Öka sexlusten för kvinnor – Bästa tips och preparat i test

65

Många kvinnor lider av låg sexlust, men det finns även de som bara vill sätta sprätt på tillvaron lite extra genom att öka lusten. Oavsett vilken grupp du tillhör finns det ett flertal metoder och produkter som kan resultera i ökad sexlust för kvinnor så att du ska kunna få bättre upplevelser i sovrummet antingen på egen hand eller med din partner.

Fortsätt att läsa för att få tillgång till händiga tips för att öka lusten för kvinnor, men också rekommendationer gällande produkter som kan hjälpa dig på traven till ett bättre sexliv!

Tabletter och preparat för ökad sexlust

Ett enkelt och smart sätt för att öka sexlusten och för att få den fantastiska upplevelsen i sovrummet som du eftersöker är att vända dig till lusthöjande medel. Dessa kommer vanligtvis i form av tabletter och blir därför mycket enkla att använda. Lyckligtvis nog finns det också en uppsjö av olika varianter att välja mellan, och vi ska kika på diverse valmöjligheter nedan som håller hög standard.

RFSU Lust & Energi till Kvinna

rfsu lust energi till kvinna

Se priset här

Här kommer ett första tips på tabletter för ökad sexlust åt kvinnor, och detta i form av RFSU Lust & Energi till Kvinna. De här tabletterna lägger stort fokus på kvinnors hälsa och välbefinnande, och med en burk på så många som 100 tabletter varar produkten i en hel månad. För att få önskad effekt rekommenderas det att ta tre tabletter per dag, och resultatet blir en boost av kosttillskott som du inte kommer att vilja missa.

RFSU Lust & Energi till Kvinna ser inte bara till att öka sexlusten hos dig som kvinna, utan innehåller flera nyttiga vitaminer och mineraler såsom C-vitamin, E-vitamin, B6, B2, B12 och Niacin. Även aminosyrorna L-Citrullin och L-Arginin finns att hitta i tabletterna. Tack vare den lilla och diskreta burken är det lätt som en plätt att antingen förvara detta lusthöjdande medel i nackduksbordet eller att ha det i handväskan för att ta med det vart du än går. Kanske får RFSU Lust & Energi till Kvinna till och med följa med på utlandsresan!

Dessa piller kan hjälpa dig på flera sätt! Det är piller för ökad sexlust för kvinnor och därmed piller för att bli kåt, vissa väljer att kalla dessa kåtpiller för kvinnor.

I vårt ökad sexlust för kvinnor – bäst i test så är detta definitivt det bästa medlet för ökad sexlust, det är inget som du behöver få utskrivet på recept utan det är lusttabletter för kvinnor.

Fördelar:

 • Uppskattat kosttillskott med flera vitaminer och mineraler
 • Räcker i en hel månad
 • Praktisk liten burk för enkel förvaring och transport

Nackdelar:

 • Rekommenderas att ta så många som tre tabletter per dag

Sinful Orgasmic Stimulerande Gel 50 mlsinful stimulerende orgasme gel 50 ml

Se priset här

Nästa produkt på listan är sexbutiken Sinfuls eget lusthöjande medel till kvinnor vid namn Sinful Orgasmic Stimulerande Gel 50 ml. Såsom namnet antyder kommer detta medel i en 50 ml flaska som är liten nog att enkelt förvaras i handväskan eller att tas med utomlands om du så föredrar. Till skillnad från tabletter är den här produkten snabbverkande och ökar blodcirkulationen i klitoris efter dess att den har applicerats. Resultatet blir större känslighet vid beröring för fantastiska upplevelser i sovrummet som du sent kommer att glömma.

Hur går du då tillväga för att använda detta preparat för ökad sexlust? Jo, du sprayar helt enkelt en eller två gånger på och runt klitoris. Sedan kommer du inom kort att märka en uppskattad skillnad. Tack vare att gelen är allergivänlig, parabenfri och parfymfri behöver du heller inte oroa dig för att det ska finnas några farliga ämnen i produkten. Om du vill öka sexlusten på ett smidigt sätt är Sinful Orgasmic Stimulerande Gel definitivt väl värd att kika närmare på.

Fördelar:

 • Gör dig känsligare vid beröring
 • Håller länge
 • Enkel att ta med i handväskan

Nackdelar:

 • Varierande resultat från person till person

Durex Intense Orgasmic Gel – 10 ml

durex intense orgasmic gel 10 ml

Se priset här

Här kommer ytterligare en lusthöjare för kvinnor som har svårt att uppnå orgasm eller som helt enkelt vill göra orgasmkänslan härligare än någonsin. I flera tester som har genomförts visade det sig att 80 % av de som använde Durex Intense Orgasmic Gel lyckades att uppnå orgasm, så det finns en stor chans att även du kan få nytta av den här produkten.

Gelen kommer i en snygg liten flaska innehållande 10 ml, och genom att applicera en klick på klitoris får du en kittlande och underbar känsla som du sent ska glömma. Det är därtill fullt möjligt att dra nytta av gelen tillsammans med en kondom, så varför inte experimentera i sovrummet antingen på egen hand eller tillsammans med partnern.

Vi rekommenderar inte att du använder den som glidmedel som ökar lusten, det finns risken för att det torkar fort och ökar friktion. Men med det sagt, så är det ett enkelt och snabblösligt tips för att höja sexlusten för en kvinna.

Fördelar:

 • Mycket billig
 • Kan användas hela 20 gånger
 • Enkel att förvara och transportera

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Slow Sex Nipple Play Gel

slow sex nipple play gel

Se priset här

Slow Sex Nipple Play Gel är en lusthöjande produkt till dig som kvinna, och den är framställd för att användas på bröstvårtorna. Det är dock fullt möjligt att applicera gelen på läpparna tack vare produktens överförbara egenskap: med andra ord kan gelens effekt överföras från läpparna till dina intima områden för fräcka lekar i sovrummet tillsammans med din käraste.

Gelen är vattenbaserad, bjuder på en kylande känsla för att öka sexlusten och kommer i en praktisk roll-on flaska för att enkelt kunna applicera produkten. Inte behöver du heller oroa dig för någon obehaglig smak då gelen smakar av underbar kokos, så du får en fantastisk helhetsupplevelse alla dagar i veckan. För de som vill att det ska pirra till lite extra är det möjligt att lägga Slow Sex Nipple Play Gel i kylskåpet. Metallkulan längst ut blir då utomordentligt kall för att ge en pirrande och kittlande känsla som blir perfekt för att öka sexlusten.

Fördelar:

 • Lusthöjande medel i smidig roll-on flaska
 • Kan läggas i kylskåpet för en extra kylande känsla
 • Liten och diskret flaska

Nackdelar:

 • Innehåller endast 10 ml

Joan Ørting Förförande Doftolja 10 ml

joan ørting forførelses duft olie 10 ml

Se priset här

Vad sägs om en fantastisk olja med underbara dofter såsom björnbär, vanilj, musk, patchouli, lilja och sandelträ? Detta och mer får du när du satsar på Joan Ørting Förförande Doftolja. Produkten är lusthöjande och kommer i en smidig 10 ml flaska som enkelt kan förvaras eller transporteras där den behövs. För bästa möjliga upplevelse, applicera bara några droppar på huden och märk snart hur din partner eller en person som du håller kär omedelbart attraheras av den härliga oljan.

Det är passande att dra nytta av Joan Ørting Förförande Doftolja vid exempelvis halsen eller handlederna likt en parfym, men det som gör just den här oljan så speciell är ingredienserna som utan tvekan kommer att öka sexlusten alla dagar i veckan. Som ett extra plus kommer produkten dessutom utan färgmedel och parabener samtidigt som den håller ganska länge trots sitt begränsade innehåll. Du kan därför njuta av produktens fördelar under en lång tid framöver och öka sexlusten som aldrig förr!

Fördelar:

 • Underbar doftolja med lusthöjande egenskaper
 • Vacker liten flaska som enkelt tas med överallt
 • Fri från färgmedel och parabener

Nackdelar:

 • En aning dyr jämfört med mängden olja som du får

Oh! Holy Mary The Original Pleasure Oil

oh holy mary the original pleasure oil

Se priset här

Oh! Holy Mary The Original Pleasure Oil är den snabbverkande intimoljan som du definitivt inte vill gå miste om. Efter applicering tar det inte mer än en halv minut innan du känner av oljans effekt, så om du vill njuta av omedelbara sexiga upplevelser i sovrummet vet du var du ska vända dig. Oh! Holy Mary The Original Pleasure Oil hjälper till att öka sexlusten genom att bjuda på en pirrande känsla som uppskattas under alla typer av parlekar i sovrummet – eller varför inte dra nytta av produkten för att göra onanisessionerna mer spännande.

Oh! Holy Mary The Original Pleasure Oil kan appliceras på antingen penis eller klitoris, så både du och din partner kan turas om att njuta av oljans effekt. Produkten är baserad på hampfröolja och det behövs endast en liten mängd för att få önskat resultat. Allt du behöver göra är att antingen smörja in en klick olja på ollonet eller på klitoris och sedan vänta i 30 sekunder. Som ett extra plus är Oh! Holy Mary The Original Pleasure Oil både vegansk och parabenfri, så testa på den härliga oljan redan idag och få garanterat en säker produkt.

Fördelar:

 • Bjuder på en pirrande känsla vid intima lekar
 • Kan användas av både män och kvinnor
 • Nästan omedelbar verkan inom mindre än en minut

Nackdelar:

 • Innehåller enbart 6 ml

Pjur Myspray Stimuleringsspray Till Kvinnor 20 ml

pjur myspray stimulerings spray til kvinder 20 ml

Se priset här

Njut av Pjur Myspray Stimuleringsspray Till Kvinnor och få en liten praktisk flaska som trots sin storlek håller under en lång tid framöver. Allt som behövs för att dra nytta av den här produkten är att spraya 1-3 gånger på klitoris, vid blygdläpparna eller vid öppningen, och sedan räcker det att vänta i upp till två minuter. Sprayen ser till att öka sexlusten genom att leda blodet till dina intima områden, och resultatet blir därför att varje liten beröring känns mer fantastisk än någonsin. Kom kom ihåg att mycket sitter i hjärnan när det kommer till lust och det gäller inte bara kvinnlig sexlust utan allas.

Om du föredrar att prova på sprayen innan du tar lekarna till nästa nivå är det bara att applicera lite av produkten på läpparna och sedan vänta till dess att det verkar. Förutom resultatet i sig självt finns det dock en hel uppsjö av andra positiva aspekter som du kan glädjas åt om du satsar på Pjur Myspray Stimuleringsspray Till Kvinnor. Ett exempel är flaskans mindre storlek som gör den perfekt att ta med i handväskan så att du alltid har den här händiga produkten nära tillhands. Även det billiga priset och naturligtvis dess effektivitet är ett stort plus!

Fördelar:

 • Gör dig mer känslig för beröring
 • Perfekt för att öka sexlusten
 • Snabbverkande

Nackdelar:

 • Kan ha varierande effekt från person till person

Mai Masculine Phermones 7 ml

mai masculine phermones 7 ml

Se priset här

Mai Masculine Phermones är den effektiva attraktionsprodukten för dig som vill ge en boost till dina naturliga feromoner, det kan verkligen öka kvinnlig sexlust. Produkten kommer i form av en parfym med ett 7 ml innehåll, och för att dra nytta av den gäller det bara att applicera en droppe eller två på halsen. Den underbara doften kommer inte bara att förstärka ditt självförtroende, utan kommer samtidigt att attrahera någon som du håller kär. Det är upp till dig om du vill bära Mai Masculine Phermones på egen hand eller om du vill dra nytta av en ytterligare parfym samtidigt.

Det är ingen hemlighet att kroppens feromoner kan locka till sig andra, och ju mer den naturliga doften uppskattas desto större blir personens dragning till dig. Genom att använda Mai Masculine Phermones appliceras ytterligare feromoner som får den andra personen att tycka om dig extra mycket. Det är ett perfekt sätt att öka sexlusten och få upplevelser tillsammans som aldrig förr!

Fördelar:

 • Boostar dina naturliga feromoner
 • Liten flaska som lätt kan tas med överallt
 • Enkel att använda

Nackdelar:

 • Ett ganska begränsat innehåll med tanke på kostnaden

Tips för att öka sexlusten för kvinnor

Nu har vi nämnt ett antal högkvalitativa produkter som utan tvekan kommer att hjälpa dig att öka sexlusten för att kunna njuta ytterligare av parlekarna i sovrummet. Utöver tabletter, gels, medel och liknande preparat finns det dock flera effektiva metoder som är väl värda att kika närmare på om du är ute efter lusthöjande lösningar. Varför inte även komplettera några av följande metoder med en av produkterna ovan eller andra typer av orgasmgeler! Hur du går tillväga beror helt på vad du föredrar. Kika gärna på några av tipsen nedan och se om någon metod faller dig i smaken:

1. Ät lusthöjande mat

Det finns både nyttig och onyttig mat som sägs göra susen som lusthöjande hjälpmedel. På den lite nyttigare sidan har vi frukter vars effektivitet inte till 100 % har bevisats, men det finns naturligtvis inga nackdelar med att testa lyckan. Specifikt bananer och avokados har länge dragits nytta av som libidoboosters, och det stora pluset i kanten är att du samtidigt får njuta av hälsosamma mineraler samt vitaminer.

På den lite mer onyttiga sidan har vi hjälpmedel såsom choklad. Dessa utsökta godbitar har länge setts som den sexuella lustens symbol, och det finns mer sanning i detta än du kanske tror. Choklad släpper nämligen lös kemikalier som förbättrar ditt humör, och visst är det viktigt att må på topp för att ha möjligheten att öka sexlusten.

2. Självförtroendet kan spela stor roll

Det här är någonting som du kanske själv har lagt märke till, men ett lågt eller högt självförtroende kan definitivt påverka din lust och hur du känner inför parlekar med din partner. Ditt självförtroende kan påverkas negativt på grund av en rad anledningar såsom kosten eller för lite motion, och när man mår dåligt över hur man ser ut hjälper detta självfallet inte ens sexlust. Ett råd är att fokusera på allt det positiva som du har snarare än det negativa. Även en hälsosam livsstil kan pusha dig i rätt riktning för att öka sexlusten.

3. Underbara örter

Vi nämnde tidigare exempel på vad du kan äta för att öka sexlusten, men låt oss skifta fokus till ett av våra andra sinnen: nämligen luktsinnet. Tro det eller ej kan bland annat basilika bli ett härligt tillskott i din mat – inte på grund av smaken, utan för att dess doft stimulerar sinnena. Det finns därtill ljuvliga oljorlusthöjande medellusthöjande medel kvinnor med eller utan doft som kan ge en liknande effekt.

4. Begränsa din alkoholkonsumtion

Det är sant som de säger att ett glas vin kan få dig att känna dig avkopplad och mer bekväm inför kvällens sexiga lekar, men det är också här som du bör dra gränsen. Mer alkohol än så kan bland annat resultera i lägre känslighet, vilket inte alltid är särskilt trevligt när man vill njuta av beröring. Ytterligare resultat är svårigheter med att få orgasm samt ett sämre konsekvenstänk, så när allt kommer till kritan räcker det gott och väl med ett enda glas för att öka sexlusten.

5. Se till så att stress inte tär på dig

Stress kan utan tvekan påverka ditt libido, och detta kan befalla dig oberoende av hur hälsosam din kost eller livsstil är. Det kan sannerligen bli svårt att fokusera på parlekarna i sovrummet om det finns stressfaktorer som stör, så försök gärna att tillämpa åtgärder för att undvika stress så gott som det går. Se exempelvis till så att du sover tillräckligt om natten, att du inte tar dig an fler dagliga utmaningar än du klarar av – och kanske kan det hjälpa att meditera då och då. Det här kan bli ett viktigt steg mot att öka sexlusten och att helt enkelt må bra i allmänhet.

6. Tala med en läkare

Visst kan det vara så att du helt enkelt är en person som naturligt har en låg sexlust, men för att vara på den säkra sidan kan det gynna dig att samtala med en läkare. Kanske finns det exempelvis dolda problem att lösa eller så kan din läkare erbjuda dig praktiska tips som hjälper dig på traven. Det blir definitivt enklare att ta reda på vad du kan göra för att öka din låga sexlust om du vet vad det är som orsakar den.

7. Kommunikation kan vara nyckeln till succé

Problemet med minskad sexlust kan möjligtvis ha att göra med kommunikationen mellan dig och din partner. Kanske är det så att du oroar dig för någonting eller så är det så att parlekarna som ni tar del av inte är särskilt givande för dig. Vad fallet än må vara är det gynnsamt att lägga mobilen åt sidan och att bara tillbringa 20-30 minuter med att prata med varandra. Då kan ni ta upp vilka förändringar ni skulle vilja se samt hur din partner kan hjälpa dig att känna dig mer bekväm i sovrummet.

8. Lägg till mer spänning under parlekarna

Här kommer ett tips som till viss del har att göra med den tidigare nämnda punkten. Kanske är just det som saknas lite extra spänning och variation i sovrummet. Samma sak om och om igen kan bli tråkigt och uttröttande, så för att öka sexlusten kan det vara så lätt som att bara testa på någonting nytt. Prova på en ny sexställning, använd er av leksaker som ni aldrig tidigare har tagit del av och utforska nya aktiviteter. Detta kan sätta sprätt på tillvaron och få dig att må bättre än någonsin!

9. Få igång blodflödet

Dålig blodcirkulation kan ha en påverkan på din energi, och i längden kan det till och med sänka sexlusten. För att kunna bli kåt är det viktigt att det finns ett bra blodflöde till dina sexorgan, så om du verkligen får igång blodflödet kan det här hjälpa dig på vägen mot att öka sexlusten. Lyckligtvis nog finns det en ganska snabb och enkel lösning, nämligen att röra dig mer. Ta tjuren vid hornen och försök att träna under en halvtimme varje dag. Här behöver det inte vara tal om någon intensiv träning, utan det går lika bra att bara ta en powerwalk, lite lätt joggande eller en tur till gymmet.

10. Se till så att det är vått nog

Kroppen producerar naturligt glidmedel, men detta är inte alltid nog för att få den optimala upplevelsen i sovrummet. Våra sexhormoner reduceras ju äldre vi blir, och avsaknaden av östrogen kan även reducera din känslighet för beröring. Det här är dock inte allt, utan även en mindre mängd naturligt glidmedel produceras, vilket snabbt kan få sex att kännas mycket obekvämt.

Obehagligt samlag kan kanske ha ett finger med i spelet när det gäller din låga sexlust, så för att förbättra situationen kan du satsa på ett glidmedel som du kan hitta i de flesta sexbutikerna online. En vattenbaserad variant kan vara att rekommendera, men det finns andra typer som du kanske också vill ta en närmare titt på. Med alla dessa ovan tips i åtanke kommer du förhoppningsvis att se positiva resultat som gör lekarna i sovrummet mer underbara än någonsin!

11. Medicin för ökad sexlust kvinna

Om du känner att du fortfarande inte har någon sexlust och att varken lusthöjande tabletter, krämer eller geler kan hjälpa dig så kan det vara bra att kontakta läkaren. Det finns läkemedel för ökad sexlust och även om det handlar om ingen sexlust alls. Detta gäller både för att öka kvinnlig sexlust och manlig sexlust. Så vi hoppas att de isåfall kan hitta någon medicin för ökad sexlust som passar just dig, något form av potenshöjande medel för kvinnor.

Kanske kan det vara värt att diskutera Larginin sexlust, för att se om det är något läkaren tycker är aktuellt för att få igång sexlivet.

Kom ihåg! Många upplever problem när de kommer upp i åldrarna, men sexlivet efter 50 ska fungera lika bra det, det finns många faktorer som ligger till grund för förlorad sexlust .

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här