Bästa Massage Stav

Bästa Massage Stav

Bästa Massage Stav

Med en massage stav kan man överlåta arbetet till sexleksaken medan man själv bara tar det lugnt och njuter. Med kittlande och kraftiga vibrationer kommer en massage stav att tillfredsställa en som aldrig förr. En massage stav fungerar som en vibrator för stimulering av klitoris, och i många fall kan man själv välja mellan en rad olika nivåer. Använd en massage stav med partnern eller på egen hand för många roliga stunder. I vanliga fall är dessa vibratorer relativt små, så det är lätt som en plätt att både förvara dem och att transportera dem med sig när man ska ge sig ut på resor.

Nedan ska vi kika lite närmare på ett flertal olika massage stavar för njutning utöver det vanliga. Oavsett vad man är intresserad av gällande material, storlek, utseende eller prisklass kommer man säkerligen att finna en variant som passar likt handen i handsken.

 

Förhandlare Prisläge
sinful.se 69 – 1795 kr. Till Butik

 


TESTVINNAR – Baseks Micro Magic Wand Vibrator

baseks_micro_magic_wand_vibrator_multispeed

Med en Baseks Micro Magic Wand Vibrator kommer man att få tillgång till en massage stav som är tillverkad av ABS med PU-skal och som alltid är ftalatfri. Tänk dock på att denne sexleksak är batteridriven, och därför inte fungerar som en vattentät leksak. Så länge detta inte blir ett problem för en kommer man dock att få njuta av en otroligt stor mängd trevliga stunder tillsammans med sin nya utomordentliga sexleksak.

Baseks Micro Magic Wand Vibrator är en massage stav i ett lite mindre format än vanligt för att vara mer portabel och så att man ska kunna förvara den enklare. Med hjälp av de kraftiga vibrationerna som denne massage stav ger ifrån sig kan man njuta av en yttre stimulering av klitoris utan att man själv behöver göra arbetet.

Det är upp till en själv hur kraftiga vibrationerna ska vara, och man ställer in sin leksak genom att välja olika nivåer. Denne vibrator är mycket lätt att använda och sätter igång med endast ett knapptryck, vilket betyder att massage staven blir en riktig hit för både nybörjare och veteraner. Få med partnern på lekarna eller använd Baseks Micro Magic Wand Vibrator själv som en onanileksak i sovrummet.


TILL NYBÖRJAREN – Gösta Massage Wand

Gösta - Massage Wand

Denne stilfulla lilla rosa vibrator vet var skåpet ska stå – i sovrummet. Förutom att förse en med nervkittlande vibrationer har man även en mycket vackert utformad sexleksak att fästa ögonen på. Med hela 10 vibrationsprogram kommer man garanterat att finna en styrka som känns gudomlig, särskilt när denne massage stav är tillverkad av ett mysigt och hudvänligt silikonmaterial.

Oavsett om man vill använda vibratorn för att stimulera klitoris, bröstvårtor eller massera någon annan punkt på kroppen kommer Gösta – Massage Wand att leverera oförglömliga stunder i sovrummet.

Just denne massage stav är vattentålig samt har ett huvud som är relativt böjligt för att man ska kunna vinkla sin vibrator hur man än vill ha den. Därtill kan man vara säker på att det är hur enkelt som helst att förvara vibratorn efter användning eller att transportera med sig den när man ger sig av på semester. Kanske till en mysig smekmånad?


DEN BILLIGA – Magic Bodywand

Magic Bodywand

För en diskret, stilren och snygg wand finns Magic Bodywand till ens förfogande. Denne massage stav är en av de kraftigaste klitorisvibratorerna som erbjuds hos Mshop.se, så man kan vara säker på att man får valuta för pengarna och njutning i mängder. Ett stort plus i kanten som de flesta andra vibratorer inte kan leva upp till är att Magic Bodywand drivs med sladd istället för batterier. Detta tillåter den att alltid finnas där för en oberoende av om man har batterier över i batterilådan eller inte. Tack vare det faktum att Magic Bodywand dessutom är en ganska stor massage stav blir den perfekt att använda för både ordinär kroppsmassage samt lite mer erotiska klitorisstimuleringar.

Genom det böjliga och flexibla huvudet har man möjligheten att rikta och vinkla Magic Bodywand precis där man vill ha den. Det är endast fantasin som sätter gränser för hur spännande och otroligt njutbar vardagen kan komma att bli med ens alldeles egen massage wand. Det finns knappar på sidan av handtaget som man trycker på för att välja styrka, och därefter är det bara att dra igång!


MEST POPULÄRA – Sinful Magic Wand

magic-wand sinful

Med ett snyggt, diskret och exklusivt svart yttre finns Sinful Magic Wand alltid där för en när man är på jakt efter att krydda till det i sovrummet och att få den mest oförglömliga njutningen någonsin. Materialen som har använts för att tillverka denne massage stav är medicinsk silikon och kvalitetsplast, vilket resulterar i stor komfort för användaren. Därtill är sexleksaken både fri från latex och ftalat. Ha i åtanke att Sinful Magic Wand inte är vattentät, och man ska därför inte använda den i duschen eller badkaret. Det är dock en stor fördel att denne vibrator drivs av ström istället för batterier, då den på det här sättet kan bjuda på en mer kraftfull stimulering.

Likt den tidigare nämnda Magic Bodywand är den här vibratorn även en av de mest kraftfulla på marknaden, men man väljer givetvis själv hur intensiva vibrationerna ska vara. Oavsett om man planerar på att använda denne massage stav själv eller tillsammans med sin käraste ger Sinful Magic Wand många otroliga upplevelser. Ett stort plus är hur mångsidig vibratorn är, då både män och kvinnor kan använda den – antingen för sexuell stimulans eller för ordinär massage.


TILL VARDAGEN – Marc Dorcel Dual Orgasms Vibrator

Marc Dorcel Dual Orgasms Vibrator

Om man eftersöker en massage stav som verkligen ser lyxig och exklusiv ut ska man sannerligen vända sin blick mot Dual Orgasms Vibrator. Den här förträffliga vibratorn i guld och svart har en silkeslen yta av silikon för ett få den där mysiga och erotiska faktorn. För att få precis den stimulansen som man är på jakt efter har denne massage stav 7 separata vibrationslägen som man kan välja mellan, där det börjar försiktigt och tar sig ändå upp till de mer kraftiga vibrationerna. Den här typen av wand är även vattentät och håller i upp till två timmar, så man kan vara säker på att man får en lång stund av njutning.

Skälet till att Dual Orgasms Vibrator är så kraftfull har att göra med avsaknaden av ett batteri. Istället för att konstant behöva byta batterier i sin vibrator laddar man istället upp den via USB för obegränsat skoj. Vibratorns utformning gör det möjligt att få både sin insida och klitoris stimulerad, och tack vare dess vattentätbarhet kan man enkelt använda sin massage stav både i badkaret och i sängen.


DEN FRACKAR – Smart Wand Massager Large

Smart Wand Massager Large - Prisvinnare

För de som drömmer om en riktig prisvinnare inom sexleksaksvärlden, titta hit! Med flera olika färger att välja mellan är Smart Wand Massager Large perfekt för både en själv och partnern därhemma. Denne massage stav är fullkomligt vattentät, vilket gör det möjligt att använda den heta sexleksaken i både duschen och badkaret. Därtill får man inte glömma att nämna hur Smart Wand Massager Large är miljövänlig på så vis att den är uppladdningsbar. Detta tillåter för timmar av skoj utan att behöva oroa sig. Det som gör Smart Wand Massager Large skonsam mot miljön är faktumet att man inte behöver dra nytta av batterier, utan kan snabbt och enkelt ladda den i väggen.

För att få just den stimulansen som man letar efter låter denne massage stav en välja mellan hela åtta olika vibrationsprogram, från lätta vibrationer till mer kraftfulla. Med stämpeln ”bäst i test” från Aftonbladet vet man att kvaliteten är någonting helt extra. Använd denne massage stav för både ordinär och mer intim massage närhelst det passar.


Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator

sinful_petite_mini_magic_wand

En massage stav vill man gärna både kunna förvara på ett diskret vis samt enkelt transportera med sig när man ska ut och resa. Lyckligtvis nog kan Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator bli perfekt för både och. Den här utomordentliga lilla vibratorn finns där för en i alla lägen med sitt stilrena svarta yttre och fantastiska vibrationer. Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator är tillverkad av silikon och ABS, bekväma material som tar stimuleringen till nästa nivå. Denne massage stav är därtill ftalatfri samt vattentät, så det är fullt möjligt att njuta av sin wand i badkaret eller i duschen.

Där massage staven sannerligen imponerar är just när man börjar ta en titt på de olika vibrationerna. Den har nämligen hela 10 olika vibrationsmönster som man kan välja mellan för otroligt erotiska stunder oavsett om man vill ha försiktiga vibrationer eller mer kraftfulla. Sist men inte minst är det väl värt att poängtera hur miljövänlig denne massage stav är tack vare det faktum att den är uppladdningsbar med en medföljande USB-sladd istället för att kräva batterier.


Bodywand Midnight Plug-in Wand Massager

Bodywand - Midnight Plug-in Wand Massager

Här kommer en massage stav där man aldrig behöver oroa sig för att den plötsligt ska få slut på batteri. Midnight Plug-in Wand laddas nämligen upp i väggen, vilket betyder att man inte behöver lägga en stor mängd pengar på batterier samtidigt som den är mer skonsam mot miljön. Ställ själv in vibrationerna precis som du vill ha dem – oavsett om man är ute efter någonting mjukt, hårt, snabbt eller långsamt kommer vibratorn att leverera.

När man inhandlar Midnight Plug-in Wand kan man förvänta sig en sexleksak med relativt dämpade ljudnivåer och en storlek som är lite utöver det vanliga. Detta tillåter för många sköna stunder då denne massage stav täcker en stor yta för den bästa möjliga tillfredsställningen. Använda vibratorn för vanlig kroppsmassage eller när det är dags för någonting mer sexuellt och intimt. Den stilrena och diskreta svarta designen förbättrar aktiviteterna oavsett om man vill njuta på egen hand eller tillsammans med någon som man håller kär.


Velve Macy Lyxig Magic Wand Uppladdningsbar Vibrator

velve_macy_wand_vibrator

Ett snyggt lila yttre, en miljövänlig tillverkning och fylld med en stor mängd vibrationsmönster – Velve Mazy Lyxig Magic Wand kan knappast bli bättre. Denne massage stav kan skryta med hur den laddas upp med uppladdningsbara litiumbatterier, vilket är skonsamt mot miljön då man inte ständigt behöver kasta och köpa nya batterier. Därtill är den vattentät för sensuella aktiviteter i både duschen och badkaret – för att inte tala om det mjuka och bekväma silikonmaterialet. Med 10 olika vibrationsmönster är det därtill lätt som en plätt att välja just den sortens vibration som passar en.

Batteriet räcker i ungefär 90 minuter innan man behöver ladda sin massage stav, vilket ger en gott om tid för att njuta av både en kroppsmassage och en mer intim upplevelse. Ett stort plus i kanten är hur den här vibratorn har en separat motor i skaftet för att man även ska kunna använda sexleksaken som en dildovibrator. Efter användning är det bara att rengöra sin wand och att därefter lägga den i den fina förvaringspåsen som medföljer.


Magic Wand vibratorer från Sinful.se

Sinful Magic Wands

Sinful är en sexbutik som de flesta säkerligen har hörts talas om. De är vida kända för att leverera utomordentligt högkvalitativa sexprodukter till Sveriges alla hörn. Om det just är en massage stav som man letar efter har man tur, då Sinful.se bjuder på en hel uppsjö av fantastiska vibratorer till rimliga priser. Oavsett om man är på jakt efter en större modell, en mindre variant, kraftiga vibrationer eller lite mer försiktiga kan man försäkra sig om att Sinful.se verkligen vet var skåpet ska stå.

Om man vill vara lite mer skonsam mot miljön kan man passa på att satsa på en wand som är uppladdningsbar istället för att använda sig av batterier. På så sätt blir det både mer miljövänligt samtidigt som det känns bra i plånboken. För en massage stav som ger timmar av lycka i duschen eller badkaret ska man även se till så att man kikar på de vattentäta modellerna. Kort och gott har Sinful.se allt som man kan tänkas vilja ha när det kommer till massage stavar.

Lisa Öberg

Jag skriver en sexblogg som förhoppningsvis kommer att ge dig hjälp att välja sexleksaker, guida dig till hur du gör rätt i sängen. vare sig det gäller sex ensam eller med en partner. Mina passioner, förutom sex, är sport, fritid och jag lever ett väldigt aktivt liv.