Massagestav – Bästa i test

6769

Det finns flera olika typer av massagestavar och vi garanterar att det finns minst en för just dig. I det här testet recenserar vi olika massagestavar och hjälper dig att hitta rätt, från den mest nybörjarvänliga till den mest kraftfulla.

Att massagestavar har blivit så stora på marknaden är inte särskilt konstigt. De har flera användningsområden, de kan användas för stimulans på flera ställen på kroppen. Som en klitorisvibrator och ibland även för penetration.

Den är även perfekt för dig som letar efter en leksak att både kunna använda på egenhand och tillsammans med en partner.

Den här guiden innehåller information om specifika egenskaper, hur den upplevs och vad du kan förvänta dig vid ett köp av en massagestav.

Onanera med massagestav

Det är perfekt att onanera med massagestav, produkten passar nämligen bra för att stimulera flera olika erogena zoner. Du kan med andra ord variera din onani på flera sätt, men det är vanligast att en massagestav används för att stimulera klitoris.

Sex med massagestav

Att ha sex med massagestav är också smidigt, vi rekommenderar dock en mindre storlek på massagestaven om det är ett heterosexuellt par och om det är ett homosexuellt par en större. Iallafall om ni vill använda dem på könen vid penetration och gnuggsex.

Fortfarande tveksam?

Se hela utbudet av massagestavar här →

Testvinnare – Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator

Se priset här

Fördelar

 • Mycket leksak för pengarna
 • Kraftfulla vibrationer
 • Nästa steg för den erfarna

Nackdelar

 • Ej trådlös

Denna vibrator kan naturligtvis användas av alla oavsett erfarenhet med sexleksaker. Men vi rekommenderar den till dig med erfarenhet på grund av den otroligt starka stimuleringen.

Det här är med andra ord produkten för dig som är ute efter en riktigt kraftfull vibrator.

För att använda den kopplar du enkelt den till ett eluttag och därefter kan du direkt sätta igång.

Det gör att du slipper tänka på laddning och batterier, den är helt enkelt redo när du är redo. Eftersom den drivs av el så påverkas möjligheten att ge extra kraftfulla vibrationer.

Den kommer med flera olika vibrationslägen som du enkelt byter emellan genom att skruva på hjulet. Du kan välja den intensitet som du stimuleras mest av och skruva upp eller ned under tiden.

Staven är gjord av silikon och hård plast i bra kvalitet som känns skönt mot din kropp. Du kan välja om produkten ska användas till massage eller sensuell stimulering av din klitoris, glöm inte tvätta den emellan bara. För extra njutning rekommenderas du att använda den tillsammans med vattenbaserat glidmedel.
emy testare
Det här är Emy, hon har också testat Sinful Magic Wand, läs hennes detaljerade recension här.

 

Läs hela recension här

 


 

TILL NYBÖRJAREN Libra

Se priset här

Fördelar

 • Tre i en
 • Prisvärd
 • Kraftfull

Nackdelar

 • Svårt att hitta knapparna i stundens hetta

Med Libra behöver du inte välja mellan en wand, en klitorisvibrator och en g-punktsvibrator. Du får allt i en och samma fantastiska produkt – den här massagestaven är ju trots allt vår testvinnare.

Libra vibrerar i båda sina ändar vilket gör det möjligt att använda den till flera olika former av stimulering. Få vuxenleksaker kommer med så många möjligheter. De två motorerna har 10 vibrationsmöjligheter och 7 vibrationsmönster, så du hittar garanterat det optimala läget för dig. Du styr massagestaven enkelt mellan de olika lägena med en enkel knapptryckning. Du kan använda de två motorerna samtidigt eller var för sig.

Produkten är en riktig kundfavorit och blev utnämnd till bäst i test av tidningen Expressen 2019. Den blir extra prisvärd just för dig som är ny till sexleksaker, då du istället för att köpa och testa tre olika leksaker kan få allt i en.

För helt optimal njutning så använd den med vattenbaserat glidmedel.

Läs mer här

 


 

DEN BILLIGA  – Sinful Uppladdningsbar Magic Wand Vibrator

Se priset här

Fördelar

 • Liten storlek
 • Uppladdningsbar
 • Användarvänlig

Nackdelar

 • Inte så kraftfulla vibrationer

Den här massagestaven är lika smidig att använda som den är snygg. Den har ingen sladd som hänger i vägen så du kan använda den vart du vill, när du vill.

Du kan lätt navigera mellan 8 hastigheter och 10 vibrationsmönster. För kraftigare och mer intensiva vibrationer klickar du bara på plusknappen och om du vill ha det lite mildare trycker du bara på minus. Höj och sänk som det passar dig på din väg till orgasm.

Det är dess lätta navigering och passformen i handen som gör att den passar perfekt för dig som nybörjare. Är du nybörjare och vill veta mer om den kvinnliga orgasmen kan du läsa här.

Den är gjord av silikon i bra kvalitet som känns skönt mot din kropp. Den är mångsidig och passar till ett förspel med sensuell massage, klitorisstimulering eller som till dina ömma muskler. När du ska använda mot klitoris kan vattenbaserat glidmedel ge en extra skön känsla.

Läs mer här

 


 

TVÅ PRODUKTER I EN Suction Double End Wand Pink

Se priset här

Fördelar

Nackdelar

 • Ej vattentät

Med sina två motorer är den upplagd för att använda som både wand och lufttrycksvibrator, så du får två leksaker i en. Ju fler erogena zoner som stimuleras desto större blir orgasmen. Därför blir det en perfekt leksak för att bygga upp orgasmen både inuti och utanpå kroppen.

Denna massagestaven är lika vacker som effektiv. Med sina 10 vibrationsmöjligheter och 5 olika vakuumfunktioner är en orgasm aldrig långt bort. Det gör det enkelt för dig och din partner att hitta ett läge som båda tycker om, kanske plockar ni fram den redan under förspelet?

Den är tyvärr inte vattentät, så se till att vara försiktig vid rengöring så att det inte kommer in för mycket vatten. Använd helst endast en fuktig trasa.

Däremot är den gjord i ett härligt och skönt material och storleken är smidig. Du kan därför lätt ha den med den när du befinner dig på resande fot.

Läs mer här

 


 

KRITIKERROSAD Sinful Dubbelmotorig Magic Wand Vibrator

Se priset här

En dildo-massagestav som har två kraftfulla vibratorer som kan användas som både klassisk dildo men också som vibrator.

Fördelar 

 • Böjt skaft för att komma åt g-punkten
 • 10 vibrationer
 • Vattentät

Nackdelar

 • Tar lite tid att hitta rätt vinkel för att komma åt g-punkten (vanesak)

Denna massagestav har två motorer och beroende på vilket håll du håller den på, så kan den användas som både wand och dildovibrator. Båda ändarna har 10 vibrationsmöjligheter som du kan ha igång samtidigt eller var för sig.

Använd massagehuvudet som finns för att fokusera på stimulering av din klitoris, massage av dina spända muskler eller runt dina bröstvårtor. Vänder du på massagestaven hittar du ett härligt böjt skaft som kan användas för penetrering, som en härlig dildovibrator.

För en riktigt härlig stund kan du ta med den i badet för sexiga och våta lekar. Produkten är uppladdningsbar så du behöver inte krångla med batterier. Den är gjord av ftalatfri silikon och ABS-plast som är smeker din hud behagligt. Det gör även att den är lätt att rengöra.

Läs mer här

Läs hela recensionen här

 


DEN RESEVÄNLIGABaseks Micro Magic Wand Vibrator

Se priset här

Fördelar

 • Liten storlek
 • Batteridriven – passar på resande fot
 • Enkel att använda

Nackdelar 

 • Något svagare vibrationer på grund av dess storlek

Med en Baseks Micro Magic Wand Vibrator får du bokstavligen det du betalar för. En liten massagestav för lite pengar. Men det gör den desto mer perfekt för att ha som resesällskap för ensamma hotellnätter eller romantiska weekends.

Massagestaven är batteridriven och därmed inte heller vattentät. Men eftersom den är så pass liten går den verkligen att punktstimulera klitoris och passar perfekt att använda för att stimulera andra erogena zoner, exempelvis bröstvårtor och nacke.

Massagestaven är enkel att använda och styrs med hjälp av knappar som finns på skaftet.

Läs hela recensionen här

 


DEN PLÅNBOKSVÄNLIGA – Magic Bodywand

Se priset här

 

Fördelar

 • Starka vibrationer
 • Böjbart huvud
 • Enkel att styra
Nackdelar
 • Upplevs högljudd av vissa
 • Den här massagestaven är en av de kraftigaste klitorisvibratorerna som finns på marknaden idag och det är möjligt på grund av att den behöver kopplas in i ett eluttag vid användning.

  Tack vare det faktum att Magic Bodywand dessutom är en ganska stor massagestav blir den perfekt att använda för både ordinär kroppsmassage samt lite mer erotisk massage däribland, klitorisstimuleringar. Dess storlek kan dock göra att den känns lite otymplig ibland.

  Genom det böjliga och flexibla huvudet har du möjligheten att rikta och vinkla Magic Bodywand precis så det passar dig. Det är endast fantasin som sätter gränser för hur spännande och otroligt njutbar vardagen kan komma att bli med ens alldeles egen massage wand.

  Det finns knappar på sidan av handtaget som man trycker på för att välja styrka, och därefter är det bara att dra igång.

  Läs mer här

   


  MISS POPULAR – Sinful Magic Wand

  Se priset här

  Fördelar

  • Snyggt och diskret utseende
  • 188cm lång sladd
  • Rörligt huvud
  Nackdelar
 • Inte vattentät
 • Med ett snyggt, diskret och exklusivt svart yttre finns Sinful Magic Wand alltid där för dig när du är på jakt efter att krydda till det i sovrummet och att få den mest oförglömliga njutningen någonsin.

  Materialen som har använts för att tillverka denna massagestav är medicinsk silikon och kvalitetsplast, vilket ibland kan upplevas lite hårt. Så precis som alltid rekommenderar vi ett vattenbaserat glidmedel. Därtill är sexleksaken både fri från latex och ftalat. Glöm inte att den inte är vattentät.

  Likt den tidigare nämnda Magic Bodywand är den här vibratorn även en av de mest kraftfulla på marknaden, men du väljer själv hur intensiva vibrationerna ska vara. Oavsett om du planerar på att använda denne massagestav själv eller tillsammans med din partner vill vi nästa lova en orgasmfest.

  Läs mer här

   


  FÖR EN LYXIG VARDAG – Marc Dorcel Dual Orgasms Vibrator

  Se priset här

  Fördelar

  • 360 graders roterande metallkulor
  • Snygg design
  • För g-punkt och klitorisstimulans

  Nackdelar

  • Dålig uppladdningstid

  Om du eftersöker en massagestav som verkligen ser lyxig och exklusiv ut ska man sannerligen vända sin blick mot Dual Orgasms Vibrator. Den här vibratorn i guld och svart har en silkeslen yta av silikon. Med andra ord är det både vid första anblick och första känsel som det börjar pirra i kroppen.

  För att göra den individanpassad finns 7 vibrationslägen, det börjar svagt och ökar mot kraftiga vibrationer. Massagestaven kan upplevas lite väl högljudd på det allra högsta läget. Den är vattentät och batteritiden håller i upp till två timmar. Det gör att du behöver ladda den ganska ofta.

  Massagestavens utformning gör det möjligt att få både sin insida och klitoris stimulerad, och tack vare att den är vattentät går det enkelt att använda din massagestav både i badkaret likväl som sängen.

  Läs mer här


  Lelo Massagestav – Lelo Smart Wand 2 Large Vibrator

  LELO Smart Wand Large

  Se priset här

  Fördelar

  • Lyxig design
  • Stark vibration
  • Medföljande satinpåse

  Nackdelar

  • Vissa tycker den är för kraftig

  Lelo Massagestav är verkligen en läcker produkt, den lockar på flera sätt; utseende, den ergonomiska designen, känslan vid beröring och så mycket mer.

  Du kan variera mellan 10 vibrationslägen både sett till 10 olika mönster och 10 olika hastigheter, med andra ord så kommer du definitivt hitta en inställning som passar dig perfekt.

  Den ergonomiska designen gör att den ligger fint i handen och att du slipper uppleva den där trötthetskänslan. Fontänorgasm Massagestav är det flera som meddelar att de upplevt första gången med just Lelo Massagestav. Så tveka inte!

  Läs mer här


   

  Historien om den bästa massagestaven för din klitoris

  Det finns en sexleksak som fungerar både för intensiv klitorisstimulering och härlig kroppsmassage. Produkten kallas för Magic Wand och fick sitt stora genombrott 2002 i den kända tv-serien Sex and The City. Den existerade långt före detta men blev riktigt känd i serien och var helt slutsåld i sexbutiker efter avsnittet visades.

  Det som är speciellt med en Wand är att den från början är en massagestav som blivit till en sexleksak på grund av de härligt starka vibrationerna. Denna vibrator kommer ta dig till klitorisorgasm efter klitorisorgasm med sin härliga intensitet.

  Kärt barn har många namn och denna produkt går under namnen ”The Hitachi”, Magic Wand och massagestav. Anledningen till att den även går uder namnet ”The Hitachi” är för att orginalet gjordes av det japanska företaget Hitachi. Produkten som startade som en massagestav för dina ömma muskler har en fantastisk feministisk historia.

  1968 var året då Hitachi först kom ut med produkten som de kallade Magic Wand på marknaden då som en helt normal massageprodukt för dig att använda där hemma. Under sent 1960-tal och 1970-talet startade också en feministisk våg och den kvinnliga sexuella frigörelsen. Det var tid för kvinnor att njuta av sex precis som män.

  Konstnären Betty Dodson hade en workshop som lärde kvinnor att onanera och hon utnämnde magic wand som den bästa massagestaven för klitorisstimulering. Detta på grund av de starka vibrationerna som ledde till en otroligt djup och intensiv upplevelse. Hon var på inga sätt sponsrad av företaget och fick ingen kompensation för den ökade populariteten.

  Under de kommande åren ökade produktens omtal i böcker och tidningar. Efter detta började sexbutiker köpa in magic wands. Detta ledde naturligtvis till en klitorisrevolution. Kvinnor kunde lätt få orgasmer med marknadens bästa massagestav.

  Det japanska företaget har dock gått väldigt mycket fram och tillbaka om att kalla det för en vibrator. På 1990-talet stoltsera dem med det ett tag för att sedan sälja produkten vidare till företaget Vibratex. Detta för att de inte ville förknippas med sexleksaker.

  I 2002 ökade magic wands i popularitet igen när den var med i Sex and The City där Samantha stoltserade med produkten. Den sexuellt frigörande serien fick ett otroligt uppsving igen och kvinnor över hela världen använder den än idag.

  Två produkter i en

  När du köper en Wand så får du mer än bara en sexleksak.

  Vad gör produkten speciell:

  • Klitorisstimulering
  • Massagestav

  I grunden så är det en massagestav och det kan du absolut använda den till. Dessa produkter är perfekta att använda på dina ömma muskler. Använd den på hela kroppen och spara pengar på en fysisk massage.

  Den är perfekt för ert förspel. Vem älskar inte lite sensuell massage? Ni kan massera varandra och långsamt bygga upp en stämning. Starta med massage över kroppen och gå vidare till erotisk massage på de alla kroppens erogens zoner. Massage är ett perfekt sätt att bygga upp en stämning och är en superromantisk aktivitet.

  Men det som gör den till den bästa massagestaven du kan hitta är ändå att du kan använda den för onani. Sätt den mot din klitoris och njut av djupa, intensiva och stimulerande vibrationer.

  Varför köpa en sexleksak och en massageprodukt när du kan få allt i ett?

  Varför är onani viktigt för kvinnor?

  Onani är fortfarande ett ämne som är lite tabu 2020. Med tanke på att den kvinnliga sexuella frigörelsen hände för så länge sen kan man ju tycka att det inte borde vara så. Dock är sex generellt som ämne också lite förbjudet och snuskigt fast det är något vi alla har och något vi har behov för.

  Onani är otroligt skönt och något som män och kvinnor borde göra ofta. Här är några anledningar till att du ska onanera mera:

  1. Det gör dig gladare. Hormonerna oxytocin och dopamin utlöses i din kropp. Dessa gör dig mer avslappnad, mindre stressad och gladare.
  2. Du blir mer bekväm med din egen kropp. Genom att lära känna din kropp uppskattar du den mer och blir mer avslappnad med den.
  3. Ditt sexliv kan bli bättre. Genom att upptäcka vad som känns bäst för dig kan du berätta det för din sexpartner och ert sex blir bättre.
  4. Du sover bättre. Orgasmer gör dig mer lugn och avslappnad och tröttare. Du kan därför sova bättre efter en orgasm.
  5. Det kan minska din mensvärk. Forskning har visat att onani hjälper mot mensvärk och annan värk för den delen.
  6. Det kan skapa mer spänning i er relation om du har onanileksaker som ni kan leka med tillsammans.
  7. Det blir lättare att uppnå multipla orgasmer. Du har nog hört om detta fenomen som är möjligt för kvinnor att uppnå. Det kan dock vara väldigt svårt men övning ger färdighet. Att onanera ofta ökar sannolikheten för flera orgasmer i rad.
  8. Det är så skönt. Om ingen av anledningarna ovan har övertalat dig så kan du göra det bara för egen njutning.

  Att onanera har med andra ord många positiva effekter och dessa är bara några av dem du kan uppleva.

  Ett produkt för din klitorisorgasm

  Det finns flera slags orgasmer. De mest kända är klitoris och g-punkt. Några andra orgasmer du kan uppleva är anal, kombination och erogena zoner. G-punkten är placerad inne i dig cirka 3 cm in upp mot magen. Den orgasmen sker därför ibland vid penetrering. Anal är givetvis orgasmen som kan uppnås vid analsex. Kombination är g-punkt och klitorisorgasm samtidigt med andra ord en otrolig intensiv och skön upplevelse. Erogena zoner kan vara bröstvårtor och andra ställen på kroppen där du kan känna kittlande och upphetsande sensationer.

  En wand är gjord för stimulering av klitoris. Klitorisorgasm är den vanligaste orgasmen för kvinnor. Det kan förklaras med att klitoris är otroligt känslig. Dessutom har klitoris ingen annan funktion än sexuell njutning. Därför är det ett område du vill stimulera och en orgasm här känns himmelskt.

  När klitoris stimuleras och du blir upphetsad svullnar området likt en penis som får erektion. Dock inte lika mycket svullnad såklart. När detta sker blir området ännu känsligare och du kan märka muskelsammandragningar vid orgasm. Ofta kan du märka sammandragningarna i hela kroppen som börjar röra sig okontrollerat.

  En klitorisorgasm innebär otrolig njutning. Det är också ett område som ofta glöms vid penetration och därför kan det vara bra med produkter som kan stimulera området.

  Med en massage stav kan man överlåta arbetet till sexleksaken medan man själv bara tar det lugnt och njuter. Med kittlande och kraftiga vibrationer kommer en massage stav att tillfredsställa en som aldrig förr. En massage stav fungerar som en vibrator för stimulering av klitoris, och i många fall kan man själv välja mellan en rad olika nivåer. Använd en massage stav med partnern eller på egen hand för många roliga stunder. I vanliga fall är dessa vibratorer relativt små, så det är lätt som en plätt att både förvara dem och att transportera dem med sig när man ska ge sig ut på resor.

  Nedan ska vi kika lite närmare på ett flertal olika massage stavar för njutning utöver det vanliga. Oavsett vad man är intresserad av gällande material, storlek, utseende eller prisklass kommer man säkerligen att finna en variant som passar likt handen i handsken.

  Självklart är även massagestav sex att rekommendera, alltså att du använder den tillsammans med din partner. Det är flera som upplever massagestav fontänorgasm med denna produkten.

   

  Andra populära produkter:

  LÄMNA ETT SVAR

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här