på och tre touch-områden för att kunna styra vibration och tryck utefter penisens skaft om Titan används i manuellt läge.

Titan har även automatiska program i manuellt läge för att simulera bland annat samlag samt oralsex. Eftersom Titan är öppen i båda ändar är den väldigt enkel att tvätta och spola ur. Glöm inte att köpa till och använda vattenbaserat glidmedel.

Rekommenderat till

Jag rekommenderar alla par som någon gång är ifrån varandra att köpa Kiiroo Titan & Pearl Vibratorset till Par så ni kan fortsätta njuta även när ni är på avstånd. Men inte bara på resande fot.

Vi tycker det är kul att sitta bredvid varandra och använda Pearl och Titan i spännande lekar också. Liva upp lite i den sexuella relationen även hemma.

Kiiroo Titan & Pearl2 Vibratorset till Par

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sammanfattning

Kiiroo Titan & Pearl Vibratorset till Par är en spännande produkt för oss som reser mycket i jobbet men även för hemmalekar. De är snygga och stilrena. De är också lättanvända och rengörs enkelt. Det går lika bra att använda enskilt som tillsammans.

Appen var lätt att lära sig tyckte både min man och jag och produkterna hittades enkelt. Båda produkterna är väldigt tystgående vilket är ett stort plus.  Produkterna går att använda på många olika sätt vilket gör att leken kan fortsätta länge.

Antingen leker du tillsammans med din partner och ni kan känna varandras rörelser när ni är uppkopplade eller så går det lika bra att koppla upp dig till videoklipp i appen. Det finns även ett manuellt läge för sköna stunden.

stjärnor

Vi ger Kiiroo Titan & Pearl Vibratorset till Par
4 stjärnor av 5
för möjligheten att kunna njuta tillsammans på håll.

 

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här