Med en så lång historia och så mycket succé kan du nog räkna ut att det finns otroligt många massagestavar på marknaden.

Det är ju fantastiskt men det gör det svårt för dig att hitta den bästa för din njutning.

Vi har därför samlat marknadens bästa massagestavar nedan och skrivit om deras olika egenskaper.

Hitta din favorit och ta din klitorisorgasm till nya höjder.

 

För den erfarna – Sinful Magic Wand Kraftig Vibrator

Sinful Magic Wand Kraftig Vibrator
Sinful Magic Wand Kraftig Vibrator

Se prisen här

 • Kraftfull stimulering
 • Användarvänlig
 • Kundfavorit

Denna vibrator kan naturligtvis användas av alla oavsett erfarenhet med sexleksaker. Anledningen till att vi rekommenderar den till dig med erfarenhet är på grund av den otroligt starka stimuleringen. Det här är med andra ord produkten för dig som är ute efter en riktigt kraftfull vibrator.

För att använda den sätter du den enkelt i stickkontakten också är den redo för att ta dig till orgasmhimlen. Att den drivs av el gör att den kan vara extra kraftfull. Eftersom den trivs av ström ska du inte heller tänka på att ladda den eller byta batterier. Den är redo när du är det.

Den kommer med flera olika vibrationslägen som du enkelt byter emellan genom att skruva på hjulet. Du kan välja den intensitet som du stimuleras mest av och skruva upp eller ned under tiden.

Staven är gjord av silikon och hård plast i bra kvalitet som känns skönt mot din kropp. Du kan välja om produkten ska användas till massage eller sensuell stimulering av din klitoris. Om du kommer ihåg att tvätta den varför inte använda den båda. För extra njutning rekommenderas du att använda den tillsammans med vattenbaserat glidmedel.

Se prisen här

 


 

Bäst i test – Libra

Libra
Libra

Se prisen här

 • Tre i en
 • Prisvärd
 • Kraftfull

Med Libra behöver du inte välja mellan en wand, en klitorisvibrator och en g-punktsvibrator. Du får allt i en fantastisk produkt.

Libra vibrerar i båda sina ändar vilket gör det möjligt att använda den till flera olika former av stimulering. Få vuxenleksaker kommer med så många möjligheter. De två motorerna har 10 vibrationsmöjligheter och 7 vibrationsmönster så du hittar garanterat det optimala läget för dig. Du styr dessutom lätt mellan de olika lägena med en enkel knapptryckning. Du kan använda de två motorerna samtidigt eller var för sig.

Produkten är en riktig kundfavorit och blev utnämnd till bäst i test av tidningen Expressen 2019. Den är perfekt till dig som är ny till sexleksaker då du istället för att köpa tre leksaker kan få allt i en.

För helt optimal njutning ska du använda den med vattenbaserat glidmedel.

Se prisen här

 


 

Kundfavorit – Sinful Uppladdningsbar Magic Wand Vibrator

Sinful Uppladdningsbar Magic Wand Vibrator
Sinful Uppladdningsbar Magic Wand Vibrator

Se prisen här

 • Snygg design
 • Uppladdningsbar
 • Kraftfulla vibrationer

Denna vibrator är lika kraftfull som den är snygg. Den har ingen sladd som hänger i vägen så du kan använda den vart du vill, när du vill. Att den saknar sladd gör den dock inte mindre kraftfull den har samma styrka som wands med.

Du kan lätt navigera mellan 8 hastigheter och 5 vibrationsmönster. För kraftigare och mer intensiva vibrationer klickar du bara på plusknappen och om du vill ha det lite mildare trycker du bara på minus. Höj och sänk som det passar dig på din väg till orgasm.

Den är gjord av silikon i bra kvalitet som känns skönt mot din kropp. Du kan använda den till lite härlig förspels massage, klitorisstimulering eller till dina ömma muskler. När du ska använda mot klitoris kan vattenbaserat glidmedel ge en extra skön känsla.

Se prisen här

 


 

Två produkter i en – Rechargable Bodywand Pink

Rechargable Bodywand Pink
Rechargable Bodywand Pink

Se prisen här

 • Dildo och wand
 • Uppladdningsbar
 • Vattentät

Med sina två motorer är den upplagd för att använda som både wand och dildo. Det är inte bara färgen som är fantastisk med produkten. Bodywand är lika vacker som effektiv. Med sina 12 vibrationsmöjligheter är en orgasm aldrig långt bort.

Eftersom den är uppladdningsbar kan du även använda den i badet för härligt våta stunder. Vi vet ju alla att duschen är ett hett ställe för sexiga lekar.

Den är dessutom gjord i ett härligt och skönt material och storleken är smidig. Du kan därför lätt ha den med på farten eller på resan.

Se prisen här

 


 

Kritikerrosad – Sinful Dubbelmotorig Magic Wand Vibrator

Sinful Dubbelmotorig Magic Wand Vibrator
Sinful Dubbelmotorig Magic Wand Vibrator

Se prisen här

 • Två produkter i en
 • 10 vibrationer
 • Vattentät

Denna wand har två motorer vilket gör att den kan användas som wand och dildovibrator. Använd massagehuvudet i den ena änden till stimulering av din klitoris, massage av dina spända muskler eller kittlande erotisk massage.

I den andra änden hittar du ett härligt böjt skaft som kan användas som härlig dildovibrator. Båda ändarna har 10 vibrationsmöjligheter som du kan använda samtidigt eller var för sig.

För en riktigt härlig stund kan du ta med den i badet för sexiga och våta lekar. Produkten är uppladdningsbar så du behöver inte krångla med batterier. Den är gjord av ftalatfri silikon och ABS-plast som är behagligt mot din hud.

Se prisen här

 


 

För hela din kropp – Mshop Libra & Care Kit

Mshop Libra & Care kit
Mshop Libra & Care kit

Se prisen här

 • Allt i ett
 • 10 vibrationsmöjligheter
 • Wand, glidmedel och rengöring

Libra är en riktig favorit hos många då den som tidigare nämnt är tre leksaker i en. Det är lilla kittet är extra perfekt för dig som är nybörjare då du inte bara får en fantastisk sexleksak men också produkter för extra njutning.

Det här kittet är framtaget för att ge dig en optimal helkroppsupplevelse. Libra ger dig en g-punktsvibrator, wand och klitorisvibrator i samma produkt. Med Mshop Care Kit som följer med får du dessutom ett vattenbaserat glidmedel och rengöring till din produkt.

Lubricate:it som är ett fantastiskt glidmedel ger dig ökad njutning och känsla. Det är dessutom veganskt och fritt från glycerin och paraben så det är också skonsamt mot din hud.

Clean:it är den rengöring som följer med i detta kit. Du kan använda det på alla dina sexleksaker där den rengör effektivt utan att skada produkten.

Se prisen här

 

 Det finns en sexleksak som fungerar både för intensiv klitorisstimulering och härlig kroppsmassage. Produkten kallas för Magic Wand och fick sitt stora genombrott 2002 i den kända tv-serien Sex and The City. Den existerade långt före detta men blev riktigt känd i serien och var helt slutsåld i sexbutiker efter avsnittet visades. Det som är speciellt med en Wand är att den från början är en massagestav som blivit till en sexleksak på grund av de härligt starka vibrationerna. Denna vibrator kommer ta dig till klitorisorgasm efter klitorisorgasm med sin härliga intensitet.

Historien om den bästa massagestaven för din klitoris

Kärt barn har många namn och denna produkt går under namnen ”The Hitachi”, Magic Wand och massagestav. Anledningen till att den även går uder namnet ”The Hitachi” är för att orginalet gjordes av det japanska företaget Hitachi. Produkten som startade som en massagestav för dina ömma muskler har en fantastisk feministisk historia.

1968 var året då Hitachi först kom ut med produkten som de kallade Magic Wand på marknaden då som en helt normal massageprodukt för dig att använda där hemma. Under sent 1960-tal och 1970-talet startade också en feministisk våg och den kvinnliga sexuella frigörelsen. Det var tid för kvinnor att njuta av sex precis som män.

Konstnären Betty Dodson hade en workshop som lärde kvinnor att onanera och hon utnämnde magic wand som den bästa massagestaven för klitorisstimulering. Detta på grund av de starka vibrationerna som ledde till en otroligt djup och intensiv upplevelse. Hon var på inga sätt sponsrad av företaget och fick ingen kompensation för den ökade populariteten.

Under de kommande åren ökade produktens omtal i böcker och tidningar. Efter detta började sexbutiker köpa in magic wands. Detta ledde naturligtvis till en klitorisrevolution. Kvinnor kunde lätt få orgasmer med marknadens bästa massagestav.

Det japanska företaget har dock gått väldigt mycket fram och tillbaka om att kalla det för en vibrator. På 1990-talet stoltsera dem med det ett tag för att sedan sälja produkten vidare till företaget Vibratex. Detta för att de inte ville förknippas med sexleksaker.

I 2002 ökade magic wands i popularitet igen när den var med i Sex and The City där Samantha stoltserade med produkten. Den sexuellt frigörande serien fick ett otroligt uppsving igen och kvinnor över hela världen använder den än idag.

Två produkter i en

När du köper en Wand så får du mer än bara en sexleksak.

Vad gör produkten speciell:

 • Klitorisstimulering
 • Massagestav

I grunden så är det en massagestav och det kan du absolut använda den till. Dessa produkter är perfekta att använda på dina ömma muskler. Använd den på hela kroppen och spara pengar på en fysisk massage.

Den är perfekt för ert förspel. Vem älskar inte lite sensuell massage? Ni kan massera varandra och långsamt bygga upp en stämning. Starta med massage över kroppen och gå vidare till erotisk massage på de alla kroppens erogens zoner. Massage är ett perfekt sätt att bygga upp en stämning och är en superromantisk aktivitet.

Men det som gör den till den bästa massagestaven du kan hitta är ändå att du kan använda den för onani. Sätt den mot din klitoris och njut av djupa, intensiva och stimulerande vibrationer.

Varför köpa en sexleksak och en massageprodukt när du kan få allt i ett?

Varför är onani viktigt för kvinnor?

Onani är fortfarande ett ämne som är lite tabu 2020. Med tanke på att den kvinnliga sexuella frigörelsen hände för så länge sen kan man ju tycka att det inte borde vara så. Dock är sex generellt som ämne också lite förbjudet och snuskigt fast det är något vi alla har och något vi har behov för.

Onani är otroligt skönt och något som män och kvinnor borde göra ofta. Här är några anledningar till att du ska onanera mera:

 1. Det gör dig gladare. Hormonerna oxytocin och dopamin utlöses i din kropp. Dessa gör dig mer avslappnad, mindre stressad och gladare.
 2. Du blir mer bekväm med din egen kropp. Genom att lära känna din kropp uppskattar du den mer och blir mer avslappnad med den.
 3. Ditt sexliv kan bli bättre. Genom att upptäcka vad som känns bäst för dig kan du berätta det för din sexpartner och ert sex blir bättre.
 4. Du sover bättre. Orgasmer gör dig mer lugn och avslappnad och tröttare. Du kan därför sova bättre efter en orgasm.
 5. Det kan minska din mensvärk. Forskning har visat att onani hjälper mot mensvärk och annan värk för den delen.
 6. Det kan skapa mer spänning i er relation om du har onanileksaker som ni kan leka med tillsammans.
 7. Det blir lättare att uppnå multipla orgasmer. Du har nog hört om detta fenomen som är möjligt för kvinnor att uppnå. Det kan dock vara väldigt svårt men övning ger färdighet. Att onanera ofta ökar sannolikheten för flera orgasmer i rad.
 8. Det är så skönt. Om ingen av anledningarna ovan har övertalat dig så kan du göra det bara för egen njutning.

Att onanera har med andra ord många positiva effekter och dessa är bara några av dem du kan uppleva.

En wand för din klitorisorgasm

Det finns flera slags orgasmer. De mest kända är klitoris och g-punkt. Några andra orgasmer du kan uppleva är anal, kombination och erogena zoner. G-punkten är placerad inne i dig cirka 3 cm in upp mot magen. Den orgasmen sker därför ibland vid penetrering. Anal är givetvis orgasmen som kan uppnås vid analsex. Kombination är g-punkt och klitorisorgasm samtidigt med andra ord en otrolig intensiv och skön upplevelse. Erogena zoner kan vara bröstvårtor och andra ställen på kroppen där du kan känna kittlande och upphetsande sensationer.

En wand är gjord för stimulering av klitoris. Klitorisorgasm är den vanligaste orgasmen för kvinnor. Det kan förklaras med att klitoris är otroligt känslig. Dessutom har klitoris ingen annan funktion än sexuell njutning. Därför är det ett område du vill stimulera och en orgasm här känns himmelskt.

När klitoris stimuleras och du blir upphetsad svullnar området likt en penis som får erektion. Dock inte lika mycket svullnad såklart. När detta sker blir området ännu känsligare och du kan märka muskelsammandragningar vid orgasm. Ofta kan du märka sammandragningarna i hela kroppen som börjar röra sig okontrollerat.

En klitorisorgasm innebär otrolig njutning. Det är också ett område som ofta glöms vid penetration och därför kan det vara bra med produkter som kan stimulera området.

Med en massage stav kan man överlåta arbetet till sexleksaken medan man själv bara tar det lugnt och njuter. Med kittlande och kraftiga vibrationer kommer en massage stav att tillfredsställa en som aldrig förr. En massage stav fungerar som en vibrator för stimulering av klitoris, och i många fall kan man själv välja mellan en rad olika nivåer. Använd en massage stav med partnern eller på egen hand för många roliga stunder. I vanliga fall är dessa vibratorer relativt små, så det är lätt som en plätt att både förvara dem och att transportera dem med sig när man ska ge sig ut på resor.

Nedan ska vi kika lite närmare på ett flertal olika massage stavar för njutning utöver det vanliga. Oavsett vad man är intresserad av gällande material, storlek, utseende eller prisklass kommer man säkerligen att finna en variant som passar likt handen i handsken.

 

Förhandlare Prisläge
sinful.se 69 – 1795 kr. Till Butik

 


TESTVINNAR – Baseks Micro Magic Wand Vibrator

baseks_micro_magic_wand_vibrator_multispeed

Med en Baseks Micro Magic Wand Vibrator kommer man att få tillgång till en massage stav som är tillverkad av ABS med PU-skal och som alltid är ftalatfri. Tänk dock på att denne sexleksak är batteridriven, och därför inte fungerar som en vattentät leksak. Så länge detta inte blir ett problem för en kommer man dock att få njuta av en otroligt stor mängd trevliga stunder tillsammans med sin nya utomordentliga sexleksak.

Baseks Micro Magic Wand Vibrator är en massage stav i ett lite mindre format än vanligt för att vara mer portabel och så att man ska kunna förvara den enklare. Med hjälp av de kraftiga vibrationerna som denne massage stav ger ifrån sig kan man njuta av en yttre stimulering av klitoris utan att man själv behöver göra arbetet.

Det är upp till en själv hur kraftiga vibrationerna ska vara, och man ställer in sin leksak genom att välja olika nivåer. Denne vibrator är mycket lätt att använda och sätter igång med endast ett knapptryck, vilket betyder att massage staven blir en riktig hit för både nybörjare och veteraner. Få med partnern på lekarna eller använd Baseks Micro Magic Wand Vibrator själv som en onanileksak i sovrummet.


TILL NYBÖRJAREN – Gösta Massage Wand

Gösta - Massage Wand

Denne stilfulla lilla rosa vibrator vet var skåpet ska stå – i sovrummet. Förutom att förse en med nervkittlande vibrationer har man även en mycket vackert utformad sexleksak att fästa ögonen på. Med hela 10 vibrationsprogram kommer man garanterat att finna en styrka som känns gudomlig, särskilt när denne massage stav är tillverkad av ett mysigt och hudvänligt silikonmaterial.

Oavsett om man vill använda vibratorn för att stimulera klitoris, bröstvårtor eller massera någon annan punkt på kroppen kommer Gösta – Massage Wand att leverera oförglömliga stunder i sovrummet.

Just denne massage stav är vattentålig samt har ett huvud som är relativt böjligt för att man ska kunna vinkla sin vibrator hur man än vill ha den. Därtill kan man vara säker på att det är hur enkelt som helst att förvara vibratorn efter användning eller att transportera med sig den när man ger sig av på semester. Kanske till en mysig smekmånad?


DEN BILLIGA – Magic Bodywand

Magic Bodywand

För en diskret, stilren och snygg wand finns Magic Bodywand till ens förfogande. Denne massage stav är en av de kraftigaste klitorisvibratorerna som erbjuds hos Mshop.se, så man kan vara säker på att man får valuta för pengarna och njutning i mängder. Ett stort plus i kanten som de flesta andra vibratorer inte kan leva upp till är att Magic Bodywand drivs med sladd istället för batterier. Detta tillåter den att alltid finnas där för en oberoende av om man har batterier över i batterilådan eller inte. Tack vare det faktum att Magic Bodywand dessutom är en ganska stor massage stav blir den perfekt att använda för både ordinär kroppsmassage samt lite mer erotiska klitorisstimuleringar.

Genom det böjliga och flexibla huvudet har man möjligheten att rikta och vinkla Magic Bodywand precis där man vill ha den. Det är endast fantasin som sätter gränser för hur spännande och otroligt njutbar vardagen kan komma att bli med ens alldeles egen massage wand. Det finns knappar på sidan av handtaget som man trycker på för att välja styrka, och därefter är det bara att dra igång!


MEST POPULÄRA – Sinful Magic Wand

magic-wand sinful

Med ett snyggt, diskret och exklusivt svart yttre finns Sinful Magic Wand alltid där för en när man är på jakt efter att krydda till det i sovrummet och att få den mest oförglömliga njutningen någonsin. Materialen som har använts för att tillverka denne massage stav är medicinsk silikon och kvalitetsplast, vilket resulterar i stor komfort för användaren. Därtill är sexleksaken både fri från latex och ftalat. Ha i åtanke att Sinful Magic Wand inte är vattentät, och man ska därför inte använda den i duschen eller badkaret. Det är dock en stor fördel att denne vibrator drivs av ström istället för batterier, då den på det här sättet kan bjuda på en mer kraftfull stimulering.

Likt den tidigare nämnda Magic Bodywand är den här vibratorn även en av de mest kraftfulla på marknaden, men man väljer givetvis själv hur intensiva vibrationerna ska vara. Oavsett om man planerar på att använda denne massage stav själv eller tillsammans med sin käraste ger Sinful Magic Wand många otroliga upplevelser. Ett stort plus är hur mångsidig vibratorn är, då både män och kvinnor kan använda den – antingen för sexuell stimulans eller för ordinär massage.


TILL VARDAGEN – Marc Dorcel Dual Orgasms Vibrator

Marc Dorcel Dual Orgasms Vibrator

Om man eftersöker en massage stav som verkligen ser lyxig och exklusiv ut ska man sannerligen vända sin blick mot Dual Orgasms Vibrator. Den här förträffliga vibratorn i guld och svart har en silkeslen yta av silikon för ett få den där mysiga och erotiska faktorn. För att få precis den stimulansen som man är på jakt efter har denne massage stav 7 separata vibrationslägen som man kan välja mellan, där det börjar försiktigt och tar sig ändå upp till de mer kraftiga vibrationerna. Den här typen av wand är även vattentät och håller i upp till två timmar, så man kan vara säker på att man får en lång stund av njutning.

Skälet till att Dual Orgasms Vibrator är så kraftfull har att göra med avsaknaden av ett batteri. Istället för att konstant behöva byta batterier i sin vibrator laddar man istället upp den via USB för obegränsat skoj. Vibratorns utformning gör det möjligt att få både sin insida och klitoris stimulerad, och tack vare dess vattentätbarhet kan man enkelt använda sin massage stav både i badkaret och i sängen.


DEN FRACKAR – Smart Wand Massager Large

Smart Wand Massager Large - Prisvinnare

För de som drömmer om en riktig prisvinnare inom sexleksaksvärlden, titta hit! Med flera olika färger att välja mellan är Smart Wand Massager Large perfekt för både en själv och partnern därhemma. Denne massage stav är fullkomligt vattentät, vilket gör det möjligt att använda den heta sexleksaken i både duschen och badkaret. Därtill får man inte glömma att nämna hur Smart Wand Massager Large är miljövänlig på så vis att den är uppladdningsbar. Detta tillåter för timmar av skoj utan att behöva oroa sig. Det som gör Smart Wand Massager Large skonsam mot miljön är faktumet att man inte behöver dra nytta av batterier, utan kan snabbt och enkelt ladda den i väggen.

För att få just den stimulansen som man letar efter låter denne massage stav en välja mellan hela åtta olika vibrationsprogram, från lätta vibrationer till mer kraftfulla. Med stämpeln ”bäst i test” från Aftonbladet vet man att kvaliteten är någonting helt extra. Använd denne massage stav för både ordinär och mer intim massage närhelst det passar.


Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator

sinful_petite_mini_magic_wand

En massage stav vill man gärna både kunna förvara på ett diskret vis samt enkelt transportera med sig när man ska ut och resa. Lyckligtvis nog kan Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator bli perfekt för både och. Den här utomordentliga lilla vibratorn finns där för en i alla lägen med sitt stilrena svarta yttre och fantastiska vibrationer. Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator är tillverkad av silikon och ABS, bekväma material som tar stimuleringen till nästa nivå. Denne massage stav är därtill ftalatfri samt vattentät, så det är fullt möjligt att njuta av sin wand i badkaret eller i duschen.

Där massage staven sannerligen imponerar är just när man börjar ta en titt på de olika vibrationerna. Den har nämligen hela 10 olika vibrationsmönster som man kan välja mellan för otroligt erotiska stunder oavsett om man vill ha försiktiga vibrationer eller mer kraftfulla. Sist men inte minst är det väl värt att poängtera hur miljövänlig denne massage stav är tack vare det faktum att den är uppladdningsbar med en medföljande USB-sladd istället för att kräva batterier.


Bodywand Midnight Plug-in Wand Massager

Bodywand - Midnight Plug-in Wand Massager

Här kommer en massage stav där man aldrig behöver oroa sig för att den plötsligt ska få slut på batteri. Midnight Plug-in Wand laddas nämligen upp i väggen, vilket betyder att man inte behöver lägga en stor mängd pengar på batterier samtidigt som den är mer skonsam mot miljön. Ställ själv in vibrationerna precis som du vill ha dem – oavsett om man är ute efter någonting mjukt, hårt, snabbt eller långsamt kommer vibratorn att leverera.

När man inhandlar Midnight Plug-in Wand kan man förvänta sig en sexleksak med relativt dämpade ljudnivåer och en storlek som är lite utöver det vanliga. Detta tillåter för många sköna stunder då denne massage stav täcker en stor yta för den bästa möjliga tillfredsställningen. Använda vibratorn för vanlig kroppsmassage eller när det är dags för någonting mer sexuellt och intimt. Den stilrena och diskreta svarta designen förbättrar aktiviteterna oavsett om man vill njuta på egen hand eller tillsammans med någon som man håller kär.


Velve Macy Lyxig Magic Wand Uppladdningsbar Vibrator

velve_macy_wand_vibrator

Ett snyggt lila yttre, en miljövänlig tillverkning och fylld med en stor mängd vibrationsmönster – Velve Mazy Lyxig Magic Wand kan knappast bli bättre. Denne massage stav kan skryta med hur den laddas upp med uppladdningsbara litiumbatterier, vilket är skonsamt mot miljön då man inte ständigt behöver kasta och köpa nya batterier. Därtill är den vattentät för sensuella aktiviteter i både duschen och badkaret – för att inte tala om det mjuka och bekväma silikonmaterialet. Med 10 olika vibrationsmönster är det därtill lätt som en plätt att välja just den sortens vibration som passar en.

Batteriet räcker i ungefär 90 minuter innan man behöver ladda sin massage stav, vilket ger en gott om tid för att njuta av både en kroppsmassage och en mer intim upplevelse. Ett stort plus i kanten är hur den här vibratorn har en separat motor i skaftet för att man även ska kunna använda sexleksaken som en dildovibrator. Efter användning är det bara att rengöra sin wand och att därefter lägga den i den fina förvaringspåsen som medföljer.


Magic Wand vibratorer från Sinful.se

Sinful Magic Wands

Sinful är en sexbutik som de flesta säkerligen har hörts talas om. De är vida kända för att leverera utomordentligt högkvalitativa sexprodukter till Sveriges alla hörn. Om det just är en massage stav som man letar efter har man tur, då Sinful.se bjuder på en hel uppsjö av fantastiska vibratorer till rimliga priser. Oavsett om man är på jakt efter en större modell, en mindre variant, kraftiga vibrationer eller lite mer försiktiga kan man försäkra sig om att Sinful.se verkligen vet var skåpet ska stå.

Om man vill vara lite mer skonsam mot miljön kan man passa på att satsa på en wand som är uppladdningsbar istället för att använda sig av batterier. På så sätt blir det både mer miljövänligt samtidigt som det känns bra i plånboken. För en massage stav som ger timmar av lycka i duschen eller badkaret ska man även se till så att man kikar på de vattentäta modellerna. Kort och gott har Sinful.se allt som man kan tänkas vilja ha när det kommer till massage stavar.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här